Close
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 145
    ......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Lol.

ku jane keto vende pune mi ?

Apo e ke fjalen per cashiere, meqe po afrojne festat (lol) ? C'i keni keto komente gjithe kopetenca. As ja ke idene se cpo ndodh.

lere cupen rehat ajo flet per ato qe i shef syri dhe ka te drejte sepse ne new england nuk eshte dhe aq keq
    kurse ti flet me syrin e mendjes dhe ke te drejte
    por nuk pajtohem me titullin e temes sepse sado krize me mire se vendet e tjera jemi
    kemi per te sunduar dhe nja 400 vjet besoj
    shendet e para
    BB

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    ..............

Ngadal infinity mba veten te lutem shume se s'kemi ku te gjejm!.

Ato emra bankash qe keni shkruar ju aty une si kam degjuar asnjehere edhe pse jetoj 12 vjet ne amerik.PO tani te rri une te mbush mendjen ty sikur s'ja vlen.Ktu jeta behet njelloj dhe s'shof njeri te vuaj .Per mua ecen me te njejtin ritem! Se ca bejne bilionerat dhe ju shqiptaret s'di gje une!!.Po mos u merni shume me politiken e amerikanit se do dali perfundimi i cik me vones.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Elona mjaft sinqerisht le nam mi goce me keto gjera qe po keput ketu. Ne ca realiteti jeton ti? Po tunden te gjitha mediat amerikane, gjithe korporatat, gjithe senati e kongresi e ti me thua mua ska krize ketu dhe jeta vazhdon njelloj. A je ne kete dynja ti apo jo? Une kujtova se po kundershtoje per hir te kundershtimit po ti i paske me gjithe mend keto mbrockulla qe po leshon. Akoma ti me emra bankash? Ketu nuk behet fjale as per nje banke e as per nje korporate. Ketu behet fjale per nje ekonomi te tere qe po shkon down hill. Beji nje sherbim vetes dhe mos komento me se po behesh gazi i te gjitheve. Te keshilloj miqesisht.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Une nuk kam thene qe nuk ka krize.Kam thene qe kjo krize nuk eshte per popullin e thjesht si jemi ne.Mbase me kupton tani.I ke degjuar lajmet ca bejne bossat e medhenje .Moren lek borxh rimekemben kompanit me leket e mar borxh nga shteti dhe ndan ne fund te vitit miliona fitime ndermjet drejtusave.Uleriti Obama ktheni leket tha .Lexojini mire lajmet kush ben alarem.Ne krize jan ata me rroge mbi 100000$Ata po pushohen.po dalin ne asistence ,po i shkurtohen vendet e punes.Bejne ata qe jan mesuar te marin miliona $ ne fund te vitit.JO populliiiiiiiiiiiii
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 30-10-2009 mė 20:20
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Perkundrazi, krizen e ndjejne te paret populli i thjeshte. Bosat mbeten bosa. E ke ditur strukturen e shoqerise amerikane ne te kaluaren, jo me larg se 10 vite me pare? Ka qene nje nga vendet e vetme ne bote me nje klase te mesme shume te fuqishme. E di ti ku eshte kjo klase tani? Pothuajse inekzistente dhe po shkon drejt zhdukjes se plote. The rich get richer and the poor get poorer. Bosat mbeten bosa si me 10 miliard ashtu dhe me 1 miliard. Njerezit e thjeshte jane ata qe e vuajne. Konsulto dhe njehere strukturen financiare te Amerikes dhe te del llogaria vete.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    S'kam nevoj ta studjoj se i shof ne praktik veprimet.Tek kompania ime u shkurtuan dy vende pune nga mbi 100,000 ne vit.Me sa po kuptoj kta po riorganizojne ekonomine, se kishte shume tipa qe vinin verdall kot dhe mernin goxha lek nga titujt.Nje burokraci e cmendur ka egzistuar ktu.Dhe tani Bossat po ulerijne se s'kan me fitimet e meparshme.thon kot sa po mbajme kompanit hapur.Sa mbajme puntoret ne pune.Ishin mesuar me fitime katastrofike.Obama na solli socializmin.Ne zonen ku une jetoj e punoj s'shof krize!.Njerzit punojne 40 ore ne jave.Cmimet jane fare pak me lart.Shitja eshte njelloj dhe qerat e shtepive dhe cmimet kan rene fare pak.Prandaj dhe une se pranoj krizen.karburanti eshte ngritur fare pak dhe po bje.dyqanet po shqyen nga njerzit qe blejene.Se di kujt i thone krize per popullin e thjesht.Perfundimisht ju keni te drejte.bye lol.

Nga qe ra pak cmimi i shtepive, ata qe i kishin blere shtrenjt ja u lan ne dore bankave.Bankat uleriten duan ndihme!Po e shfrytezojn krizen per shume qellime mileti.NUK eshte aq keq jo..

Eshte tjeter gje qe ti se pranon krizen dhe tjeter gje ekzistenca e kesaj krize. Ti mund te vazhdosh te jesh ne denial po se di se cfare te mire mund te te sjelli kjo. Realiteti nuk duhet te trembe njeri, verberia ndaj ketij realiteti, Po.

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ti mendon se do shkaterrohet Amerika???

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Une mendoj qe Amerikes vetem fjala shkaterrim i mungon.

Kte mendim e ke nga urrejtja apo nga opinioni qe ke krijuar nga degjimi i lajmeve??? .Apo jeton vet ne amerik???

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Krizat financiare qė tronditėn botėn!
    Nga DI_ANA nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 84
    Postimi i Fundit: 23-06-2022, 16:17
  2. Sistemi kapitalist nė kolaps, Islami shihet si zgjidhja mė e mirė!
    Nga Archicad nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 05-11-2008, 16:50
  3. Bisedimet pėr statusin e Kosovės nė tetor 2005
    Nga Harudi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 16:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •