Nga sjellja qe kemi!
Nga sjellja qe kemi!
Mendoj se kishim për Shumë gjëra të Krenoheshim por mendoj se (Tani) nuk kemi për çfarë të Krenohemi.
Elvisi
Qe 88% te femrave ne mbare vendin, i kemi bukuroshe. Jemi rrace e bukur, jemi njerez te beses, jemi zemergjere (Shumica), bejm shum per njeri tjetrin, respektojme familjen mbi gjithcka, e plot virtyte te tjera qe ne europe apo vende te tjera nuk i kan.Cila është arsyeja që Krenohemi që jemi Shqiptar?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Se ne seks jemi njisha!
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
fakti qe arrijme te pershtati kudo qe jemi ... nga e keqja apo e mira .. duhet ndryshe ska zgjidhje tjeter ...
krenohemi se kemi per qar te krenokemi,se ne fund te dundit cdo popull ka diqka ter pu krenuar....
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
une jam krenar qe jam Shqiptar vetem per gjuhen tone e cila eshte me eembla gjuhe ne bote ,nuk ka tjeter ,nuk ka me te bukur ,me kete gjuhe mund te mesosh shume gjuhe te huaja ,ku zdhe ne ato gjuhe mund te gjesh fjale te embla shqipe
Nuk mund te them se cdo njeri eshte krenar per ate cka eshte dhe nga eshte.Po te bejm nje sondazh ne te gjitha vendet e botes midis nje populli te nje shteti me siguri maksimale them se me shume se 80% e personave jane krenar per ate cka jane. Nuk eshte rast i rall qe shume shqiptar jane krenar per ate cka jane.
Dua te shkruaj drejt dhe te drejten pa demtuar vertetsin.Shqiperia ka lene vendin vetes ja u ka lene shqiptarve,pak e hidherueshme historia por prap ka pasur nuanca triumfi.Kan lindur njerez ne kete vend per te cilit cdo shqiptar duhet detyrimisht te jete krenar per ta.
Kam lindur ne shqiperi dhe krenarin e perdor per te pohuar kush jam por po te vendosja kush do isha sigurisht nuk do kisha as deshiren as bindjen te lindja aty. Une jam nje shqiptar qe ka respekt per vendin e tij nuk dua te jem i kritikuar per cfare shpreh sepse e shpreh me gjakftohtesi lind nga bindja ime. Jam nje shqiptar qe jetoj jasht shqiperis kam krijuar nje pozicion jete ketu ku jam nje pozicion qe po te isha ne shqiperi nuk do e kisha. Vendi im nuk me le mundesi per te shprehur krenari. Lind pyetja cfare bej une per vendin tim?do pergjigjem kur te kem nje pergjigje
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Ti shqiperi me jep nder me jep emrin shqipetar
Besoj se keto mjaftojn per tu krenuar me qen shqiptar![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krenohem se jam shqipetare ???...mjaftone ajo qe lexova pak me pare; vrau tjetrin per nje pasqyre makine![]()
Krijoni Kontakt