Nuk e di nese ky eshte raste i vertet apo i trilluar..Por ka raste te ngjashme ka fatkeqesisht.
I want to know God's thoughts...the rest are details.
O my god care historie, dale te ja u tregoj edhe une kete timen sepse e di me mire se sa te treguesit.
Fjerakja kur e ka njohur Hysniun e ka ditur qe ai ishte martuar dhe kishte dy kalamaj, edhe ajo ska qene aspak gruaja e tij por e dashura.
ajo ka pas shume options per te ikur nga Hysniu smund te numeroj, sidomos ketu ne londer, nje telefonate edhe ai se shifte me me sy.
londra sesht shqiperia ketu ke kushte nese dikush te shfrytzon,ajo e ka ditur detyren e saj per te ikur jasht shtetit sepse ajo prositute ishte dhe kur ishte ne fier, nga ajo qe i shkonte pas atij, Gruaja e Hysniut sot eshte rrugeve me dy femit.
por ca mund ti them nje femre qe rrin me nje burr te martuar , se burrrat aq tru kane.
Hysniu per lek e kishte se per grua e kishte ne ne shtepi po ajo ate donte te ikte jashte.
aman tregoni meshire per ca femra qe ushtrohen tamam me dhune dhe skan rruge te dalin nga ajo jo per prosituta te lindura se ma hapet barkun.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
i knew there is always two sides of a story![]()
●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙
Kete shprehje sinqerisht nuk e kuptoj!!!!Une nuk kam pare ndonje vend ne shqiperi qe te quhet shqiperia londineze....interesant, sa te rrojme do te mesojme.une mund te them se nga te gjitha viset shqiptare shqiperia londineze ka popullsine me te shkolluar e te civilizuar
Ore mos e ke fjalen se shqipetaret ne Londer jane me te shkolluarit?Me te civilizuarit, shembulloret? Mos na bej estrade tashti ,te lutem.
Si the ti qe nuk ka prostituta nga veriu, se te hiken kaplloqia?Jo i dashur e ke gabim bota eshte e mbushur me prostituta shqipetare nga te gjitha viset e shqiperise dhe te Kosoves.Vetem nga Prishtina ke me statistike te viit 2008 rreth 2000 prostituta.
Po qe se je i Kosoves te lutem mos me trego mua jeten e fashatarit shqipetare,ne diktature, dhe te fshatarit te sotem.Te lutem kam alergji.Ooooou!Njerzit normale ne Shqiperi perbejne nje minornce dhe fare te vogel.Po ja beke vetes me sy se na qenke ne Londer?Ooooou!Bisht qeni je dhe per nja 200 vjet nese je atje, nese do te kthehesh ketu te duhet te jesh i tille dhe per 1000 vjet.
Si the ti per martesat brenda katunit?Ooooou, brenda fisit po te them.Camet e kane shprehjen e tyre se mishin e hame per vte dhe kocen per te tjere.Por nukbejne perjashtim dhe te tjeret qe bien kusheri me nje person dhe nga mamaja dhe nga babai.Do na lesh rehate me kete zhulin ton ti, a te keqen lali.
Krijoni Kontakt