Close
Faqja 41 prej 102 FillimFillim ... 3139404142435191 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 1019
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    NUK PO ME VYN PUNA E TINA KUR DUHET MI RUAJT GJEPAT NGA NI DEPUTET;

KA NDOSHTA QE NUK VJEDHIN, DUHET MU NDRU ME HI TJETRI.

NJE PYTJE , KU E KA VENDIN HAJNI ?

O shoki ndegjo ti ne rregulle je per veten tende ajo qfare ti thua ke plotesishte te drejte ama mose e shiko kosoven nga dylbini i super rregullave disiplina dhe rendi si funksionojne shtetet perendimore te evropese ketu e ke gabime ti edhe une jetoije ne zvicerre ne shtetine me te persosure te botes pore nuke munde dhe nuke duhet ta shikoje kosoven nga pozita se si funksionoijne gjerate ketu ne zvicerre dhe te gjykoije per diqka qfare ndodhe ne kosove

Kosova duhet gjykuare nga pozita dhe mentaliteti gjithe ballkanike dhe pare nga kjo pozite punet jane me mire se sa duhet te ishine punet po shkoijne me mire se sa duhet te shkoijne mbase shume me mire se ne disa shtete per rrethe kosoves kosova definitivishte eshte ne rruge te mbare dhe dreijte nje zhvillimi shume te mire dhe te sigurte ne nivele te ballkanite dhe rajonite nuke mundemi ne te pretendoijme zvicrren se kemi vetem 2 vite liri ama shume shpejte te jeshe i sigurte se do i kaloijme te gjitha vendet e ballkanite ..

Une tashe sapo u ktheva nga kosova dhe munde vetem te them goo kosova goo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    NUK PO ME VYN PUNA E TINA KUR DUHET MI RUAJT GJEPAT NGA NI DEPUTET;

KA NDOSHTA QE NUK VJEDHIN, DUHET MU NDRU ME HI TJETRI.

NJE PYTJE , KU E KA VENDIN HAJNI ?

HASHIMIN shum e kom dasht, prej qe jaka shit token maqedonve, dhe malazezve , disa mija ari, te shqiptarve vetemper me njoft kosoven, dhe mos me liru kariken,

dhe shum po rren ne kohen e fundit,

ju heki antenat shkijeve,

tash ikan qit prap as nuk guxojn me thon se ikan qit , per njejav Tadiqi nderhyri dhe i qiti antenat prap.

shqiptart paguajn rrym , shkijet qe 10 vjet nuk paguajn rrym,

keta vjedhin me miliona jo ma pak, ushtart e thjesht ende ikan plumbat neper trup , kam disa shok me pjes te bombave ne trup, dhe skan lek per sherim, edhe ata e kan nga lufta,

ky hajni tallet me miliona,

Jane disa kompromise politike te cilate duhet bere prandaije edhe quhet politike e politika eshte kurve pore edhe hashimi eshte hashime

Ndersa sa ju perket ishe luftetarve te UCK .se keto jane pasojate e luftes dikushe ka luftuare dhe pase luftes eshte bere milioner dikushe ka mbeture e sak ase plaget mej sherue ky eshte fati.
    Pase lufte secili ka pasure vetem nje qellime si te beje para askushe se ka njohure askende paraja eshte kurve mbase ajo thenja sote ase gruja sta jepe po spati interes

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Jane disa kompromise politike te cilate duhet bere prandaije edhe quhet politike e politika eshte kurve pore edhe hashimi eshte hashime

Ndersa sa ju perket ishe luftetarve te UCK .se keto jane pasojate e luftes dikushe ka luftuare dhe pase luftes eshte bere milioner dikushe ka mbeture e sak ase plaget mej sherue ky eshte fati.
    Pase lufte secili ka pasure vetem nje qellime si te beje para askushe se ka njohure askende paraja eshte kurve mbase ajo thenja sote ase gruja sta jepe po spati interes
    Un dhe ti smundem te ndryshojm kurgjo, edhe nese mundohem me te gjitha menyrat,

po vetem ta thojm te verteten se jan hajna kurgja ma shum,vetem mos me ju than se mir e keni,

ti ndoshta e din se kush te thot e ke mir, nese je gabim , ta ka inat.

SOLANA , me ni fjalim ne parlamenti Evropian ka than , SIKUR TE KISHIM FINANCU NE NJE PLANET TJETER DOTA KISHIM NDERTU MAMIR SE KOSOVEN DHE NUK KISH KUSHTU KAQ SHUM,,

nese asht e vertet, se skom kurfar baze per keto fjal, anuk te vjen inat per keto fjal para te gjith evropes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134

po vetem ta thojm te verteten se jan hajna kurgja ma shum,vetem mos me ju than se mir e keni,

SOLANA , me ni fjalim ne parlamenti Evropian ka than , SIKUR TE KISHIM FINANCU NE NJE PLANET TJETER DOTA KISHIM NDERTU MAMIR SE KOSOVEN DHE NUK KISH KUSHTU KAQ SHUM,,

nese asht e vertet, se skom kurfar baze per keto fjal, anuk te vjen inat per keto fjal para te gjith evropes.

E vertet se ne nuke munde te ndryshoijme asgje pore munde te jemi objektive dhe te gjykoijme dreijte pa u ndikuare nga disa byrokrate te sojite te havier solanes nje lobisti spanjolle i cili mbrone interesate e serbise ne parlamentin evropiane

Ndersa pere ato investimet ne te cilate thirret solana nuke eshte e vertet bashkimi evropiane ka investuare ne kosove pore jo direkte ne kosove me teper se 70% e investimeve te bashkimite evropiane ne kosove kane shkuare ne PERSONELINE e bashkimite evropiane te dislokuare ne kosove si ne pagate super te larta te tyre dhe ne logistike pore edhe ne vjedhjen e disa miliardave te dedikuara per kosoven nga vete personeli i bashkimite e vropiane

Keshtu qe ne nuke duhet tu besojme gjdo gje qfare thone disa nga keta pedofilate e evropes te cilet jane pasuruare ne kurrize te tragjedise se popullite shqiptare te kosoves
    Ndryshuar për herë të fundit nga drifilon : 16-05-2010 më 16:18

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134

Vetem tu themi hajna nuke mjaftone ajo dihet boterishet se hajni ka gjdokunde ne ballkane mentaliteti eshte i tille dhe nuke munde te ndryshohet brenda nates duhet kohe ..

Pore me rendesi eshte qe edhe te punoijne dhe ti motivoijme qe te punoijne se per hajni ajo dihet se secili qe do te vije do te vjedhi (Pore kame shprese se lima tashme ka vjedhure bolle dhe vitet ne vijime do punoije me teper pore edhe do vjedhi me pake e keqja eshte sikure tashi te vije ndonje tjeter i ri dhe aije duhet te filloije te vjedhi preije fillimite shpresoijme te mose ndodhi kjo dhe FATMIRE LIMA te jete edhe me tutje minister i transportit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Jo me vjen keq, jo me deshiren time, por skam qte baj aj minister i imi aasht kushdo qe vjen

mu sme pysin , por un se perkrahi hanat, me vjen keq

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Jo me vjen keq, jo me deshiren time, por skam qte baj aj minister i imi aasht kushdo qe vjen

mu sme pysin , por un se perkrahi hanat, me vjen keq

INJEJTI; Te pershendes do behet mire shume shpejte do behet shume mire sido qe te jete kosova eshte ne rruge te mbare ket e theme me plote bindje se tashe shetita ter vendet e ballkanite pore te jeshe i sigurte se kosova qendrone ne shume aspekte shume me mire se shume vende te ballkanite .

Thesari i kosoves jane njerzit e saije te mrekullueshem te jeshe i bindure se qfare njerez ka kosova rralle munde te gjeshe dikunde ne bote per qka ja kane lakmi kushedo qe e vizitone dhe e njefe boten rinija dhe njerzit e kosoves jane nje nder racate me te bukura te botes ket ta them me bindje te plote se kame shetiture shume vende te botes dhe po thuaje se ter evropen ..

Kosova ka nje pozite te shkelqyer brilante gjegrafike natyra e kosoves eshte e mrekullueshme pasurite natyrore te kosoves jane aqe te shumta sa ne nje te ardhme jo te larget kosoven munde ta shenderroijne ne nje vende super te pasure te ballkanite po ashtu kosova ka nje diaspore brilante dhe shume te pasure e cila ka qene dhe do jet nje motore i zhvillimite te kosoves pore edhe i rajonite si nje vende i vogel dhe me kapcitete kaqe te medha kosova shume shpejte do behet nje nder vendet me te zhvilluara te ballkanite

Si nje vende me nje pozite te mrekullueshme gjeografike kosova shume shpejte do jete qender tranziti ne mese te lindjes dhe perendimit azise dhe evropes qendrore

Kosova ka lidhje me te gjitha qendrate e evropes qendrore
    Prishtine - shkupe 2 ore
    Prishine - sofije 7 ore
    Prishine - istambulle 9 ore
    Prishtine - podgorice 5 ore
    Prishine - beograde 4 ore
    Prishine - zagreb 7 ore
    Prishtine - lubjane 9 ore
    Prishtine - sarajeve 6 ore
    Prishtine -budapeste 11 ore
    Prishtine- prage 12 ore
    Prishine -bratisllave 13 ore
    Prishtine - wien 13-14 ore
    Prishtine -berne 16 ore
    Prshtine -gjermani -13 ore

Prishtine - tirane 9 ore se shpejti 3 ore

Te pershendese dhe jame i sigurte se shqiptaret e ksoves ende nuke e dine se qfare fati kane dhe ku jetoijne kame shprese se shume shpejte do munde te levizine lirshem pa viza dhe te binden per ket qfare po them une ketu

Kosova dhe njerzit e kosoves jane te shenjt duhet ta faliminderoijme zotine per ate qfare na ka dhuruare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Un vetm dua muj me ba per te mir, inshalla ALLAHU na ndihmon ne rrug te drejt te gjith shqiptarve dhe atyre qe na dojn.

e atyre qe nuk na dojn inshalla i permirson.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Rojat e mjegullës

Rojat e mjegullës
    Publikuar: , më 16 maj 2010

As nuk dua t’ia di nëse janë 80 milionë ose janë 8. Nuk dua t’ia di nëse janë shumë më pak, ose hiç fare. Dua që ata që duhet t’i japin fetva kësaj pune, të dalin e të flasin. Dua ta di, sepse ato janë paratë e taksapaguesve të këtij shteti në të cilin kemi hise të gjithë. Kemi hise siç kemi edhe hisen e diellit, prandaj dikush duhet të thotë se ky shtet nuk mund të jetë as “bashçe as boshçe”.
    Edhe po të mos jetë kështu, por krejt ndryshe, dua ta di se ku jemi katandisur nëse jemi katandisur. Nëse Prokuroria e EULEX-it bëri spektakël, siç na tha kryeministri, atëherë është krejt normale dhe obligim i kryeministrit dhe i Qeverisë së tij, por edhe i të tjerëve që kanë hise në kulaçin e pushtetit, por edhe i opozitës, që t’i lajnë hesapet me ata që bëjnë spektakle dhe e godasin shtetin atje ku nuk mban, dhe nëse kjo është bërë pa një arsye të qëndrueshme, dikush duhet të japë llogari. Pjesëtarët e këtij populli nuk janë majmunë që kacavirren nëpër drunj, por janë pjesëtarë të një populli evropian, që nuk mund t’u shitet “dushk për gogla”. Prandaj prokurorët që u morën me aferën më të madhe dyshuese korruptuese në Kosovë, nuk munden që storien e tyre të madhe për korrupsionin ta sqarojnë as përmes gazetave. Ata kanë për obligim që ta njoftojnë këtë popull, se pse kishin hyrë në ambientet e Ministrisë së Transportit, pse në pronat e ministrit të saj, çfarë kishin marrë aty dhe të jepen edhe shumë hollësi të tjera. Dhe jo të thuhej me pak fjali se kjo është bërë në kuadër të një kontrolli për dyshime për korrupsion e shpëlarje parash ose kjo të sqarohet më një intervistë, sepse intervista në fund të fundit është vetëm vullnet i gazetarit ose i medias dhe ajo ka mundur edhe të mos ishte dhënë fare.
    Pa pasur mundësi për të hyrë brenda kësaj storieje, sepse ajo mbahet e bunkerizuar siç mbahet “Çernobili” që e pati fëlliqur dynjanë, atë tashmë e ka marrë çarshia në dorë dhe po flitet e po thuhet se Qeveria është në karantinë. Dikush po kërkon prishje të koalicionit, dikush po thotë se askush nuk është mbi ligjin, dikush tjetër thotë se po bëhen pazare me ministrin Limaj, dikush se amerikanët po duan ta shpëtojnë këtë ministër, ndërkaq evropianët nuk po duan. Bile çarshia i ka sajuar edhe storiet e radhës dhe i ka gjetur edhe emrat konkretë të ministrave të radhës që do të kontrollohen për shpërdorime dhe korrupsion, dosjet e të cilëve thuhet se tashmë janë gati.
    Kjo s’ka si të mos ngjajë ndryshe, sepse protagonistët e kësaj storieje, janë mbyllur e s’po shihen dhe për më keq edhe nuk po flasin dhe storia për ta tashmë ka marrë dhenë dhe ajo po zhvillohet siç do çarshia vetë.
    Dhe në këtë vend të vogël, më gjeraqina përreth që duan ta bëjnë akoma më të vogël, kur të qanë çarshia, ajo të qanë me lot.
    Na është bërë koka daulle me këto dhe storie të tjera, që nuk i mban as gazeta dhe që lidhen me korrupsionin me shifra të mëdha.
    Prandaj lidershipi i këtij vendi, nëse nuk ka harruar se e ka një popull mbrapa, duhet të merret më në fund me të dhe ta sqarojë storien me të madhe për korrupsionin. Ta mbrojë fytyrën e shtetit nëse mund të mbrohet ajo, ose të hiqet dorë nga ata që nuk ka zot që mund t’i mbrojë. Ose EULEX-i që ka ardhur për të mbrojtur ligj e drejtësi ta kuptojë se nuk është këtu veç për të marrë paratë e veta, por është për ligjin dhe drejtësinë e këtij populli, dhe kjo nënkupton edhe transparencën e procesit. Është pak e besueshme se kjo mund të bëhet me aksione që s’po rezultojnë akoma, ose me llafe të cilat kurrë s’po dalin të plota.
    Në një rreth gazetarësh dhe në një kafe të Prishtinës, ku ata rrinë dhe flasin shumë, enigma e një të shtune pushimi ishte se cili nga shtetet perëndimore ishte vendi më i lirë në botë, dhe përgjigjja mbante plot elemente ironie dhe sarkazmi.
    Kjo ndoshta donte të hapte edhe rolin që kanë ambasadat e vendeve të fuqishme në shumë procese që nuk po ecin, duke përfshirë edhe këtë të fundit për dyshimet për korrupsion. Ata që kanë më shumë informata e dinë, se të paktën disa ambasadorë janë goxha të përfshirë në gjetjen e një epilogu për dyshimet e fundit për korrupsion, kjo qoftë edhe duke kërkuar që politika të mos përzihet në punën e prokurorëve. Por nga e gjithë kjo opinionit i thuhet shumë pak dhe kjo tashmë ka krijuar një konfuzion bukur të madh, saqë po thuhet se nuk po dihet as kush po pi e as kush po paguan.
    Përfundimisht paria e këtij vendi edhe opozita madje e kanë për obligim qytetar e kushtetues që të na thonë se çfarë po ndodh. Nëse prokurorë të EULEX-it i kapërcyen “vijat e kuqe”, të kërkohet edhe ndihma e miqve dhe ata të përcillen që drejtësinë ta kërkojnë në vendin e tyre. Ose nëse ata janë treguar më “argusë” se prokurorët “made in Kosova” dhe kanë mundur të gjejnë “delet e zeza” edhe aty ku nuk i kishte shkuar mendja pushtetit, atëherë t’u thuhet “Thank You” dhe të vihet në krahun e tyre. Kështu siç është sot, ky popull është bash si huti në zgurë.

Shkruan: Muharrem Nitaj

Lexoni dhe meosni ,heshteni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2009
    Postime
    5

Pershendetje gjithve

Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Prishtinë, 28 prill - Policia e EULEX-it bastis Ministrinë e Transportit dhe prona të kreut të kësaj ministrie, Fatmir Limajt. Burime të portalit, Koha Net kanë bërë të ditur se pretekst i bastisjes është dyshimi se ministri Limaj është i përfshirë në afera korruptive me rastin e disa aktiviteteve të prokurimit.
    Po për këtë shkak, burimet theksojnë se janë bastisur edhe tri kompani përfituese të tenderëve të kësaj Ministrie.
    Pa përmendur rastin konkret, Policia e EULEX-it ka njoftuar se ka bastisur sot disa lokacione, në kuadër të hetimeve që udhëhiqen nga Zyra e Prokurorit Special në Kosovë.
    “Sot në orën 15:55, Departamenti Ekzekutiv i Policisë së EULEX-it ka bastisur disa lokacione në rrethinë dhe brenda Prishtinës. Kjo është pjesë e vazhdës së hetimeve që udhëhiqen nga Zyra e Prokurorit Special në Kosovë (PSRK)”, thuhet në komunikatën e shkurtër të shtypit të lëshuar, disa minuta pas aksionit, nga Zyra e Informacionit e EULEX-it.
    Një ditë më parë për arrestime të niveleve të larta dhe për ndërrime të reja në institucionet e Kosovës ka paralajmëruar shefi i ICO-së, Pieter Feith, gjatë një ligjërate në Universitetin Amerikan. Edhe më herët gazeta Koha Ditore pati paralajmëruar se Feith i kishte kërkuar kryeministrit Hashim Thaçi largimin e një ministri, të një dikasteri të rëndësishëm në Qeverinë e Kosovës.
    Nuk eshte mir te bejm akuza kot per se koti ne edim te gjith kush eshte zotri limaj e kush eshte zotri thaçi prandaj ju lutem mos beni kritika te pa baza nuk shkojn kto pun vetem sim thot mendja ime zotri limaj ministrin qe e udhheq ai eshte ministria me e sukseshme ne qeverin e republikes se kosoves dmth zotri limaj eshte i pa fajshem i paster si loti poashtu dhe zotri thaqi rroft PDKja rroft populli shqiptar

Faqja 41 prej 102 FillimFillim ... 3139404142435191 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •