Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 62 prej 62
    Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin

3.) Nënë Tereza vdiq, asaj nuk mund t'i thuash Shqiptare, por mund ta duash për ndihmesën që ofroi ajo, por jo edhe që ajo ishte Shqiptare, pasiqë ajo ishte nga Maqedonia, andaj nuk mund të krenohemi, siq edhe nuk mund të krenohemi me serb me prejardhje shqiptare ... !!!
    Jam dakord me ty: nese Nënë Tereza nuk paska qene shqiptare ( me gjak ) i bie qe gjith islamistat e maqedonis te jene turq.

Per sa i perket Temes: Krenohem me aftesite e jashtzakonshme te shqiptareve per te mesu gjuht e huja =)
    D'Oh!

Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    E Nderuar : Shigjeta,

Chingy, Marjo etj., treguan për cfarë na bënte të krenoheshim jo me se kemi për t'u krenuar, pyetja është se me cfarë krenohet një shqiptar sot, dhe kërkohet përgjigje për të tashmen jo si ato, krenohem se Skënder-Beu ishte shqiptar, por me tani cfarë kemi për t'u krenuar, ato kohë shkuan, gjithsesi asgjë nuk ka ndryshuar ... !!!
    Tema mbyllet ketu duke qene qe hapesi/sja nuk e ka percaktuar sakte se çfare kerkon te diskutoj. Tjeter here percaktoni me qarte oren, daten dhe vitin per te diskutuar rreth asaj qe deshironi.
    Gjithesesi tipare si zgjuarsia, bujaria, mikpritja, gjuha, dashuria per familjen, bukuria, etj etj jane karakteristika qe shqiptaret ende i kane. Kjo nuk do te thote qe te gjithe te bien dakort me kete mendim.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Çfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  3. Mbi konfliktin në Komunitetin Musliman Shqiptar
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-03-2009, 10:00
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •