nuk eshte aq mish mash sa te duket, se jane pothuajse te gjitha muhabete gjithandej. Do botuar historia e Shqiperise, (e vjetra dhe e reja- e diteve te sotme domethen) historia e gjuhes shqipe, nga arkeologjia e etnologjia, qe te ndahet shapi nga sheqeri (kultura jone nga adoptimet orientale). Per sa kohe qe feja behet pashaporta e shqiptarit, kjo ka per te qene nje teme e nxehte.
turqve e arabve bravo u qofte se e kane shkaterruar shqiptarine duke u zhdukur memorien se si dukej nje shqiptar.
sa per taksen, Evropa ka te drejte te beje ligjet ne shtepine e saj, sic i bejne shtetet islamike ne vendin e tyre. Nese une shkoj ne Arabi e me kerkohet te ve shamine ne koke qe pa dale nga avioni, nuk kane pse t'i bertasin Evropes kur ben ligjet si duhet te duket shtepia e saj.
Ketu jam ne nje mendje me ty! Dhe kjo gje duhet bere sa me shpejt!
Me lejo te te them qe shqiptari si shqiptar eshte i pafe, ok? (me beso kur e them)qe te ndahet shapi nga sheqeri (kultura jone nga adoptimet orientale). Per sa kohe qe feja behet pashaporta e shqiptarit, kjo ka per te qene nje teme e nxehte.
nuk ka qene e nuk do behet ndonjehere feja pasaporta e shqiptarit, me beso per kete
nuk e kane shkaterruar turko arabet, por ca shqiptar injorante!turqve e arabve bravo u qofte se e kane shkaterruar shqiptarine duke u zhdukur memorien se si dukej nje shqiptar.
Ketu ke te drejte, qe secili shtet te bej cfare i ben vete ligjet e vend te tij.sa per taksen, Evropa ka te drejte te beje ligjet ne shtepine e saj, sic i bejne shtetet islamike ne vendin e tyre. Nese une shkoj ne Arabi e me kerkohet te ve shamine ne koke qe pa dale nga avioni, nuk kane pse t'i bertasin Evropes kur ben ligjet si duhet te duket shtepia e saj.
por nje gje kihet parasysh, qe fene njeriu e zgjedh sipas deshires se tij.
nqs nje person ka deshire te veshe pantallona te ngushta le ti veshe, mos te behet si ne kohen e xhaxhit E. kur u ndaluan pantallonat tip kauboi, dhe nqs nje femer ka deshire te vendose perce kjo eshte e drejta e saj ta bej. por kete shume njerez nuk e kuptojne, ose e keqkuptojne ose e kuptojne por sduan ta pranojne ose te treja bashke!
![]()
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
dakort jam per lirine e zgjedhjes.
liria e zgjedhjes eshte nje liri qe Zoti e ka dhene me se pari, dhe nuk eshte e cuditshme qe vendet perendimore me nje kulture te krishtere (po them kulture se jo patjeter e praktikojne sot si me pare besimin e tyre) e kane lirine e zgjedhjes nga vlerat baze te shoqerise se tyre.
"Kam vene para teje te miren dhe te keqen (te kam treguar cfare eshte e mira dhe e keqja), zgjidh te miren qe te jetosh" Bibla.
naten e mire![]()
O ma dhe mat i thone nga ne...kur te djeg tamli i fryn kosit baces... Nuk qenka pyetja e qarte spese nuk do ta kuptosh, po nejse se edne jetoni ne mesjete, umundua pakez ai Luteri me iu nxjerr prej krize po ngetri edhe ai mi dhan babe Zotit, dhe tjetra mire bile qe i bindi prfterinjet gjerman se paku te martohen dhe populi mos ti luten priftit, por te trinitewti edhe ai u ngulfast, mesjta therr ne sy, kotemundohesh te me besh permiresime gjuhesore, se fundja kam te drejten e shprehjes, shnetin lales
Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik
Po nuk eshte e mundur bre burre qe te jesh inxhenjer e te shkruash ne kete menyre, sado i mire qe te jete bashkebiseduesi......ke te drejten e shprehjes, po.....po a ja del te shprehesh?????Kur njeri s'te kupton se ēfare thua e ku don te dalesh, ti mendon se je shprehur?????Llogje, llogje.....e pastaj kerkon pergjigje...per ēfare????
Prape nuk ke bere pyetjen...........a je ne gjendje ta besh nje te tille?????
P.S...e mos kerko justifikime se gjoja te paskan vene virus, sepse edhe ajo firma jote aty poshte eshte gabim......
Ksovari!
Te kisha lutur qe me te gjithe te debatosh pervec se me INFINITY@ dhe kete jarigas-in,
sepse debati me keta eshte njelloj sikur te flasesh me nje ''natyre te vdekur". Prandaj mos
i harxho nervet me keta "gra te keqia" . Keta te dy kane lindur per inat te dynjase.
Futi ne "Ignore list" dhe u be puna.
Sh'net !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 09-10-2009 mė 12:36
Ndrysho Firmėn
Hahaha, jo ore jo, nuk jane justifikime, dhe nuk kam pr ēfare te te arsyetohem sepse nuk jeni punedhenesi im, i pata apo jo defektet juve nuk ka pse te iu sillet kjo verdalle...
Petja Ēka eshte mesjeta? Kush eshte prodhuesi i kesaj erresire kohore? Kush e udhehoqe? Jarigas, nuk ta marr per te keq sepse argumentet kur mungojne duhet disi dhe diēka te thuash, bravo nuk jepesh, kjo eshte e mire, por paramendojeni juve sa mire do ishte ta mbroni te verteten....po nuk ke si t'ia besh keshtu eshte jeta....
Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik
Krijoni Kontakt