Close
Faqja 33 prej 40 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 399
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    2043 Deget e forta i ka pema me rrenje shume te shendetshme
    Eshte jasht konceptit qe egziston nje peme me rrenj te kalbura dhe dege te lulezuara.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 11-03-2010 më 12:59
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    2043 Deget e forta i ka pema me rrenje shume te shendetshme
    Eshte jasht konceptit qe egziston nje peme me rrenj te kalbura dhe dege te lulezuara.
    Elona te uroj edhe njehere ditlindjen dhe bashke me urimin po te uroj te gjesh nje burre si BATO e te beni nje tufe me kalamaj.
    Nuk mund ta mbushi askush nje gote te vene permbys.
    Mirulexofshim ne tema te tjera
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Elona te uroj edhe njehere ditlindjen dhe bashke me urimin po te uroj te gjesh nje burre si BATO e te beni nje tufe me kalamaj.
    Nuk mund ta mbushi askush nje gote te vene permbys.
    Mirulexofshim ne tema te tjera

hahahah une e kam gjet te dashurin tim. kshuqe me vje keq edhe mbleserirat nuk te shkokan hahaha S'paske asnje mendim me vlere
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 11-03-2010 më 13:32
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nje mashkull qe ka nje pune te mire. jeton me prinderit dhe punon 60km larg shtepise. ben çdo dite vajtje ardhje me makine vetem e vetem sepse nuk do te shkeputet nga prinderit e quaj çun mamaje. i pa dale ne jet.
    njeri qe nuk di as te ndezi lavatriçen. nuk di as te gatuaj nje menxhez. nuk di as te beje pazarin ne supermerkato...
    si e quan ti?
    a nuk jeni ju femrat qe ankoheni qe nuk jeni skllever dhe nuk duhet te mbani shtepine ne kembe vetem??
    si pretendon qe te te ndihmoje nje rob i tille?
    apo nuk e ke problem ti.
    ti gatuan. lane, pastron ben çdo gje ai rri e shikon tv.
    ky eshte mashkulli yt ideal?

Pse nuk e mer kete sakrifice si dashuri per prinderit??!!!
    Pse mendon sikur ai kerkon sherbim akoma nga ata?????
    Nje njeri qe ka kap i pune te mire ,eshte njeri qe eshte puntore dhe ka vlera!!.Ka punuar ka studiuar qe i eshte besuar ajo detyre.

Sherbimet per vetveten jan nje hic para punes qe te duhet te jet i suksesshme ne nje karier.Pastaj s'eshte zor te gjej ndonje goce te bashkjetoj dhe i sherben ajo hahaha edhe kur ti mbushet mendja le ta martoj.Po ju mbush po s'ju mbush s'ka gje !Radha tjetri tjetra.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Ca lidhje shef ti tek ky artikulli me mua ???!!hahha E para jam shqiptare dhe ndodhem ne Boston.Ke ndonje ide nga gjeografia???? Apo po te duket Amerika sa shqiperia.hahahaha ti nga shqiperia i qan hallin amerikaneve se po shendoshen .Jemi 300milion ka lloj lloj dhe s'di ti interpretosh shkakun e atyre protestave,kushedi ku duan te dalin organizatoret, sa milion duan te xhvasin nga keto institucione per diskriminim.ti s'njef asgje nga amerika, kur interpreton ket lloj artikulli ne ket menyre hahahaha.Ne qytetin ku une jetoj pothuajse s'ka fare te shendoshe!Meshkuj shqiptare te gjithe nga 1.5 m duhet ta themi kete????gjithesesi ju shqiptareve ju uroj t'ju shtohet shume deshira per bashkjetesen ,duhet ta provoni qe te dini rezultatet.sic provuat drogen dhe ja pat hajrin ,prostitucionin ,dhe krimet.tung

Nje gje me ben pershtypje une jap mendimin tim per kete fenomen jo per ju??

Ju pse doni te jepni mendime per mua personalisht ???Eh shqitar shqiptar qe s'ndryshon dot kurre do ngelesh gjithe jeten i vogel ne shpirt dhe thashethemexhi.

O ti shoqe thashethemexhi i thone nje personi qe merret me llafe per dike nga prapa..shpine. Une s'eshte se po bej dicka te tille me ty. Ky ketu quhet forum, dhe nuk eshte e thene qe nje mendim per nje teme te caktuar ta japesh gjithmone drejteperdrejte, po kete gje mund ta shprehesh shume mire edhe duke kundershtuar mendimin e dikujt (pa) duke e ofenduar ate ne nje fare menyre. Dicka te tille po bej dhe une me ty. Mendimet e tua nuk vlejne dy lek me goce. Aq me shume qe ti jeton ne nje shoqeri te emancipuar sic eshte amerika. Dicka e tille mire qe te bene ty katundare (gjithmone ne mendime), por ne te njejten kohe le dhe pershtypjen qe je donje tip trolli qe s'ka jete dhe rri e jep mendime e opinione pa lidhje qe edhe ajo vete si beson. Te pakten kete pershtypje ke lene te une. Tani dy gjera jane, ose je tip i leshte dhe nuk arrin te kuptosh se te bashkejetuarit me dike s'ka lidhje fare me shthurjen e personit ne fjale, ose me je ndonje 200 kiloshe pa dhemb dhe invalide qe nuk ka jete dhe gjene menyra te tilla per te qene ne qender te vemendjes. Dhe sa per ate ne ju a qaj une hallin amerikaneve (apo shqiptarve qe jetojne aty) apo jo rreth shtresave te dhjamrave te tyre, te jesh e bindur qe as ma ndjene fare. Po ka statistika qe flasin per by.then dhe plencin e tyre te trashe mi goce, s'eshte se une e nxora dicka te te tille nga mendja. Dhe sa per ate punen e gjatesis se metrave te shqiptareve, le qe dicka e tille nuk eshte e vertet se shqiptaret mbahen per nje gjatesi normale ne ballkan, por po te ishte se nuk do ishe me gjithe mend e virgjer, do ta dije qe vlera e nje mashkulli nuk eshte te gjatesia e trupit te tij, po ne vend tjeter. lol Deri diku shaka kjo e fundit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 11-03-2010 më 14:10
    Without deviation from the norm, progress is not possible

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Pse nuk e mer kete sakrifice si dashuri per prinderit??!!!
    Pse mendon sikur ai kerkon sherbim akoma nga ata?????
    Nje njeri qe ka kap i pune te mire ,eshte njeri qe eshte puntore dhe ka vlera!!.Ka punuar ka studiuar qe i eshte besuar ajo detyre.

Sherbimet per vetveten jan nje hic para punes qe te duhet te jet i suksesshme ne nje karier.Pastaj s'eshte zor te gjej ndonje goce te bashkjetoj dhe i sherben ajo hahaha edhe kur ti mbushet mendja le ta martoj.Po ju mbush po s'ju mbush s'ka gje !Radha tjetri tjetra.
    e marr keshtu sepse njoh me dhjetra njerez qe jetojne me prinderit.
    bejne me shume se 100 km ne dite, vetem e vetem sepse jane te llastuar.
    nuk duan te jetojne vetem sepse nuk duan pergjethsi. thjesht qeshtje rehatije. madje e pranojne vete.
    nuk duane te gatuajne, nuk duan te lajne, te pastrojne, te bejne pazarin...
    duan nenen...
    per çfare sakrifice po flet ti?
    jane te paket ato qe jane 35 vjeç dhe jetojne me prinderit sepse i duan shume dhe nuk mund te ndahen...
    kjo eshte qesharake.

nuk m'u pergjigje mua per çka te thashe me lart...

do te te pelqente nje mashkull qe nuk di te beje asgje ne shtepi?
    ti nuk do te jeshe gruaja e tij, por do te jeshe nena....
    Vasudhaiva Kutumbakam

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Meshkuj shqiptare te gjithe nga 1.5 m duhet ta themi kete????gjithesesi ju shqiptareve ju uroj t'ju shtohet shume deshira per bashkjetesen ,duhet ta provoni qe te dini rezultatet.sic provuat drogen dhe ja pat hajrin ,prostitucionin ,dhe krimet.tung

Nje gje me ben pershtypje une jap mendimin tim per kete fenomen jo per ju??

Ju pse doni te jepni mendime per mua personalisht ???Eh shqitar shqiptar qe s'ndryshon dot kurre do ngelesh gjithe jeten i vogel ne shpirt dhe thashethemexhi.
    o Elona perse shkruan ne nje forum shqiptar kur perbuz kaq shume shqiptaret???
    pastaj nuk eshte e nevojshme te postosh njeqind here , e morem vesht te bashkjetesa nuk ben per ty..
    tjeter here perdor cik me teper tru kur shkruan sepse fakti qe mbush faqe e shkruan idiotesira nuk te ben me interesante madje tregon qe truri yt ka dimensione pak a shume te padukshme..

sa per temen.. pro bashkjeteses..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    se di pse, por kam nje parandjenje qe te gjitha Femrat qe jane pro Bashkejetses, jane te martuara, te tipit dajak mjes, dreke, darke.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    si se kuptojn kta , qe njeriun e njef me mir buka i thon 1 fjale
    po ishe me te perdita e per nata do ta njohesh ne çdo detaj me mir se fejsa
    qe takohesh dhe normal veç embelsin do shohesh
    kurse ne bashk jetes do ta njohesh ne çdo konteks
    kur esht i merzit kur esht me nerva jo veç ne momentet e bukra
    dhe njeriu karakterin e vertet e nxjer ateher
    shkurt dhe qart , per te njohur tamam per mua ska asgje te keqe
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga i/regjistruar Lexo Postimin
    se di pse, por kam nje parandjenje qe te gjitha Femrat qe jane pro Bashkejetses, jane te martuara, te tipit dajak mjes, dreke, darke.
    e vrave shume mendjen per te arritur ne nje konkluzion te tille apo e ke nga pervoja personale?
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 33 prej 40 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •