keta kan gabu qe i kan ra asaj baristes. po karabinierve mire ia kan ba.
shifni pak kush jane karabiniert
keta kan gabu qe i kan ra asaj baristes. po karabinierve mire ia kan ba.
shifni pak kush jane karabiniert
me vjen per te qeshur kur lexoj artikuj te tille denigrus, jan pir jan zene ,gabim kan ber se tregojne injorancen e tyre, por qe na paskan derguar ne spital nja 20 veta eshte pak e ekzagjeruar dhe per me teper raciste, te frysh nje sherr ne masa te tilla, gazetat italiane, sidomos ato te verilindje kan tendencen ti ekzagjerojne rastet e krimeve nga "jashtetokesoret", kurse kur vjen puna tek krimet e kryera nga vendasit lexon artikuj vetem nga nje rresht....
Liberté, égalité, fraternité
Sidomos banakieres ja kanë bërë më së miri. Sepse këto kurvat ta hypin çmimin dupllo, kur e shohin që je i dehur.
Nje pjese e mire e shqptareve jane injorante. Kete e kame vene re jo vetem tek meshkujt por edhe tek femrat, keshu qe mos ti perjashtojme femrat.Itali, shqiptarët rrahin karabinierët
Kjo eshte si pune asaj, qe te vij une ne shtepine tende dhe gjoja te bej ligjin.
Cfare pasoje do kete kjo per shqiptaret e tjere qe jetojne dhe punojne ne itali? Jo se kemi ndonje emer te mire ne ne itali jo, por me vjen keq per ata qe punojne dhe I nxierrin paret me djerse.
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Nje cift japonezesh paguan 700 € per nje vakt ne nje restorant roman,japonezet jane te bute vetem ankohen,shqiptari nuk te fal po tja futesh
http://www.ultimissime.org/?p=7899
Ndryshuar për herë të fundit nga strider : 30-09-2009 më 07:34
ne radh e par ky person, resotant, ja ka futur vetes dhe italise dhe jo japonezeve. japonezet jane te zgjuar. nuk do fusin veten ne sherr per 700 euro por perhap lajmin tek japonezt e tjere. sa pare humbet shteti italian nga turizmi ne kete rast. me miliona. keshtu qe shteti italian do tja fusin ketij restoranti per padrejtesi dhe te zotit nja 20 vjet burg. shqiptaret ngelen prape injorant
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Shume e vertete! Ne vende te tilla ku konsumohet alkooli pa kufi, normal qe vie deri te skena te tilla, sepse njerezit e dehur nuk jane te vetedijshem. Italia per cdo dite maltreton shqiptaret ne menyrat me te keqija, e nje rrahje qe e kane bere disa te dehur, shqiptare ne kete rast, do te na behet jo vetem problem kombetar, mirepo edhe nderkombetar.
Mire ua kane bo!
............Gazeta EuroTashetheme:
Gjykata Ndërkombëtare në Hagë: Pritet të dalin para gjyqit ndërkombëtar dy të pandehurit shqiptarë të akuzuar për krime lufte, rrahjen e një banakiere, dhe dy karabinierëve të gjorë. Shqiptarët tashmë kanë humbur reputacionin në shkallë të gjerë si pasojë e kësaj rrahjeje.
Italia ka mbyllur ambasadat e saj në Shqipëri dhe Kosovë, dhe pritet një dëbim në shkallë të gjerë i emigrantëve shqiptarë që jetojnë në këtë shtet.
Ndryshuar për herë të fundit nga andirago : 30-09-2009 më 09:09
Krijoni Kontakt