Close
Faqja 30 prej 40 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 399
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    S'dihet jam apo s'jam e zgjuar!Por e kam te fixuar ne kok!Qe loder ne duart e nje mashkulli s'kam per tu bere kurre!Ti po me flet me kopetence qe te gjitha bashkjetesat te cojne ne martese ,kur vetem 1% e tyre perfundojne ne martese.Une e kam mese te qarte se kush cift perfundon ne martese te sukseshme.Per nivelin qe ka shqiperia sot, bashkjetesa e shakterroi ,i beri te gjitha femrat te degjeneruara.90% e femrave pa pune po marin rrugen e italise e greqise me gjasme te dashrurit, ti me thua mua duhet te bashkjetojne.pfffffffffffff
    Ti mund te jesh e zgjuar, por fatkeqesisht nuk po e shoh ne ato qe shkruan. Me dukesh nje adoloshente e papjekur qe kujton se di gjithcka. Nga menyra si shprehesh duhet te jesh nen 20 vjec.

Nuk po them qe te gjitha bashkejetesat jane te suksesshme, por te nevojshme per te njohur njeriun me te cilin do ndash gjithcka. Garanci nuk kane as martesat e jo me bashkejetesat.

Kjo eshte e keqja. Nuk mund te bashkejetosh me nje mashkull dhe te varesh plotesisht prej tij. Te dy duhet te kontriubojne financiarisht ne bashkejetese. Ka nga ato qe bashkejetojne vetem qe ti mbaj i dashuri me leke. Kjo nuk quhet bashkejetese, por te jetosh ne shtepine e te dashurit. Te hash, flesh...qyl e ne kembim i jep trupin tend. Merre si te duash.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    kush te tha ty qe 90 % e femrave shqiptare kane marre rruget e kurverojne.
    Pa ndalu pak se deri tani po beja shaka.
    Ti vetem dhe BATO keni dale shenjtore nga ky komb, gjithe ne te tjeret qekemi te shthurrur?
    Ju kam thene edhe me pare
    Mer montakt me BATOn dhe martohuni se nuk keni me gjet tjeterkund me mendjen tuaj.
    Hajt u trashegofshi
    Por mos fyeni popullin tuaj se eshte TURP.

Lexoje dhe i here pastaj pergjigju se ishte gabim shtypi!Ti flm qe me martove dhe trashegove me Baton .Pse njerzit kane nje pike te perbashket s'do te thote qe jane per njeri tjetrin!!!.Apo ty te duhet bashkjetesa ti njohesh harova,te lejohen gabime te tilla!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Lexoje dhe i here pastaj pergjigju se ishte gabim shtypi!Ti flm qe me martove dhe trashegove me Baton .Pse njerzit kane nje pike te perbashket s'do te thote qe jane per njeri tjetrin!!!.Apo ty te duhet bashkjetesa ti njohesh harova,te lejohen gabime te tilla!
    Nigjo mu.
    Cun si BATO nuk ke me gjet me ne jete.
    Ju puqen mendimet e karakteret fiks
    Per te miren tende e kisha.
    Bato nuk di gje fare, por besoj se edhe ai dakord do jete.
    Ku e gjen ai me te mire se ty mi?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ti mund te jesh e zgjuar, por fatkeqesisht nuk po e shoh ne ato qe shkruan. Me dukesh nje adoloshente e papjekur qe kujton se di gjithcka. Nga menyra si shprehesh duhet te jesh nen 20 vjec.

Nuk po them qe te gjitha bashkejetesat jane te suksesshme, por te nevojshme per te njohur njeriun me te cilin do ndash gjithcka. Garanci nuk kane as martesat e jo me bashkejetesat.

Kjo eshte e keqja. Nuk mund te bashkejetosh me nje mashkull dhe te varesh plotesisht prej tij. Te dy duhet te kontriubojne financiarisht ne bashkejetese. Ka nga ato qe bashkejetojne vetem qe ti mbaj i dashuri me leke. Kjo nuk quhet bashkejetese, por te jetosh ne shtepine e te dashurit. Te hash, flesh...qyl e ne kembim i jep trupin tend. Merre si te duash.

Tani kush eshte nen 20 ti apo une?!Se ti po na i jep leksione shqiptareve e jo amerikaneve .Se amerikanet jane te zonjat e vehtes dhe e njohin bashjetesen qe nga koha gjysherve.Ku e con kete fenomen te praktikohet ne shqiperi me nje femer te varfer,qe i gezon nje makine apo nje te dali neper pabe e karaoke.Mblidhni mendjen se keni mar kot.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Nigjo mu.
    Cun si BATO nuk ke me gjet me ne jete.
    Ju puqen mendimet e karakteret fiks
    Per te miren tende e kisha.
    Bato nuk di gje fare, por besoj se edhe ai dakord do jete.
    Ku e gjen ai me te mire se ty mi?

Hahah pse s'diskuto per temen ti lol?Apo s'ke kapacitet???Une e kam gjet burrin, tamam si bato arsyeton ne kete pike! .Respekt per bato qe urren degjenerimin!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 10-03-2010 më 12:30

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [/B]

Tani kush eshte nen 20 ti apo une?!Se ti po na i jep leksione shqiptareve e jo amerikaneve .Se amerikanet jane te zonjat e vehtes dhe e njohin bashjetesen qe nga koha gjysherve.Ku e con kete fenomen te praktikohet ne shqiperi me nje femer te varfer,qe i gezon nje makine apo nje te dali neper pabe e karaoke.Mblidhni mendjen se keni mar kot.
    Me ty lodh gishtat kot mi goce. Nese je me shume se 20 me vjen keq per ty, se je shume e papjekur.
    Besoj se e shpreha qarte qe nuk ka vend bashkejetesa kur femra varet komplet nga i dashuri financiarisht. Bashkejetesa nuk eshte per te gjithe, por per ate qe ka mundesi financiare. Ne Shqiperi mund te gjesh dhe cifte ku bashkejetojne dhe varen ekonomikisht nga prinderit. Kjo nuk quhet bashkejetese se ata vetem krevatin po ndajne bashke, me te tjerat merren prinderit.
    Shendet bashke, dhe shikoje propozimin e 2043 se ishte goxha i mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-03-2010 më 12:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Hahah pse s'diskuto per temen ti lol?Apo s'ke kapacitet???Une e kam gjet burrin tamam si bato.Respekt per bato qe urren degjenerimin!
    Une e kam dhene mendimin tim(gjysma e postimeve ketu jane te mijat).
    Meqe burin e ke gjet(mos kujto se te besoj) Mbaje BATOn rezerve se nuk i dihet e nuk vjen gje nga gishti im( qe shkruan lol).
    Edhe plaken time po ta kisha pyt per kete teme edhe do ishte me e avancuar se ty
    Lum burri qe te ka.
    Me mbleseri e gjete?????
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Une e kam dhene mendimin tim(gjysma e postimeve ketu jane te mijat).
    Meqe burin e ke gjet(mos kujto se te besoj) Mbaje BATOn rezerve se nuk i dihet e nuk vjen gje nga gishti im( qe shkruan lol).
    Edhe plaken time po ta kisha pyt per kete teme edhe do ishte me e avancuar se ty
    Lum burri qe te ka.
    Me mbleseri e gjete?????

Ti qenke kot ,varja!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elonaa : 10-03-2010 më 12:36

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ti qenke kot ,varja!
    ok lol keshtu po e leme le te me vari dikush qe eshte plot.
    Ndoshta ti??????????????
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    S'dihet jam apo s'jam e zgjuar!Por e kam te fixuar ne kok!Qe loder ne duart e nje mashkulli s'kam per tu bere kurre!Ti po me flet me kopetence qe te gjitha bashkjetesat te cojne ne martese ,kur vetem 1% e tyre perfundojne ne martese.Une e kam mese te qarte se kush cift perfundon ne martese te sukseshme.Per nivelin qe ka shqiperia sot, bashkjetesa e shakterroi ,i beri te gjitha femrat te degjeneruara.90% e femrave pa pune, nje pjese e tyre po marin rrugen e italise e greqise me gjasme te dashrurit, ti me thua mua duhet te bashkjetojne.pfffffffffffff
    o elona. me fal por i shikon gjerat ne menyre shume dramatike.
    shembujt qe ti perdore jane ekstreme...

me thuaj mua se çfare ka te gabuar ne nje çift ku mashkulli punon dhe jeton vetem. femra po ashtu. ata jane te lidhur bashke dhe vendosin te bashkejetojne.
    pse te rrije secil vetem ne shtepine e vet???

apo ti merr shembullin e atyre qe jetejne me prinderit deri ne moshen 35 vjeç dhe nuk kane dale akoma ne jete?
    nuk kane provuar akoma se ç'do te thote te jeshe i pavarur.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 30 prej 40 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •