Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 105
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Sic e tha dhe Endless zgjohuni dhe mos besoni cdo gje qe lexoni dhe degjoni neper lajme.
    Ne Londer te pakten femrat "nuk punojne rrugve" se ju ...... Kush punon, punon neper apartamente te konvertuara ne bordello. Juve qe thoni gjynah ktu gjynah aty. Ne Belgjike dhe ne Londer te pakten te jepet mundesia per ti dal asaj rruge, nese vertet do te dalesh...por ka dhe ka pasur nga ato femra qe ju ka pelqyer leku "i shpejt" dhe e kan vazhduar. Ka dhe ka pasur nga ato femra qe, kan punuar sa kan punuar dhe kur "tutori" nuk i ka dhene leket e premtuara e kan denoncuar dhe i ka thene "per keq-trajtimet" virtuoze.

Endless e tha ne 2009-ten eshte shume kollaj ti shmangesh asaj rruge sidomos ne Belgjike dhe ne Londer, per te gjithe ata qe kane jetuar dhe jetojne ne kto shtete e dine shume mire.
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga lola_it Lexo Postimin
    Pershendetje ENDLESS.Nuk pajtohem me mendimin tend.Nje ne semafor, nuk mund ti bej me sy asnji polici,sepse ajo ka prapa ate te pa shpirtin çe i merr paret sa her ajo del nga nji makin. Ajo aty per aty nuk mund te hyj ne nji makin policie se sa fillon ti tregoj qe diku me andej ndodhet ai qe e ka nxjerr ne rrug ai iken dhe hajde kape.Pastaj ligji ketu ne itali keto kohet e fundit po ben krejt schifo.Por menyra xhindet po te kesh nevoj te ikesh nga rruget e te dalesh ne rrug me kok lart pa te par me sy si nji prostitut askush.Per ato qe do te bejn kete jet le ta bejn por si do edukojn femit e tyre?eE nji dit femit do marrin vesht se nena ben o ka ber prostitut,sa turp per te shkretet femi.
    \

Po lere me goce mo na trego perralla tani. Po pse gjithe kohen pulle nga mbrapa i rri ai i pashpirti prostitutes? Po kur vete ne ndonje banjo femrash publike goce punes, si ja bene ai per ti ndejtur prane? Apo dhe aty maskohet si femer ky i pashpirti, dhe hyn dhe ai ne po te njejten banjo publike?
    Ligji ne Itali po behet schifo? Ca do te thuash me kete? Qe nese nje femer denoncon dike se ai e detyron me zor te dali ne rruge, dhe te prostitutoj, shteti Italian i jep doren dhe i jep ndonje medalje? Bahhhh! S'ma merr mendja, po nejse! Dhe sa per ate se si do ti edukojne femijet e vet prostitutat,mire e ke thene pune e tyre. Secila/i zgjedh vet se ca do te bej ne jete,disa detyrohen dhe nga rrethanat e veshtira te jeteses per te bere nje jete imorale, disa mendojne se pak rendesi ka morali,apo ndershmeria, kryesorja eshte te kene mireqenje. Fukarallek = Maskarallek - thote populli. Nuk e ke idene se c'fare gjerash te pamoralshme,apo te peshtira, mund te te bej nje person nese eshte i varfer.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga agas Lexo Postimin
    Po mer se shkonte ankohej ke sekretari i partise pastaj.Nuk ju rrihet nje pjese pa cfaqur nostalgji per ate kohe qe mos ardhte kurr me.Drejtuesit e partise ne ate kohe ishin kurvaret me te medhenj te grave bukuroshe qe kish populli punonjes.
    Po pra ,te kam thirr ne zyre
    Pse drejtorat si ishin ?????
    Njehere nje punonjes martohej dhe kishte thirr dhe drejtorin ne dasem .
    Nusen e kishte shume te bukur ...e sheh drejtori dhe e pyet punonjesin :
    A e ke grun ne pune ?
    _Jo, i pergjigjet ky.
    _E marr une segretare
    _Drejtor ,t'ia b...nje here vete une ?
    Keshtu ishte ai morali i atehershem i xhaxhit .

Sa per temen turp te kene ,adolishenca eshte shume e veshtire ,si per djemt ashtu dhe per vajzat ,rriten nuk degjojne ,familjet shqiptare shumica te varfera ,injorante ,patriakale ,dhe femijet duan te ikin ...por se per ku ?....
    Por ky djali paska pasur dhe familjen plehre ,babai mban parat e ndyra te te birit ne banke ....
    Ky fenomen ka qene shume i perhapur ne Shqiperi ,dhe sidomos nga zonat me injorante dhe me te varfera ,pa dallim jug e veri...
    Besoj se tani ka ndryshuar diçka...bo...
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Me punen qe kam ber ne karitas e duke degjuar shum histori gocash,,po shkruaj nji liber me historit e tyre .Keshtu mendoj se duke lexuar nji liber te till do mendojne dy her para se te largohen nga njerzit qe i duan shum . QE ESHT FAMILIA.OGGI SI DEVE AVERE FORZA E CORAGGIO A DIRE STOP ALLA VIOLENZA SUL LE DONNE .
    forcen dhe kurajon duhet ta gjej vete femra... dhunen mbi femren e ushtron vetem ai qe femra e lejon tja ushtroje...
    heren e pare qe perdor dhune mashkulli , femra dhe mund tja fal vetes se thote nuk e nihja per te tille por ama nuk duhet te lejoje qe te kete nje here te dyte...
    e keqja eshte se ne femrat ne behemi viktima te vetes tone duke lejuar te tjeret qe te na perdorin si nje placke pa vlere....

ne jete ka gjithmone nje rrugdalje, eshte e veshtire qe dikush te na detyroje te bejme dicka pa deshiren tone..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

io Maska e lola_it
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    Ok.E lem si thua ti.Por ta dish se per buk nuk vdes asnji njeri.Kryesorja esht ndershmeria me mir fukara e me koken lart e jo me pare e e pa moral.shpresoj qe se shpejti do te dalin libri i imi e aty tregon si vuan nji goce.Gjith te mirat

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    \

Po lere me goce mo na trego perralla tani. Po pse gjithe kohen pulle nga mbrapa i rri ai i pashpirti prostitutes? Po kur vete ne ndonje banjo femrash publike goce punes, si ja bene ai per ti ndejtur prane? Apo dhe aty maskohet si femer ky i pashpirti, dhe hyn dhe ai ne po te njejten banjo publike?
    Ligji ne Itali po behet schifo? Ca do te thuash me kete? Qe nese nje femer denoncon dike se ai e detyron me zor te dali ne rruge, dhe te prostitutoj, shteti Italian i jep doren dhe i jep ndonje medalje? Bahhhh! S'ma merr mendja, po nejse! Dhe sa per ate se si do ti edukojne femijet e vet prostitutat,mire e ke thene pune e tyre. Secila/i zgjedh vet se ca do te bej ne jete,disa detyrohen dhe nga rrethanat e veshtira te jeteses per te bere nje jete imorale, disa mendojne se pak rendesi ka morali,apo ndershmeria, kryesorja eshte te kene mireqenje. Fukarallek = Maskarallek - thote populli. Nuk e ke idene se c'fare gjerash te pamoralshme,apo te peshtira, mund te te bej nje person nese eshte i varfer.
    brain wash , lavaggio di cervello kete bejne shumica e meshkujve qe shfrytezojne nje femer , dhe normal dine se ke sgjedhin , prene e tyre e zgjedhin me cilesi sa me te pakta sidomos te jene naive !!
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Ok.E lem si thua ti.Por ta dish se per buk nuk vdes asnji njeri.Kryesorja esht ndershmeria me mir fukara e me koken lart e jo me pare e e pa moral.shpresoj qe se shpejti do te dalin libri i imi e aty tregon si vuan nji goce.Gjith te mirat
    Historia jote eshte?!

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939

e vertete disa qe skan as buke te hane nuk vdesin se skan ngrene por vrasin veten se skane cte hane

vetem istoria e nje goce ???

dhe kjo do perfaqesoje 100 femra shqiptare qe kan perfunduar rrugeve ?? perfshire dhe ato qe jan vrare ?!
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

io Maska e lola_it
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    Pershendetje.Jo nuk esht historia e ime.Un kam familien kam cen dhe jam nji grua çe me pelqen te ndihmoj njerzit.Por naturisht vetem nuk mund tja bej kurr.Por kemi hapur nji soqieta ku vim ne ndihm ketyre gocave.Nuk jan veç SHQIPTARE por nga te gjitha vendet e tjera te botes.GJITH TE MIRAT

io Maska e lola_it
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Vendndodhja
    ku je ti
    Postime
    52
    Jo nuk esht historia e nji goce.Po ne kete liber flitet ehe per vrasjen e dy gocave qe i kan vrar.Jan shum histori vrasjesh por jan dy ato çe kam shkruar persa i perket vrasjes.Edashur VLONJATE un prap jam e mendimit se per buk nuk vdes as njiNuk mund te shitesh trupin per te gren,jan shum pika karitasit ku mund te hash te vishesh dhe jan edhe shtepia te karitasit o te mergeshave ku mund te flesh deri sa te gjesh nji pun.Edhe per pun te ndihmojn,sigurisht jo ne ministri.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  4. Historia kombtare
    Nga llokumi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •