Kam nje pyetje une.
A dihet per kristianet varri i ndonje profeti te Zotit ose i Maries(Pervec Jezusit)
Psh Varri i Moisiut. Maries, Zekerias, Gjon pagezorit, etj etj
"Shoku Mjekesise"
Mjekesia,
Me se pari ne jemi te krishtere dhe jo kristiane, sepse ne gjuhen shqipe Krishti eshte KRISHT dhe jo Krist. Nese doni qe te flasim shqip.
Shenjtja Mari nuk ka varr. Shtepia ku ajo ka jetuar me Shen Gjonin Apostull eshte zbuluar para rreth 100 vjetesh ne Efes te Turqise, sipas pershkrimeve te mistikes Anna Katerina Emmerich. Per te tjeret qe ke renditur ti, nuk di te te them, pasi nuk jam shume e njohur me te tilla hollesi. Por, dihet se ku i kane eshtrat nje pjese e mire e apostujve dhe e ungjilltareve. Mirepo, nuk e di se cfare rendesie ka kjo per ju, pasi per ne nuk ka asnje pike rendesie nga pikepamja e besimit, pervec nje nderimi pak me solemn qe mund t'i behet shenjterve apo profeteve, ashtu sic ua bejme te afermve tane kur shkojme te varret e tyre.
Paqja me ty!
Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!
Marku 12:24,25
Jezusi, duke u përgjigjur, tha atyre: ``A nuk është pikërisht për këtë që jeni në gabim, sepse nuk i njihni as shkrimet as pushtetin e Perëndisë?
Sepse kur njerëzit do të ringjallen së vdekuri, as do të martohen as do të martojnë, por do të jenë si engjëjt në qiell.
Pyetje : Sipas kesaj kuptoj qe njerzit ne parajs nuk do ken te njejten veprimtari me kete qe bejn ne toke. At'here lind pyetja cfar do bejn ne parajse ? Cfar bejn engjejt ne qiell ?
Revolution 1848
Guret e zi jane jobesimtaret guret e bardhe jane besimtaret!?Hajde mendje hajde.Njerzit ne parajse do luajne shah.Falenderimi i takon Zotit qe sna ka bere budallenj.
"Shoku Mjekesise"
Zoti im dhe i joti lejon cdo gje qe i ben njeriu mire dhe ndalon cdo gje qe i ben keq njeriut.Qofte kjo ne aspektin moral, fizik, psikologjik, kohor, hapesinor etj etj Kuptove Gjovan Shkopi?
"Shoku Mjekesise"
Krijoni Kontakt