Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ti ke qef me kon budall apo je e lindur??

Eh medet ckas eshte ka mban kjo toke ....pse nisesh prej atyre qe skan men ne koke?? Pse i merr per referim ata ...apo ndoshta edhe ti je nje prej tyre por vetem ne kamp tjeter ??

Na keni lodh me budallakia tuaja pffffffffff
    Ti permbaju prej fyerjeve, apo po na e pershkruan veten. Nje femer e mbuluar me shami eshte besimtare ekstreme. Sakte e shkurte! Edhe interesant qe kurre nuk ju pashe tu e kundershtu ekstremizmin fetar, po vetem tu i sha tjeret.

P.S. Mundesisht mos mu drejto me !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 19-03-2010 më 18:51

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    rina ne nuk kerkojm qe te ndryshojm asgje ne do qmojm te gjith ata qe kan kontribu per atdhe komb e gjuh pa marr parasysh se ciles fe i perkasni

ne kerkoj vetem qe lirisht ta prakikojm fen ton kerkojm liri fetare dhe sot kete e rrespektojn shumica e shteteve botrore

neve muslimaneve nuk na pengon kryqi dhe asnje shenj e katolikve sepse ne e rrespektojm lirin fetare dhe qdo person eshte i lir te praktikoj ate fe qe do edhe ne shtepin time nese do kem musafir ndonje katolik mu aspak nuk do me pengonte qe ai person te mban kryq dhe ti kryente obligimet e tyre fetare

une te pys ty a me mir eshte te shkohet ne shkoll me mini fun apo me shami
    a ma mir eshte me mbrojt nderin apo ndoshta me mir eshte qe te deshemi ne bikine

a e di moj rina sa sa shum femij kan mbetur jetim neper spitale
    a e di moj rina se sa shum foshnje mbyten abortohen
    a eshte drejtsi tja mohojm jeten nje femije te pafajshum
    a eshte drejtsi qe nje femij te mbes jetim
    keto nuk i ben nje vajz qe ka shami sepse ate e rrespektojn te gjith sepse ate e don edhe zoti ndersa ato qe sot shkojn ne shkoll me mini fune po naj mbushin spitelet me femij jetim e shum te tjera po abortojn po i mbysin femijet e tyre

pse nuk beheni te sinqert ne nuk kerkojm qe ju tju bashkangjiteni fes ton por do ishte mir te flisnit te drejten une do i rrespektoj te gjitha simboletet e te gjitha feve dhe kerkoj qe te rrespektohet simbolet fes time une do e rrespektoj kryqin dhe kurr nuk do me pengon edhe nga ju kekoj nje gje te till

tek e fundit shamin nuk mundet me ja hek as krali e as mbreti sepse zoti e ka kriju dhe ai do e mbroj

Ti zoteri, a e di ti qe mu atje nga i ka rrenjet kjo shami, ndodhin amoralitet me te medha. Skane mbete shqiptaret qe nderin dhe moralin e tyre ta ruajne kulturat e huaja. Ta krahasosh kulturen muslimane me kulturen shqiptare sosht fort e mencme kjo pune. Asnje popull nuk i ka me te fuqishme keto karakteristika se shqiptaret, dhe te thuash se kane mbetur kulturat e huaja te na mesojne ne se cka jane nderi dhe morali eshte jo vetem qesharake, po edhe aspak e mencur, kur cdo popull ne bote na identifikon me to. Po jeni mesuar ju, ne menyre qe te mbroni shamine, i gjeni disa ekstreme dhe i fyeni te gjitha femrat shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 19-03-2010 më 18:41

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti permbaju prej fyerjeve apo po na e pershkruan veten. Nje femer e mbuluar me shami eshte besimtare ekstreme. Sakte e shkurte! Edhe interesant qe kurre nuk ju pashe tu e kundershtu ekstremizmin fetar, po vetem tu i sha tjeret.
    Sikur ti qe fyen te tjeret njelloj

Pse e thua ti sdo me thene se eshte e sakt , apo ta bejn rrafsh ty duke te then se cdo her e ke mir ??

Nese qenka per ty shamia ekstremizem ateher sdii qka jane disa gjera tjera .

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Sikur ti qe fyen te tjeret njelloj

Pse e thua ti sdo me thene se eshte e sakt , apo ta bejn rrafsh ty duke te then se cdo her e ke mir ??

Nese qenka per ty shamia ekstremizem ateher sdii qka jane disa gjera tjera .

A ka mundesi mos me me citu kurre! Edhe nuk eshte pune per ty ke e fyej une e ke jo! Ka kush i percjell keto pune ketu!

ne kemi 12,5 perqindje te popullsise pa ditur gjuhe dhe lexim ju mereni me shamine
    firma ime e thote sakte........
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anëtarësuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejë-Republika e Kosovës
    Postime
    2,363
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    gimche edhe ju tjert kuptoni njihere nuk eshte shtet islam por demokratik o daj

Nxenesi duhet me e respektu uniformen edhe qaq ska nevoje per ma shum spekulime,nuk i perngjan femres nese mbulohet po edhe nese zbulohet.
    Tek kjo pjesa e dyte e fjalisë :"....po edhe nëse zbulohet", a nuk ekzistojnë te njëjtat rregulla sepse këto te fundit nuk ju pengojnë.
    Me respekt,

Valdet Shala

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ti zoteri, a e di ti qe mu atje nga i ka rrenjet kjo shami, ndodhin amoralitet me te medha. Skane mbete shqiptaret qe nderin dhe moralin e tyre ta ruajne kulturat e huaja. Ta krahasosh kulturen muslimane me kulturen shqiptare sosht fort e mencme kjo pune. Asnje popull nuk i ka me te fuqishme keto karakteristika se shqiptaret, dhe te thuash se kane mbetur kulturat e huaja te na mesojne ne se cka jane nderi dhe morali eshte jo vetem qesharake, po edhe aspak e mencur, kur cdo popull ne bote na identifikon me to. Po jeni mesuar ju, ne menyre qe te mbroni shamine, i gjeni disa ekstreme dhe i fyeni te gjitha femrat shqiptare.
    A e din ti pse jemi populli i cili e ruajmë nderin më së shumti?
    Kush i ka meritat për këtë gjë?
    Kusha na mësoj dhe edukoj që të jemi të ndershëm?
    Kohëve të fundit ka hasur një degradim i moralit a thua nga cila kulturë vie? (e kam fjalën për zhveshjen)
    A mendon ti se me ndalimin e një femre nga shkolla ajo do të bindet ta hjek shaminë? pasi që kuptohet ai është synimi i shumë njerëzve, njëra nga ta edhe ti
    Vërtetë mendon se shamia do të hiqet?
    E ke gabim! kemi rastin ketu në Prishtinë, poashtu edhe në Pejë ku femrat me shamia vijojnë mësimin, për më tepër edhe në spitalin e QKU-së ka femer me shami, a e ndalon kush dot?
    Ok mbaje urrejtjen tënde për vete sepse kam frikë mos kjo urrejtja jote është sëmundje epidemike, andaj sa më larg meje se mos ndoshta po ma ngjet sëmundjen, e kam frikë se nuk gjej ilaç, ashtu siç nuk ke gjetur ti.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Un dicka nuk e kuptoj, as qe do arrij ta kuptoj!!

Pse ndalohen vajzat me shami ne koke qe te shkojn ne shkolle, edhe nuk ndalohen vajzat me minifund deri ne b*the!? Nese sot eshte liria qe njerzit te vishen si te duan ne shkolle, atehere dhe vajza me shami duhet te lejohet te beje mesim. Por nese ne shkolle kan nje veshje standarte njelloj per te gjith, atehere edhe kjo vajze te vishet njelloj si 2 mij nxenesit e tjere. PIKE
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

fattlumi

Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Le te shkon ne Afganistan ne shkolle me shami,nashti bahet ma e menqur kur te qet shamine.
    te pershendes fatlum jo ne avganistan po ne kosove ajo duhet te shkollohet ju si gurisht keni qen ne perndeim un si gurisht shum koh shamia nuk i pengon europianet por nese bin ne kundershtim me ligjin e ati vendi esht gjykata du te them se un jam kunder vehabistave por nuk e shoh te arsyeshme qe ti ndalohet shamia ndonje gruaje apo vajze pse ku esht problemi me thuaj pse ti mendon qe duhet te dukesh si europian mir shum por ti eedhe nese ec lakuriq neper qytet vatikani e din se ne kosove jan 90% musliman por mendimi im esht qe te mendojm shqip dhe te dukemi si shqiptar kjo na ben nder te gjithve si komb qe jemi ne duhet ta ngrisim zerin kunder nje kushtetute qe sot e ka kosova esht marrezi ku homosexualet kan te drejta me shum se ti edhe un te jesh i bindur

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    sa per veshje un mendoj se konkretisht ne shkollen e mesme 28 nentori
    ne prishtin veres kam pa vajza veq me bikini aty esht pashqyrja e nje shkolle iniformat i bajn ne qanta ket po e thehm se pse i klam pa se aty afer banoj

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •