Close
Faqja 106 prej 110 FillimFillim ... 65696104105106107108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1091
    [ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Na del sipas loogjikes tende, qe Zoti i Plotfuqishem qe s'ka nevoje per asgje, paska nevoje per njeriun!!!!!!!Paska nevoje per adhurim?????!!!!!
    Sa bukur te citosh dhe me pelqen shum ky citim qe bere ne tekstin tim...
    All-llahu s.v.t.a nuk ka nevoj as per djal as per adhurim as per asgjë sepse ai (All-llahu s.v.t.a) është i plotfuqishem..
    Mirpo njerzimin e qiti ne ftyr te tokes per ti sprovuar..se cili prej neve osht me vepermir..
    pra sikur te gjith njerzit do ta adhuronin zotin..ati nuk do ti shtohet pushteti..
    po ne qoft se është e kunderta nese nuk do ta adhuroj at (All-llahun s.v.t.a) askushë ati nuk do ti zvoglohej pushteti... pra besoj se kesh i qart se.. njeriu është krijuar per tu sprovuar... pasi qe iblisi (shejtani i mallkuar) ka marr afat deri ne diten e kijametit prej ati (All-llahu-t s.v.t.a) per ti sprovuar njerzit dhe per ti devijuar..
    T'pershendes..
    Dh pres pergjigjien e Matrix... se a ka nevoj Zoti per djal ?
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga tahiri07 Lexo Postimin
    Sa bukur te citosh dhe me pelqen shum ky citim qe bere ne tekstin tim...
    All-llahu s.v.t.a nuk ka nevoj as per djal as per adhurim as per asgjë sepse ai (All-llahu s.v.t.a) është i plotfuqishem..
    Mirpo njerzimin e qiti ne ftyr te tokes per ti sprovuar..se cili prej neve osht me vepermir..
    Atehere pse e krijoi gjithesine Allahu, vetem sa per te lozur me njerezit????
    Atehere paska nevoje per te lozur?????
    Aha, sido qe ta kthesh Allahu eshte nevojtar........
    Jarigas

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Atehere pse e krijoi gjithesine Allahu, vetem sa per te lozur me njerezit????
    Atehere paska nevoje per te lozur?????
    Aha, sido qe ta kthesh Allahu eshte nevojtar........
    Pasha All-llahun, ai (All-llahu) ska nevoj për asgjë..dhe ti je duke bër një gjynah te madh qe e quan All-llahun nevojtar...
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar më parë nga tahiri07
    Dh pres pergjigjien e Matrix... se a ka nevoj Zoti per djal ?
    Zoti eshte Dashuri. Zoti cdo gje qe ben e ben nga dashuria. Biri i Zotit eshte Personi mbi te cilin derdhet dashuria e pafund e Atit. Te gjithe ata qe jane Ne Birin, jane ne Dashurine e Atit, te gjithe ata qe nuk jane Ne Birin nuk jane ne dashurine e Tij
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Zoti eshte Dashuri. Zoti cdo gje qe ben e ben nga dashuria. Biri i Zotit eshte Personi mbi te cilin derdhet dashuria e pafund e Atit. Te gjithe ata qe jane Ne Birin, jane ne Dashurine e Atit, te gjithe ata qe nuk jane Ne Birin nuk jane ne dashurine e Tij
    Aha mire kjo qe thua ti me siguri osht nga bibla edhe nje pyetje tjter per ty.
    A e besoni ju krishteret Ku'ran-in si liber te fundit te zbritur, dhe muhammedit a i besoni si te derguar te fundit qe e ka zbritur zoti.

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Ne besojme Jezus Krishtin dhe pranojme cilindo qe beson ne Te
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Ne besojme Jezus Krishtin dhe pranojme cilindo qe beson ne Te
    AMEN! AMEN! AMEN!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    AMEN! AMEN! AMEN!
    S'amen, s'amen, s'amen!

ASNJEHERE, ASKUND, ASESI Besomja kristiane nuk eshte reduktuar aq sa po te thuash se besoj ne Jezu Krishtin, pranohet ne besim.

Keto jane gabime protestante!!!!! (prek ku vjen edhe relaksimi i gabuar ndaj tyre). Ne fakt, kush shan Jezu Krishtin, thote EDHE Mjekesia se ndihet i ofenduar!

A e dini se po te ishte kaq e thjeshte Besomja, nuk do te kishim arsye fare me pase 7 koncilet e para ekumenike?

Ne Jezu Krishtin besonte edhe Pauli i Samosates +Bogomilet (pasardhes te te cileve ndihen disa ketu), Ariusi, Nestori, Eutuku, Ikonoklastet, Barlaami......!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Seminarist : 21-05-2010 më 13:18

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga f.Tahiri Lexo Postimin
    Pasha All-llahun, ai (All-llahu) ska nevoj për asgjë..dhe ti je duke bër një gjynah te madh qe e quan All-llahun nevojtar...
    JO,jo....kjo eshte logjika qe perdore ti ne postimet e tua dhe ne pergjithesi logjika e shume myslimaneve kur flasin per Jezusin ne pikepamjen e krishtere!!
    Po te flasim per Birin e Zotit, ju thoni se Zoti nuk ka nevoje per bir.....at'here une them se nuk ka nevoje as per njerezit(myslimanet)!!!
    Perse i krijoi pra????C'nevoje pati per ta????
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    valahin jarigas zoti ska nevoje per askend e as per ne . por na jemi ata qe kemi nevoje e qe kerkojme nga zoti ne jemi nevojtaret nese me kupton.e zoti i krijoj njerzimin vetem qe ta adhurojne.e kush e adhuron zotin dhe i nenshtrohet urdherave te zotit quhet musliman e kush jo ai nuk eshte nga muslimanet.na si musliman nuk i adhurojme krijesat e zotit por vetem zotin na i duam te derguarit e zotit si isen -isusin , musen e tj por nuk i adhurojme ,adhurojme vetem zotin si krijues te gjithesise.isa eshte krijese e jo krijues nese jam i qarte. pershendetje

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •