Close
Faqja 105 prej 110 FillimFillim ... 55595103104105106107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,041 deri 1,050 prej 1091
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Zoti im dhe i joti lejon cdo gje qe i ben njeriu mire dhe ndalon cdo gje qe i ben keq njeriut.Qofte kjo ne aspektin moral, fizik, psikologjik, kohor, hapesinor etj etj Kuptove Gjovan Shkopi?
    Informohu mire, se dijetaret e tu e ndalojne shahun......ec me hapin e Islamit Mjekesia????(eshte batute!!!)
    Jarigas

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Kjo pyetje shkon direkt per "Matrix"
    A mund te ma tregosh kuptimin e fjales "At" dhe kuptimin e fjales "Krijues" sipas Bibles...

Citim Postuar më parë nga tahiri07 Lexo Postimin
    Kjo pyetje shkon direkt per "Matrix"
    .
    Une i kam nis pytjet me D.H.L dhe FEDEX dhe sme kan arrit ne distinacion, e ty u dashkan me te shku me post te thjesht
    Revolution 1848

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une i kam nis pytjet me D.H.L dhe FEDEX dhe sme kan arrit ne distinacion, e ty u dashkan me te shku me post te thjesht
    Ste kutpoj dhe se di per qka e ke fjalen i nderuar...
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar më parë nga tahiri07
    A mund te ma tregosh kuptimin e fjales "At" dhe kuptimin e fjales "Krijues" sipas Bibles...
    Pershendetje Tahir,

Ne Bibel, tek vargjet Gjoni 3:16-17 thuhet:
    "Sepse Perendia aq shume e deshi boten saqe dergoi Birin e Tij te Vetemlindur qe kushdo qe beson ne Te te mos humbase por te kete jeten e perjeteshme.Perendia nuk e dergoi Birin e Tij qe ta denoje boten por qe bota te shpetohet permes Tij..."

Ne keto vargje del qarte dashuria e Perendise si Krijues dhe si At. Ati Perendi dergon Birin e Tij ne menyre qe bota e krijuar nga Ai te mos humbe nen peshen e mekatit. Ky eshte gershetimi i aspekteve te Perendise si At dhe si Krijues
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Pershendetje Tahir,

Ne Bibel, tek vargjet Gjoni 3:16-17 thuhet:
    "Sepse Perendia aq shume e deshi boten saqe dergoi Birin e Tij te Vetemlindur qe kushdo qe beson ne Te te mos humbase por te kete jeten e perjeteshme.Perendia nuk e dergoi Birin e Tij qe ta denoje boten por qe bota te shpetohet permes Tij..."

Ne keto vargje del qarte dashuria e Perendise si Krijues dhe si At. Ati Perendi dergon Birin e Tij ne menyre qe bota e krijuar nga Ai te mos humbe nen peshen e mekatit. Ky eshte gershetimi i aspekteve te Perendise si At dhe si Krijues
    Do me than si pas teje del qe Zoti ka nevoj per djal..
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Do me than si pas teje del qe Zoti ka nevoj per djal..
    Sa shpejt qe dilke ne perfunime mer burr.....!! edhe ti si shoket Kujtova se po na del ma i zgjut
    Revolution 1848

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Sa shpejt qe dilke ne perfunime mer burr.....!! edhe ti si shoket Kujtova se po na del ma i zgjut
    Se pari duha te them... se une nuk jam studius i islamit.. dhe nuk kam njohuri te mjaftushme te futem ktu ne pyetje pergjigjie... mirpo kjo logjika jote e "shnosh" pyet kot e kot... nuk ke se pari pyetje per ty dhe e dyta ske nevoj te perzihesh dhe e 3-ta qka qendron problemi te ti se sa her postoj tema me nderhyn...
    nuk dua te dal prej teme pra vetem ke kjo si kshill per ty te msohesh te respektosh te tjeret dhe te mos folesh kot.. t'pershendes.
    dhe shpresoj te me pergjigjet ne pyetjen qe bera..
    Se a ka nevoj zoti per djal.. pasi qe te gjith ne e dimë se Zoti është i plotfuqishëm.
    dhe se Zoti s.v.t.a ska nevoj për asgjë pasi qe e dimë ne muslimanet qe njeriu ne ket bot është krijuar vetem per ta adhuruar zotin.. siq thot All-llahu ne Kur'an
    { Nuk i kam krijuar exhinët dhe njerzit per veq qe te me adhurojn mua }.
    Pres pergjigjien..

Se pari duha te them... se une nuk jam studius i islamit..
    Ket e kuptova
    dhe nuk kam njohuri te mjaftushme te futem ktu ne pyetje pergjigjie...
    Edhe deri ketu jemi ne rregull
    mirpo kjo logjika jote e "shnosh" pyet kot e kot... nuk ke se pari pyetje per ty dhe e dyta ske nevoj te perzihesh dhe e 3-ta qka qendron problemi te ti se sa her postoj tema me nderhyn...
    Sepse me terheqin shum shkrimet e tua
    nuk dua te dal prej teme pra vetem ke kjo si kshill per ty te msohesh te respektosh te tjeret dhe te mos folesh kot.. t'pershendes.
    dhe shpresoj te me pergjigjet ne pyetjen qe bera..
    Se a ka nevoj zoti per djal.. pasi qe te gjith ne e dimë se Zoti është i plotfuqishëm.
    dhe se Zoti s.v.t.a ska nevoj për asgjë pasi qe e dimë ne muslimanet qe njeriu ne ket bot është krijuar vetem per ta adhuruar zotin.. siq thot All-llahu ne Kur'an
    { Nuk i kam krijuar exhinët dhe njerzit per veq qe te me adhurojn mua }.
    Tani na dole qe e paske studiuar islamin, me lart the qe jo ..!!
    Pres pergjigjien..
    Pershendetje
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    dhe se Zoti s.v.t.a ska nevoj për asgjë pasi qe e dimë ne muslimanet qe njeriu ne ket bot është krijuar vetem per ta adhuruar zotin
    Na del sipas loogjikes tende, qe Zoti i Plotfuqishem qe s'ka nevoje per asgje, paska nevoje per njeriun!!!!!!!Paska nevoje per adhurim?????!!!!!
    Jarigas

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •