Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BOKE Lexo Postimin
    Po dmsdo qe duhet te jete i qete. Tani prite kur te beje ndonje film kryeveper. Lol

ee se aktor i dores se dyte eshte. Lol

p.s. Aikido, kane marre dhe ato shtetesite italiane kshu ? Se dija ne fakt . Lol

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    ja nji pershendetje per xhimin...

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    e cfare paraqiti si akte qe iu akordua nenshtetesia shqiptare, duhet te kesh nje periudhe qendrimi ne shqiperi per te kerkuar nenshtetesine shqiptare besoj.
    Nuk jam e sigurt per ligjet shqiptare mbi nen-shtetesine, por mund ta kete marre edhe thjesht nga fakti qe te dy prinderit i ka pasur shqiptar (nga ana ligjore e kam fjalen).

Citim Postuar më parë nga Aikido Lexo Postimin
    Rëndësi ka që hyri fryma për ti lëvduar apo dekoruar ato individ që kanë dhën për këtë vend. Nuk ishte analizë aspak ajo, analizat kalojn faqe, po ishte një mini-argument ku të thash thjesht disa gjëra për të mos i harruar. Unë i shikoj shumë mirë gjerat dhe i analizoj ashtu siç janë. Sapo të bëri një koment më plotësues Saura, duke parë që shumë aktorë nuk e dinë se nga e kanë gjenezën thjesht përputhja e mbiemrave mundohen ti bëjn të tyren. Mbaj mend përpara 5 - 6 vitesh në Shanghai erdhi e bija e Burce Lee (Shannon Lee) dhe në një vend ku ka mbi 20 milion banorë u prit si heroin, e njëjta situat si me Belushin, ku babai i ka lindur në Korçë dhe emigroi në USA dhe u martua ku solli në jetë fëmijët. Ta thash këtë për të thënë sesa figura ka Kina dhe si i pret dhe pjellën e atyre që kanë krijuar një imazh të mirë. Tani erdhe ti pas meje se unë këtu isha ca muajë më shumë se ty

Kjo qe shkruajte ti , sipas teje duhet te me ngushelloj ?
    Mua personalisht as me ngrof e as me ftof se James Belushi eshte ber nenshtetas shqiptare .
    Ndoshta jam gabim por ka te tjere para tije qe meritojn me shume , pastaj le te kujdesemi per kete pjell shqiptare qe sdi as shqip
    Just Perfect

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Aman sa habiteni dhe ju ,rrenjet e vlerat trashegohen nga familja brez ,pas brezi kush nuk ka ,nuk ka ,nuk jemi te gjithe njesoj ca gezohen kur mbushin barkun me buke ,ca kur blejne nje fustan ,ca kur shtojne nje pale perde ne shtepi ,ca kur blejne nje liber etj etj ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ee se aktor i dores se dyte eshte. Lol

p.s. Aikido, kane marre dhe ato shtetesite italiane kshu ? Se dija ne fakt . Lol
    Prit kur ta marri dhe George Clooney se ka gjak nga e ëma (Nina Bruce Warren), pasi të martohet me Elisabetta Canalis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    E ka emrin xhim dhe jo James,

urime Xhimit se me te vertete e meriton,
    ai nuk lindi ne shqiperi dhe prap nuk e mohon prejardhjen e vet,
    ka te tjere qe iken brekegrisur nga shqiperia dhe sapo e moren veten harruan te flasin dhe shqip.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    E ka emrin xhim dhe jo James,

urime Xhimit se me te vertete e meriton,
    ai nuk lindi ne shqiperi dhe prap nuk e mohon prejardhjen e vet,
    ka te tjere qe iken brekegrisur nga shqiperia dhe sapo e moren veten harruan te flasin dhe shqip.
    me brekegrisur, jane ata qe shfryjne kunder tij...

apo xhelozi me kot, skam pare...

ne vend qe te gezohen, fillojne edhe qesin shkelma...

sic e tha edhe bokja, ai e mori nenshtetesine per te qene ne rregull me veten e tij...

jo cdo gje per per para apo per fame...

Mos harroni qe edhe Anshtajni e mori nenshtetesine shqiptare per disa dite...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Miss Sixty Lexo Postimin
    Kjo qe shkruajte ti , sipas teje duhet te me ngushelloj ?
    Mua personalisht as me ngrof e as me ftof se James Belushi eshte ber nenshtetas shqiptare .
    Ndoshta jam gabim por ka te tjere para tije qe meritojn me shume , pastaj le te kujdesemi per kete pjell shqiptare qe sdi as shqip
    ti goce ke folur perçart tek kjo tema, po flet shume pa lidhje dhe nuk e kuptoj se ku do te dalesh.
    ç'do te thote "ka te tjere qe e meritojne me shume",
    nenshtetesia nuk meritohet, pse ti qe ke nenshtetesi shqiptare e meriton prandaj e ke?

Mund te kete plot te tjere qe "e meritojne" nenshtetsine shqiptare, por perderisa nuk e kane do te thote qe nuk e duan, sepse Xhimi e ka provuar dhe sterrprovuar qe ka dashuri per shqiperine, e thote kudo.
    Xhimit nuk ja dhane me zor, por ja dhane sepse ai realisht e do, dhe sepse realisht e ka merituar me shume se shumica e atyre qe e kane dhe e keqperdorin.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Ta gezoje e ta mbaje me shendet.
    La vita è bella...

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •