Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    mire me thuaj ti ca ka prej gjeniu ky????????

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Pratolini mbase gabon pak qe Eltonin e quan gjeni por me sa kuptoj, ai si dhe shume te tjere shqiptare ndjejne keqardhje per trurin qe i ka ikur dhe vazhdon t`i ike Shqiperise.Mbase gjeni jo por nje nga talentet me te mira te te rinjve shqiptare ne fushen e muzikes te postkomunizmit sepse nuk besoj qe talente te jene Sinani e com qe kane krijuar ne muzike nje sallate qe vetem shqip nuk mund te jete.I kerkoj ndjese Pratolinit qe mundohem te shpreh mendimet e tij.

Muzike e huaj ne lokal
    Muzike e huaj ne furgon
    Muzike e huaj ku hyj e dal
    Muzike e huaj mbreteron

Me falni se me doli nga menja fare
    Diku degjova edhe muzike shqiptare

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Po tash krejt muzika jone eshte komercializuar dhe gjithe kengetaret mundohen te jene sa me afer publikut me kenge ritmike dhe te realizuara "mire" dhe smund te gjejsh nje kengetare te mirefillt, pasi ndonjeraka bukurine ska zerin, ndonjera ka stilin ska bukurine, ndonjera ka stil dhe bukur ska ze te mire... e keshtu me rradhe, mua sme ka ren rasti te degjoj kenge nga ky, po mir ku shkoi ky Eltoni qe thoni se i mungon Shqiperise ?!!
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Se pari ju falenderoj per pjesemarrjen ne teme : me vjen mire qe disa prej jush i bashkohen shijeve te mia per muziken shqiptare.

Jane disa ketu qe me theksojne se Eltoni gjithsesi nuk mund te quhet nje gjeni, mendova tju jap nje pergjigje. Ne fushen e muzikes, gjeni do te thote mbi te gjitha te kompozosh dhe kur kesaj i bashkangjitet lirika e arrire bashke me interpretimin, imazhi del i plote i artistit. Eltoni eshte me shkolle per kete pune, me tradite familjare, me bote te hapur dhe me tinguj modern. A mund te quhet gjeni ? Kjo mund te jete dhe pak e ekzagjeruar ne fakt por duke pare se sa pak artist te tille ka shqiperia, vlerat e tij ngrihen edhe me larte.

Per sa i perket ktij zenithit : degjo ti bukurosh se po qe puna per muzike perendimore ( dhe jo vetem ) veshtire se ti degjon me shume se une. Me mire mos te filloj tani se nuk kam qejf ta perdor muziken per kto lloj lojrash.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Ah, Elton Deda...
    Mund te them qe e njof mire kete personazh te muzikes qe ne kohen e grupit muzikor te ideuar prej tij, "Thunderway".

Nje kantautore i zoti, nje kompozitor profesionist, nje pianist i mrekullueshem me te cilin zor se mund te matej njeri si dhe nje lider ne llojin e vet.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin

Per sa i perket ktij zenithit : degjo ti bukurosh se po qe puna per muzike perendimore ( dhe jo vetem ) veshtire se ti degjon me shume se une. Me mire mos te filloj tani se nuk kam qejf ta perdor muziken per kto lloj lojrash.
    ok,ok,ti degjon

sorry se ta shajta gjeniun un ty,ose me mire nuk e shajta,i ve mediokritetit emrin qe ka,jo emrin gjeni.

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Nje nga kenget e para rock ne Shqiperi.

Dhe nje koment qe me pelqeu ne you tube:
    "Nga u zhduken kto lloj kongesh merjau...Na myti bbf dhe mizerja". lool

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kam patur fatin ta njoh nga afer Eltonin e te pij-shoqerohem disa here me te, perpara se une te vija kendej dhe ai t'ja mbathte andej. Gjithashtu konsideraten me te larte kam per Jola Manin, miken time te mire, ish-partneren e tij. Ndonese nuk shquhem per njohes i mire i muzikes, duke njohur Eltonin me takon te them qe ai djale kishte talent te rralle dhe..mendonte ndryshe, e ndjente, e njihte, e dashuronte, kishte nje marredhenie te vecante me muziken, ne krahasim me shume ne Shqiperi. E pershendes dhe i uroj suksese dhe, me behet qejfi qe eshte hapur nje teme per te!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Nji tvetje kisha une :

A i ka pre flok't apo asht hala si n'at filmin "Lufta per zjermin" ?

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    Nji tvetje kisha une :

A i ka pre flok't apo asht hala si n'at filmin "Lufta per zjermin" ?
    Plot, para ca muajsh isha diku per darke. Njeri aty me tregoi nje foto ne cell-- e njeh kete me pyeti ? E pashe po hic une, ngrita supet. Guess what ? Kush ishte thua ti ? Toni, Eltoni dora vete. Kishte bere nje poze me kete qe me tregoi foton. I kishte pre floket dhe nuk njihej hic. Ne nyc eshte . Lol

Une skam pas ndonje preference per kete.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipėria
    Nga Albin nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Marrėdhėniet e Shqipėrisė komuniste me organizatat perėndimore
    Nga ~Miracles~ nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-12-2005, 07:54
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •