Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 105
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    nuk ka lidhje nga je mjafton te jesh shqiptar dhe qdo gje ketu mbaron,ne jemi per faqe te zez ku kemi shkel e kemi ndyer.
    Imazhi yne si shqipetar eshte i barabart me magjup hiq ma i mire,
    ,,O zoteri per nje plesht nuk digjet jorgani"!Ku more gjithe kete te drejt te krahasosh imazhin e Shqiptarve me magjyp?
    Per temen.
    Kjo eshte per te ardhur keq,por nuk e kuptoj edhe at femer per tre vite mos ta lajmroj dikend nga te afermit,apo policin,ajo nuk ka qene e mbyllur,une femer jame vete nuk e mbroj te keqen,por ka pas rruge te tjera qe ta lajmroj disi at ndytesir.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anëtarësuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Yhyyyyyy sa raste te tilla kam degjuar une... Shkon ne shqiperi cuni edhe prinderit duan ta martojne "Cuni im jeton jasht, ai ka jete te mire, ka shtepi, ka pune". Genjehen te tjeret dhe shkojne i japin gocen... Edhe skan faj se verbohen nga jeta jasht dhe duan te rregullojne gocen, nuk e dine qe e marrin vete ne qajf jeten e saj.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga cherry Lexo Postimin
    Me nje fjale ti duhet te jesh ndonje pjesetar i familjes se Hysniut.
    Po mesohemi me kafshet njerezore...
    E ka shkruar Darius: jane ngaterruar genet gabimisht...
    Gijotine,qe ta shofin te tjeret dhe bien ne qetesi keta BESTIET.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e pa-emer
    Anëtarësuar
    26-09-2009
    Vendndodhja
    ne parajse--aty ku sje Ti
    Postime
    257
    No coment..Tmerr...vajza gabon qe nuk ja njeh nja 7 plumba ne ball ...skam qka te shtoj ma shum
    fotografia-hobi im

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    ,,O zoteri per nje plesht nuk digjet jorgani"!Ku more gjithe kete te drejt te krahasosh imazhin e Shqiptarve me magjyp?
    Per temen.
    Kjo eshte per te ardhur keq,por nuk e kuptoj edhe at femer per tre vite mos ta lajmroj dikend nga te afermit,apo policin,ajo nuk ka qene e mbyllur,une femer jame vete nuk e mbroj te keqen,por ka pas rruge te tjera qe ta lajmroj disi at ndytesir.

O zoteri per nje plesht nuk digjet jorgani"!Ku more gjithe kete te drejt te krahasosh imazhin e Shqiptarve me magjyp?
    Nuk ka shum vend per tu fyer.Per shqipetaret e shqiperise po te them se 80% e tyre kane nje zhvillim nen minimalin, i mungojne shume elamente te te qenit njeri.Nese shohim rastin ne fjale, nuk eshte as i pari dhe as i fundit.Nje shok qe punon si mamager ne kazino me thote se eshte i habitur se si shqiperia te kete kaq vajza rrugace.Pra shume perj ketyre femrave qe krijojne lidhje te tilla si ne rastin me lart , se kane per gje dhe te panojne ate jete.Keto jane funderrina e nje shoqerie.Para viteve 90 80 % e baoreve jetonin ne fshat, nen nje ivarferi te plote,me edukim te manget, nje jete ne monotoni.Dhe martesat beheshin brenda fshatit dhe jeta perseritej po aty.Ndyshimet pas 90, largimi djemve ne emigracion te pa ligjeshem,gjendja alarmate ekonomike,afteisia minimale per integrim, krijoji nje situate kaotike, ku si pasoje kemi dhe shfaqen e ketyre fenomeneve si lidhje martesore jo serioze,tradhetite bashkeshortore , prostitucionin, drogen , kriminalitetin etj etj.Kjo eshte nje shoqeri qe lengon dhe do ti duhet akoma shume kohe te kaperceje gjendjen.

Persa i perket kesaj shprehje
    por ka pas rruge te tjera qe ta lajmroj disi at ndytesir
    Mund te them se ne shumisen e rasteve kjo menyre jetese eshte nje akord mes paleve, por kur kemi te bejme me nje grup te organizuar , mafioze, atehere mundesite per denoncim zvogelohen, pasi ato te vrasin antaret e famijes ketu ne shqiperi.Shpesh ato mashtrojne ose rrembejne vajza qe ne familje ,skane meshkuj te se njejtes kategori, ku ta njofin vampiri lugatin.

Eshte nje karakteristike qe fenomene te tilla negative nuk kemi ne familjet e civilizuara, pervese ndonje rasti sporadik.Prandaj eshte e rendesishem ceshtja e edukimit, rritja e nivelit intelektual ne shkolla etj.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Une nuk ndava fare se nga vijn por pergjithesova Shqiptaret,ku do qofshin ata,e kjo fjali qe i nderuari e perdori,nuk eshte as nuk qendron,cdo fis ka ndoj pis,cdo popull ka te metat e vlerat e veta,kurr nuk duhet te pergjithesojm gjerat,a eshte nga Fieri a Tropoja,a Prishtina apo gjetiu ku do qe ka Shqiptar te etiketohet me kete qe po e citoj nuk pajtohem!
    mjafton te jesh shqiptar dhe qdo gje ketu mbaron,ne jemi per faqe te zez ku kemi shkel e kemi ndyer.
    Imazhi yne si shqipetar eshte i barabart me magjup hiq ma i mire,
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o anest

Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nuk ka shum vend per tu fyer.Per shqipetaret e shqiperise po te them se 80% e tyre kane nje zhvillim nen minimalin, i mungojne shume elamente te te qenit njeri.Nese shohim rastin ne fjale, nuk eshte as i pari dhe as i fundit.Nje shok qe punon si mamager ne kazino me thote se eshte i habitur se si shqiperia te kete kaq vajza rrugace.Pra shume perj ketyre femrave qe krijojne lidhje te tilla si ne rastin me lart , se kane per gje dhe te panojne ate jete.Keto jane funderrina e nje shoqerie.Para viteve 90 80 % e baoreve jetonin ne fshat, nen nje ivarferi te plote,me edukim te manget, nje jete ne monotoni.Dhe martesat beheshin brenda fshatit dhe jeta perseritej po aty.Ndyshimet pas 90, largimi djemve ne emigracion te pa ligjeshem,gjendja alarmate ekonomike,afteisia minimale per integrim, krijoji nje situate kaotike, ku si pasoje kemi dhe shfaqen e ketyre fenomeneve si lidhje martesore jo serioze,tradhetite bashkeshortore , prostitucionin, drogen , kriminalitetin etj etj.Kjo eshte nje shoqeri qe lengon dhe do ti duhet akoma shume kohe te kaperceje gjendjen.

Persa i perket kesaj shprehje

Mund te them se ne shumisen e rasteve kjo menyre jetese eshte nje akord mes paleve, por kur kemi te bejme me nje grup te organizuar , mafioze, atehere mundesite per denoncim zvogelohen, pasi ato te vrasin antaret e famijes ketu ne shqiperi.Shpesh ato mashtrojne ose rrembejne vajza qe ne familje ,skane meshkuj te se njejtes kategori, ku ta njofin vampiri lugatin.

Eshte nje karakteristike qe fenomene te tilla negative nuk kemi ne familjet e civilizuara, pervese ndonje rasti sporadik.Prandaj eshte e rendesishem ceshtja e edukimit, rritja e nivelit intelektual ne shkolla etj.
    po nga e arrite ti kete perfundimin se 80 % e shqiptareve te shqiperise paskan zhvillim nen minimal..wow nuk e paskemi dite qe shqiptaret e shqiperise paskan mungesa ne shume elemente te te qenit njeri..me befason me keto qe thua..kam pershtypjen se jeton ne mars dhe nuk e di realitetin fare...

une mund te them se nga te gjitha viset shqiptare shqiperia londineze ka popullsine me te shkolluar e te civilizuar..por mos merr raste te tilla sporadike te arrish ne nje perfundim te tille...ashru siq te ka thene shoku jot managjer per te tilla rrugaqe une po te them nga vetja ime per debile nga shume vise shqiptare qe as uje gomarit nuk dine ti japin dhe qe mund ti genjesh me nje karamele...por kurre nuk mund ta identifikoj apo ta identifikojme nje shoqeri me 5 debile apo 10 prostituta...ne cdo vend i ke keto fenomene..por tek ne shqiptaret perbejne buje me te madhe...

shume gabim je kur permend fshatin dhe jeten atje..shume rralle kan ndodhe lidhje martesore brenda fshatit dhe asnjehere brenda gjakut.shqiptari e ka tradite qe e zgjedh gruan sa me larg gjakut per tju shmangur problemeve shendetesore tek pasardhesit..ti na e paraqet fshatin sikur te ishte afganistan .. jo jo i dashur perkundrazi fenomene te tilla me shume ka pase neper qytete...ku mundesia e rrembimeve ka qene shume me e madhe ..dhe a e di ti se ky fenomen eshte me i perhapur ne jug te shqiperise ku shkalla e arsimimit eshte me e madhe se ajo e shqiperise veriore..dhe mos harro se nuk eshte shkalla arsimore ajo qe ben te ndodhin keto fenomene..por ato qe ti i quan mafioze ( e qe ne te vertete jan lagonj ) kan gjete vend e bejne kuvend andej..e dine se po ja rrembyen vajzen dikujt nga veriu i shqiperise ju shkon oka e kafese ( ndoshta nuk e din cka eshte kjo ) ne shtepi..le ma ta mashtrojne ..shqiptari i veriut ka kanunin ne dore dhe nuk pyet shume per ligj e shtet ne te tilla raste..

shume kenke shqetesuar nese lengon apo jo kjo shoqeri..mos u merzit pasi ka shume mundesi te lengosh ti i dashur dhe jo shoqeria shqiptare ne pergjithesi dhe ajo e shqiperise londineze ne veqanti..mos ja ver vehtes kete siklet se nuk pordh shoqeria njerezore per 10 kurva a debile qe ka...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 09-10-2009 më 12:46

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    Historia e një vajze nga Fieri, që u trafikua në Angli nga bashkëshorti

I premton martesë dhe e dërgon në trotuaret e Belgjikës dhe Anglisë.Kjo është historia e një vajze nga Fieri, e cila është martuar me Hysni Sokolajn, i cili e ka shfrytëzuar për vite me radhë rrugëve të Londrës. Denoncimi është realizuar tri vite me parë, ndërsa ditët e
    fundit dosja ndaj tropojanit ka shkuar për gjykim në Gjykatën e Krimeve të Rënda. Sipas kërkesës për gjykim, Sokolaj dhe e dëmtuara E janë larguar me gomone nga qyteti i Vlorës për në Itali. Më pas kanë shkuar në Francë e më tej në qytetin e Anversës. Në këtë qytet janë sistemuar në shtëpinë e një shokut të Hysniut, të quajtur Agron Lumneshi. Hysniu i ka thënë E.-së se do të dilte të punonte si prostitutë. Kallzimtarja e ka kundërshtuar, duke i
    thënë se i kishte premtuar që do të shkonin në Londër, ku do të krijonin familje. Pasi ka hasur në kundërshtimin e të dëmtuarës, Hysni Sokolaj ka ushtruar dhunë fizike ndaj saj,
    duke e rrahur me rripin e pantallonave, e shponte me thikë, si dhe e qëllonte me sende të forta në kokë. Më pas ajo ka pranuar të ushtrojë prostitucion. Pas dy muajsh shkojnë në Londër, ku vazhdon shfrytëzimi. Sipas dosjes së prokurorisë, mesatarisht e dëmtuara
    kryente marrëdhënie seksuale me 20 klientë dhe fitimi ishte 400-500 sterlina në ditë. Gjatë kohës prej 5 vjetësh që është shfrytëzuar si prostitutë nga Hysni Sokolaj, ka mbetur 4 herë shtatzënë dhe më pas i ka abortuar fëmijët nga presioni i tij.

Nuk eshte e vetmja kjo vajze qe i ka ndodh dicka e tille nga meshkuj si puna ktij.

Perfundimisht duhet te dale ndonje ligj per varjen ne litar te ktyre tipave.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nuk eshte e vetmja kjo vajze qe i ka ndodh dicka e tille nga meshkuj si puna ktij.

Perfundimisht duhet te dale ndonje ligj per varjen ne litar te ktyre tipave.
    Jo jo për këta legena meshkuj, degjenerata që shesin trupin e një femre për të përfituar nuk meritojn varje në litar. Këta tipa meritoj tredhje organesh ose kastrim dhe ti fusin në burg me ato tipat që kan mbi një dënim të përjetshëm dhe nuk i lejohen takimet me bashkshortet. Do ishte më bukur ti shikoje prostituta këta tipa sesa të vdekur, aty do arrinin të kuptonin vuajtjen dhe dhimbjen e një femre të lënduar dhe abuzuar se do ishin në rolin e tyre.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ca kafshe.........po edhe kjo fierakja ka faj se paska pasur shije leshi per meshkuj,c'ju desh asaj qe i shkoi atij nga mbrapa??????
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mosekzistenca historike e "Jezusit" dhe e "Pavlit"
    Nga Qafir Arnaut në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 06-03-2015, 11:37
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Perse Duhet Studiuar Historia E Luftes Se Ftohte?
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 02:57
  4. Historia kombtare
    Nga llokumi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-02-2003, 20:51
  5. Menyrat e shkruarjes se historise (Historia Virtuale)
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2002, 15:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •