Historia e një vajze nga Fieri, që u trafikua në Angli nga bashkëshorti
I premton martesë dhe e dërgon në trotuaret e Belgjikës dhe Anglisë.Kjo është historia e një vajze nga Fieri, e cila është martuar me Hysni Sokolajn, i cili e ka shfrytëzuar për vite me radhë rrugëve të Londrës. Denoncimi është realizuar tri vite me parë, ndërsa ditët e
fundit dosja ndaj tropojanit ka shkuar për gjykim në Gjykatën e Krimeve të Rënda. Sipas kërkesës për gjykim, Sokolaj dhe e dëmtuara E janë larguar me gomone nga qyteti i Vlorës për në Itali. Më pas kanë shkuar në Francë e më tej në qytetin e Anversës. Në këtë qytet janë sistemuar në shtëpinë e një shokut të Hysniut, të quajtur Agron Lumneshi. Hysniu i ka thënë E.-së se do të dilte të punonte si prostitutë. Kallzimtarja e ka kundërshtuar, duke i
thënë se i kishte premtuar që do të shkonin në Londër, ku do të krijonin familje. Pasi ka hasur në kundërshtimin e të dëmtuarës, Hysni Sokolaj ka ushtruar dhunë fizike ndaj saj,
duke e rrahur me rripin e pantallonave, e shponte me thikë, si dhe e qëllonte me sende të forta në kokë. Më pas ajo ka pranuar të ushtrojë prostitucion. Pas dy muajsh shkojnë në Londër, ku vazhdon shfrytëzimi. Sipas dosjes së prokurorisë, mesatarisht e dëmtuara
kryente marrëdhënie seksuale me 20 klientë dhe fitimi ishte 400-500 sterlina në ditë. Gjatë kohës prej 5 vjetësh që është shfrytëzuar si prostitutë nga Hysni Sokolaj, ka mbetur 4 herë shtatzënë dhe më pas i ka abortuar fëmijët nga presioni i tij.
Krijoni Kontakt