Close
Faqja 64 prej 102 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 1019
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Po pse bre Fattlumi i shan Qlirimtaret! a qlirimtaret jane 5-6 vetem a.Po le allahile se ma kercite barkun.Thuaj bre vella me emra e mbiemra,mos i perziej krejt ne nje qull.Nuk eshte e veshtire ta ben kete
    Dihet ata qe jane clirimtar,pa thonjeza,per at qellim edhe ne thonjeza i vura.Clirimtaret e vertete ketij populli ia deshen te miren dhe mirqenjen,e jo varferine ekstreme.Edhe ndonje dite e shqiptaret e Kosoves nuk do kene gajle kush hyn e kush del nga Kosova,qofte ai komandant i krimineleve serb ose ushtrise serbe,sepse ky popull ka ardhur ne ate gjendje pa dinjitet qe mos te qaj fort koken per keto gjera.Me heret kritikoheshin qeverite tjera qe gjoja po tolerojne keto gjera,mirepo kurre ska qene gajle e ktyre qeveritareve dinjiteti i ketij populli,por vetem dominimi i pasurise nga keta dhe ushtrimi i kontrollit te krimit te organizuar nga po nga keta njerez.
    A i quan "clirimtar"keta njerez?
    Shikoi ata qe ne emer te ketyre patriotizmave fals se qka po i bejne ketij populli,e ne anen tjeter kemi njerez qe kane kontribuar me shume se sa keta e ende jetojne me nje "sociall"100 euro per ta mbajt familjen e tyre.

Edhe njehere poshte zagaret e kuq komunist dhe ideologet e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    per G-2

nuk po i len rahat i tranove

ma mor burr se krejt ploqkat ju kan dal ,,thesarve,,
    as miloshosheviq nuk ka pas ma shum ne kohen e bombardimeve kundershtar sa ka tash thaqi hashim

ti G-2 e kreve misionin tend tash pritete ....................... kkrrrrrrrrrrrrrrrrrr

se nuk ju shkon fort gjat mos u be marak

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Dihet ata qe jane clirimtar,pa thonjeza,per at qellim edhe ne thonjeza i vura.Clirimtaret e vertete ketij populli ia deshen te miren dhe mirqenjen,e jo varferine ekstreme.Edhe ndonje dite e shqiptaret e Kosoves nuk do kene gajle kush hyn e kush del nga Kosova,qofte ai komandant i krimineleve serb ose ushtrise serbe,sepse ky popull ka ardhur ne ate gjendje pa dinjitet qe mos te qaj fort koken per keto gjera.Me heret kritikoheshin qeverite tjera qe gjoja po tolerojne keto gjera,mirepo kurre ska qene gajle e ktyre qeveritareve dinjiteti i ketij populli,por vetem dominimi i pasurise nga keta dhe ushtrimi i kontrollit te krimit te organizuar nga po nga keta njerez.
    Shikoi ata qe ne emer te ketyre patriotizmave fals se qka po i bejne ketij populli,e ne anen tjeter kemi njerez qe kane kontribuar me shume se sa keta e ende jetojne me nje "sociall"100 euro per ta mbajt familjen e tyre.

Edhe njehere poshte zagaret e kuq komunist dhe ideologet e tyre.
    Nese jane te tille sic i shpjegove nuk jane qlirimtare.Po t'presim ta shohim a jane apo jo.Se cdo gjeje i ka ardhur fundi me.

E more Fattlumi,une kam mikun me te ngusht qe e ka humbe kemben e majt dhe merre vetem 65 euro ne muaj.Se nuk ka statusin e invalidit te luftes,por vetem invalid.Nuk lejuan keta te huajt qe parlamenti te bjere ligjin se ekzistojne invalidat e luftes.Jo thane ketu nuk ka patur luft,por vetem konflikt.C'thua ti ksaj pune?

E kjo a di se cdo te thote,"nuk ka patur luft" por vetem konflikt?
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Keta disa qe e quajne veten clirimtar,pikerisht ne emer te ketij clirimtarizmi i moren edhe votat nga ky popull.
    Ti permend nje mik tendin qe ka humbur kembeen,une njohe dhe kam te gjakut njerez qe jane shuar me familje dhe nuk i permend kush perveq 230 eurove qe marrin ne muaj.
    Si mund ti kete fajet bashkimi europian kur ne menaxhojme me kete buxhet.E si arsyetohet milionat e ketyre "clirimtareve".
    Ne ketu ne forum nuk denojme aske dhe nuk mund te shpallim aske fajtor,mirepo nje eshte e sigurte,perderisa ne Danimarke ose cdokund ne boten demokratike ministrat marrin nje page(sepse e meritojne ate) tek ne per dy vite minister ose kryetar komune dhe flitet per miliona.
    Kete matematike te hajnise dhe krimit ekonomik e njeh edhe nje nxenes i kl.se pare qe di tabelen e shumezimit.E ky popull eshte teper i bute dhe i urte,le te duron sa te mundet.

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Keta disa qe e quajne veten clirimtar,pikerisht ne emer te ketij clirimtarizmi i moren edhe votat nga ky popull.
    Ti permend nje mik tendin qe ka humbur kembeen,une njohe dhe kam te gjakut njerez qe jane shuar me familje dhe nuk i permend kush perveq 230 eurove qe marrin ne muaj.
    Si mund ti kete fajet bashkimi europian kur ne menaxhojme me kete buxhet.E si arsyetohet milionat e ketyre "clirimtareve".
    Ne ketu ne forum nuk denojme aske dhe nuk mund te shpallim aske fajtor,mirepo nje eshte e sigurte,perderisa ne Danimarke ose cdokund ne boten demokratike ministrat marrin nje page(sepse e meritojne ate) tek ne per dy vite minister ose kryetar komune dhe flitet per miliona.
    Kete matematike te hajnise dhe krimit ekonomik e njeh edhe nje nxenes i kl.se pare qe di tabelen e shumezimit.E ky popull eshte teper i bute dhe i urte,le te duron sa te mundet.
    Me vjen keq per familjen.
    Ama une nuk fola per kete.Te tregova per invalidin e luftes,pra ushtarin i cili ka luftuar ne luften e Kosoves.Kjo ka dallim shume te madh.

Dhe asgje nuk shkruajte ne lidhje me ligjin te cilen te huajt nuk dojne ta pranojne! Kur nuk ka ligj nuk mund te kete as buxhet per te,kjo eshte e ditur.
    E as per Konfliktin qe insistojne te huajt.

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    E morr Fattlumi,Hajnin duhet me shkurtu nrroj e jo fletat,se ato dalin prap,si te vjen pranvera e pare.....Nate te mire

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Ne nuk mund ta pranojme nje fakt qe nuk ben dhe nuk eshte e moralshme te perkrahet nje njeri cilidoqofte parti qe per nje kohe te shkurte te luaj me para.
    Une personalisht kur kane qene ne opozite kam qene nje perkrahes i krahut te luftes por nuk pajtohem tani qe krejt llaskucat i kane afruar afer vetes dhe ne emer te tyre vjedhin,potezin me te keq qe e kane bere keta politikane eshte qe i ka korite kajtja dhe tani edhe nese dojne te spastrojne partine dhe rrethin e tyre duhet te ja bejne sikurse Ramushi qe e pastroj Bujar dugollin,et'hem qekun,bajram kasumin.
    Edhe nje gje,disa antare ne kete forum nese poston diqka qe flitet po them ne kafiteri apo diku keta behen sikur te qartur dhe te ofendojne,nese ka diqka dhe me siguri ka ta pranojme dhe mos ti mbrojme se nuk mund te jau mbulojme ne asnje menyre dhe nuk eshte e moralshme te mbrohen se atyre nuk ju interesoni ju zotrinje.

Rrjedhat qe do vijne pas do jene te dhimbshme por nuk ju kemi faj ne qytetaret se ata kane qene te vedijshem per te gjitha.

Kurre nuk do pajtohem me te gjithe ata qe jane dallaverxhi dhe shkelin mbi gjakun e shokeve te tyre.
    What goes around,comes around.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    TY dhe disa te tjerev ndoshta ju duket shaka po do e shifeni se si do te rrjedhin punet pas nje viti do te bindesh edhe ti edhe te tjeret ,rrethe limaj,thaqi,dhe presidentit keta jan ashtu siq te kam shkruar me heret..

E sa i per kete hajnis po dalin do me te mdhenje se sa vete krytari dhe thaqi e llimaj,,,shikoni isa mustafen me milona nga ky far burri gjithe at pasuri ,,a mos ndoshta me parat e kohes se komunizmit,,,shikoni pasurin e ramushit sa dhe sa miliona,,donika kades ka ajo gjithe at pasuri ...........etje lule me pasuri qeveritaret qka kokan opozitaret .............

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-03-2010
    Postime
    60
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    TY dhe disa te tjerev ndoshta ju duket shaka po do e shifeni se si do te rrjedhin punet pas nje viti do te bindesh edhe ti edhe te tjeret ,rrethe limaj,thaqi,dhe presidentit keta jan ashtu siq te kam shkruar me heret..

E sa i per kete hajnis po dalin do me te mdhenje se sa vete krytari dhe thaqi e llimaj,,,shikoni isa mustafen me milona nga ky far burri gjithe at pasuri ,,a mos ndoshta me parat e kohes se komunizmit,,,shikoni pasurin e ramushit sa dhe sa miliona,,donika kades ka ajo gjithe at pasuri ...........etje lule me pasuri qeveritaret qka kokan opozitaret .............

Kesaj pune sipas teje i thojne"mrruve trruva brisku i berberit"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin

Nuk eshte me rendesi se kush dhe ciles parti i perket por shteti nuk ndertohet me kete lloj menyre.

Asgje nuk funksionon si duhet mos te mashtrohemi por te pranojme realitetin edhe pse eshte i hidhur.

Nuk po i beje te mire as keta komunistat te llojit Mustafa-Sejdiu se edhe keta kush eshte ne Prishtine dhe hyp ne London Taxi e di se te kujt jane por nje gje eshte me se e sigurt qe nuk funksionon shteti me grabitje.

Nuk shkon perpara nje shtepi nese vidhet nga antaret e shtepise.
    Ndryshuar për herë të fundit nga llapmuhaxheri : 03-06-2010 më 17:54
    What goes around,comes around.

Faqja 64 prej 102 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •