dielli dhe reja po luftonin
te qeverisnin diten-
dielli uli frusten e tij te verdhe
dhe shperndau rene-
dielli dhe reja po luftonin
te qeverisnin diten-
dielli uli frusten e tij te verdhe
dhe shperndau rene-
nosce te ipsum...
ai dhe ajo, kanibalet e dashurise
shqyejne njeri tjetrin,
me goditje urrejtje dhe dashurie.
per te ndenjur te pakten nje ore
njeri brenda
stomakut te tjetrit !
nosce te ipsum...
esenca e qenies.
qetesi e holle,dhe
nje cope xhami
qe gervisht
lekuren e bardhe,
degjo kete shpirt te ndryshkur
qe vibron me tingullin e shurdhet
te nje psichedelico-pink floyd-
nuk flet, por eshte muzike,
shpirt qe ka arome
lekure dhe duar te
panjohura, hije
mishrash.
shpirt ererash,
shpirt i nje kenge te stonuar
-one of these days-
esenca e qenies...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dollar : 29-06-2010 mė 06:51
nosce te ipsum...
Help yourself my dear DOLLAR and do something different ... my bad to chalenge you ....
Qetesi e holle, dhe
nje xham kristali
qe rezaton
lekuren e bardhe
degjo kete shpirt te ledhatuar
qe vibron me tingullin e zjarrte
te nje psychedelico-pink floyd
qe flet, nje muzike me
shpirt qe ka arome
lekure e hijshme,duar qe prekin me tenderness
hija e shpirtit tend binjak
mishra qe preken =free spirit & away from your loneliness
shpirt ererash dhe aromash
shpirt i nje kenge nga nje i dashuruar
One of THESE DAYS ( Love days ) = is a Dream to follow
Esenca e qenies = diferenca e DOMETHENIES !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 01-07-2010 mė 22:50
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
eshte e vjeter...kur isha shume down
perfundimisht mbetet versioni tend perfundimtar.....fjale te miat mix me te tuat....Qetesi e holle, dhe
nje xham kristali
qe rezaton
lekuren e bardhe
degjo kete shpirt te ledhatuar
qe vibron me tingullin e zjarrte
te nje psychedelico-pink floyd
qe flet, nje muzike me
shpirt qe ka arome
lekure e hijshme,duar qe prekin me tenderness
hija e shpirtit tend binjak
mishra qe preken =free spirit & away from your loneliness
shpirt ererash dhe aromash
shpirt i nje kenge nga nje i dashuruar
One of THESE DAYS ( Love days ) = is a Dream to follow
Esenca e qenies = diferenca e DOMETHENIES !
------------------------------------------------------------------------------------------------
si nje kristal
shkelqyes ne vallezim,
si dashuria dhe mendja
ne krahet e pasionit,
shtrenguar ne nje morse
puthje reshqitese
ne melodine e perjetesise...
I swear I knew.
I'm gonna love you forever...
nosce te ipsum...
Pesha e ndergjegjes godet egersisht ,
Perndryshe do te thote se ke vdekur shpirterisht!
Ps.Zerat e se kaluares.....
me included.
but this is for you....and me...
nxehtesi...
kembesh qe preken,
pekredhelen, kryqezohen,
me sy te mbyllur.
pothuaj duan te amplifikojne
ndjenjat, emocionet...
rrahje zemre
ne pershpejtim progresiv,
derisa te arrije
zemra e nates,
tingulli i vetem i perceptueshem.
koha ndalet,
bota eklipsohet,
ne qetesi magjike,
vetem ne te dy dhe duart tona.
fryme qe me zor merr fryme,
gjak qe zjen
furioz neper vena,
trupa qe digjen nga pasioni.
mendime dhe arsye, te mposhtura
nga nje deshire,
unike, e pafund
e pathyeshme.
me dashuro, tani !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dollar : 04-07-2010 mė 14:17
nosce te ipsum...
Erdha ne jete,mes lumturise,buzeqeshjes,ngrohtesise.U rrita sikur te isha princeshe dhe jo sikur te isha 1 femije si gjithe te tjeret.....Eshte bukur te kujtoj momentet kur qeshja e lire,kur bridhja rrugicave te cdo lagjeve e lumtur.....Eshte bukur te kujtoj qe atehere isha thjesht 1 elektron i lire...Ajo bote plot ngjyra u venit nga pak..Fillova te ngjisja shkallet e vetme...Askush nuk me dha doren per te me ndihmuar te shkoja diku.....te shkoja atje....ne stacionin tim te lumturise...kam ecur shume,u corra shume nga kjo dhimbje....tradhetite e shoqerise me bene te bija pertoke....e qeshura e femise,u khye ne nje ngasherime e nje te rrituri...une nuk isha me ylberi i gezimit...jetova nje adoleshence te perlotur...shoqeria e vertete nuk kishte trokitur tek une...kam qare ,po...kam qare shume per ti bere balle cdo thike qe me eshte ngulur pas shpine,jam vrare sepse jam lenduar...sepse kam besuar verberisht tek njerezit..asnjehere nuk i hodha poshte dhe pse me kane lenduar.ende ne shpirt kisha mbetur ajo femija e vogel e padjallezuar..nuk e mohoj edhe une kam share te tjeret...edhe une kam gabuar,por sepse kane gabuar ata te paret..une nuk jam perfekte,por jam kjo qe qesh,jam ajo qe i lumturohet cdo sec.te jetes,por jam dhe ajo qe ka qare e vuajtur shume.Askush deri me sot nuk ka arritur te me njohe,pasi askush nga ata nuk ish jesteku qe ka mbajtur cdo lot,askush nga ata nuk ka qene mbeshtetja kur une kam ndjere dhimbjet e zhgenjimit,panvaresisht gjithckaje une e njoh veten time...sot,jam ne 1 stad me te larte te jetes,por prap them se kam shume per te zbuluar.Nuk di se dhe sa do te jetoj,por di te them: Qe edhe ne majat e dhimbjes,une do kercej e lumtur,...Sepse asgje dhe askush nuk mund te me mohoje buzeqeshjen.
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Ditar...me fal qe te lendova dhe Ty me dhimbjet e mia,me mallin dhe lotet e pandara,qe as vapa e, e temperaturava te larta vere si thau,e as shirat e vjeshtes qe po bien dote si lau,ndoshta bora e dimrit do ti ngrin,por prap ne pranver ato do t'bijn..bashk me lulet qe lashe mbi varre,bashk me dhembjen edhe plagen,bashk me mallin qe zemren kallen,veshtire qenka ti perballosh,disa here i them veti,se nuk jam peshk qe jetoi ne deti,as e vetme ne kete bote,qe kam dhimbje edhe lote,dhe kjo bota eshte e madhe,qe mban njerez plote me halle,duhet mesoi qe jam shqiptare,jam unike e zemer madhe!!!
Hajla-Rugovase..
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
KRENARE QE JAM SHQIPTARE
JENI MUNDUAR TE MERRNI JETET TONA,KENI KERKUAR TE RREMBENI GJITHCKA, KENI KERKUAR TE NA POSHTERONI, JENI USHQYER ME GJAKUN TONE, ME ESHTRAT TONA POR NUK JA KENI ARRITUR DOT KURRE TE NA HIQNI KRENARINE TONE. JEMI SHQIPTARE! PO ! DHE JEMI KRENARE PER KETE.KEMI MBIJETUAR NE SHEKUJ TE SHEKUJVE, U KEMI MBIJETUAR TORTURAVE, DHUNIMEVE, MASAKRAVE, MASHTRIMEVE E POSHTERIMEVE E DO VAZHDOJME TE MBIJETOJME!
NUK ESHTE NJE FLAMUR I DJEGUR QE NA TREMB,NUK JANE LUFTERAT PER LIRINE TONE QE NA KANE ZBUTUR,NUK JANE DHUNIMET, PERDHUNIMET, VARRET E PERBASHKETA QE NA KANE NDALUAR E AS DO NA NDALOJNE TE JEMI KOMB!NUK ESHTE NJE GRUP HULIGANESH SERBE AS NJE USHTRI GREKE QE MUND TE NA TREMBE! NE JEMI BIJTE E SHQIPES, BIJTE E SKENDERBEUT E ASGJE NUK NA NDALON E NA TREMB. PO! JAM KRENARE QE JAM BIJE E NENES TIME DHE E TIM ATI, JAM KRENARE QE JAM MOTER E VELLEZERVE DHE MOTRAVE TE MIA, JAM KRENARE QE JAM TEZJA E NIPAVE DHE MBESAVE PO MBI GJITHCKA JAM KRENARE QE JAM BIJE E SHQIPERISE
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt