ne kl e 7 me mbulese?!!!...(sjam gjo kundra po duket absurde ..pse ket vajzen e ngisnin shume djemte qe te veje mbulese ne rini te hershme.lol???!!
ne kl e 7 me mbulese?!!!...(sjam gjo kundra po duket absurde ..pse ket vajzen e ngisnin shume djemte qe te veje mbulese ne rini te hershme.lol???!!
hhah une me hap teme me juve jo skam kohe te merrem me juve nese doni ju une mund te ju organizoj edhe ore mesimi, mirepo te gjitha me pages per juve se nuk ja vlen pa pages
po nganjehere po shkruaj neper tema te tilla vetem te ju tregoj juve se jeni te dobet dhe injoranta
bsdev (03-03-2017)
besom mue po me vjen turp per kulturen familjare tuajen qe po tregoni si ti Chino si ti MafiaWarz e si jarigasi e eurostarti e disa te tjere o vella edhe nese punon ne misionin tuaj per pare sepaku mos e ndyt familjen ma se edhe pse jeni tradhtare sepaku lereni te afermit e juaj te dalin dhe te shetit me faqe bardh
une me juve skam qka bisedoj ma shume e keni treguar jo vetem kulturen e juaj por edhe ate te trashegimuar nga familjet e hajt tash folni sa te doni
....ahahahaaaah... e ti mendon se do te marrim pare prej teje Jeton??!!!
Po ti je student mer djale, keshtu qe e veme doren ne zemer dhe leksionet t'i japim falas....per me teper duke menduar se Shqiperia ka nevoje per njerez qe e flasin me persosmeri shqipen, prandaj ne kete rast, te te mesojme eshte detyre patriotike!!!
Sidoqofte, populli thote :"Kalliri bosh, koken perpjete".....eshte e natyrshme qe ti te hiqesh sikur nuk ke kohe te debatosh, pasi te doli boja ne çdo teme.....kjo per psikologun do te thote "frike"nga demaskimi!!!
Jarigas
bsdev (03-03-2017)
me ken te debatoj jane tri grupe njerzish qe une i klasifikoj
1 njerz qe jane te ditur dhe vetem i ndegjoj
2. njerez qe kemi njohuri te peraferta me ta mund te debatoj
3. ka njeres injoranta e keta ose kane me ndegjue ose nuk debatoj me ta
e ne kete grypin e trete hyni ju sebashku me shoket e tu mohuesit e te vertetes
andaj sa per gabime keni te drejte qe thuani por me njerez te nivelit tuaj me kete gjuhe po kemi veshtir te kuptohem por lere me me perdore gjuhen letrare hehehhe
hajt tash uba boll
Pse turp? Mos gje jemi duke perkrahur kulturen e pushtuesit osman, kulturen islame, qe te te vije turp?
"Kulture" me te mire sesa kulturen e refuzimit te fese se pushtuesit as nuk njoh e as nuk e shoh qe di te me tregoje dikush ketu. Si perkrahja e kultures serbe (serbo-ortodokse) si perkrahja e Islamit per nje shqiptar eshte e njejta gje. Per refuzimin e te dyjave vlen e njejta.une me juve skam qka bisedoj ma shume e keni treguar jo vetem kulturen e juaj por edhe ate te trashegimuar nga familjet e hajt tash folni sa te doni
bsdev (03-03-2017)
Nuk e di nëse e kontrollon vetveten ti ndonjiher apo mendon se ti je i teri?!!
Kontrolloje veten dhe lej vlersimet duke ju drejtuar anëtarit sepse nuk je ne rregull me keto sjellje.
Shkruaj per temen dhe jo per individin.
Nuk e di nëse kuptove ti Jeton apo Ximi...!!!! KUJDES A!!
toni77
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Krijoni Kontakt