Close
Faqja 33 prej 33 FillimFillim ... 23313233
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 328 prej 328
    TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    ne kl e 7 me mbulese?!!!...(sjam gjo kundra po duket absurde ..pse ket vajzen e ngisnin shume djemte qe te veje mbulese ne rini te hershme.lol???!!

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Perfundimisht(Definitivisht nuk eshte shqip), ti nuk di te ekonomizosh mendimet e tua, edhe pse po studjon ekonomi!!!
    Chino ta ka thene me dhjetera here se nuk eshte katolik, thjesht per te Krishterimi eshte e keqja me e vogel(shume me e vogel) ne krahasim me Islamin....kupton???!!
    Po deshe te besh nje debat teologjk(shpresojme jo te nivelit qe ke shprehur deri tashi), une jam ketu te te tregoj vendin se ku e ke!!!
    Hap nje teme te posaçme per kete debat, percaktojme rregullat e debatit dhe oburra, kush eshte me i zoti, Zoti e ndihmofte!!!(mos e hap ne nenforumin mysliman, se atj ekane tmerr prej meje e bon vaki qe nga frika te te perjashtojne)...
    hhah une me hap teme me juve jo skam kohe te merrem me juve nese doni ju une mund te ju organizoj edhe ore mesimi, mirepo te gjitha me pages per juve se nuk ja vlen pa pages
    po nganjehere po shkruaj neper tema te tilla vetem te ju tregoj juve se jeni te dobet dhe injoranta

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Jeton Aliu për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    T'u pergjigj i madhi Jarigas ketu.
    Trego se si duhet ta quaj une veten qe te pengoi ajo shprehja "musliman i muslimaneve"?

Po pra, s'ka kaurr me t mire se mua. Tregoju te gjitheve. E sa per baballaret e tyrbet, po ta them kshtu: T'i marrshin pleshtat jo vec baballaret e tyrbet, por edhe Muhamedi e Allahu.
    besom mue po me vjen turp per kulturen familjare tuajen qe po tregoni si ti Chino si ti MafiaWarz e si jarigasi e eurostarti e disa te tjere o vella edhe nese punon ne misionin tuaj per pare sepaku mos e ndyt familjen ma se edhe pse jeni tradhtare sepaku lereni te afermit e juaj te dalin dhe te shetit me faqe bardh
    une me juve skam qka bisedoj ma shume e keni treguar jo vetem kulturen e juaj por edhe ate te trashegimuar nga familjet e hajt tash folni sa te doni

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    hhah une me hap teme me juve jo skam kohe te merrem me juve nese doni ju une mund te ju organizoj edhe ore mesimi, mirepo te gjitha me pages per juve se nuk ja vlen pa pages
    po nganjehere po shkruaj neper tema te tilla vetem te ju tregoj juve se jeni te dobet dhe injoranta
    ....ahahahaaaah... e ti mendon se do te marrim pare prej teje Jeton??!!!
    Po ti je student mer djale, keshtu qe e veme doren ne zemer dhe leksionet t'i japim falas....per me teper duke menduar se Shqiperia ka nevoje per njerez qe e flasin me persosmeri shqipen, prandaj ne kete rast, te te mesojme eshte detyre patriotike!!!
    Sidoqofte, populli thote :"Kalliri bosh, koken perpjete".....eshte e natyrshme qe ti te hiqesh sikur nuk ke kohe te debatosh, pasi te doli boja ne çdo teme.....kjo per psikologun do te thote "frike"nga demaskimi!!!
    Jarigas

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ....ahahahaaaah... e ti mendon se do te marrim pare prej teje Jeton??!!!
    Po ti je student mer djale, keshtu qe e veme doren ne zemer dhe leksionet t'i japim falas....per me teper duke menduar se Shqiperia ka nevoje per njerez qe e flasin me persosmeri shqipen, prandaj ne kete rast, te te mesojme eshte detyre patriotike!!!
    Sidoqofte, populli thote :"Kalliri bosh, koken perpjete".....eshte e natyrshme qe ti te hiqesh sikur nuk ke kohe te debatosh, pasi te doli boja ne çdo teme.....kjo per psikologun do te thote "frike"nga demaskimi!!!
    me ken te debatoj jane tri grupe njerzish qe une i klasifikoj
    1 njerz qe jane te ditur dhe vetem i ndegjoj
    2. njerez qe kemi njohuri te peraferta me ta mund te debatoj
    3. ka njeres injoranta e keta ose kane me ndegjue ose nuk debatoj me ta
    e ne kete grypin e trete hyni ju sebashku me shoket e tu mohuesit e te vertetes
    andaj sa per gabime keni te drejte qe thuani por me njerez te nivelit tuaj me kete gjuhe po kemi veshtir te kuptohem por lere me me perdore gjuhen letrare hehehhe
    hajt tash uba boll

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    besom mue po me vjen turp per kulturen familjare tuajen qe po tregoni si ti Chino si ti MafiaWarz e si jarigasi e eurostarti e disa te tjere o vella edhe nese punon ne misionin tuaj per pare sepaku mos e ndyt familjen ma se edhe pse jeni tradhtare sepaku lereni te afermit e juaj te dalin dhe te shetit me faqe bardh
    Pse turp? Mos gje jemi duke perkrahur kulturen e pushtuesit osman, kulturen islame, qe te te vije turp?

une me juve skam qka bisedoj ma shume e keni treguar jo vetem kulturen e juaj por edhe ate te trashegimuar nga familjet e hajt tash folni sa te doni
    "Kulture" me te mire sesa kulturen e refuzimit te fese se pushtuesit as nuk njoh e as nuk e shoh qe di te me tregoje dikush ketu. Si perkrahja e kultures serbe (serbo-ortodokse) si perkrahja e Islamit per nje shqiptar eshte e njejta gje. Per refuzimin e te dyjave vlen e njejta.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar chino për postimin:

bsdev (03-03-2017)

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    me ken te debatoj jane tri grupe njerzish qe une i klasifikoj
    ....
    3. ka njeres injoranta e keta ose kane me ndegjue ose nuk debatoj me ta
    e ne kete grypin e trete hyni ju sebashku me shoket e tu ll
    besom mue po me vjen turp per kulturen familjare tuajen qe po tregoni si ti Chino si ti MafiaWarz e si jarigasi e eurostarti e disa te tjere
    vetem te ju tregoj juve se jeni te dobet dhe injoranta
    definitivisht ti Chino po deklarohesh budalla dhe magari me i madh nder shqiptaret
    Nuk e di nëse e kontrollon vetveten ti ndonjiher apo mendon se ti je i teri?!!

Kontrolloje veten dhe lej vlersimet duke ju drejtuar anëtarit sepse nuk je ne rregull me keto sjellje.

Shkruaj per temen dhe jo per individin.

Nuk e di nëse kuptove ti Jeton apo Ximi...!!!! KUJDES A!!

toni77
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pse turp? Mos gje jemi duke perkrahur kulturen e pushtuesit osman, kulturen islame, qe te te vije turp?

"Kulture" me te mire sesa kulturen e refuzimit te fese se pushtuesit as nuk njoh e as nuk e shoh qe di te me tregoje dikush ketu. Si perkrahja e kultures serbe (serbo-ortodokse) si perkrahja e Islamit per nje shqiptar eshte e njejta gje. Per refuzimin e te dyjave vlen e njejta.
    as kush nuk po ju thote te perkrakni kulturen e askujt vetem mbajeni kulturen tone shqiptare e jo mos u bani njerzi servil
    refuzimi i fese nuk ka te beje me kulturen banu pak me i ditur

Faqja 33 prej 33 FillimFillim ... 23313233

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •