Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 32 prej 38 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 378
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Dmth sipas ketyre gerrardave qe as emrin nuk e ka shqip apo sipas drenicakut, turp per drenicen qe nxjerr nje drenicak si ky, dhe disa injoranteve te tjere ketu ne forum , Gruevski paska te drejte . Cfare i duhen xhamite shqiptareve, le te bejne kisha, bile kisha ortodokse e te kthehen ne ortodokse, e me pas te ndryshojen emrat dhe kur te behet numerimi te na thone ju shqiptaret jeni pak prandaj rrini urte se jua bejme njeren.
    Hajde injorance hajde. Edhe nje here u bej thirrje te mendoni e te shkruani si shqiptare dhe jo si muslimane apo te krishtere.......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Postime
    129
    Titulli i temёs ёshtё gabim sipas meje. Jam i bindur se Gruevski i do shumё muslimanёt nё Maqedoninё sllave pёr tё cilёn pёrpiqet. Biles, kam dyshimin se muslimanёt e inatosur i sjellin kёnaqsi orgazmike. Muslimanёt e inatosur mund t’i paraqesin si terroristё, t’i mbyllin nё geto, mё e shumta t’u ndёrtojnё ndonjё xhami, t’u hapin ndonjё medrese, tё shkojnё t’i takojnё herё pas here para zgjedhjeve apo pёr rastet e festave fetare pёr tё treguar se sa mirё po trajtohen kёto mbeturina tё perandorisё pushtuese osmane nёn kujdesin maqedonas…

Ata qё i sjellin probleme Gruevskit dhe shokёve tё tij janё shqiptarёt autoktonё qё kёrkojnё shkolla, infrastruktura, vendin e duhur nё librat akademikё, vendin e duhur nё projektet arkitektonike, vendin e duhur nё administratё dhe nё pёrfaqёsinё politike, tё drejta tё barabarta… nuk mund tё hedhin njё hap nё Europё duke shtypur tё drejtat etnike tё shqiparёve… prandaj dhe luajnё letrёn e fesё, pёr tё mbrojtur njё ditё pretendimin se maqedonasit nuk mund tё kenё tё drejta tё barabarta me … islamikёt inatçorё, shtypёs, pushtues, shkatёrrimtarё.

Shqiptarёt e Maqedonisё kanё gjithё tё drejtat tё kёrkojnё vendet e tyre tё kultit, por duhet tё bёjnё shumё kujdes tё mos zihen mat nga sllavёt fanatikё dhe aleatёt e tyre(nё ndonjё rast tё pandёrgjegjshёm ndoshta) islamikё. Nёse arrijnё tё krijojnё imazhin se shqiptarёt po pёrpiqen vetёm pёr fe, ata kanё fituar.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    "Branitellat" mundet, xhamia jo

Qenan HASANI
    Manastir, 15 shkurt - Me vendim të Këshillit Komunal të Manastirit, miratuar në nëntor të vitit të kaluar, në afërsi të fshatit Llazhec do të ndërtohet qendra memoriale, në të cilën, në mesin e shumë vojvodëve dhe komitëve, vend të posaçëm do të zënë edhe shtatë "branitellat" e rënë gjatë konfliktit të vitit 2001. Ndërtimi i kësaj qendre konsiderohet të jetë pengesa më e madhe për rindërtimin e xhamisë së këtij fshati me popullatë të përzier. Këtë, siç thotë koordinatori i Myftinisë së Manastirit, Pllumi Veliu, ia ka konfirmuar prefekti Vlladimir Talevski. "Në takimin e realizuar me kërkesën time, me prefektin e Manastirit Vlladimir Taleski, që u realizua më 17 nëntor të vitit të kaluar, pos tjerash kemi biseduar edhe rreth moslejimit të
    rindërtimit të xhamive në fshatrat Llëzhec dhe Tërovë, si dhe rreth gërmimeve arkeologjike në enterierin e Jeni Xhamisë të Manastirit", thotë Veliu. Ai sqaron se gjatë takimit ia ka bërë me dije se prapa pengesave qëndrojnë institucionet qeveritare dhe përfaqësues të VMRO-së, parti kjo të cilës i takon edhe kryetari I Manastirit, Vlladimir Talevski. "I ndodhur ngusht, Talevski s'kishte arsyetim tjetër përveç të thotë se: pritni pak, ende nuk janë harruar "branitellat" e vrarë në konfliktin të 2001-shit", thotë Veliu. Sipas tij, Talevski në mënyrë të tërthortë ka pranuar qëndrimet antishqiptare të VMRO-DPMNE-së, kur bëhet fjalë për kërkesat e shqiptarëve, respektivisht muslimanëve. "Unë s'prita shumë, ia ktheva se, edhe ndjenjat e muslimanëve (shqiptarëve) të Leshkës ishin të njëjta si të maqedonasve, por askush nuk e pengoi rindërtimin e Manastirit të Leshkës, me ç'rast mblodhi supet dhe mbeti gojë hapur", thotë koordinatori i Myftinisë së Manastirit, Pllumi Veliu. "Ndërtimi i qendrës memoriale në afërsi të Llëzhecit dhe kufirit me Greqinë fqinje,
    nuk është e rastit, por është edhe një provokim dhe porosi se, xhamia e Llëzhecit nuk do të rindërtohet kurrë, nga se edhe maqedonasit e vdekur janë kundër xhamive", thotë Pllumi Veliu. Që të jetë ironia edhe më e madhe, njëri nga shtatë "barnitellat" e rënë, është nga fshati i afërm me Llëzhecin, Porodina, që dikur ka qenë krejtësisht i banuar me popullatë shqiptare, të cilët me dhunë janë shpërngulur në Turqi.

koha.com.mk
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Mir jau bojn kta maqedont shqiptarve se shqiptaret ne Maqedoni nuk ja majn vehtit shqiptar po talebanc kurgjo skan bo shqiptart atje per atdhene e tyre pos kan vajtur pas islamit...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Mir jau bojn kta maqedont shqiptarve se shqiptaret ne Maqedoni nuk ja majn vehtit shqiptar po talebanc kurgjo skan bo shqiptart atje per atdhene e tyre pos kan vajtur pas islamit...
    shume dakord,

po nuk iu pergjigj ndonje pyetjes sime me siper,
    ne cilin vend i deshirojne muslimanet?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Cuni !
    meru me shqiptaret krishter ne maqedoni qe sot jan slavet me te zeshem kunder shqiptarve e lej "talebanet"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    shume dakord,

po nuk iu pergjigj ndonje pyetjes sime me siper,
    ne cilin vend i deshirojne muslimanet?
    Nuk jam aspak fetar po ja po te them ne 1/3 e botes e per pjesen tjeter si duket ketyre nuk i han palla,me siguri se ti je me i padeshirueshem se keta ne shum vende te botes, mund te vjeresh kryqin deri te k... por kujt si han leshi per at pune!!!!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Cuni !
    meru me shqiptaret krishter ne maqedoni qe sot jan slavet me te zeshem kunder shqiptarve e lej "talebanet"
    Jo se dal jasht temes pastaj,mos u nxeh shiko cfare shkruan :

Gruevski nuk i dëshiron myslimanët në Maqedoni
    Paska ber perjashtim per SHQIPTARET.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    pse ka ndonje vend ku i deshirojne muslimanet?
    po more po si nuk ka..!
    p sh shqipria eshte nje vend i perbere prej me shume se 80%muslimane
    Kosova po ashtu mbi 99.99% musliman
    eshte Bosnia e cila eshte shumice muslimane! keto ishin vetem ne ballkan!
    pa lere me Turqine myslimane e cila eshte nje nga fuqite me te medha ne evrope!!

p.s muslimanet nuk kan nevoje per lemoshe,as nuk kan problem nese dikush i do apo jo,
    muslimanet jane te zotet e vehtes dhe perballojne cdo sfide qe ju del perpara pa ndihmen e ndokujt tjeter!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Nuk jam aspak fetar po ja po te them ne 1/3 e botes e per pjesen tjeter si duket ketyre nuk i han palla,me siguri se ti je me i padeshirueshem se keta ne shum vende te botes, mund te vjeresh kryqin deri te k... por kujt si han leshi per at pune!!!!
    ti ke plotesisht te drejte,
    po me thuaj kush deshiron te shkoje ne 1/3 e botes (qe per ironi quhet bota e 3-te).

Faqja 32 prej 38 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •