Close
Faqja 5 prej 33 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 328
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga Veton-Pz Lexo Postimin
    Çdo kush ka të drejtë të shkollohet, veprimet e tilla janë plotësisht antikushtetuese .

Në demokraci , çdo njeri mund të vishet si të doj.

Psh, diku në botë behet një protestë nudo dhe askujt nuk i pengon, kurse femrat muslimane mbulohen sepse e konsiderojnë si respektim të fesë e kjo konsiderohet e ndaluar.

Hajde absurditet hajde.
    C'fare absurditeti sheh ketu ???

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Valla qka koke ti cfare shembuj qesharake merr, pse te ndalon kush te protestosh ne rruge me shami?

Pse nuk e permend faktin qe edhe ne plazh/deti laheni me tesha/shami alla harapqe, dhe prap askush nuk ju ndalon?, me qene se po merr shembull te nudos, eshte i njejti shembull.

Nudo nuk lejohet asnje institucion se e han birucin, kurse shamia lejohet ne shkolle te larta, spitale etj, mos e kthe temen ne banalitet qesharake.

Luftëtar Maska e Veton-Pz
    Anëtarësuar
    31-08-2010
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    26
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Valla qka koke ti cfare shembuj qesharake merr, pse te ndalon kush te protestosh ne rruge me shami?

Pse nuk e permend faktin qe edhe ne plazh/deti laheni me tesha/shami alla harapqe, dhe prap askush nuk ju ndalon?, me qene se po merr shembull te nudos, eshte i njejti shembull.

Nudo nuk lejohet asnje institucion se e han birucin, kurse shamia lejohet ne shkolle te larta, spitale etj, mos e kthe temen ne banalitet qesharake.

Nuk e di pse e moret si qesharake do mundohem të ua shpjegoj.

Çdo njeri si qenie e lirë individuale ka të drejtë të vishet si të doj, madje edhe kushtetuta e Republikës së Kosovës nuk e ndalon mbulesen.
    Në momentin që ndonjë drejtor ndalon shkollimin e vajzave vetëm pse janë të mbuluara ateherë ai ben shkelje kushtetuese.

E kuptove?
    Ç’mund të jetë më e çmueshme, sesa të jesh çdo ditë në komunikim me mendjet më të mira.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Le ta perfundon shkollen ajo njehere, e mandej le te ve shamine. Ka kohe per shami ajo. Nje femije ne klase te shtate po ju duhka shamia ?! Leni bre keto pallavra te imponuara.

Per hir te se vertetes duhet te permenden edhe rastet ku femijeve (vajzave) u nderpritet shkollimi per shkak se nuk duan te vene shamine, e cila u imponohet nga prinderit e tyre, te cilet e kane zbuluar "rrugen e allahut" vetem rreth decenieve te fundit te jetes se tyre (nje rast qe e degjova se voni per nje nxenese te klases se IX ).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 04-09-2010 më 07:36

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    O Veton behu serioz, a nuk eshte gjyna per nje femi 13 vjec te mbaj shami?, ajo ende nuk i din gjerat elementare te jetes e lere te vendos per mbajten e shamise dhe te qendroj e anashkaluar nga shoqeria, prandaj shkollat jane kunder...pse per kot e bejne thua ti?, ti e din mire qe femijet ndikohen nga prinderit dhe e kane detyruar se jo qe e ka bere me vete deshire, ne fakultete, e institucione tjera i kane drejtat e barabarta dhe askush nuk kundershton sepse jane ne moshen e pjekurise dhe nuk ka pse ti dali dikush kunder.

Ti tani e kupton qe merr shembull qesharak jo nudo jo protesta?, shkolla eshte edukim dhe ky fenomen eshte pjese e edukimit prandaj marrin masa profesorat ndaj nxeneseve se kane arsyje profesionale.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 04-09-2010 më 06:55

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Po behemi dhe do jemi baraz me vendet arabe per shamija dhe perce.
    Jemi shqiptare dhe jo arab se na trashet.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Prishtinë, akuza seksuale në Medrese

Medresja e Prishtinës është përfshirë në polemika pas dyshimeve për abuzimeve seksuale ndaj vajzave myslimane që ndjekin këtë shkollë.

Profesori i Kur’Anit Emin Berani akuzon kolegun e tij Shemsi Rahimi duke thene se ka prova te mjaftueshme.

Berani kërkon nga bashkësia islame që të heqë nga puna Rahimi, sepse ai po rrezikon imazhin e institucionit.

Por bashkesia islame ka hedhur poshte akuzat duke thënë se cdo gjë është shpifje dhe jo realitet.

Zyrtarë atje thonë se dosja ka shkuar edhe në Ministrinë e Arsimit dhe raporti ka patur përfundimin se cdo gjë është e trilluar dhe nuk mund të merret asnjë masë ndaj këtij personi.

Nga ana tjetër Berani thotë se pas 33 vitesh punë rrezikon të pezullohet prej saj.

bota sot

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    .................
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 04-09-2010 më 07:34

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Zore e kan shkiet me u ber Albanien.
    I ka shkollu kta arsimtaret mendja tradhtare e Millosheviqve,bota do me e kuptuar sa faqezinj qe jemi po mose u pelqeft vishur ne shkoll kerkojeni te shkoni cupllak se kta alamet mendje ndriturit per inat te arabis dojn me u ba shkie hahaghahgthsrjyu.opirseol.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    E si do ja bejn keta kur te gjithe femrat do mbulohen ??
    Per vec se nje pakice te vogel.

Faqja 5 prej 33 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •