Close
Faqja 21 prej 40 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 399
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    hahaha sa naive po tregohesh!Ti je femer mi lol si e pranon ti bashkjetesen???Je duke kaluar provat dhe sfidat e te dashurit tend pa e ven ate fare para pergjejsis!
    Ti po bashkjeton me nje djal!! e more i minus nqs se s'do funksionoj lidhja!!.Ndersa atij si behet von fare se po mer i plus.Nje exprience te re!Se kshu eshte parulla e vajzave moderne i duan burrat me experience .pfffffffff ka ardhur fundi i botes thot gjyshja ime!Prandaj kujdes.!!Se kam par njerez qe kan bashkjetu nga dy tri here dhe kan dal shume te zhgenjyer.Apo s'te shko nder mend ky fenomen ty?!Ki nje gje parasysh qe cdo mashkull do ishte i lumtur te bashkjetonte me nje femer dhe mudnesisht ti nderonte ato cdo tre kater muaj.Lexon e shef ti ca ndoth reth teje , apo jo ???Ke rene ne dashuri dhe as shef as degjon! Pse divorci ne cifte ka arritur shifra alarmante ne ditet e sotme???sot duhet te mendohesh mire per martes jo per bashkjetes qe si besohet njeriu.Pac fat!
    Po ti ku e pe qe un e pranova bashkjetesen nje here?!
    Por as ata/ato qe e pranojn ne rrethanat e duhura nuk i gjykoj. Secili di vet zgjedhjet qe ben ne jete dhe pse i bejn. Ata njerez qe bashkjetojne per arsye te gabura jan po ata qe as martesen nuk e marin seriozisht sepse aq kapacitet kan. Njof dhe un femra qe kan bashkjetuar me meshkuj te ndryshem 2-3 here. Kto po qe jan tralala nga truri se njeriu dhe po gaboj nje here gabon dhe meson (ne nje bote ideale..).
    Dhe jo cdo mashkull eshte desperate per eksperienca dhe per tu tallur me femrat. Ka dhe meshkuj te sakt kjo bote Lonushe rendesi ka te kesh syt te hapur dhe mendjen ne vend qe te dish te zgjedhesh. Te urroj te gjesh nje njeri te sakt (nese nuk e ke gjetur akoma).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Une jam per martes po ta them prape!Me pelqen te kem familje.Ti ke treguar bukur se njeriu eshte shume komples dhe ne etapa te ndryshme mendon ndryshe!Problemi qendron qe mos u dashuroni me shikim te par!Studjoeni mire ate person qe do ti thoni te dua.PO as bashkjetesa e as martesa nuk e mban dot i lidhje me force.Bashkjetesa favorizon meshkujt,se ne femrat zakonisht dashurojme me gjithe shpirt ,ata jane me dinake.Po te vesh re, ata nuk pranojne martes......ata jan te lekundur ne dashuri ,bashkjetesa i kenaq .bashkjetesen e kan provuar vendet e zhvilluara para ne shqiptareve rezultati s'kan familje!Ne cdo vend takon 99% te shokeve dhe shoqeve me prinder te divorcuar.
    Ti elona urgjent duhet te kontaktosh me BATOn
    Jeni te lindur per njeri tjetrin
    Hajt u trashegofshi e befshi sa me shume femije
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    hahaha e forte kjo.....kam pershtypjen se burri eshte ai qe nuk ka pergatit gjellen mire.

hahahaha Homza

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Kur lidhja mes një çifti merr kahje të gabuar drejt qorrsokakeve s`ka se çfarë e ndalon qoftë lidhje martesore apo vetëm bashkëjetese.
    Dashuria e madhe ka fuqi të shkrijë himalajet më të larta, ka fuqi të nxjerrë edhe ujin e nxehtë nga toka, ajo jeton dhe rritet, sa do që të jemi larg njëri tjetrit, të martuar(kurorëzuar) apo bashkëjetuar s`ka fuqi që e tundon.
    Pra, e gjitha mvaret nga interesi i çiftit, se për çfarë arsye i mbështeten njëri tjetrit.
    Asgjë të keqe nuk ka nëse bashkëjeton, dashuria është mbi të gjitha.
    Love has no limits

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Kur lidhja mes një çifti merr kahje të gabuar drejt qorrsokakeve s`ka se çfarë e ndalon qoftë lidhje martesore apo vetëm bashkëjetese.
    Dashuria e madhe ka fuqi të shkrijë himalajet më të larta, ka fuqi të nxjerrë edhe ujin e nxehtë nga toka, ajo jeton dhe rritet, sa do që të jemi larg njëri tjetrit, të martuar(kurorëzuar) apo bashkëjetuar s`ka fuqi që e tundon.
    Pra, e gjitha mvaret nga interesi i çiftit, se për çfarë arsye i mbështeten njëri tjetrit.

mi si notat e pentagramit, ashtu ndihet ne ajer dhe dashuria

Gjurmë në Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anëtarësuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Në luginën e dashurisë.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    mi si notat e pentagramit, ashtu ndihet ne ajer dhe dashuria
    Ah dashuria!! Dashuria e çiltër të shkakton dhimbje në zemër, a e ke provuar ndonjëherë?
    Si notat e pentagramit ndodhet në ajër, e ç`bëjmë ne? E nuhasim e thithim pa ndërprerë duke menduar se do të ngopemi ndonjëherë, sa më shumë e shijojmë/ndjejmë aq më shumë etemi për Të. Por a ka limit Dashuria (me D të madhe)? Unë nuk besoj!
    Love has no limits

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Ah dashuria!! Dashuria e çiltër të shkakton dhimbje në zemër, a e ke provuar ndonjëherë?
    Si notat e pentagramit ndodhet në ajër, e ç`bëjmë ne? E nuhasim e thithim pa ndërprerë duke menduar se do të ngopemi ndonjëherë, sa më shumë e shijojmë/ndjejmë aq më shumë etemi për Të. Por a ka limit Dashuria (me D të madhe)? Unë nuk besoj!

ka mi kur plakemi dhe na bjene dhembet pastaj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    o gloreta po dashurija nuk hahet moj, cte duhen dhembet.
    mu kujtua tani ajo pjesa te "pallati 176"
    "eshte shtrige qe ha burra"

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga gesti_7 Lexo Postimin
    o gloreta po dashurija nuk hahet moj, cte duhen dhembet.
    mu kujtua tani ajo pjesa te "pallati 176"
    "eshte shtrige qe ha burra"

se mos me krahason me shtrigen ti mua

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    jam shume dakord me ty.
    vetem veje re diçka.
    ata qe flasin keq per bashkejetesen nuk nxjerrin asnje argument tjeter, vetem "ndarjen"...
    thone se nese bashkejetesa nuk funksionon, çifti ndahet shume kollaj.
    veje re vete se sa e kane thene nje gje te tille!!!
    sikur jane pro marteses, vetem se e dine se divorci eshte diçka e komplikuar...
    bah!!! sa gje patetike.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 21 prej 40 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •