Close
Faqja 6 prej 33 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 328
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-01-2010
    Vendndodhja
    Hamburg Reperbahn
    Postime
    453
    Nuk te le mbulesa po te le Rracizmi dhe Diskriminimi jashte . Pse nuk ndalojn ato femra qe vishen porsi prostituta teksa shkojn ne shkolle duke ekspozuar gjoksin tangat etj etj ??
    Ka Barazi ka si ska Ligjin e ben me i forti rroft Demokracia Rrof Sali Agai

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Nese ka qen e vetmja femer me shami ne shkoll, ateher mendoj se drejtoria e shkolles ka vepruar drejt qe e ka larguar nga procesi mesimor. Le te dihet njeher e pergjithmon qe ketu eshte Kosov e jo Arabi. Qfar i duhet shamia asaj. Skan thene kot "Kur te ndahesh prej bylygit te ha uki" Shum thjesht hiqe shamien nga koka dhe vazhdo mesimin si gjitha vajzat tjera. Pune e lehte dhe me nder.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Mr_Elbasanlliu Lexo Postimin
    Nuk te le mbulesa po te le Rracizmi dhe Diskriminimi jashte . Pse nuk ndalojn ato femra qe vishen porsi prostituta teksa shkojn ne shkolle duke ekspozuar gjoksin tangat etj etj ??
    Ka Barazi ka si ska Ligjin e ben me i forti rroft Demokracia Rrof Sali Agai
    Shkurt e thjeshte. Shkolla eshte laike. Ato veshjet e shkurtra qe ty s'te pelqejne nuk i perkasin asnje besimi fetar.
    Mire do ishte te kishte nje uniforme per te gjithe ne te gjitha shkollat.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Veton-Pz Lexo Postimin
    Nuk e di pse e moret si qesharake do mundohem të ua shpjegoj.

Çdo njeri si qenie e lirë individuale ka të drejtë të vishet si të doj, madje edhe kushtetuta e Republikës së Kosovës nuk e ndalon mbulesen.
    Në momentin që ndonjë drejtor ndalon shkollimin e vajzave vetëm pse janë të mbuluara ateherë ai ben shkelje kushtetuese.

E kuptove?
    Sipas teje kjo do te thot qe edhe nese nje grup nudistesh te kerkoi qe ne shkoll te shkoi pa rroba fare e ka kete te drejt sepse ne te kunderten eshte shkelje e te drejtave te njeriut.
    Jo i nderuar ne shkoll ka nje rregull qe duhet respektu,pastaj kjo vajz qe kerkon shami,a mos e ndalon feja e saj qe te mesoj ne nje dhom mesimi edhe me moshataret e saj meshkuj,prandaj une besoj thell se kjo mjerane eshte viktim e njerzve qe bejn punen e djallit.
    Perse kaq aktuale dhe kaq masovike jan ber keto kerkesa fetare,ne kohen kur kosova ka njemij e nje halle tjera,feja duhet te mbahet ne shtepi dhe te mos i fus hundet ne institucionet shtetrore sepse kosova eshte shtet laik dhe si e till edhe ndalon qdo przimje e feve ne institucione shtetrore.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ato qe duan ta ven shamin ne shkolla nuk duhet lejua qe te dalin ne rrug e lere me ne shkolla,sepse ja humbin imazhin kosoves.
    Nje i huaj kur te vij ne kosove nuk e din a ka ardhur ne avganistan apo ne kosove,tjeter eshte lufta e talibanve shqipfolesa qe per pak lek po e bejn punen e serbis,por e kan te kot.
    Une kam krye shkoll dhe nuk me ka ren ndonjeher te shof ndonje nxenese te ket vu shami,ishte turp ne ate kohe,kurse tani me ardhjen e arabve ne kosove futen paran ne bashkpunim me serbin dhe rusin ndertuan gjamij ne qdo njeqind metra dhe keshtu arriten qe ca shqipetar qe kan tru peshku ta bejn detyren e tyre.
    Institucionet e kosoves nuk guxojn te bien ne nivelin e ketyre shamiave,dhe mjekerr palarve sepse gjeneratat e ardheshme do ti mallkojn.
    Ketu ne ket forum sillet njefar gimqe si pordha ne tlina,mundohet qe ne te njejten koh te jet edhe shqiptar edhe taliban,pa kuptua i gjori se eshte ber cirkus sepse edhe taliban edhe shqiptar sikur nuk shkojn.
    FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA
    Obs. lus te gjitha shkollat te veprojn sikur kjo shkolla e mitrovices,
    Budallen mos e vet se tkallxon vet, sa për shamia veç si ka ardh dakiku o mutt se kjo pun ka me marr kapak.
    "Cila ministri s'mi len motrat me shami
    Vete a ka lind n'Kosovë, apo ju ka q* nana n'Serbi"
    (Gold AG)
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Po rren ner sy

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    nuk ke pse e qet ne inatin tim jo.por nga sa di une veq ti per shamine ka nja 20 tema.plus shoket tu qe kan hape tema per shamite jan ba nja 100 tema...na u ba shamia qeshtje kombetare more ..ma shume se qeshtja e pavaresise se kosoves..nuk po merrni vesh se nje qeshtje diskutohet nje here apo dy dhe ske pse e diskuton ma..jan thene e sterthene argumentat pro e kunder shamise tashma..tani nukngel argument tjeter pos perseritjes te te atyre gjanave qe jan thene ndoshta 1000 here..

te kerkova ta nxirrje nene zahidene me shamine karakteristike te saj dhe ta vije krahas kesaj sorres qe e paskan perjashtu nga shkolla dhe te na tregoje kush eshte shamia jone tradite kombetare shqiptare..duket se as ti dhe asnje tjeter ketu nuk mundeni ta beni me fakte shamine e kesaj sorre shami te kombit shqiptar..ne nje teme te ngjashme me kete qe ke hape sot te kam pas sjelle nje malsore nga jam une me shamine e saj karakteristike dhe nuk e hape gojen ma..tash na solle nene zahidene ne nje foto ku ajo nuk duket fare gjoja per te na treguar se ja qe shamine e mbaka apo e mbante nene zahideja..ti dhe pasuesit e tu e dini mire qe shamia e nene zahidese nuk ka asgje te perbashket me shamine e kesaj sorres se zeze qe ke pru ti..shamia qe mban kjo sorre dhe sorrat e tjera jane shami te kombit arab dhe neve nuk na duhen..

ti je i shkolluar dhe e din mire i dashur se shkolla eshte institucion shteteror me drejtim laik..pra ne shkolle nuk praktikohet feja..ti e din fort mire se ai drejtori qe e paska perjashtu kete sorren nuk ka bere krye me vehte jo..por ka nje tjeter qe e drejton kete..dhe qe ka nje ligj ku mbeshtetet ky drejtor..kur i dini keto pse kerkoni te thyeni ligjin..kur din kjo sorra se ne shkolle nuk te lejohet shamia pse e ve ate .. kur prinderit e kesaj vajze e dine se vajza e tyre po ben nje shkelje ligji pse e shtyjne ate te veje shami..pse asnje katolik apo ortodoks nuk kam pare te ankohet per kete ligj..por veq ju gjoja muslimanet e thekur..edhe atyre nuk ju lejohet te shkojne ne shkolle me simbole qe gjykohen si simbole fetare..nuk eshte se nje komunitet favorizohet me shume e nje tjeter diskriminohet...po te ishte nje rast i vetem ku nje katolik apo ortodoks eshte lejuar ne nje shkolle te shkoje me veshje si murgeshe apo me raso prifti atehere te jap te drejt edhe ty edhe atyre gabeleve qe protestuan para do kohesh ne prishtine qe ta ngrini zerin tuaj te protestes..mos delni me te zgjuar ju muslimanet e thekur...

si mesimdhenes i dikurshem e pergezoj kete drejtor dhe te gjithe ato drejtore qe po mundohen ta mbajne te paster shkollen tone..e pergezoj ministrin e arsimit ne tirane dhe ne prishtine per udhezimet administrative qe ndalojne ne menyre kategorike simbolet fetare ne shkolle..uroj qe edhe shkolla por edhe shoqeria ti beje rezistence ketyre gjoja muslimaneve te thekur/a qe te mos e ndyjne traditen e paster shqiptare me lloj-lloj sorrash e ekstremistash..me vjen mire qe deri tani i kan lene krejt ne injorim te tille njerez..jemi popull i zgjuar shume..
    Nuk të ka hije për nivelin qe ke, me pergenjeshtru thëniet, është e vërtetë që ke sjell një foto të një malsoreje, mirëpo unë ta kom kthy pergjigjen qe sdon ti me citu osht diçka tjetër, ama mos thuj që "nuk e hape gojen ma" sepse kjo është një rren e jotja, për ndryshe shaminë e kanë pas nënat tradicionalisht, disa me ngjyrë të verdh, disa me të bardhë. Atëherë nuk kanë pas kushte për me ble shamia të mira, mirëpo ato që i kanë i kanë mbajt, madje hallat e mia (janë të vjetra) i kanë shamiat dhe ato shamia nuk i kan si ajo malsorja, po si qikjo qe u perjashtu prej shkolles, tjetra nëna Zahide është shembulli i nënave tona, ministria bashkë me pseudo-shqiptarët ka nxjerr ligj që shkel traditën kombëtare.

Po e di që shkolla është institucion laik, por një pyetje e kam për ty. A janë shkolla laike ato në Gjermani, Austri, Zvicër, Britani, Francë, Belgjikë etj.?!
    A jena mbet na me jep shembull per laicizem apo Evropa është shembull për neve se si duhet me kan ni shtet laik?!
    Foto kam sa të dush veç qele gojën unë ti bi hiç ska problem.

Për Shqipërinë mbaj pak rezerva sepse ata kanë miratu ligjin kundër diskriminimit i cili ligj parasheh dënim deri 20 mijë € për atë që përjashton nga shkolla/puna një femër me shami...Me t'mira!
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shamia ne shkollen fillore nuk lejohet as Turqi e lere ne Kosove/Shqiperi, ju muslimanet (lexo: talibanat) nqs kundershtoni atehere nuk jeni mire nga trute.

Kjo nxenese (qe ende nuk e kupton jeten) eshte viktime i prinderve dhe sigurte ata e kane detyruar te mbaje shami, dhe njerezit kompetent duhet te marrin masa ndaj tyre.
    Turqia nuk është model dhe shembull i mirë i një shteti laik. Turqinë nëse ja vlen me lavdëru, lavdërohet për treg, çaj dhe bregdet kurgjo ma shumë.
    Si e shpjegon faktin që në Britani, Gjermani dhe Austri në shkolla fillore lejohen femrat me shamia?!
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Budallen mos e vet se tkallxon vet, sa për shamia veç si ka ardh dakiku o mutt se kjo pun ka me marr kapak.
    "Cila ministri s'mi len motrat me shami
    Vete a ka lind n'Kosovë, apo ju ka q* nana n'Serbi"
    (Gold AG)
    Gimche. Mbaje veten he burr. Nese ty te pelqen Shamija Arabe e cila nuk ka te beje fare me ne Shqiptaret, ateher venja nanes tande, gruas apo motrave edhe qoji te arat, se te shkollat i ke te ndaluara. Ahmak. Ketu asht Republika e Kosoves e jo Arabi apo Turqi, nese te pelqen rri nese jo huuuup.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Edukimin e fëmijëve, jo të gjitha nënat i edukuan fëmijët e vet si ajo
    Cfare komente axhamillqesh!!

Sa per temen,
    Kjo vajze dhe prinderit e saj, po ashtu mbare Kosova e din se shkolla eshte laike dhe e till do te mbes, dhe per habi, keta lloj ijorantesh shkojn dhe e provokojn sistemin arsimor!!! Cfare naivash mban kjo toke!
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Gimche mos na islamizo heroit kombetar per Kosove luftuan ata per kuq-e-zi jo per ISLAM!

Kjo Shami dhe veshje Arabe nuk kan asgje te ngjashme as dukjen bile

me kete

Faqja 6 prej 33 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •