Close
Faqja 63 prej 102 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Ka pune ky clirimtari me drejtsi me dhimbset shume por qka ti bejsh duhet mu majte mos me qajte si ne Hage.
    What goes around,comes around.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Shiko nëse fillojm nga ajo , se ne të dy e duam Kosoven , pra kemi mendim të përbashkët për këtë , mendoj se është një gjë shumë e vlefshme.

Mos të keqkuptohemi , nuk të akuzoi se je komunist apo ke lidhje me ta, sepse nuk e di dhe prandaj as nuk më shkon mendja të të akuzoi për këtë gjë.
    Mënyra e të menduarit , jo nga ti , por e kam dëgjuar shumëher nga qarqe që jan pasardhës të komunizmit jugosllav e që sot jan në pozitë qeveritare , e thot atë cfarë e thua edhe ti për kundërshtarin e tyre Albin Kurtin.
    Pra me logjiken "ta njëlosim , se po na rrezikon që të na rrëzoi nga karriga!"

Nëse vjen Albini në krye të qeverisë, natyrish se e para e punës duhet të krijohet një sistem i ri e i drejt i drejtësis, policisë dhe ushtrisë dhe kjo sa më shpejt dhe paralel të punohet në të triat.

Nuk ka nevoj , as të pytet dikush , e le më të ndëgjohet , sikur thua ti "nuk e lene" me kriju ushtri.

Sot kur mbas gjith kësaj kohe , e nuk është arritur rend dhe sistem normal në veri , por përkundrazi po shkon e po bëhet edhe më keq dita dites, kemi më shumë se kurrë argumenta për ushtri dhe kundër sundimit të Umnik/Eulexit.

Nuk kruhet punë me lutje e përkulje e pranime të gjërave të papranushme!

Pra është e mundur të kthehet sovraniteti i Kosoves , nëse këmgulim, sepse edhe e drejta është në anen tonë.

Natyrisht , qeveria e re e Kosves, me apo pa Albin Kurtin , duhet të cfuqizoi menjëhre të gjitha marrveshjet antishqiptare që kan nënshkruar tradhtarët tanë!

Ne e dimë se cfarë na bënë shkijet , dhe ku kan arritur ata sot në krahasim me ne.
    Kjo jo për shkakun se ata u përkulen e pranuan të papranushmet për ta , por përkundrazi.

Shtete perendimore e kan një princip që nuk dalin kurr nga ai, e ky është " Duaje vendin, rrespektoje vendin tuaj , se të rrespektojnë dhe të duan edhe të tjerët"

Kur ata e shofin se politikanët tanë mendojn vetëm për vete , prsonalisht dhe familjarisht , kurse për vendin - shtetin ,nuk ju ha palla, as atyre nuk u shkon mendja të të na duan dhe të na respektojnë , që është krejt normale.

Të përeshënde
    Kili
    SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Une pajtohem plotesisht me mendimet tua,kur thua se,mund ti kthehet sovraniteti Kosoves me kembengulje,por kjo KEMBENGULJE korkon edhe sakrifica te paparashikuara,Guxim te madh.Nuk eshte e mjaftueshme te thuhet vetem ”duhet me kembengul....” Djemt e Kosoves kembgulen edhe ne presheve e bujanoc(UCMB)Por c’ndodhi? E vran komandantin,me siguri e din kete rast(ku kishte gisht Peter fejt) dhe ne ne Kosove,po i leme Pordhit politike,po asnje organizat,asnje shoqate JQ nuk e thane edhe te vetmen fjale...hajde se nuk e thane ne ate kohe,por kur e caktuan P.Fejtin te behet zoti i Kosoves,me preferencen e “miqeve”tane, as atehere askush nuk ngriti zerin e tij.Ketu eshte dashte te kembgulet...por mjerisht me pordhi politike,me shoqata me organizata askush nuk guxoi ta thote edhe nje fjale te vetme...Po te ndodhte kjo ne Serbi,bugari e Greqi nuk besoje se do mbetet dikush ne shtepit e tyre per te mos dale ne rruge parti qoft,organizat qoft,shoqate qoft, e njeri i gjall qoft...ne raste te tilla ata nuk shikojne se kush dhe nga cila parti apo organizaat a shoqate eshte,por te gjithe NJE.Kjo kerkon Guxim,i dashur Kili,kjo kerkon “qe askujt nuk duhet besuar plotesisht” Po qoft edhe Amerika.E jo nese ameret na thene bene kete ne menjhere pa u menduar fare si te krisur e marrim ckado qe eshte ajo!!!(ashtu sic bene ne rastin e 6 pikshit ...e shume pikave tjera...)
    Jo,Jo me keto mend ne nuk mund ta pavaresojme Kosoven asnjehere,as qe shpresohet ta bejme ndonjehere...
    Ne duam te marrim shemb.Serbin.Po,po Serbin.Serbia aq sa kundershtoje nderkombtaret po aq FITOI. A ka kush, te sjell ne kete forum kunder-argument per kete?

CITIM: “Sot kur mbas gjith kesaj kohe , e nuk eshte arritur rend dhe sistem normal ne veri ,..”
    Cka thua ti !? Nuk ka patur tentim per kete!? E more vella KILI,ky eshte forum dhe nuk dua te hy ketij “muhabeti” .Por shko e shiko,cili flamur ne cilin vend eshte lene,do ta kesh te kjart...pse kane deshtuar te gjitha tentimet...

Citim: Natyrisht , qeveria e re e Kosves, me apo pa Albin Kurtin , duhet te cfuqizoi menjehre te gjitha marrveshjet antishqiptare qe kan nenshkruar tradhtaret tane!

Ky eshte “GUXIMI” qe nuk e besoje qe mund ta ben sot “dikushi” Po nese e ben,une do jem i pari, ithtari i tij.
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Jam i bindur se dikush që i lexon këto postimet e fundit të cilat jan dialog në mes meje dhe woodstock , në shikim të parë do të thot se kemi dal nga tema.

Jo kjo është në temë , bile shumë në temë.

Së pari , ne duhet të kemi ministra të pastër të cilët duhet të punojnë deri në sovranitet të plotë të Kosoves.
    E dyta , ne duhet të kemi kompetenca në dheun tonë që mos të lejojmë as ministra të korruptuar e as polici të huaj të korruptuar.
    Ministrat e dyshuar për korruptim duhet të mund ti luftojmë vet!

I nderuar woodstock ,

Krej e natyrshme , dhe me shumë të drejt , guximi është zgjidhja.
    Pashmangshëm na duhet dituria!
    Sepse i ditur e frikacak , ose guximtar e i pamend , nuk shkon as njëra e as tjetra.

Sa i përket flamujve , cilët flamuj në cilin vend janë lën , kjo nuk është gabim as tradhti nga dikush tjetër , po nga na vet , mendoj unë.
    E di që nuk është e thjesht kjo punë , por, mu ai guximi , mu ajo këmbëngulje që po e theksojmë si ti ashtu edhe unë , e që ka munguar dhe për fat të keq mungon edhe sot , e ka sjellë këtë gjendje.

Tash po pritet bisedime me shkijet prap!

Kush do të fitoi në bisedime?!

Cilat janë gjasat e Kosoves?

Nëse e analizojmë shkurt do të konkludojm se ne prap do të humbim.
    Pse?

Sepse në bisedime do të futet një Kosovë që është e udhëhqur nga një qeveri e rrenes (rrena = kulmi i të gjitha të kqijave të tjera :korrupcionit , hajnis , amoralitet ...) kurse do ta ket një kundërshtarë si shteti i shkijeve që sot edhe mbas gjitha të kqijave që i ka bërë ndaj shqiptarëve në Kosovë por edhe popujve të tjerë në ish-jugo. ka autoritet më të madh se vendi ynë.

Pra këto bisedime nuk duhet të bëhen derisa të kemi një qeveri të re , dhe mbasi të kemi shfuqizuar marrëvesshjet e qeverive antikombëtare të Kosves së pasluftes!

Sa i përket asaj , se ti nuk beson se dikush do të ket "GUXIM" dhe të bëjë kthesen , duhet të besosh.

Problemi me ne shqiptarët , sidomos në Kosovë , sepse më së miri njoh mentalitetin tonë, është se knqaemi me pak .
    Kjo pak pastaj shkon duke u pakësuar deri sa e humbim pothuajse krejt , e pastaj "kfillemi"
    Këtë ne nuk duhet të lejojm të na ndodhë , edhe pse jemi duke ecur në atë drejtim.

Prandaj "GUXIMTARÊT" na nevojiten, jo sot, po na u kan dasht dje!

Të përshëndes!
    Kili
    BAC, U KRYMB!
    Ndryshuar për herë të fundit nga KILI MERTURI : 03-06-2010 më 08:28
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Kermabon: Hetimet në MTPT janë vetëm fillimi

Nga Express më 03.06.2010 në ora 17:08
    Shefi i misionit të EULEX-it, gjenerali Yves de Kermabon, tha sot në paraqitjen e tij para Parlamentit Evropian, se EULEX-i është i vendosur që t’i hetojë rastet e korrupsionit dhe krimit të organizuar në nivel të lartë, pa marrë parasysh se për kë është fjala dhe pa lejuar ndërhyrje politike.

Kermabon tha se hetimet në Ministrinë e Transportit janë vetëm fillimi dhe se këto hetime do të shkojnë deri në fund.

Ai, në paraqitjen e tij, lavdëroi përkushtimin e kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi, për të qenë në krye të luftës kundër korrupsionit, por, siç u shpreh, kryeministri Thaçi pret mbështetje edhe nga Brukseli, pasi që ai ndjen se kohëra të vështira janë përpara.

Shefi i misionit të EULEX-it u ankua në Bruksel edhe për faktin se shtetet anëtare nuk po kontribuojnë sa duhet me dërgimin e ekspertëve të tyre, sidomos sa u përket prokurorëve dhe gjykatësve, por tha se misioni i EULEX-it, sidoqoftë, është mjaft funksional dhe se po funksionon në tërë territorin e Kosovës.

Kermabon nënvizoi se sfida të mëdha janë edhe në veri të Kosovës, mirëpo edhe atje punët janë duke u përmirësuar dhe rendi e ligji janë duke u vendosur gradualisht.

Si dëshmi për këtë, ai tha se niveli i kontrabandës në veri të Kosovës është zvogëluar për 80 për qind dhe se këtë e kanë pranuar edhe zyrtarët e Doganave të Kosovës.

Veriu i Kosovës ishte shndërruar në një lloj të zonës padoganore, tha Kermabon, dukе theksuar se nga kjo humbeshin në buxhet rreth 2 milionë euro në javë.

Shefi i misionit të EULEX-it po ashtu nënvizoi se lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit është gjithsesi detyrë parimore e autoriteteve të Kosovës, mirëpo edhe EULEX-i ka fuqi ekzekutive në këtë drejtim, prandaj këtë luftë kundër kësaj dukurie duhet shikuar si një partneritet të kosovarëve dhe të EULEX-it.

Ky debat është zhvilluar në nënkomitetin për siguri dhe mbrojtje, të kryesuar nga deputeti Arnold Dan Zhan nga Franca.

Dan Zhan, duke e hapur këtë debat, theksoi se misioni i EULEX-it në Kosovë është misioni i parë i këtij lloji dhe se ai e di, pasi që ka marrë pjesë edhe në negociatat për statusin e Kosovës si diplomat francez, se ky rol i BE-së ishte gjithsesi i sigurt, pa marrë parasysh se cili do të ishte statusi i Kosovës.

Ballkani për ne po mbetet një lloj laboratori i politikës së sigurisë dhe i politikës së jashtme, tha Dan Zhan.

Deputetja Ulrike Lunacek, që është raportuese për Kosovën në Parlamentin Evropian, theksoi se është mirë që EULEX-i ka filluar më në fund të tregojë rezultate në punën e tij dhe shprehu bindjen se kjo do të vazhdojë deri në fund dhe që EULEX-i, siç u shpreh ajo, nuk do të lejojë ndërhyrje politike nga askush.

Këto hetime duhet të shkojnë deri në fund, sepse populli pret shumë nga EULEX-i dhe, siç tha ajo, kjo u dëshmua dhe nga qytetarët, kur ajo kishte vizituar Kosovën.

Kudo që shkoja, shihja në Kosovë një mbështetje për punën e EULEX-it, sepse edhe kosovarët duan që shoqëria e tyre të funksionojë sipas normave evropiane, tha Lunacek.

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    Kermabon: Hetimet në MTPT janë vetëm fillimi

Nga Express më 03.06.2010 në ora 17:08
    Shefi i misionit të EULEX-it, gjenerali Yves de Kermabon, tha sot në paraqitjen e tij para Parlamentit Evropian, se EULEX-i është i vendosur që t’i hetojë rastet e korrupsionit dhe krimit të organizuar në nivel të lartë, pa marrë parasysh se për kë është fjala dhe pa lejuar ndërhyrje politike.

Kermabon tha se hetimet në Ministrinë e Transportit janë vetëm fillimi dhe se këto hetime do të shkojnë deri në fund.

Ai, në paraqitjen e tij, lavdëroi përkushtimin e kryeministrit të Kosovës, Hashim Thaçi, për të qenë në krye të luftës kundër korrupsionit, por, siç u shpreh, kryeministri Thaçi pret mbështetje edhe nga Brukseli, pasi që ai ndjen se kohëra të vështira janë përpara.

Shefi i misionit të EULEX-it u ankua në Bruksel edhe për faktin se shtetet anëtare nuk po kontribuojnë sa duhet me dërgimin e ekspertëve të tyre, sidomos sa u përket prokurorëve dhe gjykatësve, por tha se misioni i EULEX-it, sidoqoftë, është mjaft funksional dhe se po funksionon në tërë territorin e Kosovës.

Kermabon nënvizoi se sfida të mëdha janë edhe në veri të Kosovës, mirëpo edhe atje punët janë duke u përmirësuar dhe rendi e ligji janë duke u vendosur gradualisht.

Si dëshmi për këtë, ai tha se niveli i kontrabandës në veri të Kosovës është zvogëluar për 80 për qind dhe se këtë e kanë pranuar edhe zyrtarët e Doganave të Kosovës.

Veriu i Kosovës ishte shndërruar në një lloj të zonës padoganore, tha Kermabon, dukе theksuar se nga kjo humbeshin në buxhet rreth 2 milionë euro në javë.

Shefi i misionit të EULEX-it po ashtu nënvizoi se lufta kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit është gjithsesi detyrë parimore e autoriteteve të Kosovës, mirëpo edhe EULEX-i ka fuqi ekzekutive në këtë drejtim, prandaj këtë luftë kundër kësaj dukurie duhet shikuar si një partneritet të kosovarëve dhe të EULEX-it.

Ky debat është zhvilluar në nënkomitetin për siguri dhe mbrojtje, të kryesuar nga deputeti Arnold Dan Zhan nga Franca.

Dan Zhan, duke e hapur këtë debat, theksoi se misioni i EULEX-it në Kosovë është misioni i parë i këtij lloji dhe se ai e di, pasi që ka marrë pjesë edhe në negociatat për statusin e Kosovës si diplomat francez, se ky rol i BE-së ishte gjithsesi i sigurt, pa marrë parasysh se cili do të ishte statusi i Kosovës.

Ballkani për ne po mbetet një lloj laboratori i politikës së sigurisë dhe i politikës së jashtme, tha Dan Zhan.

Deputetja Ulrike Lunacek, që është raportuese për Kosovën në Parlamentin Evropian, theksoi se është mirë që EULEX-i ka filluar më në fund të tregojë rezultate në punën e tij dhe shprehu bindjen se kjo do të vazhdojë deri në fund dhe që EULEX-i, siç u shpreh ajo, nuk do të lejojë ndërhyrje politike nga askush.

Këto hetime duhet të shkojnë deri në fund, sepse populli pret shumë nga EULEX-i dhe, siç tha ajo, kjo u dëshmua dhe nga qytetarët, kur ajo kishte vizituar Kosovën.

Kudo që shkoja, shihja në Kosovë një mbështetje për punën e EULEX-it, sepse edhe kosovarët duan që shoqëria e tyre të funksionojë sipas normave evropiane, tha Lunacek.
    NESE TE PAGUAN MIRE PER KETE EULEXI OK...SKA PROBLEM,TE KUPTOJME NESE E KE SITUATEN E VSHTIRE EKONOMIKE...POR NESE JO VARRJA
    Flm per mirekuptim
    Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 03-06-2010 më 14:43

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Jam i bindur se dikush që i lexon këto postimet e fundit të cilat jan dialog në mes meje dhe woodstock , në shikim të parë do të thot se kemi dal nga tema.

Jo kjo është në temë , bile shumë në temë.

Së pari , ne duhet të kemi ministra të pastër të cilët duhet të punojnë deri në sovranitet të plotë të Kosoves.
    E dyta , ne duhet të kemi kompetenca në dheun tonë që mos të lejojmë as ministra të korruptuar e as polici të huaj të korruptuar.
    Ministrat e dyshuar për korruptim duhet të mund ti luftojmë vet!

I nderuar woodstock ,

Krej e natyrshme , dhe me shumë të drejt , guximi është zgjidhja.
    Pashmangshëm na duhet dituria!
    Sepse i ditur e frikacak , ose guximtar e i pamend , nuk shkon as njëra e as tjetra.

Sa i përket flamujve , cilët flamuj në cilin vend janë lën , kjo nuk është gabim as tradhti nga dikush tjetër , po nga na vet , mendoj unë.
    E di që nuk është e thjesht kjo punë , por, mu ai guximi , mu ajo këmbëngulje që po e theksojmë si ti ashtu edhe unë , e që ka munguar dhe për fat të keq mungon edhe sot , e ka sjellë këtë gjendje.

Tash po pritet bisedime me shkijet prap!

Nëse e analizojmë shkurt do të konkludojm se ne prap do të humbim.
    Pse?

Sepse në bisedime do të futet një Kosovë që është e udhëhqur nga një qeveri e rrenes (rrena = kulmi i të gjitha të kqijave të tjera :korrupcionit , hajnis , amoralitet ...) kurse do ta ket një kundërshtarë si shteti i shkijeve që sot edhe mbas gjitha të kqijave që i ka bërë ndaj shqiptarëve në Kosovë por edhe popujve të tjerë në ish-jugo. ka autoritet më të madh se vendi ynë.

Pra këto bisedime nuk duhet të bëhen derisa të kemi një qeveri të re , dhe mbasi të kemi shfuqizuar marrëvesshjet e qeverive antikombëtare të Kosves së pasluftes!

Sa i përket asaj , se ti nuk beson se dikush do të ket "GUXIM" dhe të bëjë kthesen , duhet të besosh.

Problemi me ne shqiptarët , sidomos në Kosovë , sepse më së miri njoh mentalitetin tonë, është se knqaemi me pak .
    Kjo pak pastaj shkon duke u pakësuar deri sa e humbim pothuajse krejt , e pastaj "kfillemi"
    Këtë ne nuk duhet të lejojm të na ndodhë , edhe pse jemi duke ecur në atë drejtim.

Prandaj "GUXIMTARÊT" na nevojiten, jo sot, po na u kan dasht dje!

Të përshëndes!
    Kili
    BAC, U KRYMB!

Citim: Sepse i ditur e frikacak , ose guximtar e i pamend , nuk shkon as njëra e as tjetra.

Po,per kete jane shemb i mire te gjitha “Qeverit” e pas luftes.Po edhe shume me pare,inteligjences sone i mungonte guximi,prandaj dhe serbia i shfrytëzonte si magart.E tash po ndodhe e kundërta,guximtare po e mend Jo.Pra neve na duhet nje lider i cili ka edhe dituri edhe guxim,se vetem “guximin” e posedon cdo hajne, (pa te nuk mund te vjedh.)pra,guximtare i mençur, shipe i thuhet Trim i vertete.E trimat e vretete,nuk miren me hajni,korupcion,amoralitet...e gjera te liga tjera.Ky eshte kodi i TRIMIT.Ne tani kemi nevoje ma forte se kurre per nje te tille.

Citim: Tash po pritet bisedime me shkijet prap!

Pyetje me vend.

Asesi nuk duhet te lejohen bisedimet,ne nuk kemi “pozite te kjart” + nese i shtohen ato “marrevesshje” qe i kane bere e tere pushtetaret,prej 1999 e deri me sot,une nuk di se c’duhet kerkuar atje! Perveq humbjes,edhe te kësaj qe quhet sot shtet i pavarur(ne te vertete shtet i mbikëqyrur).Se,mesa e di, keshtu na kane pranuar te gjitha shtet.
    Me te degjuar e kam se, UN-i po pregatit edhe nje rezolut per kosoven,ku do ndryshojne kete 1244 me nje rezolute me te përshtatshme per ndarjen e teritorit te Kosoves,ama nuk e di para apo pas “bisedimeve” Po pajtohem me ty se ne asgje nuk mund te fitojme ne keto bisedime perveq qe Humbim shume.Serbia,une mendoje se ka pozicionin shume te lakmueshem,rusin dihet e ka perkrahes,por tani edhe europa edhe amerika do te mundohen ti ledhatojne serbise me synimin ta largojne serbine nga rusia aq sa eshte e mundur.E kjo do te shkoje ne dam te madh te Kosoves.Prandaj,edhe po them dhe po pajtohem me ty se Tani,kursesi nuk duhet hyre ne bisedimi,sado qe do te kemi trysni nga jashte.Duhet gjetur “rrugëdalje” per ti evituar keto bisedime SOT ...E din ate terminologji serbe “dogodilose Narod” duhet ta bejme edhe ne, ne menyren e njejte....nuk shohe rrugëdalje tjeter...

Citim: Sa i përket asaj , se ti nuk beson se dikush do të ket "GUXIM" dhe të bëjë kthesen , duhet të besosh.

Ne te vertet KILI,une aq sa frikohem,po aq kam edhe shpresen,pra jam mes shpreses e frikes.Edhe nese friken e shprehi shume me shume se shpresen.

Te Pershendes KILI

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Qe shenjat e para të së keqes qe po na vjen!

Sot në Prishtinë komandanti i ushtris së shkaut.

Ani po kan fytyrë kta qeveritar rrenca të thojnë "pa lejen" e qeverisë!
    Kjo më bënë te qeshi nga inati.

Athu cka do të thonë , kur fillon zbarkimi i ushtris së shakut në Kosovën e mbetur pa të ( se në veri veq është prezente)?!!!

Mendoj se kjo vizitë jep kurajo shkijeve se derisa neve nuk po na "lejohet" të formojmë ushtri , edhe pse ne nuk duhet të pyesim , por me parat që i kan vjedh qeveritarë do të mund të krijohet një ushtri me rekrut tanë deri në 40 mijë ushtarë , inkurajim për kthimin e okupimit të Koasoves!

Po e krijuam këtë ushtri , nuk do ti shkon mendja jo ati shkaut me ardhë "pa leje" po as Nato në Kosovë nuk do të na poshtronte në këtë mënyrë.
    Nato as që do të provonte poshtrimin , jo se ne do të ishim të fuqishëm , por sepse ata respektojn një vend që ka ushtri që kujdeset për shtetin e vet!

Të përshëndes woodstock!
    Kili
    BAC, U KRYMB!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Jo more keta "clirimtaret "tone nuk mbajne bisedime me serb.Keta jane patriot.
    Ehh vakt e vakt,vakti e han kashten kane thene.Mirepo keta qeveritaret tane jo vetem kashten por edhe eurot po i hajne e sa per popull e patriotizem ne te cilin thirreshin derisa i fituan votat,ajo pune nuk shihet askund.
    Po me dhimbsen ata qe kane vdekur e nuk e dijne se si eshte sot Kosova.Nejse ne i kemi "clirimtaret" e k@ ... qe kujdesen per kete popull qe te mos vuaj me.
    Njehere pas luftes keta"clirimtaret" thirreshin ne emer te Adem Jasharit e tash prej se kane fituar votat nuk e permendin me,sepse kane pune me te menquar,varferimin e ketij populli deri ne ekstrem.
    Poshte zagaret e kuq komunist dhe bijte e tyre ideologjik.Rrofte populli i pervuajtur shqiptar i Kosoves.

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Qe shenjat e para të së keqes qe po na vjen!

Sot në Prishtinë komandanti i ushtris së shkaut.

Ani po kan fytyrë kta qeveritar rrenca të thojnë "pa lejen" e qeverisë!
    Kjo më bënë te qeshi nga inati.

Athu cka do të thonë , kur fillon zbarkimi i ushtris së shakut në Kosovën e mbetur pa të ( se në veri veq është prezente)?!!!

Mendoj se kjo vizitë jep kurajo shkijeve se derisa neve nuk po na "lejohet" të formojmë ushtri , edhe pse ne nuk duhet të pyesim , por me parat që i kan vjedh qeveritarë do të mund të krijohet një ushtri me rekrut tanë deri në 40 mijë ushtarë , inkurajim për kthimin e okupimit të Koasoves!

Po e krijuam këtë ushtri , nuk do ti shkon mendja jo ati shkaut me ardhë "pa leje" po as Nato në Kosovë nuk do të na poshtronte në këtë mënyrë.
    Nato as që do të provonte poshtrimin , jo se ne do të ishim të fuqishëm , por sepse ata respektojn një vend që ka ushtri që kujdeset për shtetin e vet!

Të përshëndes woodstock!
    Kili
    BAC, U KRYMB!
    Valla KILI,nese puna shkon ashtu sic shkoje deri me tani,jo vetem ushtrin,po edhe policin serbe do ta kem me 2014 ketu ne kosove,sipas asaj qe dikushi i din marveshjen e kumanoves.
    Vertete nje katastrof e madhe e ka kapluar Kosoven. Me kete qe na tregove,kosova jo qe nuk qenka shtet,po as protektorat

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Jo more keta "clirimtaret "tone nuk mbajne bisedime me serb.Keta jane patriot.
    Ehh vakt e vakt,vakti e han kashten kane thene.Mirepo keta qeveritaret tane jo vetem kashten por edhe eurot po i hajne e sa per popull e patriotizem ne te cilin thirreshin derisa i fituan votat,ajo pune nuk shihet askund.
    Po me dhimbsen ata qe kane vdekur e nuk e dijne se si eshte sot Kosova.Nejse ne i kemi "clirimtaret" e k@ ... qe kujdesen per kete popull qe te mos vuaj me.
    Njehere pas luftes keta"clirimtaret" thirreshin ne emer te Adem Jasharit e tash prej se kane fituar votat nuk e permendin me,sepse kane pune me te menquar,varferimin e ketij populli deri ne ekstrem.
    Poshte zagaret e kuq komunist dhe bijte e tyre ideologjik.Rrofte populli i pervuajtur shqiptar i Kosoves.
    Po pse bre Fattlumi i shan Qlirimtaret! a qlirimtaret jane 5-6 vetem a.Po le allahile se ma kercite barkun.Thuaj bre vella me emra e mbiemra,mos i perziej krejt ne nje qull.Nuk eshte e veshtire ta ben kete

Faqja 63 prej 102 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •