WE WILL NOT GO DOWN!
Se ke faji ti, jo . Fajin e kane ata muslimane qe nuk jane ne gjendje te pranojne se nje numer i mire i haditheve jane trillime, fajin e kane ata muslimane qe mundohen qe ta paraqesin Buhariun dhe Muslimin me Co. si te pagabueshem!!!
Fajin e kane ata muslimane qe per hire se nje njeri nga kato imam ka thene se filan hadithi eshte i besuaeshm , E BESOJNE!!!
Fajin e kane ata musliman qe lejojne qe figura me e ndricme ne fene tone te sulmohen ne menyre te pa skrupult nga armiqte e kesaj feje vetem duke u bazuar ne hadithe e asgje ma shum!!!
Ti je ne rregull, nuk te them kete sa per sy e faqe, e them kete sepse llogjika e shendoshe nk lejon vend per te pranuar nje numer te bukur te haditheve si te verteta.
"Muslimanet" na permensin neve se Imam Buhariu regjistroi diku reth 6000 hadithe si Sahih, dhe harojne te permensin se ky i zgjodhi keto hadithe sahih ne mesin e 600 mije hadithe qe kishte mbledhur. Sipas Imam Buharit , diku rreth 594000 hadithe ishin genjeshtra , ose me perqindje 99.3 % e hadithe qe ia mblodhi ishin genjshtra !!!!
Si mund te besoj une qe ky 0.7% mund te jete i vertete ?!!!!
Po si do qofte eshte nje teme te ciles muslimanet e ketushem , jo ato si puna jote , por ato qe te quajne bektashi i largohen cdo here!!!
Sipas ketyre sa per info Ebu Hurejra eshte njeri "melaqe" , ndersa sipas haditheve qe ata vete i besojne Aishja R.A. e akuzon ate per mashtime, biles e pershkruan ate si nje lypes qe shkonte dere me dere per te siguruar nje kafshate buke!!! Sjane fjalet e mija , jane fjalet e Aishes R.A.
Ose i njejti njeri akuzohet nga ana e Omarit R.A. per vjedhje te buxhetit te Bahreinit!!!
Si mundem une tu besoj refemive te tija ?!!!
Por perseri , sic e thash me larte shum muslimane i kane mbyllur syte dhe nuk duan te ballafaqohen me te verteten.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Une nuk besoj ne bibel edhe as nuk e kam lexuar nga fillimi ne fund. Por ama te mundohesh te kapesh ligje matematikore ne kuran apo bibel eshte budallalliku me i madh. Besimi e shkenca jane dy gjera qe kundeshtojne njera tjetren. Prandaj qe te thuash se eshte "mbrekulli kuranore" puna e numrit 19 eshte budallallik.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
shume bukur4. Bismilahi ndodhet 114 herë, përkundër mungesës së dukshme nga Surja 9 (ndodhet dy
herë në Suren 27) & 114= .................................................. ..........................................19x6.
e kane huqe ne njeren ia futen (e plotesuan) ne tjetren!
mrekulli e jo mahi!
Nuk ka kurfar mrekullie me numrin 19 ! Perpos qe eshte numri 19 i vecant, unik sic jan gjithe te tjeret.
Lexone demantimin e numrit 19 nga Bilal Philips !
Por me par, mbyllne kete tem.
"Using the ultimate in scientific proof namely mathematics, the physical examinable evidence is provided that the Quran is the infallible word of God." ("Al-Quran: the Ultimate Miracle" by Ahmed Deedat)
Derisa edhe Ahmed Deedat pranoi mrekulline e numrit 19, te zbuluar nga Rashad Khalifa, e ne anen tjeter nje "Ilirian", pa e lexuar fare artikullin, vjen na thote se numri 19 nuk perben kurfar mrekullie.
Si vella po te lutem o Ilirian, fjala ka peshe, andaj kujdes cfare flet, jo kujdes nga une por nga Zoti, ai sheh cfar flet ti e cfar flas un.
Ndryshuar për herë të fundit nga master2006 : 22-09-2010 më 14:20
Më lejo një kujtim historik të ngjarjeve: Në fillin, kur ky far Reshati e zbuloi "mrekullin" e numrit 19 (info: pas shumë studimesh u zbulua që kjo teori ishte plot e përplot gabime...)ishte ende një njeri i thjeshtë si tërë Dunjaja, dhe përfatëkeq muslimanët verbërisht e pranuan si të saktë dhe e përdorën këtë teori për t'i predikuar të tjerët apo për t'i bindur në Kur'anin Madhështorë (që faktikishtë nuk ka nevoj për numrin 19 për t'iu bindur atij)...
...deri tash krejt është në rregull, mirëpo nuk shkoi shumë kohë Reshati u vetëshpallë Profet i Zotit. Pas kësaj dijetarët muslimanë e shpallën tekfirin mbi të. Reshati nuk u ndal me kaq: e deklaroi Sunetin si shpalle satanike (kutpohet ngase Muhamedi a.s. ka urdhëruar të mbytet cdo sharlatan që vetëshpallët "Profet"), pastaj në bazë të teorisë së tij (të gabuar!) i largoi nga kur'ani 2 ajete të Allahut swt...pastaj (Welhamdulilah) ndodhi ajo që duhej të ndodhë: u mbyt nga pasuesit e Muhamedit a.s.!! Me thuaj nese nuk ka ndodhur keshtu ?
Hajde kriminele hajde. Dhe Hitleri do t'ju kishte zili...Postuar më parë nga Illirian
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Krijoni Kontakt