Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 128
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga tias Lexo Postimin
    I githe ky forum dita dites eshte duke rene ne nivel shume te ulet,dhe nuk mbetet vend per dikutime seioze te cilaet i nisin disa pjesmarres serioz por te cilit jane duke mbetur ne pakice.
    I nderuar jam plotesisht dakort me juve. Perderisa disa nga anetaret perdorin fjalor te till edhe nuk ja vlen me diskutue per gjera serioze.

Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    o ti pshursha avionet italian dhe francez, po ata gjith bombat e veta i shprazen ne detin adriatik ,ti akoma nuk e ditke se serbi mik ma te mire ka italianin dhe francezin,e din ti sa para ka mare italia per bazen aviano qe eshte shfryterzuar per bombardime serbise ??

ti akoma nuk di se turku ka gjuajtur edhe neper parkingje e lere me ushtrine serbe ,po tani mundohesh te na shesish mend se evropa i ka ndihmu shume kosoves , ta pshursha evropen kurve qe akoma i besoni
    Nga menyra se si flisni qenkeni kokrra e injorantit. Nuk e kisha menduar asnjehere se isamiket shqiptar do te arrinin deri ne kete pike, sa te mohojne ndihmen e perendimit duke u munduar te ja veshin meritat nje shteti si Turqia. Te gjithe shqiptaret e dine shume mire se ne opercionet e NATO-s kunder Serbise, moren pjese vetem avion amerikan, francez dhe anglez. Nje gje qe ka ndodhur gjithmone keto 50 vjetet e fundit. Shtetet si Turqia jane perdorur gjithmone per te arritur qellimet, nga momenti qe nuk nevojiten me, u kthet shpina sepse nuk meritojne me teper. Turqia ne NATO u ka sherbyer perendimoreve per qellime te caktaura, tani qe nuk u sherben me kane filluar t'ia kthejne shpinen. E trajtojne si nje rrugaçe.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin

ti akoma nuk di se turku ka gjuajtur edhe neper parkingje e lere me ushtrine serbe ,po tani mundohesh te na shesish mend se evropa i ka ndihmu shume kosoves , ta pshursha evropen kurve qe akoma i besoni
    Caqet per te bombarduar nuk zgjodhi Turqia. >"ka gjuajtur edhe neper parkingje e lere me ushtrine serbe"< po ia fut kot.Ke lexuar apo ndegjuar per gjeneralin amerikan te aviacionit te nato-s c'tha per sulmet ajrore qe ndermoren?

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ...turqia gjo ska bo ne kohen e bombardimeve e lere ti dale ne krahe ushtrise pas luftes ajo hyri si pjese e natos per mbajtjen e rendit sepse ky ishte misioni i trupave paqsore.

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    AA, keq muhabeti.. deshiron te ribashkohesh me nje vend mik e vllazeror si Serbia, e mos ti japesh trevat e shqipfolesve te Kosoves? Bahh, rishikoje pozicionin tend elinokton, se avash avash po del nga rruga e mbare per Serbine e Madhe, me Shqiperine si kryeqytet
    Jo Mau_kiko ne kuadrin e fqinjesise flas. Serbet jane fqinjet tane dhe pas pastrimit te Kosoves nga islamizmi nuk do te kete me pretendime teritoriale Serbe ndaj Kosoves dhe sikur.................. tashme vellai yne mamuth USA eshte i prere ne kete drejtim . Tani po konstruksionohen pazelat e te nesermes se pandryshushme, pra ne jemi te sigurt me boten kristiane qe na dhuroi paqen ne kete pjese te Shqiperise me mbeturina otomane.
    Duke qene se je kristian, duhet ta dish qe feja kristiane perdor "Amen" jo "Amin"...
    "Amin" perdoret nga muslimanet..
    Gabim!
    http://www.shqiptarortodoks.com/teks...995-tekste.pdf
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 31-07-2010 më 22:42 Arsyeja: linku error
    Paqe!

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Me kujtohet gjat luftes, ka qen nje koder me plot arsenal luftarak te forcave serbe, besomni apo jo, kaq bombardim i fort ka qen sa qe edhe kodra u shafit. Me von u lajmrua se kishin qen disa avion turq ne kuader te NATO-s.
    po mor,kete e para lajmeroi agjensia "lezet hava" permes gajtan telegrafit

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Paska nazisto-kristiane akoma ne kete forum ?

Hej bela

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jane mbledh ne kete teme nje tufe fetaresh (qe mendja ma merr qe as ne zotat e tyre nuk besojne, se besimtaret e vertete rrine te vendi) dhe raportin e zhvillimin historik shqiptaro-sllav ia mveshin fese.

Cfaredo feje te kene shqiptaret, keto marredhenie nuk do te ndryshojne kurre, derisa sllavet nuk do te kthehen ne shpellat e tyre ne stepat e rusise a siberise a nje zot e di, atje ku edhe e kane venin.

Tjetra, aleancat turko-serbe ne kurriz te shqiptareve nuk jane te sotit, mirepo jane te themelosura edhe me thelle ne histori e bollni mo me keto endrra syhapur.

Rrofte Xhibuti
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 01-08-2010 më 04:27

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    sikur te dije turku se cfar idiotash ka ne forum, do e shihnit se si do ta bombardonin forumin hehehehe

doli dielli te dhjefsha ferexhen

keshtu e ka kjo pune edhe te ndihmon njeriu edhe nuk ta njeh pastaj

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Termi "Amen" ne kulturen kristiane si dhe termi "Amin" ne kulturen Islamike dhe termi "Om" ne kulturen Hindu, si edhe "Amon Ra" emri i Zotit te Diellit ne kulturen e lashte Egjiptiane, jane fonetikisht shume te ngjashme me njera tjetren.

Amen do te thote "Keshu u befte", e ngjashme me "Tatastu" (sic e thone hindute ne sanskitishte) "U plotesofte deshira juaj"
    Ne Arabisht, Amin do te thote 'besimtar' (emer) dhe besnik, i besuar, i vertete (mbiemer)

Kristianet thone "Ahh-men" ose "Ay-men"
    Forma "Ahh-men" eshte paksa me formale dhe me e perdorur ne liturgjine kishtare.
    "Ay-men" eshte me teper e degjueshme tek Evangjelistet...

Ajo dosja qe me solle ne pdf, nuk vlen fare. Se edhe perkthyesi, si ti, nuk ia ka haberin asaj cfare perkthen...
    Dhe nese do te donte ta perkthente ne Shqip, e perkthen "Keshtu u befte", dhe jo Amin (arabisht kjo e fundit)

E shef qe ne forum meson edhe gjera te reja?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •