Close
Faqja 31 prej 40 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 399
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Me ty lodh gishtat kot mi goce. Nese je me shume se 20 me vjen keq per ty, se je shume e papjekur.
    Besoj se e shpreha qarte qe nuk ka vend bashkejetesa kur femra varet komplet nga i dashuri financiarisht. Bashkejetesa nuk eshte per te gjithe, por per ate qe ka mundesi financiare. Ne Shqiperi mund te gjesh dhe cifte ku bashkejetojne dhe varen ekonomikisht nga prinderit. Kjo nuk quhet bashkejetese se ata vetem krevatin po ndajne bashke, me te tjerat merren prinderit.
    Shendet bashke, dhe shikoje propozimin e 2043 se ishte goxha i mire.

hahahaha Po burri im pse ju shqetson????!!!une sikur s'ju ankova hahaha Ikni se jeni kalamaj te mbrauar ,vazhdoni bashkjetoni sa me shume partnere. se ju duhet experience hahahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 10-03-2010 më 13:03
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    o elona. me fal por i shikon gjerat ne menyre shume dramatike.
    shembujt qe ti perdore jane ekstreme...

me thuaj mua se çfare ka te gabuar ne nje çift ku mashkulli punon dhe jeton vetem. femra po ashtu. ata jane te lidhur bashke dhe vendosin te bashkejetojne.
    pse te rrije secil vetem ne shtepine e vet???

apo ti merr shembullin e atyre qe jetejne me prinderit deri ne moshen 35 vjeç dhe nuk kane dale akoma ne jete?
    nuk kane provuar akoma se ç'do te thote te jeshe i pavarur.

Te ndenjurit me prinderit ti e shikon qe je i padal ne jet!!.hahaha
    Po ata qe rine me prinderit dhe prinderit i kan ne gjendje shume te mire dhe te gjithe rrogen e mbajne per te plotsuar qejfet e tyre, e per te nderuar makinat cdo tre vjet, i arin dot nje i varfer qe perleshet me jeten e me drogen apo krimin per tu pasuruar. e shofim boten ndryshe s'kemi si te perputhemi!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    hahahaha Po burri im pse ju shqetson????!!!une sikur s'ju ankova hahaha Ikni se jeni kalamaj te mbrauar ,vazhdoni bashkjetoni sa me shume se ju duhet experience hahahahaha
    Ti je e martuar?! Me siguri sic tha dhe 2043 je martuar me mbleseri. Ta ka zgjedh mami dhe babi.
    Sa per dijeni dhe une jam e martuar dhe me dy femije. Nuk kam bashkejetuar, por nuk kam asgje kundra bashkejeteses. Ti ke perjetuar ndonje traume prej saj mbase.
    Se kush eshte i/e mbaruar shtroja vetes ate pyetje ne fillim.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ti je e martuar?! Me siguri sic tha dhe 2043 je martuar me mbleseri. Ta ka zgjedh mami dhe babi.
    Sa per dijeni dhe une jam e martuar dhe me dy femije. Nuk kam bashkejetuar, por nuk kam asgje kundra bashkejeteses. Ti ke perjetuar ndonje traume prej saj mbase.
    Se kush eshte i/e mbaruar shtroja vetes ate pyetje ne fillim.

Ti me fal po nuk paske llogjike.Ti the une e martuar dhe me traum nga martesa prandaj s'pranoj bashkjetesen. e kupton ca shkru mi?????Une duhet te jem e lumtur nga martesa qe e pranoj ate dhe urrej bashkjetesen !

Per vete the je e martuar me dy femij po je pro bashkjeteses te cilen se ke provuar asnjehere vet.hahahahahah ik mi se je e lajthitur prandaj dhe diskuton ne kete sense!ty te ka tramumatizuar martesa perderisa se pranon dhe rri forumeve me dy kalamaj .soryyyyyyyyyyyy Ta ka pas fajen truri s'ke dite te percaktosh ke ke zgjedh per burre jo martesa e bashkjetesa.tung

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ti me fal po nuk paske llogjike.Ti the une e martuar dhe me traum nga martesa prandaj s'pranoj bashkjetesen. e kupton ca shkru mi?????Une duhet te jem e lumtur nga martesa qe e pranoj ate dhe urrej bashkjetesen !

Per vete the je e martuar me dy femij po je pro bashkjeteses te cilen se ke provuar asnjehere vet.hahahahahah ik mi se je e lajthitur prandaj dhe diskuton ne kete sense!ty te ka tramumatizuar martesa perderisa se pranon dhe rri forumeve me dy kalamaj .soryyyyyyyyyyyy Ta ka pas fajen truri s'ke dite te percaktosh ke ke zgjedh per burre jo martesa e bashkjetesa.tung
    Se nuk kupton ti cfare shkruaj une s'eshte faji im. S'ke faj. Aq kapacitet te menduari e llogjikuari ke.
    Me budallain kurre mos debato, se eshte humbje kohe e acarrim nervash.
    Ben mire te mos japesh me mend ne kete teme se nuk eshte per shpellare si ty.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-03-2010 më 13:17

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Se nuk kupton ti cfare shkruaj une s'eshte faji im. S'ke faj. Aq kapacitet te menduari e llogjikuari ke.
    Me budallain kurre mos debato, se eshte humbje kohe e acarrim nervash.
    Ben mire te mos japesh me mend ne kete teme se nuk eshte per shpellare si ty.

Ca kujto se u ofendova une nga nje mama ....qe rri forumeve hahahaha ty te lejohet cdo gje qe shkruan e ke nga stresi qe te ka dhene familje qe ke forumuar

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ca kujto se u ofendova une nga nje mama ....qe rri forumeve hahahaha ty te lejohet cdo gje qe shkruan e ke nga stresi qe te ka dhene familje qe ke forumuar
    Ik moj debile se te dhashe shume rendesi dhe kaq.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ik moj debile se te dhashe shume rendesi dhe kaq.

Me kte fjalor i eduko femijet ti ???............................................... .....

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Elona une bashkejetoj qe 4 vite dhe nuk eshte aspak ashtu siq thua ti. Gjithashtu kam edhe shume shoke qe kane bashkejtuar per nje kohe dhe tani jane te martuar, bile kane edhe femije. Edhe une se shpejti do te martohem.
    Pra eshte e kunderta e te gjitha atyre qe po thua ti. Nuk e di pse e ke kete fobi nga bashkejetesa. Mua bashkejetesa me ka pregaditur shume mire per hapin e ardhshem qe do ta ndermarr, pra martesen. Ai krahasimi me hispaniket e Amerikes nuk qendron aspak, perdundrazi eshte ofendim.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Te ndenjurit me prinderit ti e shikon qe je i padal ne jet!!.hahaha
    Po ata qe rine me prinderit dhe prinderit i kan ne gjendje shume te mire dhe te gjithe rrogen e mbajne per te plotsuar qejfet e tyre, e per te nderuar makinat cdo tre vjet, i arin dot nje i varfer qe perleshet me jeten e me drogen apo krimin per tu pasuruar. e shofim boten ndryshe s'kemi si te perputhemi!
    nje mashkull qe ka nje pune te mire. jeton me prinderit dhe punon 60km larg shtepise. ben çdo dite vajtje ardhje me makine vetem e vetem sepse nuk do te shkeputet nga prinderit e quaj çun mamaje. i pa dale ne jet.
    njeri qe nuk di as te ndezi lavatriçen. nuk di as te gatuaj nje menxhez. nuk di as te beje pazarin ne supermerkato...
    si e quan ti?
    a nuk jeni ju femrat qe ankoheni qe nuk jeni skllever dhe nuk duhet te mbani shtepine ne kembe vetem??
    si pretendon qe te te ndihmoje nje rob i tille?
    apo nuk e ke problem ti.
    ti gatuan. lane, pastron ben çdo gje ai rri e shikon tv.
    ky eshte mashkulli yt ideal?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 31 prej 40 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •