Close
Faqja 4 prej 49 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 487
    i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Më lejo një kujtim historik të ngjarjeve: Në fillin, kur ky far Reshati e zbuloi "mrekullin" e numrit 19 (info: pas shumë studimesh u zbulua që kjo teori ishte plot e përplot gabime...)i

Mund ti permendesh disa nga keto gabime? Po e shoh se e ke bere copy paste. Me trego te lutem per cilat gabime behet fjale?

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Ilirian, ti ende as nuk e ke idene se cfare paraqet numri 19 ne Kuran. Per te miren tende e kam, shko lexo pak rreth ketij numri, pastaj eja te bisedojme. Te betohem se do te vish edhe me besimtar sesa qe je.

Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Hajde kriminele hajde. Dhe Hitleri do t'ju kishte zili...
    Ky ishte perkujtim historik. Asgje s'thash qe do t'bej, apo kam ber ! Vetem i ekspozova rriskët e nje trillimi te till kundër Kur'anit.

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Ti the qe ai u vra nga pasuesit e Muhamedit a.s
    Jam kurioz te di se nga e di ti qe vrasesi i tij ka qene pasues i Muhamedit, kur ai ende nuk eshte gjetur.Mos e njef vrasesin personalisht????

Kujdes se me kete pohim te vjen policia tek dera
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Ilirian, ti ende as nuk e ke idene se cfare paraqet numri 19 ne Kuran. Per te miren tende e kam, shko lexo pak rreth ketij numri, pastaj eja te bisedojme. Te betohem se do te vish edhe me besimtar sesa qe je.
    Un ter diten kam kaluar mbi kete numer 19 !

Mrekullia e vertet gjindet në kuptimin, praktikimin, porositjet e Ajetëve, dhe JO se a pjestohet totali i fjalëve që gjinden në ajete me numrin 19!!

Muslimanët para këtij Rashidi e kanë pranuar Kuran'in si udhërrëfyes për shkak te mirësis së Zotit qe e dergoi per te gjitha shtresat e njerezve ! Sipas sektit tend, as vet Muhamedi a.s. nuk e ka shperthyer mrekullin e numrit 19 !

Per me shume, Bilal Philips te ka botuar nje libër ku te shpjegon sikur ti kishe 7 vjec "mrekullin e numrit 19" ! Vec a din te lexosh, se un ta paguaj librin

Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Ti the qe ai u vra nga pasuesit e Muhamedit a.s
    Jam kurioz te di se nga e di ti qe vrasesi i tij ka qene pasues i Muhamedit, kur ai ende nuk eshte gjetur.Mos e njef vrasesin personalisht????

Kujdes se me kete pohim te vjen policia tek dera
    Ahahaha,. e di qe muslimanet e kan vra. Keshtu thuhet ne disa arkiva rreth keti matufi.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Lere o Matrix se ky eshte i ushqyer nga hadithet, plot barkun urrejtje e ka ndaj atyre qe besojne ndryshe nga ky. Po ta kishte ndjekur Kuranin ashtu sic pretendon nuk do ti kishte ato mendime.

[2:256] Nuk shkon feja me zor: e drejta tash është e dallueshme nga e gabuara. Kushdo që
    denoncon djallin dhe beson në Perëndinë ka kapur lidhjen më të fortë; një që nuk këputet. Perëndia është Dëgjues, i Gjithëdijshëm.

[10:99] Sikur të donte Zoti yt, të gjithë njerëzit në tokë do të kishin besuar.* A dëshiron t‟i
    detyrosh njerëzit të bëhen besimtarë?

Lere o Matrix se ky eshte i ushqyer nga hadithet, plot barkun urrejtje e ka ndaj atyre qe besojne ndryshe nga ky. Po ta kishte ndjekur Kuranin ashtu sic pretendon nuk do ti kishte ato mendime.

[2:256] Nuk shkon feja me zor: e drejta tash është e dallueshme nga e gabuara. Kushdo që
    denoncon djallin dhe beson në Perëndinë ka kapur lidhjen më të fortë; një që nuk këputet. Perëndia është Dëgjues, i Gjithëdijshëm.

[10:99] Sikur të donte Zoti yt, të gjithë njerëzit në tokë do të kishin besuar.* A dëshiron t‟i
    detyrosh njerëzit të bëhen besimtarë?
    Master, nuk po te detyroj te behesh besimtar ! THjesht faqën e xhamiashqiptare, berja delet sa me par ! Tani shko the qafen po deshe !

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un ter diten kam kaluar mbi kete numer 19 !

Mrekullia e vertet gjindet në kuptimin, praktikimin, porositjet e Ajetëve, dhe JO se a pjestohet totali i fjalëve që gjinden në ajete me numrin 19!!

Muslimanët para këtij Rashidi e kanë pranuar Kuran'in si udhërrëfyes për shkak te mirësis së Zotit qe e dergoi per te gjitha shtresat e njerezve ! Sipas sektit tend, as vet Muhamedi a.s. nuk e ka shperthyer mrekullin e numrit 19 !
    Tani po sillesh sikur femije.

Pse ateher duhet shkencetaret ta studiojne Kuranin, kur as Muhamedi nuk i ka treguar keto qe i ka zbuluar shkenca sot?

Pse duhet studentet te studiojne Kuranin, kur tere komentimin e tij e kane ne hadithe?

Lexo o njeri, lexo ajetin kur thote per numrin 19 se kjo eshte njera prej mrekullive te medha ne Kuran:

[74:30] Sipër tij është nëntëmbëdhjetë.

[74:32] Patjetër, (betohem) me hënën.
    [74:33] Dhe natën përderisa kalon.
    [74:34] Dhe mëngjesin përderisa shkëlqen.
    [74:35] Kjo është njëra prej mrekullive madhështore.

dhe ti thua se nuk kemi nevoje ta studiojme pasi nje gje te tille nuk na e ka thene Muhamedi a.s.

Tani po sillesh sikur femije.

Pse ateher duhet shkencetaret ta studiojne Kuranin, kur as Muhamedi nuk i ka treguar keto qe i ka zbuluar shkenca sot?

Pse duhet studentet te studiojne Kuranin, kur tere komentimin e tij e kane ne hadithe?

Lexo o njeri, lexo ajetin kur thote per numrin 19 se kjo eshte njera prej mrekullive te medha ne Kuran:

[74:30] Sipër tij është nëntëmbëdhjetë.

[74:32] Patjetër, (betohem) me hënën.
    [74:33] Dhe natën përderisa kalon.
    [74:34] Dhe mëngjesin përderisa shkëlqen.
    [74:35] Kjo është njëra prej mrekullive madhështore.

dhe ti thua se nuk kemi nevoje ta studiojme pasi nje gje te tille nuk na e ka thene Muhamedi a.s.
    Muahmedi a.s. nuk e ka ditur, dhe Rashedi po??? La HAWLE WE LA KUVETE ILA BILLAH cfarë nuk duhet të dëgjohet!!

6. E Unë atë do ta hedhë në Sekar!
    27. E, ku e di ti se çka është Sekar?
    28. Ai nuk lë send të mbetet pa e djegur.
    29. Ai është që ua prish dhe ua nxin lëkurat.
    30. Mbikëqyrës mbi të janë nëntëmbëdhjetë.
    31. E mbiqëkyrës të zjarrit, Ne nuk bëjmë tjetër, përveç engjëjve dhe numrin e tyre (të përmendur në Kur’an) nuk e bëmë për tjetër, (...).

Numri 19 bëhet fjalë për numrin e melekëve që i dënojnë banorët e zjarrit!

DHE, dhe, dhe, hajde se kjo teori qenka e saktë, a të jep të drejta kjo që të të shpallës vetën i Dërguar i Zotit? Jo pasha Zotin e Kabës jo! por ai Reshadi ka qen i Dërguari i Pasionëve te tia!!!

Faqja 4 prej 49 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •