Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 91
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    E gezoft pashaporten shqiptare, dhe ishalla na ban ndonje film psh: filmin per Skanderbeun.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Afirmoj.

Shumë prej nesh, pas disa vitesh të sukseshme emigrimi e harrojnë se nga cila baltë vijnë.
    Ne fakt eshte e kunderta, se shumica dermuese e atyre qe e mohojne origjinen e vet jan rrjepca, smutana, askushhiqa, bythlepirsa, jashtqitje, mbeturina etj.

James Belushi duhet te jete shembull per te gjith, bravo i kofte, se lere qe gjithmone e ka thene haptas qe eshte Shqipetar, por edhe nenshtetesine e paska mare tash.

Ma Shqiptar eshte ky qe nuk din shqip, se sa disa "shqiptar" ketu ne forum, qe ma mire do te ishte te mos kishin lindur fare, he iu hupt fara ma frik.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s Lexo Postimin
    Ne fakt eshte e kunderta, se shumica dermuese e atyre qe e mohojne origjinen e vet jan rrjepca, smutana, askushhiqa, bythlepirsa, jashtqitje, mbeturina etj.

James Belushi duhet te jete shembull per te gjith, bravo i kofte, se lere qe gjithmone e ka thene haptas qe eshte Shqipetar, por edhe nenshtetesine e paska mare tash.

Ma Shqiptar eshte ky qe nuk din shqip, se sa disa "shqiptar" ketu ne forum, qe ma mire do te ishte te mos kishin lindur fare, he iu hupt fara ma frik.
    Postim i perkryer. Sidomos ajo shprehja qe e kam vu ne bold
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Sa te kaloje matan,te koshi i plerave do e hedh po he,se kshu bejn te gjith keta,si patriot.
    Feel the pump √

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Sa te kaloje matan,te koshi i plerave do e hedh po he,se kshu bejn te gjith keta,si patriot.
    mos u beni qesharak ...po te ishte ashtu as merrte mundimin fare ti futej asaj pune .. ca interesi ka ai te marri shtetesine , por thjesht deshira e mira e ka shtyre .

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nje Bravo e madhe per Xhejms Bellushin. Shqiptare te tille i duhen Shqiperise.

ku eshte byreku me i shijshem ? Ne shqiperi !!!

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    mos u beni qesharak ...po te ishte ashtu as merrte mundimin fare ti futej asaj pune .. ca interesi ka ai te marri shtetesine , por thjesht deshira e mira e ka shtyre .
    Ku je kaq e sig ti qe nuk ja ben dhurat por ishte vete ky qe beri aplikim,apo i hyri asaj pune ?

Bullshit.Aty po i shuket shume Xhemilit,me ate krahe qe fjete mbrem fli dhe sonte ti,se Xhemili e ben gjumin rehat,si "me" apo dhe "pa" pasaport shqiptare.
    Feel the pump √

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    haha .. thnx for another laugh

Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Ku je kaq e sig ti qe nuk ja ben dhurat por ishte vete ky qe beri aplikim,apo i hyri asaj pune ?

Bullshit.Aty po i shuket shume Xhemilit,me ate krahe qe fjete mbrem fli dhe sonte ti,se Xhemili e ben gjumin rehat,si "me" apo dhe "pa" pasaport shqiptare.
    Po te kesh degjuar intervistat e tij edhe ketu ne Amerike, ai e ka shprehur qarte qe eshte shqiptar, keshtu qe nuk i duhej nenshtetesia "e bere dhurate nga Shqiperia" qe ai te pohoj me ze me te larte qe eshte Shqiptar. Edhe ai me humorin e tij prape e ka thene qe mire qe e mori nenshtetesine, po i duhet te paguaj dhe taksa tani ne Shqiperi si nenshtetas i atij vendi.

Po ashtu, nuk e di se si eshte ne vendet e tjera te botes, por ketu ne Amerike kur merr nenshtetesine amerikane, ke te drejte te mbash dhe ate shqiptare si dual-citizenship, dhe ata qe duan e mbajne.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Me behet vertet qejfi qe e lexoj kete lajm. Vetem para pak kohesh po shikoja pjese nga intervista e tij gjate vizites se tij te dyte ne Shqiperi. Fliste me shume entuziazem dhe dashuri per Shqiperine.
    Kur ka ardhur per here te pare ne Shqiperi e ka shoqeruar nje cun i lagjes time te vjeter.Me ka folur ne menyre te shkelqyer per Belushin
    Dhe mendimi im, jo minister i jashtem por kryetar shteti ta bejne sepse te pakten kemi nje shqiptar me reputacion ne bote,qe ka ardhur deri ne kete pike fale talentit dhe punes se tij qe te tjeret e kane vleresuar.
    Sa per punen e gjuhes prinderit e tij kane emigruar ne kohera te tjera dhe rrethana te ndryshme,sot ke plot qe s'dine vete.
    Pse e mori,qysh apo tek ska pike vlere per mua, por ka vlere qe se ka mohuar kurre qe eshte Shqipetar.
    Dhe mu be qejfi shume kur e lexova edhe tek shtypi Gjerman.
    Ky akt apo fakt i Xhejmsit,Xhimit apo Xhemes eshte vetem positiv per ne.
    Ndoshta e shikoj gabim,por shkruaj: te lumte Belush djali ose burri.
    lg
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •