Kjo pyetje shkon direkt per "Matrix"
A mund te ma tregosh kuptimin e fjales "At" dhe kuptimin e fjales "Krijues" sipas Bibles...
Pershendetje Tahir,Postuar më parë nga tahiri07
Ne Bibel, tek vargjet Gjoni 3:16-17 thuhet:
"Sepse Perendia aq shume e deshi boten saqe dergoi Birin e Tij te Vetemlindur qe kushdo qe beson ne Te te mos humbase por te kete jeten e perjeteshme.Perendia nuk e dergoi Birin e Tij qe ta denoje boten por qe bota te shpetohet permes Tij..."
Ne keto vargje del qarte dashuria e Perendise si Krijues dhe si At. Ati Perendi dergon Birin e Tij ne menyre qe bota e krijuar nga Ai te mos humbe nen peshen e mekatit. Ky eshte gershetimi i aspekteve te Perendise si At dhe si Krijues
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Se pari duha te them... se une nuk jam studius i islamit.. dhe nuk kam njohuri te mjaftushme te futem ktu ne pyetje pergjigjie... mirpo kjo logjika jote e "shnosh" pyet kot e kot... nuk ke se pari pyetje per ty dhe e dyta ske nevoj te perzihesh dhe e 3-ta qka qendron problemi te ti se sa her postoj tema me nderhyn...
nuk dua te dal prej teme pra vetem ke kjo si kshill per ty te msohesh te respektosh te tjeret dhe te mos folesh kot.. t'pershendes.
dhe shpresoj te me pergjigjet ne pyetjen qe bera..
Se a ka nevoj zoti per djal.. pasi qe te gjith ne e dimë se Zoti është i plotfuqishëm.
dhe se Zoti s.v.t.a ska nevoj për asgjë pasi qe e dimë ne muslimanet qe njeriu ne ket bot është krijuar vetem per ta adhuruar zotin.. siq thot All-llahu ne Kur'an
{ Nuk i kam krijuar exhinët dhe njerzit per veq qe te me adhurojn mua }.
Pres pergjigjien..
Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.
Krijoni Kontakt