Close
Faqja 1044 prej 1135 FillimFillim ... 4454494499410341042104310441045104610541094 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,431 deri 10,440 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    dome thene ... ti terhiqesh!!!
    dhe me nxjerr nje adrese te kuranit....
    une dua te dij mbi idete e tua qe ke marre nga kurani, sepse une arsyen pse ti nuk e pyet veten per keto gjera e di dhe me mire nga ty.
    jam kurjoz te dij... cfare moshe ke.. per te pare psikologjine tende ne varesi te moshes!
    une jam 23 vjec dhe kam keto mendime! fillova une per te te hequr emocionet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga KVS Lexo Postimin
    Unė nuk e di ē'ėshtė 'zoti'. Kjo fjalė nuk mė thotė gjė, por meqėnėse e has shpesh, dhe kur pyes askush nuk jep pėrgjigje, kam njė kėrkesė pėr kėtė ēėshtje:

Mė jepni pėrkufizimin e zotit.

(I drejtohet atyre qė e dinė pėrkufizimin, qofshin mendimtarė apo besimtarė. Besimtarėt mund tė japin pėrkufizime sipas fesė sė tyre.)

Faleminderit!
    Mos kerkon ta shohesh Zotin me sy qe ta besosh..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Postime
    163
    o extasy.... po ti ke dhe alamet emri... e di ti qe zoti njerezit qe pine extaz... nuk i do!

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar mė parė nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Marduk ti pi besojshe natyres jo Zotit ateher qysh mujtet kjo bora mu kan qesi forme a nashta Majmunat qesin pi naltit pika te bores me machina evolutive special per bor
    Kqyre foton mir edhe studijoje qysh a thu mujtet mu bo kjo vet (se mos tflasin per trupin e njeriut qe ka shum mrrekullia me veti) :

http://en.wikipedia.org/wiki/Fractal

Lexim te mbare.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Oooo Presheva po me vjen marre vertet me bisedu per ksi sene me ty, mo t'lutna mos me shkruj mo se me shkoj ftyra tu fol me ty e hajt haha...

Qysh thu ti qashtu o, knaqu ti e mendo qashtu qysh je besoj se ke me pas Shpetimin e shpirtit :P

Citim Postuar mė parė nga Legjion Lexo Postimin
    Karakteristikė e librave judaike ėshtė dhe numri i konsiderueshėm i kontradiktave dhe absurditeteve qė pėrmbajnė. Ėshtė ai ēasti kur botuesi pasi e kalon njė herė nė dorė librin qė sapo ka dalė nga shtypi, brengoset qė e botoi pa redaktor...

Nga ēfarė e prej ku e krijoi allahu njeriun?

Nga balta?

15.Suretu El-Hixhr
    26. Ne krijuam njeriun nga balta e argjilit, tė zi e tė prihsur (me erė tė keqe)? (tė formuar-tė trajtuar-mesnun).

32.Suretu Es-Sexhde
    6. Ai ėshtė njohės i tė (gjitha) fshehtės dhe tė dukshmes, i gjithėfuqishmi, Mėshirėbėrėsi.
    7. Ai qė pėrsosi krijimin e ēdo sendi, e krijimin e njeriut e filloi nga balta.

38.Suretu Sad
    71. Kur Zoti yt u tha engjėjve: “Unė po krijoi njė njeri nga balta,
    72. dhe kur ta kem pėrsosur atė dhe t’i kem dhėnė nga ana Ime shpirt, ju menjėherė pėruljunju atij (nė sexhde)”.

55.Suretu Er Rrahman
    13. E, cilėn tė mirė tė Zotit tuaj po e mohoni (ju o njerėz dhe ju o xhinė)?
    14. Ai e krijoi njeriun nga balta e terur si (enė balte) e pjekur.

Apo nga uji?

24.Suretu En Nur
    45. All-llahu krijoi secilėn gjallesė prej uji, e prej tyre ka qė ecin rrėshqitas nė barkun e vet, ka qė ecin nė tė dy kėmbėt e edhe asosh qė ecin nė tė katėr kėmbėt. All-llahu krijon ēka tė dojė, pse vėrtet All-llahu ka mundėsi pėr ēdo gjė.

25 Suretu El Furkan
    54. Dhe Ai nga uji krijoi njeriun, dhe e bėri atė tė ketė fis dhe tė ketė miqėsi. Zoti yt ka mundėsi tė jashtėzakonshme.

Apo nga dheu?

30.Suretu Er Rrum
    20. Nga faktet (e fuqisė) e Tij ėshtė edhe ajo, se Ai ju krijoi prej dheu, e mandej ju (u zhvilluat nė) njerėz qė veproni tė shpėrndarė.

35.Suretu Fatir
    11. All-llahu ju krijoi prej dheu, mandej prej njė pike uji, e pastaj ju bėri ēift. E asnjė femėr nuk bart e as nuk lind ndryshe, vetėm se me dijen e Tij, dhe nuk i jepet kujt tė jetojė gjatė ose t’i shkurtohet jeta e tij, vetėm se ajo ėshtė e shėnuar nė Libėr (Lehvi mahvudh), e kjo pėr All-llahun ėshtė e lehtė.

Apo nga "gjaku i ngjizur"?

96.Suretu El 'Alak
    Me emrin e All-llahut, Mėshiruesit, Mėshirėbėrėsit!
    1. Lexo me emrin e Zotit tėnd, i cili krijoi.
    2. Krijoi njeriun prej gjakut tė ngjizur.

---

Pranohen baste...
    Une ve bast se ti je i paguar qe te besh propagande antiIslame !
    Une ve bast se ti u permbahesh mesimeve te cilat i ke mesuar ne kursin e quajtur " Si ta sulmojme Islamin", kurs i paguar nga jobesimtaret.
    Une ve bast se ti ke qene nxenesi me i shkelqyer i ketij kursi racist.
    ..............

Ti je nje i humbur qe do te kruhesh me "arushen".
    A ende nuk e di perfundimin e atyre qe jane fėrkuar me "arushen"?

......
    Per te gjitha keto akuza ( copy-paste) qe i behen Islamit ( Kur'anit), te garantoj se ka pergjigje.
    Por Kur'ani nuk eshte per injorantet.
    E injorante jane ata qe kane vesh por nuk ndegjojne, kane sy por nuk shikojne, kane shpirt por e kane te ngurosur.
    Nuk do te humbi kohe me ty , sepse ti je njeri nga ata.
    Ti nuk te ben dobi asgje pervec se ngjyra e parave.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 05-02-2010 mė 08:52
    Ndrysho Firmėn

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    ..............

Ti je nje i humbur qe do te kruhesh me "arushen".
    A ende nuk e di perfundimin e atyre qe jane fėrkuar me "arushen"?

......
    Kanė shkuar nė tė arushės

Por Kur'ani nuk eshte per injorantet.
    Ke tė drejtė, injoranca ėshtė e kurueshme. Kurani ėshtė pėr mendjembyllurit e tė leshtėt, pėr ata qė besojnė nė shkopin magjk tė Allahut.
    Elegance is an attitude.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hadithi i mizes eshte nje mrekulli sikur te kuptoje ti. Aty nuk po thote qe miza eshte kure, por po thote qe nese te bie ne pije me njerin krah, duhet te fusesh eshte tjetrin krah te saj ne pije. Ky hadith eshte nje paralajmerim shkencor, sepse tek ne shek. XX shkencetaret kane zbuluar se ne njerin krah te mizes gjindet helm, kurse ne tjetrin anitihelmi.

Jarigas me shkaterrove me kete. Kam frike se kjo femer eshte e shkrehur komplet.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Une ve bast se ti je i paguar qe te besh propagande antiIslame !
    Une ve bast se ti u permbahesh mesimeve te cilat i ke mesuar ne kursin e quajtur " Si ta sulmojme Islamin", kurs i paguar nga jobesimtaret.
    Une ve bast se ti ke qene nxenesi me i shkelqyer i ketij kursi racist.
    ......
    Per te gjitha keto akuza ( copy-paste) qe i behen Islamit ( Kur'anit), te garantoj se ka pergjigje.
    .

Une ve bast se nuk ka pergjigje.........silli ketu....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ne mbrojtje te ēfare xhamia.......te karovaneve????
    Apo te Qabes???Apo te Hatixhes???
    Te vetvetes

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •