Close
Faqja 42 prej 102 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2009
    Postime
    5
    Pershendetje gjithve
    Un i pash ketu reagimet e juaja dhe mendimet e juaja por nje gje dua tja them nuk eshte mir te beni kritika te pa baza sepse po shoh un ktu shum expert po behen por kto pun nuk shkojn sim konvenon mua dhe sim thot mendja ime ashtu edhe me dal me shkru neper forume duhet argumente shum tforta mep as Eulexi eshte kryehajni ne kosov sikur se qeka qen edhe Unmiku zotri limaj eshte i pa fajshem drejtsia tash flet duhet tju vije pak turp ai njeri ka luftue per vendin e vet a keni par intervisten drejtperdrejt para 1 jave ne RTK qeka dhen zotri limaj asgje nga ky vend tha nuk kam marr kurr un por vetem kam dhen sikur te ishin kosov njerzit si zotri limaj e zotri thaqi vetem 10% popullates hiq me shum kosova moti koh kishte shku perpara tash ishte ne europ zotri limaj eshte i pafajshem jam i bindur per kete rroft zotri thaqi rroft zotri limaj rroft PDKja rroft populli shqiptar

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga armend888 Lexo Postimin
    Nuk eshte mir te bejm akuza kot per se koti ne edim te gjith kush eshte zotri limaj e kush eshte zotri thaçi prandaj ju lutem mos beni kritika te pa baza nuk shkojn kto pun vetem sim thot mendja ime zotri limaj ministrin qe e udhheq ai eshte ministria me e sukseshme ne qeverin e republikes se kosoves dmth zotri limaj eshte i pa fajshem i paster si loti poashtu dhe zotri thaqi rroft PDKja rroft populli shqiptar
    A gjykates je ti qe po gjykon,

na thua neve pa baza , ku e ke bazen ti qe eshpalle te pa fajshem,

sepaku ne pe pam ne tv, dhe gjith populli po flet , per hajni, dhe po e presim se qka po del,

kurse ti vetem e gjykove , dhe e shpalle te pa fajshem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga armend888 Lexo Postimin
    Pershendetje gjithve
    Un i pash ketu reagimet e juaja dhe mendimet e juaja por nje gje dua tja them nuk eshte mir te beni kritika te pa baza sepse po shoh un ktu shum expert po behen por kto pun nuk shkojn sim konvenon mua dhe sim thot mendja ime ashtu edhe me dal me shkru neper forume duhet argumente shum tforta mep as Eulexi eshte kryehajni ne kosov sikur se qeka qen edhe Unmiku zotri limaj eshte i pa fajshem drejtsia tash flet duhet tju vije pak turp ai njeri ka luftue per vendin e vet a keni par intervisten drejtperdrejt para 1 jave ne RTK qeka dhen zotri limaj asgje nga ky vend tha nuk kam marr kurr un por vetem kam dhen sikur te ishin kosov njerzit si zotri limaj e zotri thaqi vetem 10% popullates hiq me shum kosova moti koh kishte shku perpara tash ishte ne europ zotri limaj eshte i pafajshem jam i bindur per kete rroft zotri thaqi rroft zotri limaj rroft PDKja rroft populli shqiptar
    Kerkush nuk po ja mohon luften as kurqkafin, por edhe hajnin nese ? ka vjedh nuk bon mja mohu ,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Gjithëqka këtu te ne në Kosovë mundët me qenë e dyshimtë edhe puna e qeveris e edhe e njërzve të ndryshëm dhe komentete këtu brenda në forum mundën me u shikue të dyshimta.
    Por pse kaq shumë spektakël, pse kaq shumë forca me maska e pa maska? Me armë të gjata e të shkurta? Nëse kan kërkue ndokënd pse nuk e arrestuen ? Nëse dikush ka bërë shkelje ligjore dhe është dashtëe shkohet me forcë me kontrollue është dasht me burgosë apo me marr në pytje... Por këtu te ne bëhën disa eksperimente , testohën njërzit. Nuk e kemi meritue këtë spektakël. Ka ma shumë se 10 vite me këso hajgare. Unë personalisht kam dyshuar për korrupsion në këtë qeveri por me këtë spektakël të fundit te unë është heq dyshimi përfundimisht. Se këtu nuk është në pytje me mshel hajnat por me i eliminue njerzit që duan te punojn për Kosoven...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    I lexova shume shkrime te shuem forumistave ,disa me kritika edhe at shuem jo te hisheme dhe disa per me te kordinuar..
    Po ketu ne pergjethsi nuk e di se si i shohin sente dhe ne qfare kundi i shikojen ato...
    per kosoven dhe shqiperin dueht te punojmi e jo te merrmi me punet jo te mira..
    Po uen e degjova ate nate zotin limaj dhe dekleratat e ti ne rtk...dhe kur i degjoj te tjereve me duket se po i degjoj dekleratat e jeremiqite sante ne okb...
    Limaj dha deklereaten e vete paratv rtk ,,aj u betua se nese vetem nje cente del se i kam keqperdorur une do te jep llogari per te gjitha duke perfeshir edhe vllezrit e vete dhe uen tani po them [po te kish diqka aj nuk kishte guxuar dhe me u lidhe aq forte..
    po kjo i ndodhi limes dhe thaqit sikurse para hage edhe tani kur kosova ka marr hovin e vete ne investime ne te gjitha lamit dhe kjo dikujet nuk i konvenon duke e perfeshire edhe nje pjes te europes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    une vetem i uroj qeveris se kosoves suksese dhe ju them se nuk ka qeveri ne rrethinen e kosoves si ka bere me shuem per dy vite sikur qeverija e kosoves ,,me te gjitha nga rruget e deri te te gjitha ...po ka te till si shofin vetem zi dhe kurgjo bardhe ,,po ata si shikojen zi une besoj se edhe ne familjet e tyre shohin vetem zi se jan te till

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Hajt t'shohim cka po shkreton!
    Edhe ti edhe Fatlumi ishit online kur ju pyeta,tani eshte shume vone...per ate qe kam dashur t'ju pyes
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    Pritet avancimi i Van Vreeswijk
    18-05-2010 00:10 CET
    Prishtinë. Prokurori holandez i EULEX-it, Johannes Van Vreeswijk pritet që të avancohet në pozitë, ngase kryeprokurori në letra i EULEX-it, Theo Jacobs, nuk dëshiron që të qëndrojë më në Kosovë. Belgu Jacobs ka javë që nuk është parë në Kosovë, ndërsa kontrata si kryeprokuror i EULEX-it i skadon më 15 qershor. Jacobs ka vendosur të kthehet në vendlindjen e tij me qëllim që të mos e rrezikojë karrierën prej prokurori në Belgjikë.
    Zëdhënësja e EULEX-it, Kristiina Herodes, ka bërë të ditur se Jacobs edhe zyrtarisht do të largohet nga Kosova, ndërsa sipas saj, misioni evropian për sundim të ligjit, EULEX, është në proces të zgjedhjes së kryeprokurorit të ri.
    Ajo nuk ka specifikuar se cili nga prokurorët e EULEX-it do të marrë timonin e organit të akuzës, por burime të gazetës brenda misionit EULEX kanë bërë me dije se Johannes Van Vreeswijk, i cili ka disa javë që ushtron detyrën e kryeprokurorit, ka gjasë që shumë shpejt edhe zyrtarisht të jetë në krye të prokurorisë së EULEX-it. “Janë disa emra që përfliten, por gjasat më të mëdha janë për Johannes Van Vreeswijk”, ka thënë një zyrtar nga EULEX-i.
    Zëdhënësja e EULEX-it, Kristiina Herodes, është zotuar ndërkaq se pozita e shefit të prokurorëve të EULEX-it do të plotësohet shpejt. “Procesi i përzgjedhjes së kryeprokurorit të ri të EULEX-it është duke vazhduar dhe kjo pozitë do të plotësohet shumë shpejt”, ka thënë ajo. Sipas saj, kryeprokurori aktual Theo Jacobs përfundon mandatin e tij më 15 qershor. Jacobs, sipas Herodes ka shërbyer tash e katër vite në misionin e BE-së, njëherë në e ekipin planifikues e më pas si kryeprokuror.
    “Jakobs nuk ka dashur ta rrezikojë karrierën e tij profesionale në Belgjikë duke qëndruar shumë gjatë në mision. Andaj, ai ka vendosur të kthehet në pozitën e tij në zyrën e prokurorit gjeneral në Bruksel ku ai do të rifillojë punën më 21 qershor”, ka pohuar Herodes.
    Zyrtarisht, sipas saj, Jacobs ende mban pozitën e kryeprokurorit të EULEX-it. Ai nuk është në
    Kosovë, ngase sipas Herodes, është duke shfrytëzuar ditët e pushimit që i kanë mbetur para se të largohet nga misioni.
    Kryeprokurori i EULEX-it, i cili pati deklaruar se janë duke zhvilluar hetime të mira në nivele të larta të vendit dhe se rezultatet do të shihen në pranverë. Javëve të fundit, ndërkaq derisa ushtrues detyre ka qenë Johannes Van Vreeswijk, është parë më shumë puna e EULEX-it. Ditët e fundit të muajit prill, EULEX ka konfirmuar se janë duke hetuar tenderët e rrugëve. Me këtë rast, forca të mëdha të policisë së këtij misioni kanë bastisur Ministrinë e Transportit dhe Post-Telekomit, vendbanimet e ministrit Fatmir Limaj, ato të vëllait të ministrit si dhe banesën e shefit të prokurimit në MTPT, Nexhat Krasniqi.
    Në një intervistë të dhënë, u.d. i kryeprokurorit Johannes Van Vreeswijk ka deklaruar se do të vazhdojnë punën në këtë drejtim duke pohuar se kanë prova se ka pasur korrupsion dhe krim të organizuar në MTPT. Por, ai ka paralajmëruar se janë duke hetuar edhe zyrtarë të tjerë.
    “Jacoobs pati paralajmëruar hetime të mira e tash prokurori tjetër po vazhdon”, thotë njohësi i sistemit të drejtësisë në vend, përpiluesi i Kodit të procedurës Penale, Ismet Salihu. Ky i fundit shpreson në rezultate konkrete ngase, sipas tij, është momenti i fundit që të luftohet korrupsioni dhe krimi i organizuar. “Në qoftë se edhe tani nuk shohim përfundim me sukses të këtyre hetimeve, atëherë EULEX-i nuk ka pse të qëndrojë në Kosovë, vetëm t’i marrë valixhet e të shkon”, thotë më tej ai.
    Për Ramadan Ilazin nga lëvizja FOL, prokurori Johannes Van Vreeswijk po shndërrohet në simbol të luftës ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar. “Mendoj se është hera e parë që zyrtarët e lartë në Kosovë po frikësohen për atë që e kanë bërë”, vlerëson Ilazi, sipas të cilit, më i mirëseardhur do të ishte një prokuror vendës që udhëheq hetimet kundër krimit të organizuar e korrupsionit. “Megjithatë një gjë e tillë aktualisht nuk do të funksiononte “mbase krimi i organizuar dhe korrupsioni janë shumë fell të instaluara nëpër institucione”, tha ai.

E KA VENDOS ME TI SHTI DY KEMBET ME NJE KEPUC O LIMOVIQ

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Fundi i frikës dhe i frikësimit

Qëndrimi i fortë i NATO-s në mbështetje të drejtësisë dhe EULEX-it është i barabartë me një çlirim të dytë të Kosovës; blablabla

Shkruan: Halil Matoshi
    T'ia perkujtoi keti Matorit,se Nato dhe Eulex mbeshtetin rezoluten 1244 dhe jane neutral ndaj Pavarsise se Kosoves.Mos u friko ti Halil matori se nuk te gje ty asgje,vetem se qe ta mbeshtetin kur done,fort Nato dhe Eulexi.

PTUFFFFF sahanlepise

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    Pritet avancimi i Van Vreeswijk
    18-05-2010 00:10 CET
    Prishtinë. Prokurori holandez i EULEX-it, Johannes Van Vreeswijk pritet që të avancohet në pozitë, ngase kryeprokurori në letra i EULEX-it, Theo Jacobs, nuk dëshiron që të qëndrojë më në Kosovë. Belgu Jacobs ka javë që nuk është parë në Kosovë, ndërsa kontrata si kryeprokuror i EULEX-it i skadon më 15 qershor. Jacobs ka vendosur të kthehet në vendlindjen e tij me qëllim që të mos e rrezikojë karrierën prej prokurori në Belgjikë.
    Zëdhënësja e EULEX-it, Kristiina Herodes, ka bërë të ditur se Jacobs edhe zyrtarisht do të largohet nga Kosova, ndërsa sipas saj, misioni evropian për sundim të ligjit, EULEX, është në proces të zgjedhjes së kryeprokurorit të ri.
    Ajo nuk ka specifikuar se cili nga prokurorët e EULEX-it do të marrë timonin e organit të akuzës, por burime të gazetës brenda misionit EULEX kanë bërë me dije se Johannes Van Vreeswijk, i cili ka disa javë që ushtron detyrën e kryeprokurorit, ka gjasë që shumë shpejt edhe zyrtarisht të jetë në krye të prokurorisë së EULEX-it. “Janë disa emra që përfliten, por gjasat më të mëdha janë për Johannes Van Vreeswijk”, ka thënë një zyrtar nga EULEX-i.
    Zëdhënësja e EULEX-it, Kristiina Herodes, është zotuar ndërkaq se pozita e shefit të prokurorëve të EULEX-it do të plotësohet shpejt. “Procesi i përzgjedhjes së kryeprokurorit të ri të EULEX-it është duke vazhduar dhe kjo pozitë do të plotësohet shumë shpejt”, ka thënë ajo. Sipas saj, kryeprokurori aktual Theo Jacobs përfundon mandatin e tij më 15 qershor. Jacobs, sipas Herodes ka shërbyer tash e katër vite në misionin e BE-së, njëherë në e ekipin planifikues e më pas si kryeprokuror.
    “Jakobs nuk ka dashur ta rrezikojë karrierën e tij profesionale në Belgjikë duke qëndruar shumë gjatë në mision. Andaj, ai ka vendosur të kthehet në pozitën e tij në zyrën e prokurorit gjeneral në Bruksel ku ai do të rifillojë punën më 21 qershor”, ka pohuar Herodes.
    Zyrtarisht, sipas saj, Jacobs ende mban pozitën e kryeprokurorit të EULEX-it. Ai nuk është në
    Kosovë, ngase sipas Herodes, është duke shfrytëzuar ditët e pushimit që i kanë mbetur para se të largohet nga misioni.
    Kryeprokurori i EULEX-it, i cili pati deklaruar se janë duke zhvilluar hetime të mira në nivele të larta të vendit dhe se rezultatet do të shihen në pranverë. Javëve të fundit, ndërkaq derisa ushtrues detyre ka qenë Johannes Van Vreeswijk, është parë më shumë puna e EULEX-it. Ditët e fundit të muajit prill, EULEX ka konfirmuar se janë duke hetuar tenderët e rrugëve. Me këtë rast, forca të mëdha të policisë së këtij misioni kanë bastisur Ministrinë e Transportit dhe Post-Telekomit, vendbanimet e ministrit Fatmir Limaj, ato të vëllait të ministrit si dhe banesën e shefit të prokurimit në MTPT, Nexhat Krasniqi.
    Në një intervistë të dhënë, u.d. i kryeprokurorit Johannes Van Vreeswijk ka deklaruar se do të vazhdojnë punën në këtë drejtim duke pohuar se kanë prova se ka pasur korrupsion dhe krim të organizuar në MTPT. Por, ai ka paralajmëruar se janë duke hetuar edhe zyrtarë të tjerë.
    “Jacoobs pati paralajmëruar hetime të mira e tash prokurori tjetër po vazhdon”, thotë njohësi i sistemit të drejtësisë në vend, përpiluesi i Kodit të procedurës Penale, Ismet Salihu. Ky i fundit shpreson në rezultate konkrete ngase, sipas tij, është momenti i fundit që të luftohet korrupsioni dhe krimi i organizuar. “Në qoftë se edhe tani nuk shohim përfundim me sukses të këtyre hetimeve, atëherë EULEX-i nuk ka pse të qëndrojë në Kosovë, vetëm t’i marrë valixhet e të shkon”, thotë më tej ai.
    Për Ramadan Ilazin nga lëvizja FOL, prokurori Johannes Van Vreeswijk po shndërrohet në simbol të luftës ndaj korrupsionit dhe krimit të organizuar. “Mendoj se është hera e parë që zyrtarët e lartë në Kosovë po frikësohen për atë që e kanë bërë”, vlerëson Ilazi, sipas të cilit, më i mirëseardhur do të ishte një prokuror vendës që udhëheq hetimet kundër krimit të organizuar e korrupsionit. “Megjithatë një gjë e tillë aktualisht nuk do të funksiononte “mbase krimi i organizuar dhe korrupsioni janë shumë fell të instaluara nëpër institucione”, tha ai.

E KA VENDOS ME TI SHTI DY KEMBET ME NJE KEPUC O LIMOVIQ
    Sygjeroni merr ju qe e doni fort Euleshin,prokurorin le ta marrin nga serbia,se "vllazenia" ne kosove e mirepresin ne krye me L shtatshat e tetshat e G-jat 1 2 3 4......hahaha

Faqja 42 prej 102 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •