Close
Faqja 7 prej 65 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 643
    i/e regjistruar Maska e dijana
    Anėtarėsuar
    05-06-2006
    Postime
    9
    sot te gjitha ja lash ne dore perendise, gjithesise a kujtdoqofte...nuk dua te jem pergjegjese per asgje qe me ndodh...me lehte shkon jeta duke thene "ashtu ka qene e shkruar"...por megjithate e ze veten nganjehere qe tinez kerkoj ne turma njerezish sy qe "s'ka qene e shkruar " ti shikoj...me mundon vecse Shkaku qe kurrsesi ta gjej...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    ..........dite e nxehte kudo .............por fjalet e tua i japin kesaj dite ngrohtesine edhe me te madhe ne mua,dashuria sa vjen e shtohet.....
    Rina

e embel
    Anėtarėsuar
    12-10-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    173
    jashte eshte vrenjtur dhe njekohesisht shume nxehte ndersa ketu ne zyre freskia te ben te harosh tepmeraturat e larta te ketyre diteve.....asgje interesante...monotoni...te njejtat fytyra ketu ne pune...duket sikur do nje shekull qe ora te shkoi 4.30 dhe une te zhdukem qe ketu.
    ah mbasdite ndryshon puna.do takoj shpirtin tim dhe pastaj nje kafe ne gjelberim eshte perfekte,clodhese ska gje me te mire.mezi po pres te iki ne shtepi te behem e bukur e te shijoj mbasditen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Postime
    135
    ..........e besueshme apo e pabesueshme prap jam ajo qe isha ,por ne mua asgje nuk ndryshoj apo jam ajo qe nuk dua te ndryshoj dua te jem ajo qe jam dhe dua te dua qe ashtu te kam dashur............
    Rina

i/e regjistruar Maska e ida-61
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Postime
    60
    Nuk kam me dashuri per ty.Ate e humba rruges duke tet kerkuar.Me ndali nje udhetar dhe me strehoi ne zemren e tij aq ngrohte sa te harrova pergjithmone.Eshte e kote ti ushqesh vetes dhimbje,por ce do kete e mesova pak vone kur te tjere vrer leshonin nga gojet e ndyra per te me bere si vetja.Hmmmm nuk me arriten dot shenjtesine e shpirtit te ma perdhosnin me ligesine e tyre dhe mbeten atje shume larg pa me prekur dot kafsherisht ashtu sic dine vetem ata.Ata se diten se ZOTI sheron zemrat nga shira qe fole te ndyra hapin ne zemra te pafajshme edhe ato i le te humbur dhe kete do ta kuptojne mbase edhe pertej vdekjes se tyre.Pse valle kerkova naten e frikshme kur djellin pata prane?.......sa mire qe e ndejva ngrohtesine tani si thone me mire vone se kurre.

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Nese s'te gjej nuk eshte se te kam humbur......nuk te kisha kurre.
    Dhe Mi pret krahet e udhetimit dendesia e reve . qielli eshte shume i rende per te qene veshtrimi im.
    Ne pelllembe me shtrihet mengjesi i vrare dhe une klithshem pyes "PSE?" .....dhe me fergellojne neper trup gjethe vjeshte te mengjesit time ...ende te shtrire....
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Ashtu si cdo dite tjeter qe ka ikur dhe ashtu si cdo dite tjeter qe do vi largohet edhe dita e sotme...... ngarkuar ka vetem xhepat e xhaketes se vjeter me grushtat e mbledhur shuk dhe inatin qe i shkendin neper sy.
    Percillen iluzionet, sikur-et dhe dielli i vrare i shpresave .........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Postime
    61
    .....pritja jote me lodhi ne keto dite ,e di se do te vish tani,nashta malle te madhe kisha per TY .E di qe tani do te jemi sw bashku dhe nuk kam nevoje me as te shkruja e as te marre ne telefon........Fale Zotit qe me plotesoj kete deshire dhe me ....nuk do te ikje me ........tani te kam prane ........dhe do te dua gjithe jeten time i dashuri im...........

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Valle te gjithe forumistet te kene mbetur pa ndjenja?!
    Si mund te shpjegohet kjo mungese gati dyjavore ne ditar?!
    Apo fajet i ka shtatori?
    Deri te Molla e Kuqe!

Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    Eshte pjesa e dites qe urrej me shume momenti kur mbaron orari i punes... boshlleku qe shoqeron mendimet e mia per vazhdimin e dites me bezdise dhe me le pa fryme...eshte kaq e zakonshme dhe njeheresh e paperseritshme si vrasje saqe perhere ndiej se vritem cdo dite me skenare te ndryshem.
    Edhe sot jam ulur ne pragun e fundjaves time, e gjitha nje dritare me korniza te ngrena druri dhe xhama te ciflosur buzesh....
    Me kane lene endrrat, me kane braktisur deshirat....kam tradhetuar zemren.....

Faqja 7 prej 65 FillimFillim ... 567891757 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •