mikpritja, e shume te tjera
mikpritja, e shume te tjera
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Hehe , më bëre të qesh I/E Nderuar : Poko
Sepse si duket ti nuk jeton në Shqipëri , ngjarje si kto ndodhin çdo ditë në Shqipëri dhe është e udhës të tregojmë se edhe dita e ditës po shtohen këto vrasje (dhe vrasje të tjera për motive të tjera,të ndryshme).
Shpresoj në të ardhem të ambientohesh me negativitetin (që e mohojnë të tjerët) që mbizotrron në Shqipëri , por nëse nuk dëshiron të bëhesh pjesë e këtij atëherë të bëj thirrje të ngrisesh zërin kundër padrejtsive.
"Ne Jemi Një Popull Dhe Popullit i Nevoitet Më Shumë se Shtrruarja (Asfalltimi) i Disa Rrugëve Në Shqipëri".
Me Rrespekt : ILMGAP
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
se jemi te vetmit qe dime te bejme byrek.![]()
Po qfar te krenuari o milet
Po me dit ju qysh e di une qe nuk vlejm as pes para nuk ishit krenu fare.
Imazhi i shqiptarit eshte katastrofal,a ne veti i thurim keng folklorike deri ne sabah.
Nje popull qe lufton per te mbijetu dhe te njejten koh krenohet me ket gjest per mua diqka nuk eshte ne rregull.
Gjermani munet mu krenu,franqezi,italiani angleze etj etj e shqiptari i cili akoma nuk ka identitet te vetin ku njeri thot jam turk tjetri jahud veshtir qe kemi me pa diten ton naj her.
Krenohem per aftesite tona te pershtatjes ndaj gjuhve te huaja. Krenohem per mikpritjen,bujarine,dhe drejtperdrejtsine( qe nuk dime ose me sakte s'duam te shtiremi me pak fjale), gje e mire origjinaliteti. Keto me erdhen ne mend per momentin.
S'eshte se krenohem per dite ne realitet keshtu jo. lol Por meqe mu dha rasti ne forum i thashe dhe une dy fjale.
Without deviation from the norm, progress is not possible
krenaohet qe kemi nje nga te paktat vende ne bote qe ka tolerance midis feve te ndryshme
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Sepse jemi nje race, qe megjithese historia na ka ofruar dallget me te medha te saj, duke na lere si germadha te braktisura, i kemi mbijetuar atyre, dhe me sa duket do ta bejme kete dhe ne te ardhmen, duke e paraqitur veten nje race dinamike dhe vitale.. . CILA ËSHTË ARSYEJA QË KRENOHEMI QË JEMI SHQIPTAR?
Sepse megjithese pasqyrojme te meta te panumerta(sidomos te shumefishuara keto gjate viteve te komunizmit) brenda vetes bartim nje fisnikeri te pashembullt, qe tregon nje te kaluar me shenje.
Sepse jemi nje race e lindur per te luftuar, qe e do lirine si rralle tjeter.
Sepse u vecuam si etni, atehere kur te tjeret kishin Perendi despotin dhe hoxhen.
Sepse flasim nje gjuhe qe i ka shpetuar nderhyrjes njerezore, me shume se cdo gjuhe tjeter europiane.
Sepse kemi qene race mbreterish, shume krenare per te kaluaren tone, qe tashme ka ngelur ne ndergjegjen tone vetem si nje vegim i harruar.
Sepse rralle komb ose race ka sakrifikuar aq njerez te mire, te ditur dhe te fisem, ne emer te fisit te tij dhe vendit ku ka lere, te tjeret nderkohe, kane luftuar, per te bere te ndryshmit nga ta, rober te besimit dhe pasurise se tyre.
POR
tashme duhet te filloj ringritja, sepse jemi pas te tjereve ne shume drejtime.
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Mos respekt ndaj njeri tjetrit,shpiunllakut,mos respekt ndaj rregullave njerzore e shume e shum tjera![]()
Kemi shume arsye dhe pak a shume i kane permendur chingy, dias10, Endless, mario-x...etj.
Hapesit/es te temes, te vazhdoj diskutimin per pyetjen qe ka hapur temen, nuk eshte e nevojshme te replikoj çdo postim dhe ta çoj diskutimin jashte teme.
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Krijoni Kontakt