Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 124
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    keta kan gabu qe i kan ra asaj baristes. po karabinierve mire ia kan ba.

shifni pak kush jane karabiniert

Fierak 100% Maska e Ujku'80
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Itali, shqiptarët rrahin karabinierët
    me vjen per te qeshur kur lexoj artikuj te tille denigrus, jan pir jan zene ,gabim kan ber se tregojne injorancen e tyre, por qe na paskan derguar ne spital nja 20 veta eshte pak e ekzagjeruar dhe per me teper raciste, te frysh nje sherr ne masa te tilla, gazetat italiane, sidomos ato te verilindje kan tendencen ti ekzagjerojne rastet e krimeve nga "jashtetokesoret", kurse kur vjen puna tek krimet e kryera nga vendasit lexon artikuj vetem nga nje rresht....
    Liberté, égalité, fraternité

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Sidomos banakieres ja kanë bërë më së miri. Sepse këto kurvat ta hypin çmimin dupllo, kur e shohin që je i dehur.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Itali, shqiptarët rrahin karabinierët
    Nje pjese e mire e shqptareve jane injorante. Kete e kame vene re jo vetem tek meshkujt por edhe tek femrat, keshu qe mos ti perjashtojme femrat.
    Kjo eshte si pune asaj, qe te vij une ne shtepine tende dhe gjoja te bej ligjin.
    Cfare pasoje do kete kjo per shqiptaret e tjere qe jetojne dhe punojne ne itali? Jo se kemi ndonje emer te mire ne ne itali jo, por me vjen keq per ata qe punojne dhe I nxierrin paret me djerse.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Nje cift japonezesh paguan 700 € per nje vakt ne nje restorant roman,japonezet jane te bute vetem ankohen,shqiptari nuk te fal po tja futesh

http://www.ultimissime.org/?p=7899
    Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 30-09-2009 më 07:34

Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga strider Lexo Postimin
    Nje cift japonezesh paguan 700 € per nje vakt ne nje restorant roman,japonezet jane te bute vetem ankohen,shqiptari nuk te fal po tja futesh

http://www.ultimissime.org/?p=7899
    ne radh e par ky person, resotant, ja ka futur vetes dhe italise dhe jo japonezeve. japonezet jane te zgjuar. nuk do fusin veten ne sherr per 700 euro por perhap lajmin tek japonezt e tjere. sa pare humbet shteti italian nga turizmi ne kete rast. me miliona. keshtu qe shteti italian do tja fusin ketij restoranti per padrejtesi dhe te zotit nja 20 vjet burg. shqiptaret ngelen prape injorant
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar më parë nga davidd Lexo Postimin
    ne radh e par ky person, resotant, ja ka futur vetes dhe italise dhe jo japonezeve. japonezet jane te zgjuar. nuk do fusin veten ne sherr per 700 euro por perhap lajmin tek japonezt e tjere. sa pare humbet shteti italian nga turizmi ne kete rast. me miliona. keshtu qe shteti italian do tja fusin ketij restoranti per padrejtesi dhe te zotit nja 20 vjet burg. shqiptaret ngelen prape injorant
    Kampion i injorances eshte ai qe pergjithson,kurse ai/ajo qe shan kombin e vet eshte jo vetem injorant por dhe budalla,sepse ne kte rast ka mohuar vetveten.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Kampion i injorances eshte ai qe pergjithson,kurse ai/ajo qe shan kombin e vet eshte jo vetem injorant por dhe budalla,sepse ne kte rast ka mohuar vetveten.

Shume e vertete! Ne vende te tilla ku konsumohet alkooli pa kufi, normal qe vie deri te skena te tilla, sepse njerezit e dehur nuk jane te vetedijshem. Italia per cdo dite maltreton shqiptaret ne menyrat me te keqija, e nje rrahje qe e kane bere disa te dehur, shqiptare ne kete rast, do te na behet jo vetem problem kombetar, mirepo edhe nderkombetar.

Mire ua kane bo!

Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    injoranca te le mbas. skam kohe te merrem me ju i nderuar injorant. vazhdo te rrish injorant, i leverdis te tjereve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Gazeta EuroTashetheme:

Gjykata Ndërkombëtare në Hagë: Pritet të dalin para gjyqit ndërkombëtar dy të pandehurit shqiptarë të akuzuar për krime lufte, rrahjen e një banakiere, dhe dy karabinierëve të gjorë. Shqiptarët tashmë kanë humbur reputacionin në shkallë të gjerë si pasojë e kësaj rrahjeje.
    Italia ka mbyllur ambasadat e saj në Shqipëri dhe Kosovë, dhe pritet një dëbim në shkallë të gjerë i emigrantëve shqiptarë që jetojnë në këtë shtet.
    ............
    Ndryshuar për herë të fundit nga andirago : 30-09-2009 më 09:09

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •