Close
Faqja 62 prej 102 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-12-2003
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga keshtjella100 Lexo Postimin
    Pa tjetër do të përkrahët ky fond, nuk kemi njerz me humb bile ata që jan dëshmue duhet të përkrahën edhe në këto sfida, sepse është ndihmë për ndërtimin e shtetit të Kosovës.
    Larot le të lehin skajeve sa të dojën, tjetër punë këta nuk kanë...
    Nuk e di ku jeton mor vlla ti , une jetoj ne Kosove gjerat po shIfen nuk kishin Luftu keta per shtet por per pushtet, e keqja ketu eshte se shum nga ata qe luftuan dhe dhan gjymtyret e trupit per kete vend sot nuk kan kulëm mbi koKë kurse disa qe luftuan per pushtetin po flasin me miljona dhe nje pytje per juve

PËRSE I DUHKAN FATMIR LIMES NJË EKIP AVOKATËSH KUR DEKLAROJ VET SE ESHTE I PASTËRT
    DHE A E DIN KUSH SA ESHTE KOSOTO E NJË EKIPI TW TILL PËRSRI MILJONA DO JAPIM PER TË .

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga Bsarti Lexo Postimin
    Nuk e di ku jeton mor vlla ti , une jetoj ne Kosove gjerat po shIfen nuk kishin Luftu keta per shtet por per pushtet, e keqja ketu eshte se shum nga ata qe luftuan dhe dhan gjymtyret e trupit per kete vend sot nuk kan kulëm mbi koKë kurse disa qe luftuan per pushtetin po flasin me miljona dhe nje pytje per juve

PËRSE I DUHKAN FATMIR LIMES NJË EKIP AVOKATËSH KUR DEKLAROJ VET SE ESHTE I PASTËRT
    DHE A E DIN KUSH SA ESHTE KOSOTO E NJË EKIPI TW TILL PËRSRI MILJONA DO JAPIM PER TË .
    Mos i pergjithso gjerat, se e din ti mir qka ka ndodh ne shpin e Kahrimanit edhe ne Studime ata u vran jo per pushtet po qe ishin shqiptare.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    woodstock , po më ngjani në ata qi i kishte hipnotizuar him gov(n)a në kohen e regjimit të tijë.

Jo na nuk mundemi me bo kët , e as atë , as të sillemi kështu e as ashtu...

Këto jan arsyetimet më naive që mund të thot dikush.

Qeveria , pse po thot Kosova është e pavarur , e ka sovranitetin e vet ... e të tjera rrena!

Për të hipnotizuar njerëz , dhe më vjen keq por po duket se jeni viktim edhe ju!

Kur populli ka vullnet për të arritur diku , arrijnë , dhe ska kush i ndal.
    Lerini Umnik e Eulexs.
    Ata jan ketu për ne, nuk jemi ne këtu për ata!

Kili
    SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Une e dua vetem Kosoven dhe te gjithe ata qe e duan Kosoven,po qoft ai edhe bir shkine e dua.E di dhe jam bindur me mija here,se ka njerez nga te gjitha partit qe e duan Kosoven me shpirte,por,kam njohur edhe te tille qe nuk ja dojne te miren,ciles do parti qe i kane takuar.Pra cdo parti ka tradhtaret e vet dhe patriotat e vet,dhe nuk beje dallime partiake.Une jam kunder tradhtareve dhe jam me te gjithe ata qe e duan Kosoven. dhe Jo emrat me mbiemra,pordhit politike,kur flase e foli te verteten,te dhembe ty apo tjetrit nuk me ha.Kur kritikoj,qofshin edhe ma te afertit,bile edhe ata qe mvarem prej tyre ja u them ne sy.Une jam I tille.Dhe te me ngjason me X-in e nipit te Panqeves nuk mund ta lejoje,I dashur KILI
    Me sa e kam verejte nga shkrimet e juaja,Ju jeni perkrahes I Albinit(vetevendosje)qe me vjen mire,se edhe une jam prej atyre qe sot e perkrah plotsisht.Por neser!? Po nese hyne Albini ne garat e zgjedhjeve dhe fiton,deklarata e tij si kryeminister,do te jete “ne nuk kemi shtet?” “nuk kemi parlament”? Atehere edhe ai do ta pyetet,perse atehere hyre ne gaare per kryeminister? Dhe kryeministri I kujt je nese nuk pranon Kosoven shtet?

Une mes tjerash ne shkrimin tim kam parashtruar disa ??? ;

Asgje nuk tha se e Pranon kete apo JO
    Pra,shteti yne nuk ka “ushtri” nuk ka Polici,nuk ka Institucione te drejtesise qe vet I kontrolon.Per kete asgje nuk the!!!
    Po te citoi : “Qeveria , pse po thot Kosova është e pavarur , e ka sovranitetin e vet ... e të tjera rrena!”

Ne rregull,perse atehere organizata vetevendosje po edhe ti si antare I ketij forumi nuk e thotni se na kan tradhtuar “ata” qe I quajme “MIK” dhe ata qe na kane pranuar si shtet te pavarur?
    Sic e dime te gjithe kete pjese te territorit ne aspektin gjeostrategjik e mbizoterojne kater popujreket, bullgaret serbet dhe shqiptaret. Qe te gjithe deri diku i kane zgjidhur prblemet e tyre kombetare dhe i kane siguruar pozitat e tyre gjeostrastegjike , pervec shqiptareve. Shqiptaret e mjere, pranuan prap,me kshillat e “miqeve”te ajne te roberuar nga te tjeret ne pese vilajete qe do te jane koloni e te tjereve. Ata, sic e ka pohuar budallakisht edhe Ismail Kadareja"kane bere nje gjest fisnik (?!) se kane pranuar vullnetarisht te heqin dore nga bashkimi kombetar qe te hyjne ne Evrope (?!)"C’ti thuhet ketij Gomari,qe do te ladhite te huajt,per hesape t’veta.Nuk guxon ta thote te verteten,ky Tucan.(por,kur e kritikon i.Kadaren te bin ne qaf,se ai paska emer e mbiemer me nam)
    Pse nuk e beni serbia,bulgaria e greqia kete,te heq dore,bile te heq dore nga ajo qe nuk eshte fare e tyre,por prap hyni ne BE,ashtu edhe Serbia do te hyne.)
    Perse e “shani” Unmikun e eulexin,e kush jane keta? Nga kush udheheqen keto organizata? Pse asnje fjale te vertete nuk guxoni ta thoni,por vetem…Unmiku keq,Amerika e mire. Eulex I keq Europa e mire(po a,Po Serbia ka bere krime dhe eshte rahabilituar plotesisht, nuk eshte denuar fare nga Europa) …(eshte njete te thuhet Uck-ja keq Adem jashri i mire,Besoje se,edhe ju kur te vini ne pushtet te njejte do te jeni,pse,sepse nuk keni guxim,e ata qe nuk kane guxim kurr,po e them KURR nuk do mund te bejne shtet.
    Sot shqiptaret jane aq te n’dam sa qe kurre ma para nuk kane qene.Shih percjelli pak postimet ne forume tjera,e sheh se sa ten n’dam jane dhe qfare qellime kane…Kurr erdhe lajmi se u vrra Aliu ne maqedoni,perveq shqiptareve te maqedonise askujt nuk i le pershtypje(perveq antarit BRARIqe e pershendes nga ketu edhe nese nuk pajtohemi ne shume pika) e me se paku te krishtereve te forumit,se ata jane pas asaj qe thone “trimfit te krishterimit” Po te njejtit, kur hapet tema e skenderbeut,aty jane te gjithe patriot shqiptare dhe e “duan shume kombin” por nuk e verejne se jane aq transparent qe edhe pulat me e din, se nuk jane keta patriot as qe e duan kombin e atdheun e tyre,keta duan vetem triumph krishterimi,perms Skenderbeut,amerikes europes.Ti kthehemi tani muslimaneve te forumit,keta jane te njejte,duan vetem triumf Islam,kur jane ne pyetje te krishteret,hedhin gjith mllefin qe kane ne mbrendesin e tyre per krishterimin,ne qaste,te lene pershtypjen se, keta cdo gje do e shesin shqiptare vetem e vetem qe feja e tyre te triumfoje.Me shume e duaan arbine se Shqiperin,me shume e duan nje Taliban,se nje ushtare te krishtere te Uck-se.Uck-ne e duan dhe e perkrahin per shkak se shumica e kesaj ushtrie I ka takuar taborit musliman,por te ishte e kunderta,atehere “argumentet” nga te dyja taboreet do te ishin tjeterfare krejsisht tjeterfare,pse? Sepse keta e duan triumfin e Fese se tyre.Keta nuk e din se,ka patur te krishtere patriota ne UCK,as qe e imagjinojne,nuk e din se krah per krah me nje katolik te luftosh te keqen e kombit eshte krenari eshte mburrje,keta as qe e din se qeshte ndjenja “vellazerore” ne ato caste te luftes,se nuk e kane shijuar asnjehere… Keshtu eshte situata edhe te Pordhit Politike,po edhe te organizatat politike…Ndoshta po e pyet veten perse gjithe keto i shkrruaj? Per shkak ati “GUXIMI” Nese nuk ka guxim sot, te thuhen te vertetat, neser,as qe shpresohet se mund te thuhen.

“Kur populli ka vullnet për të arritur diku , arrijnë , dhe ska kush i ndal.”

Plotsisht po pajtohem me kete..ama kur popullin e tradhtojne perhere dhe kjo perseritet pa u ndal…nuk besoje se vullneti mbetet
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    shume jeni ka merrni me keto prralla te eulexsit dhe te disa te tjerev shqiper folsave ,,jame shume i sigurte se te gjithe keta te cilet merren me keto shkrime ne rastin limaj me lluge i kane punet e veta ne shtepi se sa keto qe sot po i shkruajen dhe po i mendojen ,po une ju kisha kshilluar rregulloni aborret e juaj dhe dilni ne kojeshi se larget jeni nga realiteti i kesaj kohe..limaj i paster mos sot neser do ta shifeni ,,,vetem gjykatat jane ato te cilat dhan mendime se a eshte fajtore a jo e jo ju disa e as eulexsi...

Po eshte duke ju pregaditure tereni limajte qe ne zgjedhjet e vitit 2011 te jete kryministri i republijkes se kosoves kurse thaqi presidenti i republikes,,ndersa sejdiu krytari i gjykates kushtetutes se kosoves ne vitin 2012

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    [QUOTE=kruja

Po eshte duke ju pregaditure tereni limajte qe ne zgjedhjet e vitit 2011 te jete kryministri i republijkes se kosoves kurse thaqi presidenti i republikes,,ndersa sejdiu krytari i gjykates kushtetutes se kosoves ne vitin 2012[/QUOTE]

je i pari qe nuk i beson kesaj propagande shterpe !!

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    woodstock , po filloi me atë se Albini nuk ka thënë as që do të thot ndonjëher që nuk e pranon Kosoven si shtet , nuk e di prej nga e ki këtë mendim.

Këto jan propaganda ngaqarqe të caktuara politike në Kosovë me prejardhje komuniste.

Të deklarosh se Kosova nuk është sovrane në gjith teritorin e vet , e që është e vërtet , nuk dmth se nuk po e pranojka Kosoven si shtet . Është absurde të mendosh ashtu!

E bër një pyetje direkte :
    "Ne rregull,perse atehere organizata vetevendosje po edhe ti si antare I ketij forumi nuk e thotni se na kan tradhtuar “ata” qe I quajme “MIK” dhe ata qe na kane pranuar si shtet te pavarur?"

Unë po flas në emrin tim , sepse nuk jam antarë i përfaqësues , e bile as antarë "VETVEDOSJE!"

Nuk na ka tradhtu kush neve, të jesh i bindur!
    Ne e kemi teadhtuar vetev tonë.
    Politikanë tan¨na kan tadhtuar.

Shiko , qe një shembull konkret:
    Kur jan ftuar politikanët tanë në bisedime , dhe kta tradhtarë kan pranuar cdo gjë : Pakon e Ahtisarit , pikat e Ban ki munit , pastaj kushtetuten e vendit që është me e keqe se një dokument i një organizate joqeveritare , pastaj një flamur plagjiatur e flamurit të bosnjes...
    Nuk e di sa argumente tjera po don me ti dhanë.
    Strategjia tradhtae nuk ka brina , po ka gjendje , gjendje e cila gjendemi sot!

"VETVENDOSJE!" është organizata që mbron interesat shqiptare në Kosovë , prandaj unë e përkrahi këtë.

Natyrisht nuk ka garanci as nga këta, por kjo cfarë po ndodh në Kosovë sot , kërkon një alternativ tjetër dhe sa më shpejtë!

Këtu vjen shprehja e popullit që e thash në shkrimin e mëparshëm.

Sa ishin shqiptarë në Kosovë që kan pa ëndrra që të kemi këtosimbole të shtetit ë Kosoves?

Sa ushtar të UCK-së që kan jep jeten për lirin e vendit do ta pranonin flijimin e jetrave të tyre sic është bërë mbas luftes de po bëhet sot?

Këto jan gjëra që duhet menduar dhe analizuar , e kur të bëhet kjo , është shum leht të vihet në konkludime që jan edhe të "VETVENDOSJE!"

Të përeshënde
    Kili
    BAC, U KRYMB!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    woodstock , po filloi me atë se Albini nuk ka thënë as që do të thot ndonjëher që nuk e pranon Kosoven si shtet , nuk e di prej nga e ki këtë mendim.

Këto jan propaganda ngaqarqe të caktuara politike në Kosovë me prejardhje komuniste.

Të deklarosh se Kosova nuk është sovrane në gjith teritorin e vet , e që është e vërtet , nuk dmth se nuk po e pranojka Kosoven si shtet . Është absurde të mendosh ashtu!

E bër një pyetje direkte :
    "Ne rregull,perse atehere organizata vetevendosje po edhe ti si antare I ketij forumi nuk e thotni se na kan tradhtuar “ata” qe I quajme “MIK” dhe ata qe na kane pranuar si shtet te pavarur?"

Unë po flas në emrin tim , sepse nuk jam antarë i përfaqësues , e bile as antarë "VETVEDOSJE!"

Nuk na ka tradhtu kush neve, të jesh i bindur!
    Ne e kemi teadhtuar vetev tonë.
    Politikanë tan¨na kan tadhtuar.

Shiko , qe një shembull konkret:
    Kur jan ftuar politikanët tanë në bisedime , dhe kta tradhtarë kan pranuar cdo gjë : Pakon e Ahtisarit , pikat e Ban ki munit , pastaj kushtetuten e vendit që është me e keqe se një dokument i një organizate joqeveritare , pastaj një flamur plagjiatur e flamurit të bosnjes...
    Nuk e di sa argumente tjera po don me ti dhanë.
    Strategjia tradhtae nuk ka brina , po ka gjendje , gjendje e cila gjendemi sot!

"VETVENDOSJE!" është organizata që mbron interesat shqiptare në Kosovë , prandaj unë e përkrahi këtë.

Natyrisht nuk ka garanci as nga këta, por kjo cfarë po ndodh në Kosovë sot , kërkon një alternativ tjetër dhe sa më shpejtë!

Këtu vjen shprehja e popullit që e thash në shkrimin e mëparshëm.

Sa ishin shqiptarë në Kosovë që kan pa ëndrra që të kemi këtosimbole të shtetit ë Kosoves?

Sa ushtar të UCK-së që kan jep jeten për lirin e vendit do ta pranonin flijimin e jetrave të tyre sic është bërë mbas luftes de po bëhet sot?

Këto jan gjëra që duhet menduar dhe analizuar , e kur të bëhet kjo , është shum leht të vihet në konkludime që jan edhe të "VETVENDOSJE!"

Të përeshënde
    Kili
    BAC, U KRYMB!
    Une thash se nese,vjen Albini ne krye te qeverise ose duhet te thote se Ka Shtete ose Jo.Ne rast se thot Po,athere duhet ta kontrollon e gjithe teritorin e Kosoves,qe eshte e pamundshme se nuk ka ushtri,as qe mund ta krijon...se nuk e lene,kjo kuptohet.Prandaj,do mbetet vazhdimsi e thaqit...Ne rast se thote Jo,atehere do ta pysein se,pse hyne ne gare nese nuk pranon shtetin e Kosoves.Mendoj se isha e kjart.

Qarqet komuniste nuk me interesojne fare

Citim; Shiko , qe një shembull konkret:

Po kjo eshte ajo se na tradhtuan te huajt "miqt" tane.Premtimet e tyre keta tanet i "hongren" dhe ja keshtu i dul fundi..ama kjo eshte tradhti,spaku une e quaj ashtu dhe nuk ka askussh te me bind tjetrfare

Ok,dhasht Zoti e behet sic thua ti...nuk eshte me rendesi je ti apo une me te drejte
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Shiko nëse fillojm nga ajo , se ne të dy e duam Kosoven , pra kemi mendim të përbashkët për këtë , mendoj se është një gjë shumë e vlefshme.

Mos të keqkuptohemi , nuk të akuzoi se je komunist apo ke lidhje me ta, sepse nuk e di dhe prandaj as nuk më shkon mendja të të akuzoi për këtë gjë.
    Mënyra e të menduarit , jo nga ti , por e kam dëgjuar shumëher nga qarqe që jan pasardhës të komunizmit jugosllav e që sot jan në pozitë qeveritare , e thot atë cfarë e thua edhe ti për kundërshtarin e tyre Albin Kurtin.
    Pra me logjiken "ta njëlosim , se po na rrezikon që të na rrëzoi nga karriga!"

Nëse vjen Albini në krye të qeverisë, natyrish se e para e punës duhet të krijohet një sistem i ri e i drejt i drejtësis, policisë dhe ushtrisë dhe kjo sa më shpejt dhe paralel të punohet në të triat.

Nuk ka nevoj , as të pytet dikush , e le më të ndëgjohet , sikur thua ti "nuk e lene" me kriju ushtri.

Sot kur mbas gjith kësaj kohe , e nuk është arritur rend dhe sistem normal në veri , por përkundrazi po shkon e po bëhet edhe më keq dita dites, kemi më shumë se kurrë argumenta për ushtri dhe kundër sundimit të Umnik/Eulexit.

Nuk kruhet punë me lutje e përkulje e pranime të gjërave të papranushme!

Pra është e mundur të kthehet sovraniteti i Kosoves , nëse këmgulim, sepse edhe e drejta është në anen tonë.

Natyrisht , qeveria e re e Kosves, me apo pa Albin Kurtin , duhet të cfuqizoi menjëhre të gjitha marrveshjet antishqiptare që kan nënshkruar tradhtarët tanë!

Ne e dimë se cfarë na bënë shkijet , dhe ku kan arritur ata sot në krahasim me ne.
    Kjo jo për shkakun se ata u përkulen e pranuan të papranushmet për ta , por përkundrazi.

Shtete perendimore e kan një princip që nuk dalin kurr nga ai, e ky është " Duaje vendin, rrespektoje vendin tuaj , se të rrespektojnë dhe të duan edhe të tjerët"

Kur ata e shofin se politikanët tanë mendojn vetëm për vete , prsonalisht dhe familjarisht , kurse për vendin - shtetin ,nuk ju ha palla, as atyre nuk u shkon mendja të të na duan dhe të na respektojnë , që është krejt normale.

Të përeshënde
    Kili
    BAC, U KRYMB!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-12-2003
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Citim Postuar më parë nga shalja1 Lexo Postimin
    Mos i pergjithso gjerat, se e din ti mir qka ka ndodh ne shpin e Kahrimanit edhe ne Studime ata u vran jo per pushtet po qe ishin shqiptare.
    Nuk i pergjithsova qe e ke lexu mir une thash DISA jo te gjith , respekt per ata qe dhan jeten per LIRI i lehte i qofte dheu , gjaku i tyre u be liri per ne . Mos i ngatrro gjerat SHalija ,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Mos diskutoni per keta hajna te qeveris, te gjith milionera ishin deklaru ,

milionera per 4 vite ne qeveri , keto nuk bahen me ndjers.

JAU NXOFT FRYMEN HAJNAVE KJO PASUNI PA NJDERS:

ku po mundohem me ju hanger rriskun e fukarave,

hajniu asht hajn , te gjitha te zezat i bon hajni, kurr bes hajnit zbon miu nxan
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 02-06-2010 më 11:19

Faqja 62 prej 102 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •