Close
Faqja 11 prej 33 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 330
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Ksovari Lexo Postimin

Une hoxhe nuk jam por inxhinier i elektrikes.. sa per informacion dhe sqarim, ..

Rrespekte te veqanta..
    Nese je inxhinjer i elektrikes, qe une se di ceshte kjo elektrika mbase elektrik apo elektronik" Po te bej nje pyetje te vetme dhe m\u pergjigj nese je i profesionit" cfare eshte fjala GUNNIX ne elektronik\energjitike\etj.. eshte fjale teknike dhe si perket ndonje gjuhe specifike.
    Dyshoj fort qe mashtron kur thua inxhinjer, te shohim sa di me nje pyetje themeltare per nje inxhinjer.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    faleminderit per oferten por preferoj te vdes injorant.

Nuk ke oferte jo, dhe nuk dini ju te kundershtoni si kam kundershtuar une dikur keshtu qe nuk ju marr inat... Sespe Zoti ska nevoj as per besimin tim e as per mohimin tend, krejt ēka bejme eshte ne dobi ose dem tonin...
    Te gjitha te mirat
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga Dito Lexo Postimin
    Nese je inxhinjer i elektrikes, qe une se di ceshte kjo elektrika mbase elektrik apo elektronik" Po te bej nje pyetje te vetme dhe m\u pergjigj nese je i profesionit" cfare eshte fjala GUNNIX ne elektronik\energjitike\etj.. eshte fjale teknike dhe si perket ndonje gjuhe specifike.
    Dyshoj fort qe mashtron kur thua inxhinjer, te shohim sa di me nje pyetje themeltare per nje inxhinjer.
    I/e nderuar! une ne profilin e energjetikes jam inxhinier, dhe pyetjen qe me drejtuat, nuk eshte ne profilin tim, por, e di qe ka te bej me programet softwerike te familjes LENUX, softwer qe koheve te funde ka filuar te gjej zbatim ne biznese dhe programeret jane me te fokusuar ne kete sektor, pasi eshte me i sigurt nga viruset, se paku per pak kohe, sepse njehre per nje here ende nuk ka zbatim me shume se 4 perqind ne krejt boten...

Ka free aplikacionet, mirembajta gjithashtu eshte e lehte, por une personalisht punoj ne cad 2 d dhe mathlab,,

Ju faleminderit per testimin, dhe me gjej ndonje soliter per projektim, ekzekutim dhe do e kesh hisen e fitimit...pastaj do bindesh...
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Geert Wilders

Taksė pėr mbulesė nė kokė

Geert Wilders pėrsėri dėshiron tė jetė nė qendėr tė vėmendjes duke kėrkuar tė vendoset taksė pėr gratė qė vendosin mbulesėn Islame.
    Deputeti shumė i pėrfolur holandez kėrkon qė tė ju vendosėt njė taksė prej 1000 Eurove grave muslimane qė vendosin mbulesėn. Kreu i partisė sė djathtė liberale Partia e Lirisė thotė se gratė muslimane qe dėshirojnė ta mbajnė mbulesėn Islame duhet tė aplikojnė pėr licencė.
    Ai po i propozon kėto masa pėr ti dekurajuar gratė muslimane pėr tė vendosur mbulesėn.

Duket se "Motrat e nderit" dhe Gratė Qifute do tė jenė tė pėrjashtuara nga kėto masa pėr shkak se ai i takon partisė e cila ėshtė shumė kritike ndaj Islamit.

Vėshtirė tė kuptohet se si e mban partia e tij emrin "liberale" dhe "Parti e Lirisė" kur kjo parti nuk beson nė ndonjė lloj tė lirisė thotė Muhamed Anvar nga Examiner.com.

Ata janė kundėr emigracionit, kundėr tė drejtave pėr pakicat. Ata janė njerėz qė duan tė ngarkojnė popullin me taksa pėr njė shami koke.

Uroj qe kete shembull ta ndjekin te gjitha vendet Europiane si dhe Amerika e Kanadaja. Madje jo 1 vjecare e gjashte mujore, po tre mujore.

Larg nga kultura perendimore sjellet, zakonet dhe mentalitetet barbare te shkretetirave dhe shpellave.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Uroj qe kete shembull ta ndjekin te gjitha vendet Europiane si dhe Amerika e Kanadaja. Madje jo 1 vjecare e gjashte mujore, po tre mujore.

Larg nga kultura perendimore sjellet, zakonet dhe mentalitetet barbare te shkretetirave dhe shpellave.

Epo nuk do te ndodhe dhe Holanda ka rreth 600 mije banore me te drejte vote, pra, kane fuqine e votes, dhe kjo parti sado qe te ket keso kerkesash nga anetari i saj, Holanda eshte vend qe garanton te drejtat e lirite e njeriut, e sa i perket Kanadase, atje muslimanet kane shume shume te drejta....

Mos ki merak se urimi im nuk ja u heq te drejtat. Ishte vetem urim, sic mund te urojne te tjeret psh qe gjithe bota te behet me shami e me callma... Eshte e drejta e mendimit te lire dhe shprehja e tij apo jo?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ky debilli Geert Wilders se shpejti do pesoj ndonje Infarkt(nga urrejtja), doren ne zemer jo qe e ka shemtu Zoti me pamje, por edhe mendjen ja ka bere lemsh
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ky debilli Geert Wilders se shpejti do pesoj ndonje Infarkt(nga urrejtja), doren ne zemer jo qe e ka shemtu Zoti me pamje, por edhe mendjen ja ka bere lemsh
    lol, mos me thuaj se ti je me i bukur se ai

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    lol, mos me thuaj se ti je me i bukur se ai
    Fisniku ka vu foton e komshis ne avatar sepse tek ajo e vetja nuk i shihet ftyra nga "shkurret" lol
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin
    Fisniku ka vu foton e komshis ne avatar sepse tek ajo e vetja nuk i shihet ftyra nga "shkurret" lol
    fisniku eshte ēun bos, edhe pse jemi ne dy kahe politike te kunderta kemi vite qe zihemi ne forum per fe,
    po nuk ma ha mendja qe eshte me i bukur se Geerti

Faqja 11 prej 33 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •