Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 105
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Sdiskutohet qe ky pimp duhet te kalbet burgjeve tere jeten per krimin dhe dhunen qe ka ushtruar mbi kete vajze.

por nje gje nuk kuptoj.

kete cupen ku e con mushka qe u genjeka kaq lehte?
    kaq e veshtire eshte per ta njohur dikend?
    apo deshira per tu arratis jetes se shqiperise , e ben ate qe te sakrifikoj edhe lidhjen me nje djale qe per ate vajze shume mire mund te ishte thjesht nje bilete per ''lirine'' ,e jo nje person qe vertet ajo e dashuronte!?

i often wonder that, se cfare really bluhej ne mendjen e nje femre kur merr kete inisjative per jeten e saj.

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga lindaaa Lexo Postimin
    Kush eshte ai qe mund te shprehet duke thene, se me vika keq se eshte nga Fieri.....eshte qenie njerezore mbi te gjitha

ne forum vetem nje e tille ndodhet qe megjithese pretendon se eshte femer deri tani si kam lexuar ndonje postim te kete ndjesi femre per te mos thene per te kunderten.

#
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    tregoni meshire per ata qe jane sakat, qe skan buk te hane qe skam ku te mbuten, jo per ato qe kan 10000000000000 mundesira po e zgjedhin vete te behen te tilla, ruajeni meshiren aty ku vle aman jo per prosituta.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Sdiskutohet qe ky pimp duhet te kalbet burgjeve tere jeten per krimin dhe dhunen qe ka ushtruar mbi kete vajze.

por nje gje nuk kuptoj.

kete cupen ku e con mushka qe u genjeka kaq lehte?
    kaq e veshtire eshte per ta njohur dikend?
    apo deshira per tu arratis jetes se shqiperise , e ben ate qe te sakrifikoj edhe lidhjen me nje djale qe per ate vajze shume mire mund te ishte thjesht nje bilete per ''lirine'' ,e jo nje person qe vertet ajo e dashuronte!?

i often wonder that, se cfare really bluhej ne mendjen e nje femre kur merr kete inisjative per jeten e saj.
    E keqja eshte se nje pjese e mire e gocave jo se jane genjyer, por kane preferuar te besojne me mire genjeshtrat, sesa realitetin, kjo per interesa personale, qe normalisht behen pishman me vone.
    Feelings change - memories don't.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Dhe dikush ne forum hap tema se shqiptaret e Madonise paskan qene te prapambetur dhe se paskemi qene 200 vite pas me edukate kur u paskemi krahasuar me sllavomaqedonasit!!!

Te pakten NE keto pune, keto maskaralluqe nuk i bejme!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    E keqja eshte se nje pjese e mire e gocave jo se jane genjyer, por kane preferuar te besojne me mire genjeshtrat, sesa realitetin, kjo per interesa personale, qe normalisht behen pishman me vone.
    well done...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Te pabesushme te duken kto lloj historirash

Ca ka te pabesueshme ktu? me historira te tilla eshte mbushur plot shqipria.

Po jan injorante femrat vet sju a ka fajin njeri.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    po ketu desha te ndalesha edhe une me shume. sepse nqs kjo qe pretendoj une e ti eshte e vertete , atehere a mund te gjykohet shkaku ashtu sikurse denohet konsekuenca?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    po ketu desha te ndalesha edhe une me shume. sepse nqs kjo qe pretendoj une e ti eshte e vertete , atehere a mund te gjykohet shkaku ashtu sikurse denohet konsekuenca?
    Tani normal qe ajo e ka dite me cfare eshte marr ai para se te lidhej me te. Si i beri milionat ky njeri, duke punu llac e tulla ne Italy? Biznesin si e ngriti? Ketu them qe atyre u intereson vetem qe ka leke, dhe jo si i ka vene ai leket. Kur vjen radha e tyre per tu bere burim leku i personit atehere fillojne e kthjellohen ato, se mund te haje nje tjeter zocke ne kurriz te tyre. Kam degjuar dhe femra qe jane shprehur '' He se punon tjetra qe te argetohem une.'' Dhe kjo normal do punoje me vone qe ai te mbaje dike tjeter. Ka femra te tilla debile.
    Mundet qe ajo ka dale me deshire, dhe per arsye inati se mund ta lere e denoncon. Te verteten vetem ata te dy e dine. Megjithate si do te jete e verteta akuza ndaj tij qendron, se ka nxjerre nje femer ne rruge, me deshire apo jo. Dhe si ajo te tjera.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-10-2009 më 15:33
    Feelings change - memories don't.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    O my god care historie, dale te ja u tregoj edhe une kete timen sepse e di me mire se sa te treguesit.

Fjerakja kur e ka njohur Hysniun e ka ditur qe ai ishte martuar dhe kishte dy kalamaj, edhe ajo ska qene aspak gruaja e tij por e dashura.

ajo ka pas shume options per te ikur nga Hysniu smund te numeroj, sidomos ketu ne londer, nje telefonate edhe ai se shifte me me sy.

londra sesht shqiperia ketu ke kushte nese dikush te shfrytzon,ajo e ka ditur detyren e saj per te ikur jasht shtetit sepse ajo prositute ishte dhe kur ishte ne fier, nga ajo qe i shkonte pas atij, Gruaja e Hysniut sot eshte rrugeve me dy femit.

por ca mund ti them nje femre qe rrin me nje burr te martuar , se burrrat aq tru kane.
    Hysniu per lek e kishte se per grua e kishte ne ne shtepi po ajo ate donte te ikte jashte.

aman tregoni meshire per ca femra qe ushtrohen tamam me dhune dhe skan rruge te dalin nga ajo jo per prosituta te lindura se ma hapet barkun.
    Kjo paska qene putane, po hajt me! Mire ti behet te tilla femrave.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  4. Historia kombtare
    Nga llokumi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •