Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 124
    faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Sa Mir Qe Ja Kan Bo ....aq Mir Sa Ska Me........po Paskan Shpetu Me Pak Kta Karabinieret..
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Nuk e di ne eshte per te qare apo per te qeshur, por gjithsesi mire ia kane bere ketyre breshkaxhinjve, se boll na lodhen ne vend te vet
    Ne fakt eshte per te qare kur keta plehrat i thyejne nofullen nje femre sepse jane aq zorraxhinj sa nuk kane breke ne b.the por prape duan te pijne neper bare. Keta duhen varur nga ai qe kane ne mes te kembeve.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ne fakt eshte per te qare kur keta plehrat i thyejne nofullen nje femre sepse jane aq zorraxhinj sa nuk kane breke ne b.the por prape duan te pijne neper bare. Keta duhen varur nga ai qe kane ne mes te kembeve.
    LoL sa frike te kam sa frike. Vetem mos rencin soj te tille ne doren tende se nuk shpetojne gjalle kollaj
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Te gjith behen cuba deri sa prvojn burgun, kure e kryejn nje her birucen, dalin qingja ose te q.. skizofren=budallenj.Njolla e kombit,keshtu eshte kure ne nje vend mbizoteron analfabetizmi dhe mungesa e edukumit nacionalist.Shqiptaret nuik respektojn vendin e tyre, cfare mund te presesh per vende te tjera.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    kesaj i thone 10 minuta ohoho.......25 vjet obobo.......
    karabiniereve mire ua bene ........por nuk menduan pasojat

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    hahahahah paske humb kot ti per prokurore apo gjykatese!!! apo ke qef me u bo police burgu *i burrave* ?
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Ka dash me jua fut te pagesa ajo, se spara ndodhin keto raste. Nese ka dicka qe te ben nervoz eshte kur shohin qe ke pire e duan ta hedhin...

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ''Itali. Barbaret rrahin karabinieret''

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Ka dash me jua fut te pagesa ajo, se spara ndodhin keto raste. Nese ka dicka qe te ben nervoz eshte kur shohin qe ke pire e duan ta hedhin...
    Këtë mendoj edhe unë, që ajo i ka parë të pirë e ka dashur ti zhvatë. Budallenj në fakt, se i hapën vetes punë kështu për një copë debileje.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Te gjith behen cuba deri sa prvojn burgun, kure e kryejn nje her birucen, dalin qingja ose te q.. skizofren=budallenj.Njolla e kombit,keshtu eshte kure ne nje vend mbizoteron analfabetizmi dhe mungesa e edukumit nacionalist.Shqiptaret nuik respektojn vendin e tyre, cfare mund te presesh per vende te tjera.
    Eh more Suliot.....
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •