Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 105
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga riduana Lexo Postimin
    Ksaj i thone hall me burre e hall pa burr e te shkretat femra thuaj me ca kafshesh e lidhin jeten
    po perzote sot ka ardh koha hall me burr hall pa burr, kur edhe burri te shfrytzon .
    nuk thojshin koti plakat femra mish per QEN !

rroft pavaresia, ku mashkujt qajn per makinen time...p)
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga A_Sokolaj Lexo Postimin
    O popull,kjo histori eshte shume e thjeshte,fierakja kur u njoft me tropojanin u dashurua pas lekeve te tij(pasi ai punonte mana xher ne nje restorant te njohur ne Fier) dhe as nuk i ka bere pershtypje qe ai ishte i martuar dhe kishte 2 femije.Kjo E-ja nuk ka lene Shqiperine per nje jete me te mire por vetem e vetem te ndante personin ne fjale nga gruaja ka jetuar 5 vite me te dhe ne prill te vitit 2006 H.Sokolaj kapet nga policia angleze duke punuar ne lavazh makinash jashte Londres dhe duke qene se ky person pak muaj me pare kishte terhequr azilin nga ky shtet rezultonte si ilegal ne Angli dhe pikerisht me 13 prill behet kthimi i itij nga autoritetet angleze,nderkohe E-ja e "shkreta" nga xhelozia duke menduar qe ai u kthye te gruaja e denoncon "burrin" e saj per hakmarrje .Keto budalliqe ketu ne Londer nuk ia besoi askush dhe e kthyen ne shqiperi,me pas ajo vendosi te mbaje te njejten histori edhe atje,nderkohe eshte vertetuar qe ajo nuk ka abortuar asnjehere dhe sa per rrafjet nuk mund ta di mund te jete e vertete mbase edhe jo....kaq
    per kuriozitet ajo fjala mana xher ne c'far gjuhe esht ,,,,

i/e regjistruar Maska e darknesss
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Postime
    70
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    po perzote sot ka ardh koha hall me burr hall pa burr, kur edhe burri te shfrytzon .
    nuk thojshin koti plakat femra mish per QEN !

rroft pavaresia, ku mashkujt qajn per makinen time...p)
    He ?!

i/e regjistruar Maska e Leo_uk
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Postime
    159
    Nuk e di nese ky eshte raste i vertet apo i trilluar..Por ka raste te ngjashme ka fatkeqesisht.
    I want to know God's thoughts...the rest are details.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Fierake kjo dhe le nje tropojan ta nxjerri si prostitute? Nuk me vjen keq fare se nje femer me mire te vdesi se sa te pranoj te dali si prostitute dhe nuk mund te thote dot askush qe ajo nuk kishte mundesi te ikte. Ah po, para se te ikte plotesisht, te blinte dhe nje arme, t'ja numeronte ketij malokut ne lule te ballit dhe mundesisht te plackat poshte te ketij dhe pastaj te shkonte ne polici. Kur jane bene dhe tropojanet te forte te perdorin femrat si prostituta mos durofte perendia. Me ardhka keq qe kjo eshte nga Fieri.
    pervec dhunes fizike ne shume raste ushtrohet dhe dhuna psiqike .. dhe kush eshte e dobet nuk i shpeton kollaj ....
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    O my god care historie, dale te ja u tregoj edhe une kete timen sepse e di me mire se sa te treguesit.

Fjerakja kur e ka njohur Hysniun e ka ditur qe ai ishte martuar dhe kishte dy kalamaj, edhe ajo ska qene aspak gruaja e tij por e dashura.

ajo ka pas shume options per te ikur nga Hysniu smund te numeroj, sidomos ketu ne londer, nje telefonate edhe ai se shifte me me sy.

londra sesht shqiperia ketu ke kushte nese dikush te shfrytzon,ajo e ka ditur detyren e saj per te ikur jasht shtetit sepse ajo prositute ishte dhe kur ishte ne fier, nga ajo qe i shkonte pas atij, Gruaja e Hysniut sot eshte rrugeve me dy femit.

por ca mund ti them nje femre qe rrin me nje burr te martuar , se burrrat aq tru kane.
    Hysniu per lek e kishte se per grua e kishte ne ne shtepi po ajo ate donte te ikte jashte.

aman tregoni meshire per ca femra qe ushtrohen tamam me dhune dhe skan rruge te dalin nga ajo jo per prosituta te lindura se ma hapet barkun.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    i knew there is always two sides of a story
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    O my god care historie, dale te ja u tregoj edhe une kete timen sepse e di me mire se sa te treguesit.

Fjerakja kur e ka njohur Hysniun e ka ditur qe ai ishte martuar dhe kishte dy kalamaj, edhe ajo ska qene aspak gruaja e tij por e dashura.

ajo ka pas shume options per te ikur nga Hysniu smund te numeroj, sidomos ketu ne londer, nje telefonate edhe ai se shifte me me sy.

londra sesht shqiperia ketu ke kushte nese dikush te shfrytzon,ajo e ka ditur detyren e saj per te ikur jasht shtetit sepse ajo prositute ishte dhe kur ishte ne fier, nga ajo qe i shkonte pas atij, Gruaja e Hysniut sot eshte rrugeve me dy femit.

por ca mund ti them nje femre qe rrin me nje burr te martuar , se burrrat aq tru kane.
    Hysniu per lek e kishte se per grua e kishte ne ne shtepi po ajo ate donte te ikte jashte.

aman tregoni meshire per ca femra qe ushtrohen tamam me dhune dhe skan rruge te dalin nga ajo jo per prosituta te lindura se ma hapet barkun.
    qeka lodh kot Toni.asaj i paska hanger vete pjeshka.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    qeka lodh kot Toni.asaj i paska hanger vete pjeshka.
    eh Femra e keqja e vetes, disa ecin per tok disa fluturojne me presh ne b...h

Toni ndoshta eshte shoku i saj qe i qan hallin, qarramani
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    po nga e arrite ti kete perfundimin se 80 % e shqiptareve te shqiperise paskan zhvillim nen minimal..wow nuk e paskemi dite qe shqiptaret e shqiperise paskan mungesa ne shume elemente te te qenit njeri..me befason me keto qe thua..kam pershtypjen se jeton ne mars dhe nuk e di realitetin fare...

une mund te them se nga te gjitha viset shqiptare shqiperia londineze ka popullsine me te shkolluar e te civilizuar..por mos merr raste te tilla sporadike te arrish ne nje perfundim te tille...ashru siq te ka thene shoku jot managjer per te tilla rrugaqe une po te them nga vetja ime per debile nga shume vise shqiptare qe as uje gomarit nuk dine ti japin dhe qe mund ti genjesh me nje karamele...por kurre nuk mund ta identifikoj apo ta identifikojme nje shoqeri me 5 debile apo 10 prostituta...ne cdo vend i ke keto fenomene..por tek ne shqiptaret perbejne buje me te madhe...

shume gabim je kur permend fshatin dhe jeten atje..shume rralle kan ndodhe lidhje martesore brenda fshatit dhe asnjehere brenda gjakut.shqiptari e ka tradite qe e zgjedh gruan sa me larg gjakut per tju shmangur problemeve shendetesore tek pasardhesit..ti na e paraqet fshatin sikur te ishte afganistan .. jo jo i dashur perkundrazi fenomene te tilla me shume ka pase neper qytete...ku mundesia e rrembimeve ka qene shume me e madhe ..dhe a e di ti se ky fenomen eshte me i perhapur ne jug te shqiperise ku shkalla e arsimimit eshte me e madhe se ajo e shqiperise veriore..dhe mos harro se nuk eshte shkalla arsimore ajo qe ben te ndodhin keto fenomene..por ato qe ti i quan mafioze ( e qe ne te vertete jan lagonj ) kan gjete vend e bejne kuvend andej..e dine se po ja rrembyen vajzen dikujt nga veriu i shqiperise ju shkon oka e kafese ( ndoshta nuk e din cka eshte kjo ) ne shtepi..le ma ta mashtrojne ..shqiptari i veriut ka kanunin ne dore dhe nuk pyet shume per ligj e shtet ne te .
    une mund te them se nga te gjitha viset shqiptare shqiperia londineze ka popullsine me te shkolluar e te civilizuar
    Kete shprehje sinqerisht nuk e kuptoj!!!!Une nuk kam pare ndonje vend ne shqiperi qe te quhet shqiperia londineze....interesant, sa te rrojme do te mesojme.

Ore mos e ke fjalen se shqipetaret ne Londer jane me te shkolluarit?Me te civilizuarit, shembulloret? Mos na bej estrade tashti ,te lutem.

Si the ti qe nuk ka prostituta nga veriu, se te hiken kaplloqia?Jo i dashur e ke gabim bota eshte e mbushur me prostituta shqipetare nga te gjitha viset e shqiperise dhe te Kosoves.Vetem nga Prishtina ke me statistike te viit 2008 rreth 2000 prostituta.

Po qe se je i Kosoves te lutem mos me trego mua jeten e fashatarit shqipetare,ne diktature, dhe te fshatarit te sotem.Te lutem kam alergji.Ooooou!Njerzit normale ne Shqiperi perbejne nje minornce dhe fare te vogel.Po ja beke vetes me sy se na qenke ne Londer?Ooooou!Bisht qeni je dhe per nja 200 vjet nese je atje, nese do te kthehesh ketu te duhet te jesh i tille dhe per 1000 vjet.

Si the ti per martesat brenda katunit?Ooooou, brenda fisit po te them.Camet e kane shprehjen e tyre se mishin e hame per vte dhe kocen per te tjere.Por nukbejne perjashtim dhe te tjeret qe bien kusheri me nje person dhe nga mamaja dhe nga babai.Do na lesh rehate me kete zhulin ton ti, a te keqen lali.

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  4. Historia kombtare
    Nga llokumi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •