Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 91
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ty mo shoqe, o nuk te pelqen blues ose te pelqen vetja.

ti kishim thon Bamirit me te pyt iher.
    1) mos na co ne disa statuse me larte , se jemi beqare .
    2) nuk lavderova veten, thjesht mu duk e ekzagjeruar entuziazmi madh per dhenien e nenshtetsis per james belushin .
    3) mos bej sarkazma kur si njef njerzit , te cileve po u drejtohesh ..

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Ishte i ftohtë i cili sillte dhe një aromë lulesh. Si në periudh vjeshte që jemi
    Nga cila ane te vinte ky fllad ?
    Dhe cfare arome kishte ?
    Just Perfect

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Ky e ka Xhim apo Xhejms? Pastaj kur pretendon nje neperke pederaste greke me emrin janullatos pasaporte shqiptare pse mos te pretendoje dhe ta marre nje njeri qe ka gjak shqiptar dhe e thote me krenari qe:"Jam Shqiptar"?
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    hallall, u befte 100 vjec ishalla.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Urime per Mr. Belushi.
    Ta gezoje dhe ti ece mbare nenshtetesia Shqiptare.
    Nqs eshte dikush ketu qe ka rezerva per kete gje do te ishte mire te kujtoje qe shume prej nesh kane sakrifikuar te qenit Shqiptar per te jetuar diku tjeter.
    Ka mjaft vende qe te kerkojne te heqesh dore nga kombesia jote para se te natyralizohesh, lavdi Zotit qe ketu ne Amerike ne nuk na kerkojne nje gje te tille se do te kishim dileme.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Lajm i bukur vertete ... per ata qe Shqiperia ska vlere mbase nuk eshte i tille ..
    per ata qe e vleresojn me vjen mire , jam nje prej tyre .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    hallall te qofte o patriot
    pervec se nuk e ka mohu kurre origjinen e tij tani i vuri pikat mbi i duke marre dhe letrat
    na ben te ndjehemi vertet krenar
    rrugen tij shpresoj ta ndjekin dhe te tjere artiste e sportiste
    ti tregojme botes sic thote DRAGUE es leben nur skipetaren
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Edhe une do kerkoi nenshtetsin shqiptare sepse ketu ne kosove po duan te me bejn kosovar pa deshiren time,lus te gjith ata qe i thon veti shqipetar te kerkoin nenshtetsin e shqiperis masovikisht

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Edhe une do kerkoi nenshtetsin shqiptare sepse ketu ne kosove po duan te me bejn kosovar pa deshiren time,lus te gjith ata qe i thon veti shqipetar te kerkoin nenshtetsin e shqiperis masovikisht
    ti e kie nji shtetsi edhe ate jugosllave

dhe shpresoi se shtetet shqiptare R.e Shqiperis dhe R.e Kosoves ty as qe do ta dhan shtetsin

Sali Berisha
    I pyetur për integrimin në Bashkimin Evropian si dy shtete të ndara apo si një shtet, Berisha ka vënë në pah pasojat që ka lënë e kaluara, mirëpo ka thënë se kombi është një dhe i pandarë. “Kombi është një dhe i pandarë në shpirtin dhe identitetin e tij. Nuk mund të dëgjosh ndonjëherë për dy kombe shqiptare, dy kombe serbe apo kroate. Por, ka pasur ndikim apo pasoja, traumat dhe ndarjet e pamerituara midis shqiptarëve”, tha Berisha. “Nuk mund të kemi të ardhme më të mirë se integrimi në Evropë”, sqaroi Berisha idenë e integrimit të dy vendeve. Ai ka vlerësuar periudhën pas shpalljes së pavarësisë, Berisha tha se në 20 muaj të funksionimit si shtet, Kosova ka shënuar arritje të mëdha, kombëtare dhe ndërkombëtare. “Ajo që më impresionon më së shumti është se luftëtarët e lirisë po i ndërtojnë me përkushtim të madh vlerat për të cilat ata luftuan”.

Hashim Thaçi

Kryeministri i Kosovës tha se askush në rajon nuk duhet t’i frikësohet bashkëpunimit ndërmjet Kosovës e Shqipërisë. “Shqiptarët jetojnë në shumë shtete, por ne jemi një komb. Vendet në rajon, Kosovën dhe Shqipërinë i kanë dy vende mike, dy vende të partneritetit, të bashkëpunimit, të paqes, të stabilitetit, të angazhimeve integruese edhe rajonale, por edhe euroatlantike”, tha Thaçi. Ndërsa theksoi se raportet mes Kosovës dhe Shqipërisë janë raporte thjesht raporte vëllazërore. “Ky bashkëpunim i shkëlqyer mes dy qeverive tona është duke u thelluar çdo ditë në vazhdimësi dhe si rrjedhojë e këtij përkushtimi dy qeveritë tona nënshkruan marrëveshjet”, tha Thaçi.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e milena123
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    101
    Me vjen shume mire. Mbi te gjitha ai asnjehere nuk e ka mohuar origjinen, pavaresisht nese di te flasi apo jo shqip...
    If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga milena123 Lexo Postimin
    Me vjen shume mire. Mbi te gjitha ai asnjehere nuk e ka mohuar origjinen, pavaresisht nese di te flasi apo jo shqip...
    Afirmoj.

Shumë prej nesh, pas disa vitesh të sukseshme emigrimi e harrojnë se nga cila baltë vijnë.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •