Close

Rezultati i Sondazhit: A do t'i ndihmonit Shqiptarëve Musliman të Maqedonisë>

Votues
84. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

55 65.48%
  • Jo

19 22.62%
  • Nuk kam qendrim

4 4.76%
  • Ndoshta

6 7.14%
Faqja 34 prej 38 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 378
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    S'ke faj ti, ta kem ndertu katedralen ne kryeqender te kryqytetit dhe ti pafije turpi shan shqiptarin per ti dal hak maqedonit ?!
    nga aspekti fetar e kisha fjalen,shiko titullin e temes njeher nuk ka te bej me ceshtje kombtare edhe eshte e vertet shum pak shqiptar ne maqedoni kan kontribu per atdhe e me shume per fe

Ps : Katedralen nuk e keni ndertu ju apo leju ajo ka qen amaneti i Rugoves.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 17-02-2010 më 13:48

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Mir jau bojn kta maqedont shqiptarve se shqiptaret ne Maqedoni nuk ja majn vehtit shqiptar po talebanc kurgjo skan bo shqiptart atje per atdhene e tyre pos kan vajtur pas islamit...
    ene ksi shqiptare te kqi paha qe i dalin zot maqedonit. me duket se kryqi i del zot kryqit.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Po mos te ishte feja Islame shqiptaret do ishin më shum por jo shqiptar (Faik Konica)
    Burri 1 X flet !

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ene ksi shqiptare te kqi paha qe i dalin zot maqedonit. me duket se kryqi i del zot kryqit.
    Pik se pari kshtu shqip sflitet (ashkali-popullorqe) nese je shqiptar i mire ti e une i keq

Ne nje : tema esht hap ne nenforumin musliman edhe kqyrja titullin mire nuk ka tbej me eliten kombetare po me nje institucion islam atje per interesat e veta,sa per kryqin ne njefar menyre si ju qe i dilni zot t`uajve bile shum...problemi juj esht se baza e juaj eshte vetem feja e jo kombi apo njerezit

Po mos te ishte feja Islame shqiptaret do ishin më shum por jo shqiptar (Faik Konica)
    Jo bacit,para islamit ne kishim Kombin qe do te thoshte atdhe+fe=nje Komb e jo perqamje e pasoja si ne kohen e sotme

i/e regjistruar Maska e Abdulrrahmani
    Anëtarësuar
    15-08-2009
    Postime
    129

Jo bacit,para islamit ne kishim Kombin qe do te thoshte atdhe+fe=nje Komb e jo perqamje e pasoja si ne kohen e sotme
    Atdhe + fe = fe + Atdhe

dhe nuk eshte e barabarte me nje komb. Feja e shqiptarit nuk eshte Shqiptaria, sepse Shqiptaria nuk eshte fe.... kete gje e din te gjith por prap se prap e kan bere si moto budallenjesh, duke besuar ne nje gje qe e dine se ska vlere dhe vertetesi.

Ne diten e gjykimit nuk do te pyetesh se a ke qen shqiptar... por do te pyetesh a ke qen sherbetor i Allahut, apo Musliman. Pyetja e pare qe do te pyetesh eshte se sa namaze i ke fale! ne kete situate ta garantoj me gjith shpirt se cdo kush do kishte dashur te jet musliman kur te ballafaqohet me kete pyetje.

Normal shumica e shqiptarve jan musliman dhe respektojne shqiptaret e tjere qe kan perkatesi te tjera fetare.

dhe se fundi, te gjith e kemi origjinen prej te Ademi (paqa qofte mbi te / alejhi selam), dhe ku bie posht argumenti yt se para fese ishte kombi.

i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar më parë nga Abdulrrahmani Lexo Postimin
    Atdhe + fe = fe + Atdhe

dhe nuk eshte e barabarte me nje komb. Feja e shqiptarit nuk eshte Shqiptaria, sepse Shqiptaria nuk eshte fe.... kete gje e din te gjith por prap se prap e kan bere si moto budallenjesh, duke besuar ne nje gje qe e dine se ska vlere dhe vertetesi.

Ne diten e gjykimit nuk do te pyetesh se a ke qen shqiptar... por do te pyetesh a ke qen sherbetor i Allahut, apo Musliman. Pyetja e pare qe do te pyetesh eshte se sa namaze i ke fale! ne kete situate ta garantoj me gjith shpirt se cdo kush do kishte dashur te jet musliman kur te ballafaqohet me kete pyetje.

Normal shumica e shqiptarve jan musliman dhe respektojne shqiptaret e tjere qe kan perkatesi te tjera fetare.

dhe se fundi, te gjith e kemi origjinen prej te Ademi (paqa qofte mbi te / alejhi selam), dhe ku bie posht argumenti yt se para fese ishte kombi.
    Fjalet qe i ke tahne jane te verteta dhe nuk ke lan vend per te shtuar dickah te lumt All-llahu te shperbleft

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Mir jau bojn kta maqedont shqiptarve se shqiptaret ne Maqedoni nuk ja majn vehtit shqiptar po talebanc kurgjo skan bo shqiptart atje per atdhene e tyre pos kan vajtur pas islamit...
    kronike po a e din ti se ne maqedoni ska shqiptare katolik por jemi musliman, e ti nuk te vjen turp me thene se maqedoni na bajne mire .po ti a mos mendoje se na shqiptaret e maqedonise duhet me i mbarua manastiret e kishat e sa shum gabim qe je. ti o jaran ke nifar kompleksi ndaj muslimanve po mos haro se pjesa ma e madhe e shqiptarve jane musliman e me kte ti shum shqiptare musliman po ofendon . kjo eshte si me te thene ty kronike me shkue me ni manastir ne srbi se atje ka shum manastire e ne kosove sduhen manastiret e kishat. pershendetje e ki kujdes se si shprehesh .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    ... kishim komb para Islamit ?

Un e di që je ende adoleshent, dhe ke ftyren plot puçrra Po aman, mos flit budallaqe se na korite.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Jo more ti ke ba per Shqiptari, marre bre ju qoftë, Shqiptarët në Kosovë, Maqedoni, Preshevë, Medvegje dhe Bujanoc luftuan kundë okupatorit para 1 dekade e ju sot hani k*r i quani taleban, mbasi po jetojshe ne Londer um doket, pse spo vjen ti ktu me na i zgjidh problemet po je ik ja ke lshu vendin armikut, kallaj osht neper forume met pas ngat tkisha mbyt tut rreh oj lop

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Paska ber perjashtim per SHQIPTARET.
    Normal qe ka perjashtim sepse Pseudo-Shqiptarët (sikurse ti) janë aleat të tij

Faqja 34 prej 38 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •