Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 128
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-01-2010
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Nese Erdogan thot se mbeshtet pavarsin e Kosoves dhe se lobon per tu njohur pavarsia e saj dhe nese thonte se mbeshtet futjen e Shqiperise ne NATO dhe nese i thot grekut se nese prek Shqiperin me ke prekur mua , ateher un fare si besoj ketij lajmi.

Sa i perket shfuqizimit te vizave, edhe Shqiperia i ka hjek vizat serbeve , edhe Shqiperia ka dhen 400.000 euro per serbet e Gracanices edhe politikanet e Shqiperise mbajn takime me politikanet serb , por dihet qendrimi i Shqiperise kur vjen puna tek Kosova ose tek ceshtjet tjera kombetare.

Turqia përshëndet vendimin e GJND-së për Kosovën

Ankara - Turqia ka përshëndetur vendimin e GJND-së për Kosovën, duke theksuar se një vendim i tillë është një “dritare e re për të mundësuar vendosjen e paqes dhe stabilitetit të qëndrueshëm në Ballkan”.

“Ruajtja e tërësisë territoriale të Kosovës dhe e strukturës politike dhe sociale, e ndërtuar mbi vlerat demokratike, ka një rëndësi të madhe për Ballkanin. Integrimi me strukturat europiane dhe euro-atlantike, i cili është përcaktuar si objektivi themelor i rajonit, në këtë kuadër përbën një terren të shëndoshë", citon deklaratën e MPJ-së turke ambasada e Turqisë në Tiranë.

"Ne, vërejmë me kënaqësi se perspektiva e integrimit europian po mbështetet nga të gjitha vendet e rajonit. Ky vizion, i cili do të formësojë të ardhmen e përbashkët të rajonit, paraqet një mundësi të nevojshme për zgjidhjen e problemeve ekzistuese në kuadrin e kulturës së pajtimit dhe shndërrimin e Ballkanit në një rajon paqeje, stabiliteti dhe begatie. Ne presim që ky mendim i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë t’u japë një shtytje përpjekjeve për zhvillimin e dialogut pozitiv dhe konstruktiv midis Kosovës e Serbisë. Turqia është e gatshme t’u japë çdo lloj mbështetjeje përpjekjeve në këtë drejtim", përfundon deklarata e MPJ-së turke.
    http://www.kosovanews.info/index.php...ike&Itemid=197

“Kthehem nga vizita zyrtare në Turqi, një ndër vizitat më të rëndësishme dhe me mesazhe historike për perspektivën e Republikës së Kosovës”, theksoi z. Thaçi .

Në një konferencë shtypi në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës kryeministri Thaçi ka vlerësuar shumë të suksesshme këtë vizitë dhe ka falënderuar kryeministrin Recep Tayyip Erdoğan dhe popullin e Turqisë për pritjen e ngrohtë dhe vëllazërore që i është bërë delegacionit shtetëror nga Republika e Kosovës.

____

Hapesi i temes si nje propagandues i Vatikanit , nuk i behet qejfi kur Kosova merr mbeshtetje ne Turqi, por se kam qare pa i then se Turqia do te mbeshtes gjithmon Kosoven , sidomos me kete udheheqsi te sotshem,
    ku e keni lexu ju kte rren qe turku i thot grekeve qe po preke shqiprin me ke prekur mua? qe ka shit camerin po qe esht e vertet

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga verystrongbeer Lexo Postimin
    cila zyrtare te ka then mer debil, he thuaje...po pse mer klluf zyrtaret e ministris se mbrojtjes me ty do merren

ik o ik islamik trupjerdhur.
    Ka pamjen e mames tende dhe eshte nga durrsi, mirpo identitetin e saj nuk ja permendi sepse nuk kam deshire ti bej telashe.

Mirpo ja edhe nje fjali te kesaj zonje, nene e dy femijve: Une e njof lekun dhe nuk e njof shtetin shqiptar

Leje qe jeni te perzier me gjak kinezi dhe greku, mirpo edhe serbet kan fillu te ju hyjn ne gjak ne shkoder.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 31-07-2010 më 07:28
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ka pamjen e mames tende dhe eshte nga durrsi, mirpo identitetin e saj nuk ja permendi sepse nuk kam deshire ti bej telashe.

Mirpo ja edhe nje fjali te kesaj zonje, nene e dy femijve: Une e njof lekun dhe nuk e njof shtetin shqiptar
    beji te fala te fejumes
    dhe thuji mos nderroj me profilin ne facebook.

but she loves u. she loves me 2
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 31-07-2010 më 07:33
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    beji te fala te fejumes
    dhe thuji mos nderroj me profilin ne facebook.
    Beja "hyzmetin" mames tende dhe te mjafton dhe mos u merr me teori
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ca teorie mer un i mesova true sex te fejumes tende , pyete kur ta takosh pastaj, jo tani se e ka celularin te fikur

se mos e rrahesh o gamor, se s'mbushni mir ju talebanet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 31-07-2010 më 07:45
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ti me mbi 40 nofka, duhet me dite qe strehimin e refugjateve e ka bere edhe macedonia dhe mali i zi dhe fundi i fundi ka qen nje obligim nderkombetar sidomos i UNICEFit dhe UNHCR.
    Maqedonia më se paku ,Shqipnia eshte ajo ku refugjatet kishin strehim më shume se kudo vend tjeter,,obligim !?? cfar obligimi nese nuk kish dashte UNICEFI me te ndihmu nuk e kish bere...organizatat,shoqatat islamike nuk kane dhene asnje ndihme nevoje perveq ndihmave te shemtuara arabe!
    ketu ke nje video per me shume...

Ndersa tek puna e armeve, te gjitha armet kan qe pjes e tregtis ilegale me arm dhe te gjitha keto arm kan qen te blerura nga UCKja dhe te mos flasim per cilesin e ketyre armeve, gjymsa e tyre kan qen te amortizuara dhe midis frontit ka pas raste qe kan qen jasht funksionit.

hjesht keto arm qe i kan marr UCKja prej shqipris kan qen fale krizes civile (te vitit 1997)ne shqipri, ku kazermat me arm u thyen dhe disa prej ketyre armeve permes popullit iu shiten e UCKs.

Arm UCKja ka bler edhe permes Serbis, nga kontrabanda me arm dhe zona operative e llapit jo rrall here ka blere arme nga kufiri me serbin
    nese i rreferona dokumentareve qe paraqesin realitetin, UCK gati gjitha armët i ka marre permes shtetit Shqiptar sepse ka qene e pamundur qe kontrabanda te zhvillohej permes atij Serb bile ku ka pase mundsi i ka dhene edhe falas ne kohet e veshtira Shqiperia ka qene nje zone jo vetem per refugjatet por edhe sherbente si bazë për ushtrine clirimtare...

ejjj o shqipee...ti permendesh dikuj faktin qe te kam dhen buk e te kam mbajtur ne shtepi ca dite-jave-muaj ne ditet e veshtira,dhe kujt ? vellaut tend,nuk ka me gjest shpifes eeee ???

keshtu ben dhe me camet e gjore,ju mbajtem ju strehuam,ju dhame buke thoshte propaganda enveriste...sa turp mo sa turp qe eshte te shprehesh ashtu,e sa njerez te ulet paskeni qen disa
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 31-07-2010 më 07:58

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ejjj o shqipee...ti permendesh dikuj faktin qe te kam dhen buk e te kam mbajtur ne shtepi ca dite-jave-muaj ne ditet e veshtira,dhe kuj vellaut tend,nuk ka me gjest shpifes eeee ???

keshtu ben dhe me camet e gjore,ju mbajtem ju strehuam,ju dhame buk thoshte propaganda enveriste...sa turp mo sa turp qe eshte te shprehesh ashtu,e sa njerez te ulet paskeni qen disa
    POKO ajo po qe eshte "turp" tu permendesh, mirpo turpi me i madh ne ket rast eshte te jesh jo-falenderues

Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    POKO ajo po qe eshte "turp" tu permendesh, mirpo turpi me i madh ne ket rast eshte te jesh jo-falenderues
    po ta peshosh mire,del ajo qe thashe une mo shoku...une te pres te jape buke,se po te vret hasmi me femij e pleqe,aq me shume qe je vellau im i gjakut...dhe une kam fetyre te permend buken tya neser e pasneser ???.....boooooooo me beso qe vdekjen do e perqafoja me gjithe qef,dhe kurre sdo e ulja veten ne ate nivel prej burracaku.

oree kur do kuptoni,qe pyll pa derra nuk ka,dhe prandaj mos flisni si kompetenta duke gjeneralizu e perfshi te gjithe,duke marre per baze urretjen fetare e krahinore si kriter vlersimi.

turpppppppp te kini se lat nam

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    mbajtem 1 milion kosovare me buk mer pall, as shtete te fuqishme nuk kane kapacitet te mbajne kaq refugjate.

dhe nuk jam ne bolzano o idiot, dhe as kamerier.

si nuk mbaruan iher kta debilet mer yahoo.

shan shqiperine dhe mburr turqine, ptu rac e keqe hoxhallaresh.
    edhee....tani qe na keni majt ,sepse ne fakt jo tipat si ti....duhet te themi rroft serbiaa a..e poshte turqia apo???ket doni ju ket??kurrrr se keni!

rroft turqiaaaaaa.

poshte serbiaa e qelbur,poshtt poshttt poshtt

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •