Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 19-03-2010 më 18:51
Ti zoteri, a e di ti qe mu atje nga i ka rrenjet kjo shami, ndodhin amoralitet me te medha. Skane mbete shqiptaret qe nderin dhe moralin e tyre ta ruajne kulturat e huaja. Ta krahasosh kulturen muslimane me kulturen shqiptare sosht fort e mencme kjo pune. Asnje popull nuk i ka me te fuqishme keto karakteristika se shqiptaret, dhe te thuash se kane mbetur kulturat e huaja te na mesojne ne se cka jane nderi dhe morali eshte jo vetem qesharake, po edhe aspak e mencur, kur cdo popull ne bote na identifikon me to. Po jeni mesuar ju, ne menyre qe te mbroni shamine, i gjeni disa ekstreme dhe i fyeni te gjitha femrat shqiptare.
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 19-03-2010 më 18:41
ne kemi 12,5 perqindje te popullsise pa ditur gjuhe dhe lexim ju mereni me shamine
firma ime e thote sakte........
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
A e din ti pse jemi populli i cili e ruajmë nderin më së shumti?
Kush i ka meritat për këtë gjë?
Kusha na mësoj dhe edukoj që të jemi të ndershëm?
Kohëve të fundit ka hasur një degradim i moralit a thua nga cila kulturë vie? (e kam fjalën për zhveshjen)
A mendon ti se me ndalimin e një femre nga shkolla ajo do të bindet ta hjek shaminë? pasi që kuptohet ai është synimi i shumë njerëzve, njëra nga ta edhe ti
Vërtetë mendon se shamia do të hiqet?
E ke gabim! kemi rastin ketu në Prishtinë, poashtu edhe në Pejë ku femrat me shamia vijojnë mësimin, për më tepër edhe në spitalin e QKU-së ka femer me shami, a e ndalon kush dot?
Ok mbaje urrejtjen tënde për vete sepse kam frikë mos kjo urrejtja jote është sëmundje epidemike, andaj sa më larg meje se mos ndoshta po ma ngjet sëmundjen, e kam frikë se nuk gjej ilaç, ashtu siç nuk ke gjetur ti.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Un dicka nuk e kuptoj, as qe do arrij ta kuptoj!!
Pse ndalohen vajzat me shami ne koke qe te shkojn ne shkolle, edhe nuk ndalohen vajzat me minifund deri ne b*the!? Nese sot eshte liria qe njerzit te vishen si te duan ne shkolle, atehere dhe vajza me shami duhet te lejohet te beje mesim. Por nese ne shkolle kan nje veshje standarte njelloj per te gjith, atehere edhe kjo vajze te vishet njelloj si 2 mij nxenesit e tjere. PIKE
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
te pershendes fatlum jo ne avganistan po ne kosove ajo duhet te shkollohet ju si gurisht keni qen ne perndeim un si gurisht shum koh shamia nuk i pengon europianet por nese bin ne kundershtim me ligjin e ati vendi esht gjykata du te them se un jam kunder vehabistave por nuk e shoh te arsyeshme qe ti ndalohet shamia ndonje gruaje apo vajze pse ku esht problemi me thuaj pse ti mendon qe duhet te dukesh si europian mir shum por ti eedhe nese ec lakuriq neper qytet vatikani e din se ne kosove jan 90% musliman por mendimi im esht qe te mendojm shqip dhe te dukemi si shqiptar kjo na ben nder te gjithve si komb qe jemi ne duhet ta ngrisim zerin kunder nje kushtetute qe sot e ka kosova esht marrezi ku homosexualet kan te drejta me shum se ti edhe un te jesh i bindur
sa per veshje un mendoj se konkretisht ne shkollen e mesme 28 nentori
ne prishtin veres kam pa vajza veq me bikini aty esht pashqyrja e nje shkolle iniformat i bajn ne qanta ket po e thehm se pse i klam pa se aty afer banoj
Krijoni Kontakt