Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 62
    Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    mikpritja, e shume te tjera
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    Krenohem se jam shqipetare ???...mjaftone ajo qe lexova pak me pare; vrau tjetrin per nje pasqyre makine
    Hehe , më bëre të qesh I/E Nderuar : Poko

Sepse si duket ti nuk jeton në Shqipëri , ngjarje si kto ndodhin çdo ditë në Shqipëri dhe është e udhës të tregojmë se edhe dita e ditës po shtohen këto vrasje (dhe vrasje të tjera për motive të tjera,të ndryshme).
    Shpresoj në të ardhem të ambientohesh me negativitetin (që e mohojnë të tjerët) që mbizotrron në Shqipëri , por nëse nuk dëshiron të bëhesh pjesë e këtij atëherë të bëj thirrje të ngrisesh zërin kundër padrejtsive.

"Ne Jemi Një Popull Dhe Popullit i Nevoitet Më Shumë se Shtrruarja (Asfalltimi) i Disa Rrugëve Në Shqipëri".

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    se jemi te vetmit qe dime te bejme byrek.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po qfar te krenuari o milet
    Po me dit ju qysh e di une qe nuk vlejm as pes para nuk ishit krenu fare.
    Imazhi i shqiptarit eshte katastrofal,a ne veti i thurim keng folklorike deri ne sabah.
    Nje popull qe lufton per te mbijetu dhe te njejten koh krenohet me ket gjest per mua diqka nuk eshte ne rregull.
    Gjermani munet mu krenu,franqezi,italiani angleze etj etj e shqiptari i cili akoma nuk ka identitet te vetin ku njeri thot jam turk tjetri jahud veshtir qe kemi me pa diten ton naj her.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Krenohem per aftesite tona te pershtatjes ndaj gjuhve te huaja. Krenohem per mikpritjen,bujarine,dhe drejtperdrejtsine( qe nuk dime ose me sakte s'duam te shtiremi me pak fjale), gje e mire origjinaliteti. Keto me erdhen ne mend per momentin.

S'eshte se krenohem per dite ne realitet keshtu jo. lol Por meqe mu dha rasti ne forum i thashe dhe une dy fjale.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    krenaohet qe kemi nje nga te paktat vende ne bote qe ka tolerance midis feve te ndryshme
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

. . CILA ËSHTË ARSYEJA QË KRENOHEMI QË JEMI SHQIPTAR?
    Sepse jemi nje race, qe megjithese historia na ka ofruar dallget me te medha te saj, duke na lere si germadha te braktisura, i kemi mbijetuar atyre, dhe me sa duket do ta bejme kete dhe ne te ardhmen, duke e paraqitur veten nje race dinamike dhe vitale.
    Sepse megjithese pasqyrojme te meta te panumerta(sidomos te shumefishuara keto gjate viteve te komunizmit) brenda vetes bartim nje fisnikeri te pashembullt, qe tregon nje te kaluar me shenje.
    Sepse jemi nje race e lindur per te luftuar, qe e do lirine si rralle tjeter.
    Sepse u vecuam si etni, atehere kur te tjeret kishin Perendi despotin dhe hoxhen.
    Sepse flasim nje gjuhe qe i ka shpetuar nderhyrjes njerezore, me shume se cdo gjuhe tjeter europiane.
    Sepse kemi qene race mbreterish, shume krenare per te kaluaren tone, qe tashme ka ngelur ne ndergjegjen tone vetem si nje vegim i harruar.
    Sepse rralle komb ose race ka sakrifikuar aq njerez te mire, te ditur dhe te fisem, ne emer te fisit te tij dhe vendit ku ka lere, te tjeret nderkohe, kane luftuar, per te bere te ndryshmit nga ta, rober te besimit dhe pasurise se tyre.

POR
    tashme duhet te filloj ringritja, sepse jemi pas te tjereve ne shume drejtime.
    e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Mos respekt ndaj njeri tjetrit,shpiunllakut,mos respekt ndaj rregullave njerzore e shume e shum tjera

Kemi shume arsye dhe pak a shume i kane permendur chingy, dias10, Endless, mario-x...etj.
    Hapesit/es te temes, te vazhdoj diskutimin per pyetjen qe ka hapur temen, nuk eshte e nevojshme te replikoj çdo postim dhe ta çoj diskutimin jashte teme.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    se jemi te vetmit qe dime te bejme byrek.
    Edhe boshnjaket, turqit Pink.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •