Close
Faqja 104 prej 110 FillimFillim ... 45494102103104105106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,031 deri 1,040 prej 1091
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin

Pse ti i ke marre leje Matrix-it qe ke vene kete pseudonim.Hahhaha kjo ishte e forte nuk do ta harroj.Kur te teket ndonjehere me fut ndonje verejtje pse jam musliman ose pse e kam emrin e nje shkence ekzakte.po bej gati turren e druve.
    Mjekesia shkence egzakte??????...ahahahahah.....
    S'ka nevoje per turre thengjilli......
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Eurostar1,

Kjo eshte pune e Zotit dhe jo e jona. Eshte ai qe i sheh zemrat dhe qellimet e njerezve dhe qe ne meshiren e vet e fal gjithkend. Ne katoliket besojme se eshte pikerisht flaka e purgatorit ajo qe i pastron keta shpirtra qe nuk i kane rene mohit Zotit me veprat e tyre e qe pendohen. Detyre e jona eshte qe ta lusim Zotin qe te kete meshire per cdo shpirt, pastaj gjithcka i mbetet Meshires Hyjnore.

Paqja me ty!
    Do kisha deshire te kishe shkruar me shum detaje, megjithate kur te kesh kohe. Faleminderit Dielli ime. Pershendetje
    Revolution 1848

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Kam nje pyetje une.

A dihet per kristianet varri i ndonje profeti te Zotit ose i Maries(Pervec Jezusit)

Psh Varri i Moisiut. Maries, Zekerias, Gjon pagezorit, etj etj
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Mjekesia,

Me se pari ne jemi te krishtere dhe jo kristiane, sepse ne gjuhen shqipe Krishti eshte KRISHT dhe jo Krist. Nese doni qe te flasim shqip .

Shenjtja Mari nuk ka varr. Shtepia ku ajo ka jetuar me Shen Gjonin Apostull eshte zbuluar para rreth 100 vjetesh ne Efes te Turqise, sipas pershkrimeve te mistikes Anna Katerina Emmerich. Per te tjeret qe ke renditur ti, nuk di te te them, pasi nuk jam shume e njohur me te tilla hollesi. Por, dihet se ku i kane eshtrat nje pjese e mire e apostujve dhe e ungjilltareve. Mirepo, nuk e di se cfare rendesie ka kjo per ju, pasi per ne nuk ka asnje pike rendesie nga pikepamja e besimit, pervec nje nderimi pak me solemn qe mund t'i behet shenjterve apo profeteve, ashtu sic ua bejme te afermve tane kur shkojme te varret e tyre.

Paqja me ty!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

Marku 12:24,25
    Jezusi, duke u përgjigjur, tha atyre: ``A nuk është pikërisht për këtë që jeni në gabim, sepse nuk i njihni as shkrimet as pushtetin e Perëndisë?
    Sepse kur njerëzit do të ringjallen së vdekuri, as do të martohen as do të martojnë, por do të jenë si engjëjt në qiell.

Pyetje : Sipas kesaj kuptoj qe njerzit ne parajs nuk do ken te njejten veprimtari me kete qe bejn ne toke. At'here lind pyetja cfar do bejn ne parajse ? Cfar bejn engjejt ne qiell ?
    Revolution 1848

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Marku 12:24,25
    Jezusi, duke u përgjigjur, tha atyre: ``A nuk është pikërisht për këtë që jeni në gabim, sepse nuk i njihni as shkrimet as pushtetin e Perëndisë?
    Sepse kur njerëzit do të ringjallen së vdekuri, as do të martohen as do të martojnë, por do të jenë si engjëjt në qiell.

Pyetje : Sipas kesaj kuptoj qe njerzit ne parajs nuk do ken te njejten veprimtari me kete qe bejn ne toke. At'here lind pyetja cfar do bejn ne parajse ? Cfar bejn engjejt ne qiell ?
    Shahin than se e kishin ne dispozicion!

Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Guret e zi jane jobesimtaret guret e bardhe jane besimtaret!?Hajde mendje hajde.Njerzit ne parajse do luajne shah.Falenderimi i takon Zotit qe sna ka bere budallenj.
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Shahin than se e kishin ne dispozicion!

Pyetja ime eshte per ata qe din te pergjigjen ne fe dhe jo per humoriste, prandaj te lutem mundohu te jesh me i permbajtur. Pershendetje
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Mjekesia Lexo Postimin
    Guret e zi jane jobesimtaret guret e bardhe jane besimtaret!?Hajde mendje hajde.Njerzit ne parajse do luajne shah.Falenderimi i takon Zotit qe sna ka bere budallenj.
    A e lejon Zoti yt shahun, Mjekesia?????
    Jarigas

Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Zoti im dhe i joti lejon cdo gje qe i ben njeriu mire dhe ndalon cdo gje qe i ben keq njeriut.Qofte kjo ne aspektin moral, fizik, psikologjik, kohor, hapesinor etj etj Kuptove Gjovan Shkopi?
    "Shoku Mjekesise"

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •