Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 145
    Urrejtja? Po kjo cfare hynte ne kete mes dhe ku ke pare urrejtje ti ne shkrimet e mija? Eshte opinioni im i bazuar jo thjesht ne lajmet qe degjoj (qe nuk i degjoj ndonjehere) po ne mijera faqe materialesh qe kam lexuar e madje studiuar per vite te tera ne lidhje me kete subjekt. Ky skenar ka kohe qe pergatitet dhe eshte paralajmeruar te pakten 15 vjet me pare.

p.s. Une vete jetoj ne Canada.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Tani ti po me thua qe ka 15 vjet qe eshte kurdisur.Une nuk kam lexuar kaq shume sa ty.Ato qe ti kam thene ti kam thene c'fare une shof me sy.Dhe po te them qe ne amerik nuk ka krize per popullin e thjesht!!!Po vjen shqiptari pa gjuhe fare po gjen pune po ble dhe shtepi!Nje gje s'te kam treguar qe eshte shtuar numri i njerzve ne asistence kjo eshte e vertet.Te gjitha kompanit me rastin e krizes ben riorganizimin.Po u hapen shume te tjera qe kerkojn puntore dhe e kan te veshtire te gjejne.Zyrat e asistencave po shqyen duke i kontrolluar, qe jan ne pune apo jo ???,duan prova qe po kerkojne pune apo jo???.Se njerzit jane mesuar rehat dhe s'duan te punojne, si tek ju ne canada apo ne Europe.PUnojne pa letra per te mar asistencat dhe te mos paguajn taxat.
    Une s'kam par krize lol, te presim vitin tjeter.Po kta sikur deklaruan qe dolen nga recensioni.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Urrejtja? Po kjo cfare hynte ne kete mes dhe ku ke pare urrejtje ti ne shkrimet e mija? Eshte opinioni im i bazuar jo thjesht ne lajmet qe degjoj (qe nuk i degjoj ndonjehere) po ne mijera faqe materialesh qe kam lexuar e madje studiuar per vite te tera ne lidhje me kete subjekt. Ky skenar ka kohe qe pergatitet dhe eshte paralajmeruar te pakten 15 vjet me pare.
    Paralajmeruar nuk eshte njesoj si parashikuar ... kjo tregon qe shume eksperte e dinin dhe e shikonin cpo behej por shkuan ne vesh te shurdher ..
    bosat u pasuruan shume shpejt pikerisht duke bere lojra ekonomike ne kurriz te popullit ... u bene aq greedy sa arriti momenti kur ... the shit hit the fan .. dhe dolen te papregatitur duke u hequr sikur sdinin gje e gjithashtu duke shtuar panik tek njerezit te cilet u humben te gjithe investimet per faj te tyre ...

shoqeri e hipnotizuar huh

Kane dale nga recensioni? Degjo une kam gjithe familjen ne Amerike dhe situaten aty e njoh shume mire se dhe vete udhetoj te pakten 3-4 here ne vit, pra spo te flas me llafe pazari apo me te degjuara por me te lexuara dhe te para personalisht. Sidoqofte, qe mos zgjatemi pa fund, ti mund te mbash mendimin tend. Askush nuk te detyron te mendosh ndryshe nga cfare te pelqen. Sa per asistence, ajo tek ju eshte 100 here me e veshtire per tu marre tek ju sesa tek ne. Ketu njerezit bejne gallate me asistencen. Nejse mendo si te duash...

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Kane dale nga recensioni? Degjo une kam gjithe familjen ne Amerike dhe situaten aty e njoh shume mire se dhe vete udhetoj te pakten 3-4 here ne vit, pra spo te flas me llafe pazari apo me te degjuara por me te lexuara dhe te para personalisht. Sidoqofte, qe mos zgjatemi pa fund, ti mund te mbash mendimin tend. Askush nuk te detyron te mendosh ndryshe nga cfare te pelqen. Sa per asistence, ajo tek ju eshte 100 here me e veshtire per tu marre tek ju sesa tek ne. Ketu njerezit bejne gallate me asistencen. Nejse mendo si te duash...

Ne po bisedojme dhe as une e as ti s'kemi pse merzitemi.Une kam kenaqsi te bisedoj me ty.Amerika s'eshte e imja ,une po e pash keq ketej shkoj ne shqiperi apo ne ndonje vend tjeter pashaporten e kam.
    Mbase ti ke te drejte !Ky eshte vend aq i madh sa variantet s'kan fund. Po ketej nga une s'ka kriz lol!Mbase do vij se di .
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Paralajmeruar nuk eshte njesoj si parashikuar ... kjo tregon qe shume eksperte e dinin dhe e shikonin cpo behej por shkuan ne vesh te shurdher ..
    bosat u pasuruan shume shpejt pikerisht duke bere lojra ekonomike ne kurriz te popullit ... u bene aq greedy sa arriti momenti kur ... the shit hit the fan .. dhe dolen te papregatitur duke u hequr sikur sdinin gje e gjithashtu duke shtuar panik tek njerezit te cilet u humben te gjithe investimet per faj te tyre ...

shoqeri e hipnotizuar huh

Hi Eni nga ke humbur???

Lol sic i fituan leket tek 401K ashtu i humben, ashtu po i fitojne prape.Ishin dyfishuar tek puna ime.Nga 3% qe linin per 401K vajten e rriten po lene 11%Sa pane shifrat qe ishin rritur.Turmat bredhin si te cmendura prapa lekut.dihet po riskove o do fitosh o do humbesh.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ktu mi yllo po sna kan sinkronizu oraret e futjes ne forum

lol ke te drejte .. si shqipot atehere me firmat piramidale ... me duket se kshu e hongren dhe merikonsat e juj

qeniet njerezore sndryshojne .. e ndoshta mir u behet qe te mesojne ..

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ngadal infinity mba veten te lutem shume se s'kemi ku te gjejm!.

Ato emra bankash qe keni shkruar ju aty une si kam degjuar asnjehere edhe pse jetoj 12 vjet ne amerik.PO tani te rri une te mbush mendjen ty sikur s'ja vlen.Ktu jeta behet njelloj dhe s'shof njeri te vuaj .Per mua ecen me te njejtin ritem! Se ca bejne bilionerat dhe ju shqiptaret s'di gje une!!.Po mos u merni shume me politiken e amerikanit se do dali perfundimi i cik me vones.
    Te na falesh amerikane se nuk ta morem atdheun dhe e mbac me shendet pashaporten. Sa per mua shqiptaren qe jetoj ne Windy City te Shqiperise, njerezit ketu po vuajne per buken e gojes, foreclosures do behen akoma me keq, suicides dhe krimi ne pergjithesi jane shtuar sa me s'ka, unemployment vazhdon te rritet dhe kompanite i nxjerrin kot lajmerimet per pune sepse shumica e tyre jane ne hiring freeze.

Megjithate ti shoqja me pashaporte amerikane jetoke ne lala land dhe good for you.

Bye bye tani dhe te pershendes nga Shqiperia.

P.S. Darius, once upon a time you refused to give postings like these the time of day, but now....hmmmmmm, vertet qenka bere keq per numer postimesh ne keto tema. lol

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Te na falesh amerikane se nuk ta morem atdheun dhe e mbac me shendet pashaporten. Sa per mua shqiptaren qe jetoj ne Windy City te Shqiperise, njerezit ketu po vuajne per buken e gojes, foreclosures do behen akoma me keq, suicides dhe krimi ne pergjithesi jane shtuar sa me s'ka, unemployment vazhdon te rritet dhe kompanite i nxjerrin kot lajmerimet per pune sepse shumica e tyre jane ne hiring freeze.

Megjithate ti shoqja me pashaporte amerikane jetoke ne lala land dhe good for you.

Bye bye tani dhe te pershendes nga Shqiperia.

P.S. Darius, once upon a time you refused to give postings like these the time of day, but now....hmmmmmm, vertet qenka bere keq per numer postimesh ne keto tema. lol

U la la gjys shqip e gjys anglisht.Ashtu eshte ekselence si thua ti!Ta prish ty une!

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    U la la gjys shqip e gjys anglisht.Ashtu eshte ekselence si thua ti!Ta prish ty une!
    Dukesh qe s'para kupton shqip, keshtu qe thashe ta ktheja ne gjuhen tende meme meqe na je amerikane.

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krizat financiare qė tronditėn botėn!
    Nga DI_ANA nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 23-06-2022, 16:17
  2. Sistemi kapitalist nė kolaps, Islami shihet si zgjidhja mė e mirė!
    Nga Archicad nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 05-11-2008, 16:50
  3. Bisedimet pėr statusin e Kosovės nė tetor 2005
    Nga Harudi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 16:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •