Close
Faqja 47 prej 65 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 461 deri 470 prej 643
    i/e regjistruar Maska e fatos93extra
    Anėtarėsuar
    25-05-2009
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    3
    Kėtė temė e kam bėrė kur e kryva shkollen fillore:

"Nuk e di pėr ku ėshtė nisur kjo jeta ime.
    Ndoshta kjo ėshtė arsyeja qė ndihem i humbur nė shtėpinė time.
    Mė kujtohen ditėt e lumtura tė shkollės fillore dhe Zotin e kam dėshmitar qė sa shumė mė mungojnė. Ato ishin kohėt kur mendoja qė cdo gjė ishte nė vend tė vetin. Por kush do tė mendonte qė pas njė viti, une do isha i ulur nė divan nė mes tė natės duke i zbrazur hallet nė njė letėr?
    I kisha tė gjitha...shokė te mire, ėndrra tė pakufizuara, derisa edhe dashuri, larg prej meje vetėm njė bankė...dhe i humba.Mu nė kėtė moment e mallkoj kohėn qė mė kapėrceu aq shpejtė saqė mė ėshtė turbulluar gjithcka. Ėndrrat u shuan, mėrzia e bėri tė veten, dashuria u vyshk dhe mbeti njė-anėse.
    Ndoshta ky ėshtė shkaku qė sot jam i verbuar ndaj virtyteve tė njerėzve tė mirė tė paktė.
    E urrej kohėn, i urrej zgjedhjet qė kam bėrė nė jetė, e urrej faktin qė nuk frikohem ti shpreh ndjenjat mė tė thella nė njė fletore duke e ditur qė askujt nuk i shkon mendja ta lexojė sepse askush nuk mėrzitet pėr mua dhe mė nė fund e urrej veten qė i largova tė gjithė ata qė i doja nga vetja"

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Nga prevoja mesova ce "Jeta dhe Vdekja" cenkan shum afer njera me tjetren!!
    rruget vetem sa vin e ngushtohen,(para syve te mije)ditet dhe netet jen bere nje,jam lodhur nga pritje e gjate,per nje te ardhme me te mire,por sikur nuk paska pasur per mua ndonjihere,thon se jetimi gjithemon ka per t'perjetuar raste te tilla!!!

Hajla!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 14-06-2009 mė 20:13
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Isha 12 vjece kur e pash per here te pare qe kur isha larguar. Dhe kur u ndava me te, ai filloi te qante. U habita me vehten kur fillova te qaja dhe une. Nuk e kisha menduar kurre qe 13 vjete me vone do e qaja vete ate. Bote e poshter.

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "Gjitha gjuhet i mesova,por ket te "Jetes" se kuptova?!
    Valle,a din dikush t'me tregoi sa eshte data sot?"(per cudi)!

Hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    kafen ce po pij pa Ty,sikur ta pija helmin,buken kur po e ha pa Ty,si ta haja drurin,ujin kur po pij pa Ty,sikur ta pija gurin...pa Ty,gjithecka cenka ndryshe shoku im i jetes!!!
    Por ne cdo kohe lutem Zotit per Ty,ce te jep durim,dhe sherim te plot...Amin

E Jote-Hajla!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 19-06-2009 mė 08:46

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Njerez te cuditshem, te ndyre qe mban kjo toke. Rendesi ka qe ma ktheu my cell. I guess e mori vesht qe ja mori personit te gabuar. Instinktet e mia sme lene kurre ne balte. Duhet ti kisha hyre FBI, sme besojne qe sme besojne qe jam ne gjendje te zbuloj cdo gje qe kalon nen hunden time. Lol

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ne kete fun te muajit Qeshor, kishim ne plan te behemi rrugetar per ne Vendlindje-Kosoven.Te cilen e mungoje ace shummmm...Si dhe gjithe njerzit ce ke atje,e ne vecanti me te dashuren nipcen Fortes, te cilen e don pa mas....Si dhe nipin e vogel Yllijonin,(akoma pa e marr ne perqafim),Po c'ti bejm keshtu e deshti fati shoku im,dhe une lutem Zotit ne cdo kohe,ce te keni permiresim ne shendet,ashtu si e deshiron Ti vet,dhe ne per Ty,sepse jetes nuk i dihet,e as fatit jo?
    Por si parashikim i gjithave,u nderlidhka me fatin ne fakt!!!

Hajla!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 26-06-2009 mė 23:57

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ne jeten time gjithnje kam besuar ne Zot,dhe asnihere nuk jam zhgenjyer nga Ai.
    Ndaj besoj se dhe kesaj here z'do zhgenjehem...sepse kurr nuk kam harruar te falinderoja per qfare do ce me ka dhan ne jete....cilat do qofshin,i kam pranuar si dhurat prej Tij.
    Dua qe dhe kesaj here te pranoi sa do e hidhur ce te jete,me "Kurajo" O Zot!!!

Hajla!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 02-07-2009 mė 22:31

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ne dhembjen neper te cilen po kaloni, desheroj te marr pjese dhe une qe kete dhembje te ua lehtesoj sa me shume qe te jete e mundur. Dhembjen per semundjen e shokut tuaj. Dhe uroj qe kjo dhembje sa me pare te kaloj dhe planet tuaja te realizohen ashtu si i keni menduar dhe si desheroni te realizohen.....Ju uroj shendet te gjitheve dhe ne vencanti atij qe po dergjet ne shtrat..
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    PLEPAT E PRERĖ

Njė ditė, ndėrsa po rigonte shi, ndjeva mallė pėr PLEPAT... Ndjeva mallė pėr Ty.
    Shkolla ishte po aty dhe buzėqeshja jote sekrete ishte gjithkah: nė klasė nė oborr, nė pamjen e ėndėrrt plot mugė, nė portretin tonė shkarravitur prej moteve...
    Po Plepat?!... O Zot, Plepat i kishin prerė.
    Ajo flakė e moēme dhe ēapkėnllėqet tona dergjeshin nėpėr gjethet e kalbura.
    Ēudi! as gjithė ato mote nuk e kishin varrosur mallin, dashurinė...Gjithēka ishte aty, pos Plepave.
    Pse i prenė Plepat?!
    S' ka gjė. Mund tė mos jen plepat, nesėr mund tė mos jenė as klasėt, as porta ku hynim, mund tė jetė njė shkollė tjetėr krejt, dhe ne, madje edhe ne mund mos jemi... Mund tė jemi Matanė, veēse dashuria do tė jetė aty, malli po ashtu aty.
    Ti e di, gjithēka jeton duke e hėnger veten... Njė ditė tė gjitha vdesin...sall Dashuria mbetet aty. Sall dashuria nuk e ha veten. Nga zjarri qė s' fiket, Ajo pastrohet dhe bėhet ajėr. frymė... Ajo, jeton edhe pa formė: si Ėndrra, kujtesa. Ajo ėshtė jeta paralele...
    Unė e kam parė, edhe pas tridhjetė e sa viteve, Dashuria ishte aty...
    Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!

Faqja 47 prej 65 FillimFillim ... 37454647484957 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ditari i ndjenjave (gjuhė e huaj)
    Nga Veshtrusja nė forumin Krijime nė gjuhė tė huaja
    Pėrgjigje: 474
    Postimi i Fundit: 23-12-2014, 00:55
  2. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  3. Ditari i ndjenjave
    Nga Hyllien nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 388
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 23:57
  4. (Shkėputur nga ditari im) "Na ishte njėherė... Otranto '97"
    Nga Auloni nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-09-2003, 17:40
  5. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •