Close
Faqja 1034 prej 1135 FillimFillim ... 34534934984102410321033103410351036104410841134 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,331 deri 10,340 prej 11341
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga strider Lexo Postimin
    Dakord ne pergjithesi,me perjashtim te salaudinit,nuk ka qene gje tjeter vecse nje truthare islamik,ka luftuar thjesht ne emer te islamit...pra nje zero,nuk ka qene as ushtarak i madh,ka patur vetem qindra mijra debile nen urdhra,thjesht superioritet njerezish.
    po ti , tek filmi kingdom of heaven bazohesh?
    looool .

dukesh qe se paske haberin e historise.

salaudini cilesohet nje nga strateget me te mire luftarak te asaj kohe.

tja ulesh vlerat e tij jo vetem luftarake por edhe ato humane , eshte idiotllik me brire.

kushedi sa here ka kap rob princa ne kryqezatat qe u ndermoren ne kohen e tij , e kushedi sa here i ka liruar ata.

e di ti cfare u be me ate blacksmithin e filmit ku ti dukesh qe u bazoke ?

u kthye ne europe , e pastaj mori pjese prape ne kryqezaten e zemer-luanit , e u kap rob prej salaudinit .ky i fundit i dha nje pjese toke me nje keshtjelle te madhe , duke jetuar ne middle east per tere jeten ai si bejler .

ky ka qene salaudini mer , shikues filmash.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 26-01-2010 mė 16:36

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Medet, si rrjedhkan temat, lumet ne, ho ho , por mires'keni faj jo, po ē'ti besh, Islami ka pergadite keso burra te medhenje, si rasti i fundit edhe me Adem Jasharin qe argjerueshem i ben balle armiku, i madh e i vogel, deri sa shkuan shehid te Allahu inshallah...
    Edhe Salaudinin, edhe Omer ibn Hatain, edhe Abdullah Ibn omerin, edhe te tjere, qe nga dita kur eshte bere lufta obligim per mbrojtje te nderit, dhe atedheut, Islami ka nxjerr burra e gjenerale, qe ende sot nga ushtrit me moderne studiohen strategjite e tyre, madje edhe konventa e KOmbeve te Bashkuara eshte e nxjerre komplet nga Kura'ni Fisnik, por, po e le me kaq, sepse po ia thone disa ketej " thonit e patkojit"....
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anėtarėsuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    do mė pėrmendėsh prapė wikipedia dhe google translate tani?

merr lexo historinė e kalifatit dhe mos shkruaj budallallėqe pėr Saladinin
    Darwin sa i perket luftarve dhe udheheqesve islam ja une po ti jap disa:Omeri,Halid inb velid,Mehmet fatihu i 2,Omer ibn abdulazizi,Aliju r.a. E TE TJER

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Ja vellezer nje perle tjeter nga urtesia islame e popullit shqiptar:

Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Problemi #1 me filmin: Me pa filma jo-fetare sipas Islamit eshte pa vlere, pra humbje kohe qe ndalohet rreptesisht nga muhameti sipas Imam Musa al-Kazim-mit. Po te kishe pare ilahije ose ligjerime nga dijetaret Arab, atehere do te ishte krejt ndryshe, sepse ato kane vlere te jashtzakonshme. Gjithashtu at $10 mund t'ja u kishe derguar vellerzeve muhajid ne Aghanistan.

Problemi #2: Ai tregon femrat dhe meshkujt bashke, disa edhe bien ne dashuri!!!

Problemi #3: Ka muzike qe eshte e ndaluar ne islam

Po ndalem ketu se eshte boll.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Ksvari@ e pash qe pas 1 muaje ma ke kthy postimin por okej s'ka problem ky o Forum dhe s'kemi pse brengosemi se kur e kthen pergjijgjen dikush gjithcka okej...

Sa per ato shembull qe i ke postu me lart une s'po shoh perputhje dicka me Suret qe ti kam postu, ato gjera normale qe i mbroj une deri sa vjen te me sulmoj dikush ne vendin tem dhe o gje normale qe ti mbrosh gjerat e tua kur dikush ti sulmon...

Por ne ato Sure qe shkrujta une ke qe per Qafiret (pasbesimtart) qe ti vrisin pse me i vrit njeri njeriun kur Zoti eshte ai i cili e zgjidh problemin kur te vie dita e gjykimit? Pra me kete po del ne kontradite menjeher dita e Gjykimit qe eshte ne fund simbas Fejes. Se tash na me keta po kuptojm qe Zoti i ka fut njerzit qe ta vret te pabesimtarin dhe ta dergoj tek Zoti, e me kete po del qe Zoti nuk po mundet me vrit pabesimtarin por duhet qe ta vret Besimtari i Zotit qe ta dergoj tek Zoti qe vet e ka kriju ate njeri? Phaaa po ku jeni more tu jetu kshtu oj shype? Cfar pergjigje o ajo e Zotit kur vet e lejon qe te vritet krijesa e vet? E KETU PO ME DEL MUE DILEMA SE ZOTI S'ESHTE I BARABART ME TE GJITHE POR VETEM ME BESIMTART KURSE PA BESIMTART DUHET ME I VRIT, E KJO PO KUPTON QE S'ESHTE ZOT I TE GJITHVE POR VETEM I FEJES QE I TAKON AI BESIMTART. Phaaa mosvet mosvet...

Per shtetin tend ja vlen me luftu une ata s'po ta heki, me vjen mir qe ke luftu ne emer te UCK-s ose te Kosoves qysh do qoft ajo me vjen mire se qetu ne jetojm kshtu qe duhet me mbrojt ne gjitha menyrat shtetin tone....

A sa me posht qe thua per Asimilim eshte e vertet qe eshte nje e keqe per vendin tone por ktu qendron fakti qe vet shtetet perandorake me te hershme na kan sulmu ne trevat tona dhe na kan shtin qe te asimiliohemi si per shembull: Romaket, Osmanet etj...e kjo ka vazhdu deri ne ditet e sotme qe vazhdon ende qe t'na humb vlerat tona te Shqiptaris ne ato te Islamike, Krishtere etj...po them une qe s'eshte kurgja qe te besosh ne Zot se gjithkush i ka mendimet e veta, por t'pakten mos ta bajn vetin Arab, Turq ose ndonje shtet tjeter se kjo eshte marri per vendin ku jetojna dhe qe shtrihemi me nje vend shum te hershem qe kemi tradita shum t'mdhaja prej kohes Paleolike...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Marduk , me vjen keq po ti mendon ta kuptosh Kur'anin pa e lexu fare ??

Ose edhe me keq...ta kuptosh permes citateve te njerzve .

Si mundesh me kuptu nje gje , kur se pari ke urrejtje per at gje dhe se dyti nuk e lexon me mendje "tabula rasa" per at gje .

Mos i jep vetit kaq gjon se sbon

Haha s'jam njeri qe jam i nvarur prej tjerve une lexoj Kuran, Bibel e shum shkrime te ndryshme por une ato citate te Kuranit i postova qe jan fakte dhe qe jan Sure qe ti vrisin Pabesimtart e kjo per mue eshte fakt dhe jo trillim nga njerzit....ti je ai qe po mundohesh qe te jesh si tjeter kush jo une...ne kesi menyre mos me cito fare me mir eshte besoj...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ....oo Marduk ti e lexon , po si e lexon ?

E din ti se si eshte zbrit Kur'ani ??

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    ....oo Marduk ti e lexon , po si e lexon ?

E din ti se si eshte zbrit Kur'ani ??
    Ku e din ti se eshte zbrit dhe jo sajuar?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Ku e din ti se eshte zbrit dhe jo sajuar?
    Ku din ti qe egziston ne te vertet ???

Une e besoj , vet faktet shkencore qe gjinden aty le te kuptojn se njeriu ska mund ti dij ato para 1400 vjetve , dhe mbetet vetem nje opsion , ai qe eshte zbrit nga Zoti.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Ku din ti qe egziston ne te vertet ???

Une e besoj , vet faktet shkencore qe gjinden aty le te kuptojn se njeriu ska mund ti dij ato para 1400 vjetve , dhe mbetet vetem nje opsion , ai qe eshte zbrit nga Zoti.
    Ti beson. Pra, thuaj une besoj se zoti i ka fole nje Arabi analfabet ne shkreterire per te gjithe njerezimin.

Cila fakte shkencore? Na e parashko dicka te re nqs e njeh kuranin. Me thane kjo eshte ne kuran mbasi eshte provuar nga shkenca eshte kollaj.

Pse Arabet e trashe s'jane ne vend te pare kur i takon shkences atehere? Pse ju 'muslimant e dijshem' e keni lane Jehudin me a gjete e=mc2 ?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •