Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 128
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Maqedonia më se paku ,Shqipnia eshte ajo ku refugjatet kishin strehim më shume se kudo vend tjeter,,obligim !?? cfar obligimi nese nuk kish dashte UNICEFI me te ndihmu nuk e kish bere...organizatat,shoqatat islamike nuk kane dhene asnje ndihme nevoje perveq ndihmave te shemtuara arabe!
    ketu ke nje video per me shume...

nese i rreferona dokumentareve qe paraqesin realitetin, UCK gati gjitha armët i ka marre permes shtetit Shqiptar sepse ka qene e pamundur qe kontrabanda te zhvillohej permes atij Serb bile ku ka pase mundsi i ka dhene edhe falas ne kohet e veshtira Shqiperia ka qene nje zone jo vetem per refugjatet por edhe sherbente si bazë për ushtrine clirimtare...
    o pordhavec , si duket ti sja paske haberin, maqedonia perpos qe pati tre kampe , e gjithe shqiptaria e maqedonise me se paku.... them me se paku ka patur nga 2 familje ne shpi ,kete e them me plot goje ,dhe me behet qejfi dhe mburem me ate qe kam bere per vellezerit e mi kosovar musliman , sepse krishteret kishin ike qe mot ne kroaci ose po bashkepunonin me serbet ,prandaj edhe ramushi gjendet ne hage .po ti nga inati nuk do ta pranojsh te verteten, po pyete nje kosovar qofte edhe artist apo kengetar apo humorist te tregon se ne cilen familje shqiptare ne maqedoni ka qene , une nuk e mohoj qe shqiperia nuk ka pranuar ,por mos u bej idiot dhe tia mohosh tjetrit te mirat qe ti ka bere

tamam shqiperia ka qene vend qe ka sjelle arme ne kosove ,por edhe ka bere biznes me nafte me serbine ne kohen e luftes , ti si duket ke qene o i vogel ate kohe o ke ikur para kohe nga kosova.

e sa per evropen dhe unicefin , mund te te them se vetem kane ardhe kane lare para ne emer te luftes se kosoves dhe kane ikur ,pasi qe kane kryer pune dhe me goje plot shprehnin humanitet para ekraneve televizive dhe nga mrapa zgerdhiheshin, nje nder keto figura ka qene edhe gruaja e majk xheger dhe shume figura te njohura qe tani nuk me kujtohen

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Ku flet per Europen kurve, ma do mendja se fut edhe Shqiperine ne kete mes... apo e kam gabim?
    si mendon ti ,po ose jo ? hehehe

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    po kur ndodhi lufta ne Maqedoni ndermjet shqiptareve maqedon dhe atyre sllav ku mendon se u strehuan shqiptaret e maqedonise!??...nuk e mohova faktin se Maqedonia nuk ka strehuar dhe sishte nevoja te replikosh ,shihet ne postimet e tua se ti ben nje diferencim mes muslimaneve dhe krishtereve dhe nuk ia ke idene luftes njehere thua se kane ikur ne Kroaci e pastaj me Serbet mos provo te nxjerresh mendime hipotetike se nuk ia vlen...

Po ate videon qe e solla si e komenton!?

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    si mendon ti ,po ose jo ? hehehe
    Une mendoj se ti duke e cilesuar Europen si nje kurve dhe duke shprehur deshiren miredashese per ta pshurrur, tregon se je i gatshem qe te njejten gje tia besh edhe vendit tend... ne mos gaboj, edhe ne ne Europe ndodhemi...

Ne fakt, e kam vene re shpesh disa antare (tek ty hera e pare) qe cilesojne Europen si nje kurve plake dylekeshe per ate cfare i ka bere kombit Shqiptar, por e keqja eshte se edhe ne Europe jemi... Duke dashur te tregohet nje shpirt tejmase atdhetar apo patriotik, apo nje emer tjtr te ngjashem, tregohet krejt e kunderta.

Prandaj te keshilloj te shprehesh me qarte se cfare vendi te Europes deshiron te pshurresh, pasi ne vend qe te tregohesh luftarak dhe i gatshem per gjithcka per vendin tend si dhe per ti kthyer hakun deri me nje vendeve armike, tregon vetem nje ambicje te thjesht kopshtarie per ta gjelberuar sa me shume kete kurve (futet ketu edhe Shqiperia) qe quhet: "Europe"
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    e konsideron shqiperine gjeografikisht ne evrope ??? ke te drejte ,por ne aspekte tjetera eshte mu ne mes te afrikes , per fat te keq

e pshuri ate evrope e cila po luan me jetet e njerezve duke bere eksperimente,

per shkak te pederastave hollandez u vrane 8 mije boshnjak musliman nga krishteret serb , dhe cfar eshte me e keqja se akoma mundohen te mbrojne veten per krimet e bera,

franca akuzon turqine per gjenocid ndaj ermeneve ,ndersa haron gjenocidin dhe masakrat ne algjer , ju si duket mundoheni te mbroni veten duke sulmuar te tjeret per veprat qe keni bere

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Per Kosoven nuk desha ta them, ndersa per turk- kosovaret do te mendohesha mor Mau. Po, jam kristian.
    AA, keq muhabeti.. deshiron te ribashkohesh me nje vend mik e vllazeror si Serbia, e mos ti japesh trevat e shqipfolesve te Kosoves? Bahh, rishikoje pozicionin tend elinokton, se avash avash po del nga rruga e mbare per Serbine e Madhe, me Shqiperine si kryeqytet

Duke qene se je kristian, duhet ta dish qe feja kristiane perdor "Amen" jo "Amin"...
    "Amin" perdoret nga muslimanet..
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    ju si duket mundoheni te mbroni veten duke sulmuar te tjeret per veprat qe keni bere
    Kush "ne"? percaktoje pak te lutem...

Nejse lal, me fal qe te fola. Vre punen e pshurr sa te te mbaje zorra... vec fuqi te kesh, pa te tjerat zgjidhen kollaj
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    o ti pshursha avionet italian dhe francez, po ata gjith bombat e veta i shprazen ne detin adriatik ,ti akoma nuk e ditke se serbi mik ma te mire ka italianin dhe francezin,e din ti sa para ka mare italia per bazen aviano qe eshte shfryterzuar per bombardime serbise ??

ti akoma nuk di se turku ka gjuajtur edhe neper parkingje e lere me ushtrine serbe ,po tani mundohesh te na shesish mend se evropa i ka ndihmu shume kosoves , ta pshursha evropen kurve qe akoma i besoni
    Perderisa zoti ka sjellur budallenj si ju ne kete bot, kam pershtypjen se zoti i parapelqen me shum budallenjet ndersa njerezit e menqur i ka me pak per qefi. Per ta pshurr Evropen te duhet me pas sa te Elefantit or ti. I vogel je ti, as koken tande nuk ke me mberri me p....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-09-2009
    Postime
    176
    I githe ky forum dita dites eshte duke rene ne nivel shume te ulet,dhe nuk mbetet vend per dikutime seioze te cilaet i nisin disa pjesmarres serioz por te cilit jane duke mbetur ne pakice.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Gjat bombardimeve mbi Serbin Kan marr pjese edhe 14 Aeroplane F-16 te forcave ajrore Turke, asnje me shum, perderisa Aeroplan Amerikan se bashku me Evropian kane qen mbi 1060. Krahasoje numrin, por ju blueton ne fushen ushtarake je nje o. Logjika juaj e kufizuar zor se i perthekon.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •