E dini ju qe ajo puna e Ministrit te jashtem nuk eshte shaka,,,,paramendoje,Xhimi i Belusheve Minister i Jashtem,te zevendesonte ate krye-bostanin e Skraparit!
Me te vertete eshte nje gje shum e mire qe shqiptare te famshem te kerkojne shtetesine shqiptare!I lumte
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
Une habitem me disa ,qe gjykojne ,mire ka thene Boke ai ne rradhe te pare e ka marre per vete ,neve na ben keq apo mire kjo ? Sigurisht shume mire ...
Edhe piktori Ibrahim Kodra e la me amanet te varroset ne Shqiperi ...e te tjere e te tjere .
Ne nuk mund te nderhyjme tek ndjenjat e te tjereve .
Une kam gjysherit te huaj nga ana e mamas ,mamaja ka lindur ne Shqiperi ,po une kam te njejten dashuri ,per ate rrace te mamas time mos te them njesoj si ate te babait (shqiptare ) se do te genjeja ,por pothuajse njesoj .
Gjithe jeten kam menduar si do ishte kur ta shkelja ate toke ,si do ishin njerezit etj dhe nuk mund ta imagjinoni çfare emocioni kam pasur kur e kam vizituar per here te pare dhe vazhdoj ta vizitoj ,jane rrenjet e mija qe me perkasin ....
Te njejten gje bej dhe me femijet e mi ,i shpjegoj shume,shume gjera si nga ana ima ,ashtu dhe nga e babait te tyre ,nje njeri pa indetitet ,pa rrenje nuk eshte askush .
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
U shtua edhe nje Shqiptar me teper.... ce do?
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Unë jam kurioz të di se në cilin qytet u regjistrua, çfarë njësie Bashkiake e kap, çfarë lagje, radha që do mbaj për të marrë një çertifikat![]()
Krijoni Kontakt