Close
Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 330
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    explorer fol per kosoven e mos fol per europen se nuk din kurgja
    ti do kesh nej kusheri jashte qe thot se kena ba kyt e kena ba at po vec te rrejne
    une nuk e kam mohu asiher ketu qe jam musliman dhe te tham tan miqte i kam katolik apo ateista musliman thujse asnji skam sepse i urrej turqit e arabet qe nga njena ane te bajne moral islam e ka ana tjeter meten tu lan lekt neper bordele(sidomos per bajram)
    edhe neper universitete fillune me ba propagande po harrojne se rinia e sodit ka tjera telashe e jo mu marr me propaganda qe ban al andyli apo turku yilmaz
    na ne shqiperi e pjesa ma e madhe sjan tu ja var fese ma ti flet europa
    Nje korigjim te vogel por me shume vlere:

Muslimanet nuk shkojne ne Bordello, por arabet dhe turqit dhe shqiptaret , ndoshta. Ti si Musliman qe asnjehere nuk ke

mohuar fene tende, paske shoqeri te mir , krej me rrugaēe bordellosh po rike. Largoju tyne se pastaj edhe ty ka me

t'ardh era bordello e pastaj po t'len nusja qe e ke lane vetem ne Kosove.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 27-09-2009 mė 14:58
    Ndrysho Firmėn

Myslimanet e llojit qe pershkruan Explorer nuk i fishkelleka bilbili. Se keta myslimanet qe kam une ketu ne Toronto, me mjekrat 7 pellembe e me menderen perpjete gjithe diten duke marre avdes, darkave mbushin stripet dhe masazhet e Torontos per shtate pale qefe. Allahu paste meshire per ta.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Nje korigjim te vogel por me shume vlere:
    Muslimanet nuk shkojne ne Bordello, por arabet dhe turqit dhe shqiptaret , ndoshta. Ti si Musliman qe asnjehere nuk ke

mohuar fene tende, paske shoqeri te mir , krej me rrugaēe bordellosh po rike. Largoju tyne se pastaj edhe ty ka me

t'ardh era bordello e pastaj po t'len nusja qe e ke lane vetem ne Kosove.
    ka tja filloj postimit spo di
    1 une sjam legen rrugash qe martohem e la nusen ne shqiperi e une ruj grate e rrugeve
    2 muslimanet nuk shkojne ne bordello?????????? po pyt ato vllaznit tuj maqedon e kosovar qe dhe ndihmen sociale qe ju jep shteti e lajne aty
    3 shoqerine te madhe skam po ato qe kam i kam njerez qe me kane ndihmu sa here kam pas nevoje
    4 une me rrugace bordellosh???? ku e permenda une kete fakt qe kam miq rrugae bordellosh

nuset te shpia i keni msu mi lan ju me ju ba sherbim babes e nanes po jo ne shqiptaret
    i ke marr vesh gabim gjanat
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

P.S. E shikon qe dhe ne qafirat nuk jemi aq te keq sa dukemi, pse doni ti ktheni te gjithe ne islamista, ka lezet bota e shumllojshme.
    Ti mendon se je qafir, por ne realitet nuk je sepse po ben disa gjeste qe na shtin me qesh. Une i respektoj njerezit ne

bindjet e tyre por kjo nuk do te thote se pajtohem me ata. Tek ty me pelqen imagjinata qe ke per humor.

Isha'All-llah je shqiptar, se me qen naj grek, nuk te dua hic.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 27-09-2009 mė 15:06
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Myslimanet e llojit qe pershkruan Explorer nuk i fishkelleka bilbili. Se keta myslimanet qe kam une ketu ne Toronto, me mjekrat 7 pellembe e me menderen perpjete gjithe diten duke marre avdes, darkave mbushin stripet dhe masazhet e Torontos per shtate pale qefe. Allahu paste meshire per ta.
    Sa xheloz qe qenke.
    Behu dhe ti mazllem dhe ka per te dhuruar zoti 170 virgjeresha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Grupet e emigranteve Muslimane ne keto vise do te jene vetemse disa lajmetare per Islamin, por punene me te madhe do ta bejne vete Europianet.
    Ky nuk eshte Iluzjon,ky eshte realiteti.

kush e ka thane kyt ti si explorer apo nej koke e madhe
    se une keto grupet e emigrantave qe thu ti i shof tu lpi b... (ME FALNI PER FJALORIN)e nej plaket neper disko se per tjeter gja nuk jane
    se le nam burre me keto parashikime qe ban sa dhe nostradamusi do te kishte zili ty
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Sa xheloz qe qenke.
    Behu dhe ti mazllem dhe ka per te dhuruar zoti 170 virgjeresha.
    Je ne vete...nje e bllokuar e te plas buzen, jo me 170. Mos e dhente Zoti..

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    Grupet e emigranteve Muslimane ne keto vise do te jene vetemse disa lajmetare per Islamin, por punene me te madhe do ta bejne vete Europianet.
    Ky nuk eshte Iluzjon,ky eshte realiteti.

kush e ka thane kyt ti si explorer apo nej koke e madhe
    se une keto grupet e emigrantave qe thu ti i shof tu lpi b... (ME FALNI PER FJALORIN)e nej plaket neper disko se per tjeter gja nuk jane
    se le nam burre me keto parashikime qe ban sa dhe nostradamusi do te kishte zili ty
    Mos e zgjat ma se sa vjen e nuk po t'mar vesh se cka je ka thu.

Na ishte sec na ishte....na ishte nje pilaf me ēifte...

hehehehehe....
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po per ata qe kane me shume se nje grua ka ulje?

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Ksovari Lexo Postimin
    I/e nderuar! une ne profilin e energjetikes jam inxhinier, dhe pyetjen qe me drejtuat, nuk eshte ne profilin tim, por, e di qe ka te bej me programet softwerike te familjes LENUX, softwer qe koheve te funde ka filuar te gjej zbatim ne biznese dhe programeret jane me te fokusuar ne kete sektor, pasi eshte me i sigurt nga viruset, se paku per pak kohe, sepse njehre per nje here ende nuk ka zbatim me shume se 4 perqind ne krejt boten...

Ka free aplikacionet, mirembajta gjithashtu eshte e lehte, por une personalisht punoj ne cad 2 d dhe mathlab,,

Ju faleminderit per testimin, dhe me gjej ndonje soliter per projektim, ekzekutim dhe do e kesh hisen e fitimit...pastaj do bindesh...
    Tani jam i bindur qe kam te bej me nje mashtrues.

Gunnix ska asnje lidhje me fushen e energjise apo elektronikes, ishte nje fjale provokative nga ana ime qe ska asnje element te perbashket me technologjine as te softeve dhe as te elektronikes.

Kur vini e shisni mend ne faqet e forumit hapni syte se ka nga ata qe nuk e kane te veshtire tju kuptojne profilin e budallallekut tuaj pa limit.
    Shko more qenke inxh ti, qe se paske fare haberin e kesaj fushe. Ju njoh rrenje e dhemballe ju kosovareve dhe e di sa te zote jeni dhe cfare shkolle keni. Kam patur rastin te punoj me kompanine vala900 dhe cudia me e madhe ishte se kosovaret ishin puntore te nivelit te dyte, nuk pashe askend ne nje profil te mirefillte pune.

Faqja 14 prej 33 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •