Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 128
    i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208

po

Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Mardheniet tona vllazerore me Serbine u prishen vetem pas pushtimit turk.
    Ne ishim kristiane, serbet kur erdhen ne ballkan na gjeten kristiane dhe u miqesuam, gjithe punen e prishi otomanizmi shkaterrues. Ne duhet te risjellim ne mendjet tona dhe ne realitetin e mardhenieve me serbet, miqesine e humbur per 600 vjet, tani eshte momenti me i pershtatshem. Sa per mardheniet Serbi-Turqi eshte nje perralle dhe jo me shume.
    Te kemi bekimin e Zotit, te gjithe shqiptaret dhe kristianet mbare botes!
    Amin!
    Me sa di une dhe me sa shkruajn historianet kuren e kures skemi qen te barabart me sebet per te aludu ne miqsi...ata gjithmon kan qen shtypes sundues te tokave shqiptre dhe as para 1 mij vjetesh e sdi sa ... qe nga ardhja e tyre ne ballkan ne jemi armiq me njeri tjetrin .. duhet ta dish ti dhe te gjith se edhe 1 mij vjet ne smund te jemi shtete mike sepse e dim ne dhe e din ata, e sa per ate qe thua ti se kristina e musliman seshte me rendesi sepse edhe kristina edhe musliman po te jesh je i njejt para serbit ai te maskaron e ste pyet a shkon ne kish a xhami ose po shkove ne kish ai te detyron te mesosh ne shkoll sllavisht e keshtu me radh qe ti pas 100 vjetesh thuash se jam serb e jo shqiptar........ ..... FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA ....
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    oree kur do kuptoni,qe pyll pa derra nuk ka,dhe prandaj mos flisni si kompetenta duke gjeneralizu e perfshi te gjithe,duke marre per baze urretjen fetare e krahinore si kriter vlersimi.
    pikërisht atij Derri qe jetoke ne pyll ia thashë që ta kuptojë.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Maqedonia më se paku ,Shqipnia eshte ajo ku refugjatet kishin strehim më shume se kudo vend tjeter,,obligim !?? cfar obligimi nese nuk kish dashte UNICEFI me te ndihmu nuk e kish bere...organizatat,shoqatat islamike nuk kane dhene asnje ndihme nevoje perveq ndihmave te shemtuara arabe!
    Refugjat nuk ka pas vetem ne shqipri e gjith rrafshi i kosoves, llap dhe gollap dhe pjesa anamoraves kan qen refugjat ne maqedoni, duke perfshire ketu edhe prishtinen qe ka mobilitetin e popullsis te qerek kosoves,

Ndihma humanitare ka pasur nga te gjitha anet e botes, si nga kryqi i kuq ashtu edhe nga gjysem hena e kuqe.

Mirpo kushe e njeh te drejten nderkombtare, ateher e di qe statusi i refugjateve mbrohet me konventa nderkombetare, keshtu qe shtetet perreth kosoves e kan pasur obligim te ja ofrojn strehimin refugjateve nga kosova, pavarsisht ndjenjave dhe interesave kombetare.
    nese i rreferona dokumentareve qe paraqesin realitetin, UCK gati gjitha armët i ka marre permes shtetit Shqiptar sepse ka qene e pamundur qe kontrabanda te zhvillohej permes atij Serb bile ku ka pase mundsi i ka dhene edhe falas ne kohet e veshtira Shqiperia ka qene nje zone jo vetem per refugjatet por edhe sherbente si bazë për ushtrine clirimtare...
    Fakt eshte qe shumica dermuese e armeve kan hyre nga shqipria, mirpo ka pas raste qe edhe nga serbia (lugina e presheves) dhe maqedonia kan hyre arme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 31-07-2010 më 09:20
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin

rroft turqiaaaaaa.
    hajd te te rroj turqia ty
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2010
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Me sa di une dhe me sa shkruajn historianet kuren e kures skemi qen te barabart me sebet per te aludu ne miqsi...ata gjithmon kan qen shtypes sundues te tokave shqiptre dhe as para 1 mij vjetesh e sdi sa ... qe nga ardhja e tyre ne ballkan ne jemi armiq me njeri tjetrin .. duhet ta dish ti dhe te gjith se edhe 1 mij vjet ne smund te jemi shtete mike sepse e dim ne dhe e din ata, e sa per ate qe thua ti se kristina e musliman seshte me rendesi sepse edhe kristina edhe musliman po te jesh je i njejt para serbit ai te maskaron e ste pyet a shkon ne kish a xhami ose po shkove ne kish ai te detyron te mesosh ne shkoll sllavisht e keshtu me radh qe ti pas 100 vjetesh thuash se jam serb e jo shqiptar........ ..... FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA ....
    po un qe jam i krishter priher me europen si tia bej?

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kjo "Ekonomist", paska harruar bombardimet e NATO-s, ku Turqia ka qen prej me te ashperve gjat bombardimeve mbi serbin.

Me kujtohet gjat luftes, ka qen nje koder me plot arsenal luftarak te forcave serbe, besomni apo jo, kaq bombardim i fort ka qen sa qe edhe kodra u shafit. Me von u lajmrua se kishin qen disa avion turq ne kuader te NATO-s.

Dhe tash dalin disa mardhenje diplomatike te mira dhe gerardin73 e mbushin mend qe ta konsiderojn turqin si mik te parin e serbis.

Me plot bindje them qe ne ballkan prej shteteve jo sllave, shqipria ka qen dhe mbetet miku numrer 1 i serbis. Vetem kujtone kur e gjith bota ia vuri sanksionet serbis, shqirpia i jepte derivate te naftes fshehtas.
    Student dhe injorant nuk kisha pare ndonjehere. Avionet qe kane bombarduar Serbine jane nisur te gjithe nga bazat ushtarake te Italise. Turqia ne bombardimet e NATO-s nuk ka asnje lidhje. Bombardimet jane bere nga avion amerikan, anglez dhe francez. Asnje kombesi tjeter nuk ka marre pjese ne bombardime.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Student dhe injorant nuk kisha pare ndonjehere. Avionet qe kane bombarduar Serbine jane nisur te gjithe nga bazat ushtarake te Italise. Turqia ne bombardimet e NATO-s nuk ka asnje lidhje. Bombardimet jane bere nga avion amerikan, anglez dhe francez. Asnje kombesi tjeter nuk ka marre pjese ne bombardime.
    Ups...............

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    ASHTU ESHTE SHQIPTARIA ESHTE VETEM E SHQIPTARVE JO E SERBVE JOOO E ARABVE DHE JO E TURQVE NE SHQIPTARI NUK ESHTE HARAM TE DEGJOHET MUZIKA DERI NE KUP TE QIELLIT QJEF ME RAKI E ME BERXOLLA DERRI SIQ E KEMI PASUR TRADIT ALKOHOL DERI NE GRYK KENG PER SKENDERBEUN E ADEM JASHARIN DHE DERI NE SABA BUSTET DO TI NGREM ALA ME NALT ATO TE SKENDERBEUT E ADEMIT KUSH THOT QE ESHTE HARAM ME BO KSHTUT MI OFENDON TRADITAT NA RROFT GJITH SHQIPTARVE , DHE KU TE DEGJOHET ASI PERSHENDETJE NE GJUH ARABE E SERBE DUHET TE VRITET SEPSE SESHTE SHQIPETAR KUSH I NDRRON TRADITAT E VESHJES ME U VESH SI NINGJ E PANTOLLT E QUM E MJEKRREN SI CJAP DUHET TE VRITET SEPSE S'ESHTE SHQITPAR KUSH PERKRAH MILLORADAT EDHE AJ DUHET TE VRITET DHE KUSH THOT QE KEMI VELLZER ARABET TURQIT APO SHKAUN DUHET TE VRITET... SEPSE NE KEMI VELLZER VETEM SHQIPEtARET DHE AMERIKANET MIQ QE NA KAN PSHTU B0THEN TJERT NE P TE SAMES... POR DUHET TI NDALIM EDHE ATO GJAMIA QE NUK THOJN ZOOOOOOOOTII ESHTE I MADH NE MES TE NATES POR KENDOJN NE ARABISHT UN TE THEM TE DREJTEN NUK E MARR VESH E NESE TI DISA PO THU QE ESHTE E SHQIPTARVE AT'HERE AJO GJU QE NE E DEGJOJM NGA EZANI OSE DUHET TE PERKTHEHET NE SHQIP OSE DUHET NDALUR SEPSE NUK JEMI KTU NE ARABI POR SHQIPERI

MET MIRA
    DISA

DISA nje pergjigje nuk ma dhe voton edhe ti ta bejm SHQIPTARIN keshtut

PURE SHQIPTARI ? apo jo ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    o ti pshursha avionet italian dhe francez, po ata gjith bombat e veta i shprazen ne detin adriatik ,ti akoma nuk e ditke se serbi mik ma te mire ka italianin dhe francezin,e din ti sa para ka mare italia per bazen aviano qe eshte shfryterzuar per bombardime serbise ??

ti akoma nuk di se turku ka gjuajtur edhe neper parkingje e lere me ushtrine serbe ,po tani mundohesh te na shesish mend se evropa i ka ndihmu shume kosoves , ta pshursha evropen kurve qe akoma i besoni

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    ta pshursha evropen kurve
    Ku flet per Europen kurve, ma do mendja se fut edhe Shqiperine ne kete mes... apo e kam gabim?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •