Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 10-03-2010 më 13:03
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Te ndenjurit me prinderit ti e shikon qe je i padal ne jet!!.hahaha
Po ata qe rine me prinderit dhe prinderit i kan ne gjendje shume te mire dhe te gjithe rrogen e mbajne per te plotsuar qejfet e tyre, e per te nderuar makinat cdo tre vjet, i arin dot nje i varfer qe perleshet me jeten e me drogen apo krimin per tu pasuruar. e shofim boten ndryshe s'kemi si te perputhemi!![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Ti je e martuar?! Me siguri sic tha dhe 2043 je martuar me mbleseri. Ta ka zgjedh mami dhe babi.
Sa per dijeni dhe une jam e martuar dhe me dy femije. Nuk kam bashkejetuar, por nuk kam asgje kundra bashkejeteses. Ti ke perjetuar ndonje traume prej saj mbase.
Se kush eshte i/e mbaruar shtroja vetes ate pyetje ne fillim.![]()
Ti me fal po nuk paske llogjike.Ti the une e martuar dhe me traum nga martesa prandaj s'pranoj bashkjetesen. e kupton ca shkru mi?????Une duhet te jem e lumtur nga martesa qe e pranoj ate dhe urrej bashkjetesen !
Per vete the je e martuar me dy femij po je pro bashkjeteses te cilen se ke provuar asnjehere vet.hahahahahah ik mi se je e lajthitur prandaj dhe diskuton ne kete sense!ty te ka tramumatizuar martesa perderisa se pranon dhe rri forumeve me dy kalamaj .soryyyyyyyyyyyy Ta ka pas fajen truri s'ke dite te percaktosh ke ke zgjedh per burre jo martesa e bashkjetesa.tung
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-03-2010 më 13:17
Elona une bashkejetoj qe 4 vite dhe nuk eshte aspak ashtu siq thua ti. Gjithashtu kam edhe shume shoke qe kane bashkejtuar per nje kohe dhe tani jane te martuar, bile kane edhe femije. Edhe une se shpejti do te martohem.
Pra eshte e kunderta e te gjitha atyre qe po thua ti. Nuk e di pse e ke kete fobi nga bashkejetesa. Mua bashkejetesa me ka pregaditur shume mire per hapin e ardhshem qe do ta ndermarr, pra martesen. Ai krahasimi me hispaniket e Amerikes nuk qendron aspak, perdundrazi eshte ofendim.
nje mashkull qe ka nje pune te mire. jeton me prinderit dhe punon 60km larg shtepise. ben çdo dite vajtje ardhje me makine vetem e vetem sepse nuk do te shkeputet nga prinderit e quaj çun mamaje. i pa dale ne jet.
njeri qe nuk di as te ndezi lavatriçen. nuk di as te gatuaj nje menxhez. nuk di as te beje pazarin ne supermerkato...
si e quan ti?
a nuk jeni ju femrat qe ankoheni qe nuk jeni skllever dhe nuk duhet te mbani shtepine ne kembe vetem??
si pretendon qe te te ndihmoje nje rob i tille?
apo nuk e ke problem ti.
ti gatuan. lane, pastron ben çdo gje ai rri e shikon tv.
ky eshte mashkulli yt ideal?
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt