2043 Deget e forta i ka pema me rrenje shume te shendetshme
Eshte jasht konceptit qe egziston nje peme me rrenj te kalbura dhe dege te lulezuara.
2043 Deget e forta i ka pema me rrenje shume te shendetshme
Eshte jasht konceptit qe egziston nje peme me rrenj te kalbura dhe dege te lulezuara.
Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 11-03-2010 më 12:59
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Pse nuk e mer kete sakrifice si dashuri per prinderit??!!!
Pse mendon sikur ai kerkon sherbim akoma nga ata?????
Nje njeri qe ka kap i pune te mire ,eshte njeri qe eshte puntore dhe ka vlera!!.Ka punuar ka studiuar qe i eshte besuar ajo detyre.
Sherbimet per vetveten jan nje hic para punes qe te duhet te jet i suksesshme ne nje karier.Pastaj s'eshte zor te gjej ndonje goce te bashkjetoj dhe i sherben ajo hahaha edhe kur ti mbushet mendja le ta martoj.Po ju mbush po s'ju mbush s'ka gje !Radha tjetri tjetra.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
O ti shoqe thashethemexhi i thone nje personi qe merret me llafe per dike nga prapa..shpine. Une s'eshte se po bej dicka te tille me ty. Ky ketu quhet forum, dhe nuk eshte e thene qe nje mendim per nje teme te caktuar ta japesh gjithmone drejteperdrejte, po kete gje mund ta shprehesh shume mire edhe duke kundershtuar mendimin e dikujt (pa) duke e ofenduar ate ne nje fare menyre. Dicka te tille po bej dhe une me ty. Mendimet e tua nuk vlejne dy lek me goce. Aq me shume qe ti jeton ne nje shoqeri te emancipuar sic eshte amerika. Dicka e tille mire qe te bene ty katundare (gjithmone ne mendime), por ne te njejten kohe le dhe pershtypjen qe je donje tip trolli qe s'ka jete dhe rri e jep mendime e opinione pa lidhje qe edhe ajo vete si beson. Te pakten kete pershtypje ke lene te une. Tani dy gjera jane, ose je tip i leshte dhe nuk arrin te kuptosh se te bashkejetuarit me dike s'ka lidhje fare me shthurjen e personit ne fjale, ose me je ndonje 200 kiloshe pa dhemb dhe invalide qe nuk ka jete dhe gjene menyra te tilla per te qene ne qender te vemendjes. Dhe sa per ate ne ju a qaj une hallin amerikaneve (apo shqiptarve qe jetojne aty) apo jo rreth shtresave te dhjamrave te tyre, te jesh e bindur qe as ma ndjene fare. Po ka statistika qe flasin per by.then dhe plencin e tyre te trashe mi goce, s'eshte se une e nxora dicka te te tille nga mendja. Dhe sa per ate punen e gjatesis se metrave te shqiptareve, le qe dicka e tille nuk eshte e vertet se shqiptaret mbahen per nje gjatesi normale ne ballkan, por po te ishte se nuk do ishe me gjithe mend e virgjer, do ta dije qe vlera e nje mashkulli nuk eshte te gjatesia e trupit te tij, po ne vend tjeter. lol Deri diku shaka kjo e fundit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 11-03-2010 më 14:10
Without deviation from the norm, progress is not possible
e marr keshtu sepse njoh me dhjetra njerez qe jetojne me prinderit.
bejne me shume se 100 km ne dite, vetem e vetem sepse jane te llastuar.
nuk duan te jetojne vetem sepse nuk duan pergjethsi. thjesht qeshtje rehatije. madje e pranojne vete.
nuk duane te gatuajne, nuk duan te lajne, te pastrojne, te bejne pazarin...
duan nenen...
per çfare sakrifice po flet ti?
jane te paket ato qe jane 35 vjeç dhe jetojne me prinderit sepse i duan shume dhe nuk mund te ndahen...
kjo eshte qesharake.
nuk m'u pergjigje mua per çka te thashe me lart...
do te te pelqente nje mashkull qe nuk di te beje asgje ne shtepi?
ti nuk do te jeshe gruaja e tij, por do te jeshe nena....
Vasudhaiva Kutumbakam
o Elona perse shkruan ne nje forum shqiptar kur perbuz kaq shume shqiptaret???
pastaj nuk eshte e nevojshme te postosh njeqind here , e morem vesht te bashkjetesa nuk ben per ty..
tjeter here perdor cik me teper tru kur shkruan sepse fakti qe mbush faqe e shkruan idiotesira nuk te ben me interesante madje tregon qe truri yt ka dimensione pak a shume te padukshme..
sa per temen.. pro bashkjeteses..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
se di pse, por kam nje parandjenje qe te gjitha Femrat qe jane pro Bashkejetses, jane te martuara, te tipit dajak mjes, dreke, darke.
si se kuptojn kta , qe njeriun e njef me mir buka i thon 1 fjale
po ishe me te perdita e per nata do ta njohesh ne çdo detaj me mir se fejsa
qe takohesh dhe normal veç embelsin do shohesh
kurse ne bashk jetes do ta njohesh ne çdo konteks
kur esht i merzit kur esht me nerva jo veç ne momentet e bukra
dhe njeriu karakterin e vertet e nxjer ateher
shkurt dhe qart , per te njohur tamam per mua ska asgje te keqe
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Krijoni Kontakt